Vind een schoonmaakbedrijf in Breda

Hoe lekker zou het zijn als je na een dag werken thuis komt en je huis is helemaal schoongemaakt? Denk je daar weleens over na? Dan is het misschien toch tijd om na te denken over het inzetten van een schoonmaakbedrijf uit Breda voor deze klus. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je een bedrijf zoekt voor een kantoor schoonmaak in Breda. Ook dan ben je bij Werkspot aan het juiste adres.

Enkele van onze best beoordeelde schoonmaakbedrijven in Breda

 • Rommens cleaning service
  Rommens cleaning service
  Beoordeling: 5 van 55523 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Breda

  Rommens Cleaning Service is gespecialiseerd in schoonmaak van woningen en bedrijfspanden, reiniging zonnepanelen,dakpannen en dakgoten ,glazen wassen. Ook rolluiken en terrasoverkappingen!

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Goede ervaring met Rommens cleaning service. Duidelijk contact, snelle afspraak kunnen maken. En het resultaat is hartstikke schoon! Zeker voor herhaling vatbaar.
 • W ras onderhoud
  W ras onderhoud
  Beoordeling: 4.7 van 54.7568 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Breda

  Welkom wij van w-rasonderhoud zijn de juiste partner in het uitvoeren glasbewassing en schoonmaak in en om het huis.  Wat kunnen wij voor u betekenen, wij zijn gespecialiseerd in de volgende vakgebieden: - Glasbewassing - Algemene schoonmaak - Zonnepanelen reiniging - Dakgoot reiniging - Dakpannen reiniging - Dakkapel reiniging -Woningontruiming Bouwoplevering (oplevering schoonmaak, afvoeren, afval, vve, reiniging van tapijt en  bekleding)  woningontruimingen  Door onze ruime ervaring in bovenstaande werkzaamheden kunnen wij u een uitgebreid pakket aan diensten aanbieden, wij zijn een bedrijf die onze afspraken met u altijd nakomt,  aanvragen worden snel opgepakt en binnen een korte tijdschema ingepland en gerealiseerd  Vca-vol gecertificeerd . Wij gaan voor veiligheid en kwaliteit U mag ons natuurlijk ook altijd bellen of mailen voor vrijblijvende informatie. Voor me informatie zie onze website. W Rasonderhoud

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Wilco kwam kijken om goed in te schatten wat de werkzaamheden precies waren. Daarna konden we snel een afspraak maken. Ik ben blij! Een goede glazenwasser die keihard werkt en het echt netjes gedaan heeft. Tot de volgende keer Wilco!
 • Stolwerk schoonmaak diensten
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Breda

  Ben je op zoek naar een Schoonmaakbedrijf? Dan kun je in Breda bij Stolwerk schoonmaak diensten terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Schoonmaak huis of bedrijfspand en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Super tevreden. Alles weer schoon en conform afspraak
 • Easy Cleaning
  Easy Cleaning
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Breda

  Welkom wij zijn Easy cleaning Wij zijn een jong schoonmaakbedrijf en zijn gespecialiseerd in het onderhouden van bedrijfspanden schoonmaak van woningen , onderwijsinstellingen, horecagelegenheden ,trappenhuizen , ontruimingen maar ook voor de eenmalige schoonmaak Waarom kiezen voor Easy cleaning Een scherpe prijs voor goede kwaliteit Persoonlijk, betrokken en gericht op tevreden klanten zeer goed opgeleide medewerkers Geen vaste contracten wij doen alles in overleg Woning/bedrijf ontruiming Door diverse omstandigheden kan het gebeuren dat het ontruimen van een woning noodzakelijk is. In deze vaak emotionele tijd bent u op zoek naar een bedrijf dat uw zorgen uit handen neemt. Wanneer iemand overlijdt , een verhuizing naar een seniorenwoning ,of zijn huis gedwongen moet verlaten, is er in veel gevallen een ontruiming nodig. De belangrijkste spullen worden uit huis gehaald en de woning moet vervolgens snel en professioneel ontruimd worden. Na de ontruiming wordt de woning weer schoon opgeleverd. Inboedel ontruimen Vloer of tapijt verwijderen Seniorenverhuizing Woningontruiming na overlijden Bedrijfontruiming Oplevering voor woningbouwverenigingen - 24/7 dienst - maatschappelijk betrokken - duurzaam hergebruik - spoedontruiming - discreet , secuur , snel - kostenloze vrijblijvende offerte - goedkoopste in de regio !

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Snel en professioneel.
 • Dilajla schoonmaakbedrijf
  Dilajla schoonmaakbedrijf
  Beoordeling: 4.5 van 54.554 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Breda

  Dilajla schoonmaakbedrijf kan je helpen met je Schoonmaakbedrijf klus in Etten-Leur en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Schoonmaak huis of bedrijfspand te beantwoorden. Neem direct contact op met Dilajla schoonmaakbedrijf om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Vriendelijke dames. Een aantal uur ontzettend hard en netjes gewerkt om het volledige huis te poetsen. Zeker aan te raden!
 • Adi klusjesman
  Adi klusjesman
  Beoordeling: 4.8 van 54.85146 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Breda

  Hallo allemaal. Mijn naam is Adrian, Ik woon in Oosterhout. ik houd mij bezig met het repareren van schoorstenen ,sloop schoorsteen en het renoveren van huismuren. Ik houd me bezig met verschillende bouwwerkzaamheden, Met vriendelijke groet, Adrian.

  Laatste review:
  Schoorsteen metselen of repareren-
  Adrian, is een goede vakman. Heeft onze schoorsteen weer opgeknapt. Werkt hard, en netjes. En is heel vriendelijk. Ga hem zeker weer vragen, voor een andere klus. Raad hem zeker aan.
 • B.e.n.c. cleaning
  B.e.n.c. cleaning
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in Breda

  B.e.n.c. cleaning kan je helpen met je Schoonmaakbedrijf klus in Oosterhout en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Muren of gevels reinigen of zandstralen, Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand te beantwoorden. Neem direct contact op met B.e.n.c. cleaning om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Hele goede service!
 • Schoonmaakbedrijf-Agos10
  Schoonmaakbedrijf-Agos10
  Beoordeling: 3 van 5352 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Breda

  Schoonmaakbedrijf-Agos10 is je ideale partner als je een Schoonmaakbedrijf nodig hebt in Breda en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Schoonmaak huis of bedrijfspand,verstoppingen en nog veel meer diensten die wij als Schoonmaakbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Vakkundig en snel verholpen en ook advies gegeven om pijpje naar de muur ook te verlengen.
 • Leonardo Interbusiness

  Nieuw op Werkspot

  Schoonmaakbedrijf in Breda

  Leonardo Interbusiness is je ideale partner als je een Schoonmaakbedrijf nodig hebt in Breda, Capelle aan den IJssel en omgeving. We hebben verschillende teams gespecialiseerd in Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand, Puinruimen & industriële reiniging en nog veel meer diensten die wij als Schoonmaakbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • SpotlessPro
  SpotlessPro

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Breda

  Milieubewust, vertrouwd & professioneel, dat vind men sinds 4 jaar van SpotlessPro en haar medewerkers. Werkzaam door heel NL en in te huren van dagdeel tot langdurige projecten. Het streven is om uitsluitend 100% biologische producten te gebruiken. De gezondheid van ons milieu is tenslotte even belangrijk als onze persoonlijke gezondheid!

4.5

Top beoordelingen schoonmaakbedrijven

Onze schoonmaakbedrijven in Breda, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 88 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schoonmaakbedrijven in Breda

Wat kost een schoonmaakbedrijf in Breda?

Ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor particulieren in Breda en omgeving? Of zoek je juist een partij die op regelmatige basis jouw bedrijfspand schoonhoudt? Wat de reden ook is om een schoonmaakbedrijf in te schakelen, je wilt vast eerst graag weten met welke kosten je rekening kunt houden. Gemiddeld genomen ligt de prijs van een schoonmaakbedrijf uit Breda tussen de € 16,- en € 30,- per uur. Houd daarbij wel in de gaten dat de prijs hoger kan zijn als de ruimte heel smerig is of lastig te bereiken. Het schoonmaken van een kruipruimte bijvoorbeeld, kost je in de regel wat meer. Ook meer specialistische vakmensen, zoals glazenwassers of schoorsteenvegers hebben vaak een iets ander uurtarief. Wil je precies weten wat een professioneel schoonmaakbedrijf uit Breda jou gaat kosten? Vraag dan een prijsvoorstel op maat aan.

Schoonmaakbedrijf uit Breda: waar let je op?

Bij het selecteren van een professioneel schoonmaakbedrijf, zijn er een aantal dingen waar je op kunt letten. Uiteraard is het aan jou om te bepalen hoe belangrijk je dat precies vindt.

 • Voldoet het schoonmaakbedrijf aan de NEN 4400-1 norm?

Deze norm laat zien dat het bedrijf zijn financiële zaken goed op orde heeft. Zo weet je zeker dat je met een betrouwbaar bedrijf in zee gaat.

 • Draagt het schoonmaakbedrijf uit Breda een keurmerk?

Let er bijvoorbeeld op dat het bedrijf het Keurmerk Schoon (voorheen OSB-keurmerk) heeft. Dit laat zien dat je met een professioneel en financieel betrouwbaar schoonmaakbedrijf te maken hebt. Een ander keurmerk voor schoonmaakbedrijven is het SIEV-keurmerk. Dit ontvangen bedrijven die voldoen aan zes getoetste onderwerpen, waaronder veiligheidsvoorschriften en personeel.

 • Hoeveel personeel heeft het bedrijf in dienst?

Het zou vervelend zijn als je bij ziekte of vakantie van jouw vaste schoonmaker ineens zelf met de mop aan de slag moet. Het is daarom handig om even na te vragen hoe het is geregeld met vervanging.

Schoonmakers in Breda vind je snel op Werkspot

Zoek jij voor een eenmalige schoonmaak in Breda een professioneel schoonmaakbedrijf? Of zoek je juist een bedrijf dat wekelijks jouw kantoor pand komt schoonmaken? Via Werkspot kom je snel en eenvoudig in contact met de beste vakmensen uit de regio voor jouw klus. Dus wacht niet langer en plaats je klus op Werkspot. Professionals reageren vaak al binnen 24 uur. Vind je het lastig om vervolgens een keuze te maken? Check dan zeker de reviews van andere mensen op de bedrijfspagina van de schoonmaker. Zo kom je te weten hoe anderen het contact met deze partij hebben ervaren en wat zij vonden van de kwaliteit van de dienstverlening. Nuttige informatie voor jou!

Andere vakmensen in Breda

Vind vakmensen bij jou in de buurt