Vind schoonmaakbedrijven in Kaatsheuvel

Op zoek naar schoonmaakbedrijven in Kaatsheuvel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schoonmaakbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde schoonmaakbedrijven in Kaatsheuvel

 • MJH Treffers
  MJH Treffers
  Beoordeling: 3.7 van 53.753 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Kaatsheuvel

  MJH Treffers kan je helpen met je Schoonmaakbedrijf klus in Waalwijk en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Schoonmaak huis of bedrijfspand te beantwoorden. Neem direct contact op met MJH Treffers om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Goede en duidelijke communicatie. Zeer punctueel, netjes in uitvoering. Erg goede ervaring.
 • Brabant cleaning service&onderhoud
  Brabant cleaning service&onderhoud
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Kaatsheuvel

  Zelfstandig en betrouwbaar en nergens vies van. Betalen als je tevreden bent.

  Laatste review:
  Reinigen zonwering of markies-
  Vriendelijk en goed geholpen!
 • Tara Schoonmaakbedrijf
  Beoordeling: 4 van 5453 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Kaatsheuvel

  Tara Schoonmaakbedrijf is je ideale partner als je een Schoonmaakbedrijf nodig hebt in Tilburg en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Schoonmaak huis of kantoren.school,bedrijfspand en nog veel meer diensten die wij als Schoonmaakbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Is nooit gestart vanwege de prijs en het feit dat ik haar moest bellen om te horen dat ze ziek was (niet zoals het hoort) verder vond ik de prijs te hoog
 • Berkhuijsen Facilitaire Services
  Beoordeling: 3.4 van 53.453 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Kaatsheuvel

  Als je op zoek bent naar een Schoonmaakbedrijf in Kaatsheuvel, dan kan Berkhuijsen Facilitaire Services je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Schoonmaak huis of bedrijfspand of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Op 05-02-2024 hadden we een afspraak, maar niemand is komen opdagen, wat zeker geen goede indicatie is voor het doen van zaken.
 • Schoon met Stoom
  Schoon met Stoom
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in Kaatsheuvel

  Schoon met stoomreiniger.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Afspraak snel gemaakt, voor de volgende dag. Netjes werk afgeleverd, de bank is weer helemaal schoon.
 • Pastoe Schoonmaakbedrijf
  Pastoe Schoonmaakbedrijf
  Beoordeling: 4.6 van 54.65175 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Kaatsheuvel

  Pastoe Schoonmaakbedrijf ✨️stretch service,en kwaliteit zie wat onze klanten schrijven bij de reviews omdat het beter,slimmer en schoner kan Uw Pastoe Schoonmaakbedrijf meer dan 15 jaar ervaring ✨️Glasbewassing ✨️Oplevring schoonmaken ✨️Houtwerk schoonmaken ✨️Dakgoten reiniging + dakkapel reiniging ✨️Boerderijen schoonmaken ✨️Woning eenmalig schoonmaken ✨️onderhoud schoonmaken ✨️vloer reiniging

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Top gedaan
 • B.e.n.c. cleaning
  B.e.n.c. cleaning
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in Kaatsheuvel

  B.e.n.c. cleaning kan je helpen met je Schoonmaakbedrijf klus in Oosterhout en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Muren of gevels reinigen of zandstralen, Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand te beantwoorden. Neem direct contact op met B.e.n.c. cleaning om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Hele goede service!
 • Adhanom Habteselasie

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Kaatsheuvel

  Heb je een Sloopbedrijf nodig in Kaatsheuvel of omgeving? Adhanom.nl kan je helpen met alle klussen die een Sloopbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Sloopwerk algemeen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • TRA
  TRA
  Beoordeling: 3.7 van 53.753 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Kaatsheuvel

  ART kan je helpen met je Schoonmaakbedrijf klus in Kaatsheuvel en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand te beantwoorden. Neem direct contact op met TRA om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • stayro
  stayro

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Kaatsheuvel

  Stayro schoonmaak voor al uw schoonmaakwerk particulier en zakelijk algehele Schoonmaak Glasbewassing Ontruiming Speciale schoonmaak Wij zijn een jong en gemotiveerd bedrijf. Wij stellen U de klant voorop met uw wensen. Wij zorgen ervoor dat alles naar wens word schoongemaakt. En natuurlijk goed! Netheid en secuurheid staat daarom hoog op ons lijstje. Buiten dat werken wij met vaste mensen zodat er niet steeds gewisseld word van schoonmaakster. U moet namelijk ons kunnen vertrouwen en er een goed gevoel bij hebben. Wilt u een leuk en betrouwbaar schoonmaakbedrijf waar u op nummer 1 staat?? Neem dan snel contact met ons op Mvg Stayro Schoonmaak

4.7

Top beoordelingen schoonmaakbedrijven

Onze schoonmaakbedrijven in Kaatsheuvel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 170 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schoonmaakbedrijven in Kaatsheuvel

Andere vakmensen in Kaatsheuvel

Vind vakmensen bij jou in de buurt