Vind een schoonmaakbedrijf in Nijmegen

Heb jij net een woning gekocht in Nijmegen-Centrum, Nijmegen-Zuid of Dukenburg en zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf uit Nijmegen om de woning helemaal op te frissen? Dan zit je op Werkspot goed. Hier vind je de beste schoonmaakbedrijven uit de regio die de klus graag voor je uit handen nemen. Dus wacht niet langer en plaats vandaag nog je klus online.

Enkele van onze best beoordeelde schoonmaakbedrijven in Nijmegen

 • Royal glasbewassing & schoonmaken B.V.
  Royal glasbewassing & schoonmaken B.V.
  Beoordeling: 4.3 van 54.3517 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Nijmegen

  Welkom bij Royal Cleaning Service, uw betrouwbare partner voor al uw behoeften op het gebied van ramen, kantoor- en woningreiniging. Als toonaangevend schoonmaakbedrijf streven we ernaar om een vlekkeloze en gezonde omgeving te creëren voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Met een bewezen staat van dienst leveren we ongeëvenaarde reinigingsoplossingen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Ons bedrijf heeft een rijke geschiedenis en is uitgegroeid tot een vertrouwde naam in de schoonmaakbranche. We bedienen klanten in een breed werkgebied en zijn trots om onze diensten aan te bieden in zowel stedelijke als landelijke gebieden. Of u nu een residentiële klant bent die een fris en opgeruimd huis verlangt of een zakelijke klant die een professionele uitstraling van uw kantoorruimte wil behouden, wij staan klaar om aan uw behoeften te voldoen. Ons team bestaat uit hooggekwalificeerde en ervaren professionals die zijn opgeleid in de nieuwste schoonmaaktechnieken. We hebben een grondige kennis van verschillende soorten reinigingsmethoden en -materialen, waardoor we in staat zijn om aan de specifieke eisen van elke klant te voldoen. Of het nu gaat om het wassen van ramen, het stofzuigen van tapijten, het desinfecteren van oppervlakken of het reinigen van meubels, wij hebben de expertise om het werk efficiënt en effectief uit te voeren. Bij Royal Cleaning Service hechten we veel waarde aan kwaliteit en streven we naar uitmuntendheid in al onze werkzaamheden. We zijn trots op ons vermogen om aandacht te besteden aan elk detail en ervoor te zorgen dat elke ruimte die we reinigen onberispelijk is. Ons bedrijfsmotto is dan ook: "Kwaliteit en betrouwbaarheid komen samen". We streven ernaar om langdurige relaties op te bouwen met onze klanten, gebaseerd op vertrouwen, klanttevredenheid en consistente kwaliteit. Als professioneel schoonmaakbedrijf zijn we volledig verzekerd en nemen we onze verantwoordelijkheid serieus. We hebben een aansprakelijkheidsverzekering die zowel onze klanten als ons personeel beschermt. Daarnaast hebben onze medewerkers relevante opleidingen en certificaten behaald, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw reinigingsprojecten worden uitgevoerd door bekwame professionals. Bij Royal Cleaning Service streven we naar uw tevredenheid en streven we ernaar om aan al uw verwachtingen te voldoen. We bieden garanties op onze diensten en staan altijd klaar om eventuele problemen op te lossen of aanvullende reinigingsbehoeften te bespreken. Kies voor Royal Cleaning Service en ervaar de hoogwaardige reinigingsoplossingen die wij bieden. Laat ons uw ramen sprankelend maken, uw kantoor fris houden en uw huis omtoveren tot een heiligdom van netheid. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw schoonmaakbehoeften te vervullen.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Arrived late. In theory we had two cleaners but one was always doings errands to buy things the were finished to clean or looking for things in their van or smoking. Very expensive rate for the work done. The cleaners were also speaking very loud to each other disrupting other activities my family was doing.
 • RTJM Verbucheln Dienstverlening.NL
  RTJM Verbucheln Dienstverlening.NL
  Beoordeling: 4.8 van 54.8542 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Nijmegen

  "Richard" - zzp'er regio Gelderland. - Glasbewassing met Tuckerpole systeem "osmosewater" - Glasbewassing binnenzijde en buitenzijde "woning/ bedrijfspanden" - reinigen van zonnepanelen met osmosewater "Dit levert u meer rendement op" - hogedruk werkzaamheden - het reinigen van Dakgoten (inclusief vuil afvoeren) - reinigen van dakkapellen - reinigen van bestrating - reinigen van al het houtwerk van uw woning - jarenlange ervaring in de glasbewassing en zeer precies in mijn vak. Mijn werkzaamheden voer ik uit zoals de klant het wil / verwacht! goed-zorgvuldig-klantvriendelijk ga elke dag met plezier naar m'n werk/klus. Ik reageer snel en kom mijn afspraken na!

