Vind schoonmaakbedrijven in Badhoevedorp

Op zoek naar schoonmaakbedrijven in Badhoevedorp? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schoonmaakbedrijven zonder enige verplichting.

4.6

Top beoordelingen schoonmaakbedrijven

Onze schoonmaakbedrijven in Badhoevedorp, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 205 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde schoonmaakbedrijven in Badhoevedorp

 • Stretch Services

  Schoonmaakbedrijf in Badhoevedorp

  Beoordeling: 4.9 van 54.95327 reviews

  Stretch Services, 5 sterren service en kwaliteit. Omdat het beter, slimmer en schoner kan, zie de reviews van onze klanten. Uw allround schoonmaak- en klus servicebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in: ⭐Dakterras en houten tuinmeubilair reiniging en onderhoud. ⭐ Dakkapel, boeideel, dakgoot reiniging en onderhoud. ⭐ Wij kunnen uw dakgoot volledig afsluiten met DrainGuard en zonnepanelen volledig afsluiten voor vogelnesten. Nooit meer een vieze dakgoot en nooit meer vogelnesten onder uw dakpannen en zonnepanelen, kijk bij onze foto's voor voorbeelden. ⭐ Rolluiken volledig reinigen aan de binnen en buitenkant, ook onder de afdekkap en in de was zetten. ⭐ Uw balkon reinigen en duivennetten aanbrengen bij overlast van duiven. ⭐ klus- en schilder service in en om uw huis. ⭐ Wij werken milieu vriendelijk met biologische afbreekbare producten. ⭐Wij staan bekend om onze zeer goede service en snelle beschikbaarheid. ⭐Kiest u voor service en kwaliteit dan kiest u voor Stretch Services. ⭐Wij werken met betaalverzoek van de rabobank, na voltooing opdracht dient het openstaande bedrag dan dezelfde dag voldaan te zijn. Met vriendelijke groet, Marcel,Stretch Services.

  Laatste review:

  Schoonmaak rolluiken -

  Super blij met deze mannen! Mijn rolluiken zien er weer tip top uit!
 • Fast Cleaning Diamond

  Schoonmaakbedrijf in Badhoevedorp

  Beoordeling: 3.7 van 53.7526 reviews

  Wij zijn een professioneel schoonmaakbedrijf met hoge kwaliteitsnormen👌. ons personeel is perfect gekwalificeerd, behendig, vriendelijk, respectvol, verantwoordelijk. Onze schoonmaakdiensten voor dit zomerseizoen Reiniging van terrassen, balkons, tuinen, evenementen, schoonmaak van hotels, appartementen, huizen, kantoren, coffeeshops, schoonmaak en impregneren van Gevels, Amsterdam, Hoor,Almere,Alkmaar, Noord Holland, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Leiden, Zuid Holland,Nederland. We are a professional cleaning company, having high quality standards👌, our staff is perfectly qualified, agile, friendly, respectful, responsible, Our cleaning services for this summer season Cleaning of Terraces, balconies, gardens, Events, cleaning for hotels, apartments, houses, offices, coffeeshops, cleaning and impregnation for facades, Amsterdam,Hoor,Almere,Alkmaar, North Holland, Rotterdam, Utrecht, The Hague, Leiden, South Holland,Nederland.

  Laatste review:

  Muren of gevels reinigen of zandstralen -

  Op de 1e dag kwamen mensen zonder spullen materiaal en heb ik 1 dag voor niks staan wachten. Mensen hadden geen idee wat ze moesten doen met als resultaat dat het meeste verf er nog opzit. Bedrijf vertelde dat ze garantie geven maar komen dat niet na. Alle afval wat ontstaan is hebben ze laten liggen.
 • Claudia Amber Cleaning

  Schoonmaakbedrijf in Badhoevedorp

  Beoordeling: 4.8 van 54.8522 reviews

  Beste opdrachtgever, Mijn naam is Claudia Bocanegra, eigenaresse van "Claudia Amber Cleaning" Met meer dan 25 jaar ervaring in de schoonmaak werkzaamheden en interieurverzorger zorg ik ervoor dat uw woning of bedrijf er weer spic en span uitziet. Dit wordt bevestigd door mijn behaalde diploma's en certificaten. Ik werk zelfstandig en kan om die reden ook concurrerende tarieven hanteren. Naast het werken voor opdrachtgevers als "Cordaan Amsterdam" & "Leven & Zorg" wil ik graag mijn netwerk uitbreiden. Mijn werk is pas klaar als u tevreden bent. Heeft u een woning of bedrijfspand die periodiek of eenmalig schoongemaakt moet worden? Neem dan contact met mij op. Met zeer vriendelijke groet, Claudia Bocanegra Claudia Amber Cleaning

  Laatste review:

  Schoonmaak huis of bedrijfspand -

  Claudia is al jaren onze vaste schoonmaakster. Vriendelijk en betrouwbaar. Ze ook altijd op tijd. Helemaal top!
 • Elham Mohamed

  Schoonmaakbedrijf in Badhoevedorp

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Ja

  Laatste review:

  Schoonmaak huis of bedrijfspand -

  Ik heb goede ervaring met haar. Mijn huis word naar tevredenheid schoongemaakt. Eigenlijk ben ik meer dan tevreden want naar mijn verbazing heeft ze ook mijn douche put goed schoongemaakt wat ik niet had gevraagd. Dat is iets zo ranzigs dat ik niet verlang dat een ander dat voor je doet. Ik zocht iemand die het initiatief neemt met schoonmaken. Zelf goed kijkt naar wat er moet gebeuren en dat dan goed uitvoert. Dat er elke week net even iets anders wordt schoongemaakt. Dit bleek geen probleem te zijn. Mijn aanwijzingen/opmerkingen worden goed opgepakt (niet dat er veel zijn). Zij is goedlachs, opgewekt, attent, netjes en professioneel. Ze spreekt en verstaat Nederlands. Ik beveel haar absoluut aan.
 • SCC HELDER

  Schoonmaakbedrijf in Badhoevedorp

  Beoordeling: 5 van 5554 reviews

  Welkom op het profiel van SCC HELDER! Wij staan voor u klaar, vooral met spoed kunt u ons altijd snel bereiken. Met vriendelijke groet, De specialisten van SCC HELDER

  Laatste review:

  Schoonmaak huis of bedrijfspand -

  I am very happy with the service. The cleaner arrives on time and works until the house is spotless.
 • Expert Bouwbedrijf

  Schoonmaakbedrijf in Badhoevedorp

  Beoordeling: 4.2 van 54.2558 reviews

  Expert Bouw is een bouwbedrijf met 20 jaar ervaring in verschillende werkzaamheden. Wij zijn een bedrijf dat hoge eisen stelt aan service, kwaliteit, vakmanschap en eerlijk zaken doen. Wij zijn een bouwbedrijf dat met een vakkundig team door heel Nederland projecten, renovaties en verbouwingen succesvol uitvoert. Niet alleen ons vakmanschap ondersteidt ons van de rest, ook zijn onze prijzen altijd zeer scherp. Innovatie en efficiency is als doelstelling in ons beleid. Wij werken met proffesionele materialen en producten. Uw project is bij ons in goede handen en wij bieden u garantie en leveren het werk netjes en schoon op. Al vele jaren zijn wij werkzaam voor particulieren als bedrijven. Onze motto; AFSPRAAK IS AFSPRAAK Wij bieden voor alle werkzaamheden een garantie van 10 jaar! Met onze grote team zijn wij altijd op korte termijn beschikbaar. Onze werkzaamheden; ☆ Stucen Binnen ☆ Stucen Buiten ☆ Spachtelputz ☆ Sierpleister ☆ Verven Binnen ☆ Verven Buiten ☆ Laminaat ☆ Tegels ☆ Sloopwerkzaamheden ☆ Bouwwerkzaamheden ☆ Gipsplaatwerkzaamheden ☆ Isolatiewerkzaamheden Wij zijn u graag van dienst en stellen u graag tevreden. Team EXPERT BOUW

  Laatste review:

  Gevel reparatie of behandeling -

  Uitstekende service!!! Gevel had een laag cement nodig, jongens hebben goed meegedacht over de afwerking etc. Uiteindelijk tot de conclusie gekomen 2 laags te stucen en een laag spachtelputz overheen. Door de verschillende reviews was ik eerst aan het twijfelen, maar tijdens en na oplevering van de klus hebben wij zeker geen spijt gehad dat we met Expert Bouwbedrijf in zee zijn gegaan! Jongens denken goed mee, maken duidelijke afspraken van te voren en komen deze allemaal na. Ze gaven me aan extra goed af te dekken omdat het vies werk is, dus zelfs daar denken ze aan ipv afraggelen. We zijn uiterst tevreden met het resultaat en de samenwerking. Jullie hebben hard gewerkt, top werk geleverd. Goede service. We zullen jullie zeker aanraden. Geen twijfels , goed bedrijf!
 • Schoon & Opgeknapt

  Schoonmaakbedrijf in Badhoevedorp

  Beoordeling: 4.9 van 54.954 reviews

  Wij zijn Schoon & Opgeknapt. Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in het schoonmaken van huizen en bedrijfspanden. Hiernaast voeren wij ook werkzaamheden buiten huis uit. Zoals het reinigen van lage ramen, deuren en lage zonneschermen. Als u uw tuin gesnoeid heeft en u heeft geen vervoer om de takken weg te brengen dan kunnen wij daarvoor zorgen. Onkruid uit uw tuin (alleen tussen stenen tegels verwijderen). Reinigen van uw balkon. Wij zijn vooral werkzaam in het weekend en op aanvraag doordeweeks. Onze ervaring: Wij hebben bij een klant in Zeist schoongemaakt. Meneer had een verbouwing en zijn hele huis zat onder het zand en stof. Wij hebben er voor gezorgd dat dit weer netjes was. Meneer was zeer tevreden hierover. Wij hebben de before en after foto's bij interesse mag u die aanvragen en wij mailen ze naar u.

  Laatste review:

  Schoonmaak huis of bedrijfspand -

  We had the deep cleaning of the full house and cleaning the garden and porch after fall. They did a tremendous job. The house was very well cleaned, also the carpet and couch was cleaned very well. There were a lot of leaves in the garden after fall season and a lot of moss between stone pavement. They cleaned it very well. The communication was good and price was also very reasonable. I would definitely recommend them.
 • Hayk Schoonmaak- & Reinigingsbedrijf

  Schoonmaakbedrijf in Badhoevedorp

  Beoordeling: 5 van 5556 reviews

  HSR (Hayk Schoonmaak- & Reinigingsbedrijf ) Is een jong startende bedrijf met 10 jaar werk ervaring in de schoonmaak branche. Uit de omstreek Zaanstad en werken in heel Noord Holland Wij zijn gespecialiseerd in professionele glasbewassing,schoonmaak, reinigen van gebouwen en zonnepanelen. Wij zijn gespecialiseerd in : Glasbewassing ( binnen en buiten ) Gevel reiniging Dakkapel reiniging Zonnepanelen reiniging Graffiti verwijdering Periodieke Schoonmaak van kantoren Oplevering van huizen of gebouwen na renovatie of bouw Wij werken met moderne apparatuur en middelen voor het schoonmaken of reinigen van de gebouwen en zonnepanelen. Bij het reinigen van ramen, gebouwen en zonnepanelen werken wij o.a met : Hoogwerker, Telewash systeem en ladder. Al onze schoonmaak middelen zijn voorzien van een Europees Ecolabel. Het keurmerk staat op schoonmaakmiddelen die geen schadelijke stoffen bevatten, niet giftig zijn voor waterorganismen en net zo goed schoonmaken als vergelijkbare producten. Ook zijn er milieueisen aan de verpakking: geen spuitbussen met drijfgassen en zoveel mogelijk gebruik van gerecycled materiaal. Ook zijn de verpakking volledig recyclebaar en bestaat uit zo weinig mogelijk materiaal. Uiteraard zijn al onze medewerkers voorzien van een VCA certificaat en vak kennissen.

  Laatste review:

  Glazenwassen -

  Houidt zich netjes aan de afspraken , is duidelijk in de communicatie en de ramen zijn prima schoon.
 • AtoZ Clean

  Schoonmaakbedrijf in Badhoevedorp

  Beoordeling: 4.5 van 54.557 reviews

  AtoZ Clean Schoonmaakbedrijf, Ons schoonmaakbedrijf is in 2017 opgericht. Wij streven ernaar om een betere dienstverlening te bieden dan andere schoonmaakbedrijven. AtoZ Clean is inmiddels uitgegroeid tot een middelgroot schoonmaakbedrijf. Met veel van onze vaste klanten werken wij al samen sinds de oprichting van ons bedrijf. AtoZ Clean is meer dan alleen uw schoonmaakpartner. Uw klanten zijn ook onze klanten. Maatwerk, betrokkenheid en service vormen het fundament waarop wij langdurige relaties aangaan met onze klanten, leveranciers en medewerkers. Waarom kiezen voor ons? Laat het schoonmaken van uw pand aan onze professionals over. Wij weten precies wat belangrijk is als het gaat om het schoonmaken van medische instrumenten, het kantoor, Productie bedrijven,Winkelcentra,de behandelkamer en natuurlijk de wachtkamer. We zetten zelfs gespecialiseerd schoonmaakpersoneel daar voor in. Bovendien gebruiken wij de beste schoonmaakproducten om ervoor te zorgen dat uw pand schoon, fris en vooral steriel is voor patiënten. Gegarandeerd Schoon AtoZ Clean is jarenlang bezig met het schoon houden van gezondheidsklinieken in de omgeving. Om dit op een goede manier te realiseren, zijn er trainingen en kwaliteit controles nodig om op een zo goed mogelijke manier onze objecten schoon te houden. AtoZ Clean staat voor continuïteit, kwaliteitswaarborging en vast schoonmaakpersoneel. Wij hebben samen met professionals gekeken naar de meest efficiënte werkmethodes. Om dit te waarborgen plannen wij elk kwartaal een training in voor ons schoonmaakpersoneel en moeten zij jaarlijks hun OK certificaat vernieuwen. Dit alles staat in het teken van de kwaliteit van de schoonmaak waar AtoZ Clean voor staat. Sinds het begin van de schoonmaakwerkzaamheden is AtoZ Clean bezig met het specialiseren binnen de gezondheidszorg AtoZ Als partner Met ons schoonmaakbedrijf werken wij in heel Noord-Holland. Of u nou opzoek bent naar een vaste schoonmaakploeg of een eenmalige reiniging wij staan voor u klaar! Het leveren van hoge kwaliteit schoonmaakdiensten is waar wij voor staan! Wij werken als schoonmaakbedrijf ook met vaste teams en pakken alle werkzaamheden professioneel op. Met ons (IFM)-concept ontzorgen wij bedrijven op alle vlakken. Van het leveren van hygiëne artikelen tot de schoonmaakwerkzaamheden. Het gaat bij AtoZ om de professionele werkwijze en de glimlach van de klant. We hebben klanten in deze regio's, deze klanten zijn de mensen met wie we de afgelopen 1,5 jaar in deze regio's hebben gewerkt, we willen u graag leren kennen en u onze visitekaart geven. Vaste medewerkers Wij vinden het fijn om bij onze klanten vaste gezichten te laten terugkomen. Om die reden werken wij altijd met vaste teams op ieder object. