Vind een schoonmaakbedrijf in Amsterdam

Ben je op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Amsterdam voor het schoonmaken van jouw kantoorpand of woning? Op Werkspot kom je snel en eenvoudig in contact met de beste schoonmakers van Amsterdam. Of je nu een regelmatige klus hebt of iemand zoekt voor een eenmalige schoonmaak in Amsterdam. Plaats je klus op Werkspot en vind moeiteloos de beste vakmensen.

Enkele van onze best beoordeelde schoonmaakbedrijven in Amsterdam

 • J Klooster
  J Klooster
  Beoordeling: 5 van 55525 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Amsterdam

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Afgelopen week heeft Jordy Klooster uit Haarlem en zijn maat de galerijen van ons appartementen gebouw schoongemaakt. Ze zien er na de behandeling met een hogedrukspuit weer prachtig uit. Tegenslag werd adequaat opgelost. Jordy heeft een fijne manier van communiceren. De weken vooraf, naar de opdracht toe en op de dag zelf. Bedankt Jordy👍
 • Yaso diensten
  Yaso diensten
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Amsterdam

  Hallo Wij zijn een schoonmaak- en dienstbedrijf. Wij hebben een ervaren team Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van hotels, restaurants, kantoren en woningen en zijn altijd en overal bij u aanwezig

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Echt een hele fijne samenwerking. het team van Yaso werkt hard, zijn secuur en hebben het echt top gedaan. ik raad ze aan iedereen aan voor elke klus. Deze woning moest van top tot teen schoongemaakt worden en echt een hele zware klus. ik ben zeer tevreden!
 • Glasbewassing Wesley
  Glasbewassing Wesley
  Beoordeling: 4.3 van 54.3537 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Amsterdam

  Wat kan u van ons verwachten? • Kwaliteit en service • Glasbewassing altijd inclusief houtwerk • Duidelijke afspraken • Vaste prijzen Wat kunnen we voor u beteken? • Glasbewassing • Dakgoot leeghalen • Houtwerk schoonmaken • Spinwering

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Wesley levert top kwaliteit! zeker een aanrader. Duidelijke en goede afspraken en komt deze ook na, prijs kwalitatief heel goed. Wesley werkt heel netjes en secuur.
 • Pastoe Schoonmaakbedrijf
  Pastoe Schoonmaakbedrijf
  Beoordeling: 4.6 van 54.65190 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Amsterdam

  Pastoe Schoonmaakbedrijf ✨️stretch service,en kwaliteit zie wat onze klanten schrijven bij de reviews omdat het beter,slimmer en schoner kan Uw Pastoe Schoonmaakbedrijf meer dan 15 jaar ervaring ✨️Glasbewassing ✨️Oplevring schoonmaken ✨️Houtwerk schoonmaken ✨️Dakgoten reiniging + dakkapel reiniging ✨️Boerderijen schoonmaken ✨️Woning eenmalig schoonmaken ✨️onderhoud schoonmaken ✨️vloer reiniging

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Super schoon & kon op dezelfde dag als de aanvraag als langskomen. Top service!
 • DakDuif Schoon
  DakDuif Schoon
  Beoordeling: 4.6 van 54.6519 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Amsterdam

  Heb je een Schoonmaakbedrijf nodig in Amsterdam of omgeving? DakDuif Schoon kan je helpen met alle klussen die een Schoonmaakbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Muren of gevels reinigen of zandstralen, Schoonmaak rolluiken, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Snel, professioneel en vriendelijk
 • CN Cleaning
  CN Cleaning
  Beoordeling: 4.9 van 54.9544 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Amsterdam

  CN Cleaning een All Round schoonmaakbedrijf. Van Glazenwassen tot Gevelreiniging en op locatie reinigen van tapijt en meubels. CN Cleaning; Klantvriendelijk, Betrouwbaar en Betaalbaar. Als het schoon moet zijn, tot in de puntjes. CN Cleaning.

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Zeer tevreden over ramen wassen binnen en buiten, terwijl dit een grote klus was. Ook duidelijke communicatie, netjes gewerkt, komt afspraken na en vriendelijk. Aanrader.
 • Skala Service
  Skala Service
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Amsterdam

  Een bedrijf verzekerd voor het zorgvuldig en grondig reinigen en wassen van ramen

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Friendly, fast, tidy and overalll a great job done!!
 • Zobran
  Zobran
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Amsterdam

  We do cleaning work and make sure that you have a clean place as you desired :) We promise you commitment, safety and quality of work. Let us make your living space clean and hygiene.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Zobran is een erg kundige en behulpzame schoonmaker. Ik zou Zobran iedereen aanraden! Ook denkt hij graag met je mee en dat is erg prettig. Ik zou hem iedereen aanraden!
 • Bel Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in Amsterdam

  Ik ben ouassim Ik heb 4 jaar gewerkt schoonmaak

 • Timmers schoonmaak en onderhoud
  Timmers schoonmaak en onderhoud
  Beoordeling: 4.9 van 54.9515 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Amsterdam

  Wij zijn schoonmaakbedrijf Timmers Schoonmaak & Onderhoud. Wij zijn een allround schoonmaakbedrijf dat schone, frisse leef-, werk- en leeromgevingen levert voor verschillende branches. Met onze jarenlange ervaring in het vak, kunt u van ons erop aan dat onze diensten kundig en professioneel worden uitgevoerd. Dit doen wij onder andere in regio Gooi en Vechtstreek, Utrecht en Groot-Amsterdam. Naast reguliere schoonmaakdiensten, kunt u ook bij ons terecht voor glasbewassing en gevelreiniging. Graag komen wij vrijblijvend bij u langs en gaan we met u aan de slag! Timmers Schoonmaak & Onderhoud

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Prettig contact, maar afstemming had iets beter gekund. Ondanks onverwachte werkzaamheden, toch minder uren gemaakt dan aanvankelijk begroot. Onverwachte meerkosten vanwege onverwacht gebruik van benodigde middelen. Toch bedankt voor het denken in oplossingen en de boel is zichtbaar opgeknapt!

4.7

Top beoordelingen schoonmaakbedrijven

Onze schoonmaakbedrijven in Amsterdam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 438 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schoonmaakbedrijven in Amsterdam

Waar schakel je een schoonmaakbedrijf uit Amsterdam voor in?

Zoek je een schoonmaakbedrijf voor particulieren in Amsterdam of ben je juist op zoek naar een professioneel bedrijf voor een kantoor schoonmaak in Amsterdam of omgeving? Zowel voor het schoonmaken van jouw woning als voor het schoonmaken van bedrijfspanden draaien schoonmakers uit Amsterdam hun hand niet om. Daarbij kun je diverse klussen aan een schoonmaakbedrijf uitbesteden. Denk bijvoorbeeld aan:

Daarbij kun je een deel van de klus uitbesteden, bijvoorbeeld alleen de benedenverdieping, maar je kunt een schoonmaakbedrijf uit Amsterdam Noord, Oost, Zuid of West natuurlijk ook alle verdiepingen onder handen laten nemen. Maak hier goede afspraken over met het bedrijf, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Wat kost een schoonmaakbedrijf uit Amsterdam?

Voordat je een schoonmaakbedrijf uit Amsterdam inschakelt, wil je vast weten hoeveel je dat ongeveer gaat kosten. Dat hangt natuurlijk erg van de klus af. Wil je bijvoorbeeld eenmalig of iedere week je huis schoon laten maken? En heb je een groot kantoorpand van tien verdiepingen, of gaat het om een gelijkvloers kantoor? Hoe langer het schoonmaakbedrijf bezig is, hoe hoger de kosten. Vaak betaal je een schoonmaakbedrijf dan ook per uur. Voor een eenmalige schoonmaakklus, houd je rekening met een uurtarief tussen de € 16,- tot € 30,-. Wil je dat de schoonmaker vaker komt, bijvoorbeeld vier keer per week, dan gaat het uurtarief in de regel iets omlaag. Denk dan aan een bedrag tussen de € 16,- tot € 18,- per uur. Ben je benieuwd naar meer prijsinformatie? In onze prijsoverzicht vind je hier meer informatie over.

Vind snel de beste schoonmakers in Amsterdam

Of je nu een schoonmaakbedrijf in Amsterdam Zuidoost zoekt, Amsterdam West of Amsterdam Noord, Werkspot brengt je snel in contact met de beste vakmensen uit de regio. Het is heel simpel. Je plaatst gewoon een klus op de website. Omschrijf deze zo goed mogelijk, zodat de schoonmaakbedrijven een goed beeld hebben van jouw vraag. Denk bijvoorbeeld aan de frequentie van de schoonmaak, de ruimte die je schoongemaakt wilt hebben en de afmeting ervan. Hoe beter je jouw klus omschrijft, hoe realistischer de voorstellen van de schoonmaakbedrijven uit Amsterdam zijn. Heb je je klus geplaatst, dan reageren de vakmensen vaak binnen 24 uur. Vervolgens is het aan jou om een selectie te maken en contact op te nemen met het schoonmaakbedrijf van jouw keuze.

Andere vakmensen in Amsterdam

Vind vakmensen bij jou in de buurt