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Nette en gedreven voorkomende persoon. Levert wat hij beloofd. Schone ramen in ons geval. Aanrader.
 • PRO Schoonmaak
  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Nijmegen

  Reinigen van ramen, daken, trespa, dakpannen, dakkapels, hout, schilderwerk en meer Gespecialiseerd in softwashing, reinigen zonder hoge druk Werkgebied rondom Nijmegen, Arnhem, Venray

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  If PRO can't clean it, no one can!
 • Totaal Schoonmaakdiensten V.O.F.
  Totaal Schoonmaakdiensten V.O.F.
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in Nijmegen

  Onze missie is een zo compleet mogelijk pakket van schoonmaakdiensten aan te bieden waarbij goede samenwerking en communicatie met u een belangrijke rol is. Schoonmaken is een vak, daarom zijn onze mensen goed opgeleid en in het bezit van de diploma’s die nodig zijn. Wij leveren onze diensten precies zoals u dat wenst, maatwerk is onze kracht.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Duidelijke communicatie en goede uitvoering.
 • MF Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in Nijmegen

  Heb je een Schoonmaakbedrijf nodig in Arnhem of omgeving? MF Dienstverlening kan je helpen met alle klussen die een Schoonmaakbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Schilder vak ✅
 • AC cleaning
  AC cleaning
  Beoordeling: 4.8 van 54.852 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Nijmegen

  Ik ben Diego Langeslag en eigenaar van AC Cleaning. Sinds 2017 voeren wij voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers onderhoud uit voor het schoonmaken van woningen, panden en het bijhouden van ramen. Een greep uit onze projecten: ü Schoonmaken van kantoorpanden ü Glazenwassen Wij zijn gewend om met het beste materiaal en gereedschap te werken, maar stemmen dit ook graag af op de behoefte van de klant. Graag komen wij voor advies vrijblijvend bij u langs. Lees onze reviews en u bent overtuigd.

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Net werk geleverd! Kon aan de slag toen ik hem op korte termijn nodig had. Super!
 • Kristal Schoonmaakdiensten V.O.F.

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Nijmegen

  Kristalschoonmaakdiensten vof al 13 jaar actief op de markt.

 • MoWali

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Nijmegen

  -

 • EA Facilitaire Dienstverlening

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Nijmegen

  Als schoonmaakbedrijf EA facilitaire dienst.Maken wij kantoren,scholen en hogedrukreiniger oplevering dieptereiniging. Wij hebben 5jaar ervaring zijn wij in jullie dienst.Wij zijn verzekerd van alle behorende verzekering.

 • Lileef
  Lileef

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Nijmegen

  Hartelijk welkom bij Lileef! Wij zijn jong schoonmaakbedrijf gevestigd in Nijmegen. Kwaliteit, betrokkenheid en plezier vormen kernwaarden van ons bedrijf. Bij ons kunt U direct voor schoonmaak: ~ kantoorpanden ~ winkelpanden ~ scholen, kinderdagverblijven etc. ~ trappenhuizen Wij staan ook open voor bouwopleveringen of schoonmaak bij verhuizingen.

4.5

Top beoordelingen schoonmaakbedrijven

Onze schoonmaakbedrijven in Nijmegen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 63 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schoonmaakbedrijven in Nijmegen

Wat betaal je schoonmakers in Nijmegen gemiddeld?

Wanneer je op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf voor particulieren in Nijmegen, ben je allereerst waarschijnlijk benieuwd met welke kosten je rekening moet houden. Een verhuizing of verbouwing gaat altijd meer in de papieren lopen dan je wilt, dus logisch dat je bij de schoonmaak van je woning graag wat kosten bespaart. Voor een eenmalige schoonmaak in Nijmegen betaal je gemiddeld tussen de € 16,- en € 30,- per uur. Het totaalbedrag is natuurlijk afhankelijk van de oppervlakte van je woning en hoeveel tijd de schoonmakers hiermee bezig zijn. Wil je een specifieke klus laten uitvoeren, dan is de prijsopbouw vaak iets anders. Voor meer informatie daarover, verwijzen we je naar de pagina's met prijsinformatie van die klus:

 • Glazen wassen
 • Schoorsteenvegen
 • Kruipruimte schoonmaken
 • Dakgoten schoonmaken

Zoek je een bedrijf voor een kantoor schoonmaak in Nijmegen?

Ben je juist op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat jouw kantoorpand Kerkenbos, Brabantse Poort of TPN-West meerdere keren per week schoonhoudt? Ook dan ben je op Werkspot aan het juiste adres. Zet je een schoonmaakbedrijf in voor zakelijke doeleinden, let er dan op dat het bedrijf aan de NEN 4400-1 norm voldoet. Ook kun je informeren of ze over een keurmerk beschikken, zoals het Keurmerk Schoon of het SIEV-keurmerk. Het zijn allemaal garanties dat je met een bedrijf in zee gaat dat zijn zaakjes financieel en bedrijfsmatig op orde heeft. Wel zo'n prettig gevoel als je mensen binnen de muren van jouw kantoorpand toelaat.

Waar vind je het beste schoonmaakbedrijf van Nijmegen?

Of je nu een schoonmaakbedrijf voor een particuliere schoonmaak of een kantoorschoonmaak zoekt, op Werkspot vind je altijd de beste vakmensen uit de regio. Je plaatst je klus eenvoudig online en vakmensen kunnen hierop reageren. Bespaar jezelf dus uren zoekwerk en laat schoonmaakbedrijven op jouw oproep reageren. Je hebt vaak binnen 24 uur al reacties. Vervolgens is het aan jou om te kiezen met wie je verder gaat. Natuurlijk speelt de prijs daarbij een rol, maar vergeet ook zeker niet om even bij de reviews van andere klanten te kijken. Dit geeft jou een goed beeld van de kwaliteit van het geleverde werk en het contact met het schoonmaakbedrijf uit Nijmegen.

Andere vakmensen in Nijmegen

Vind vakmensen bij jou in de buurt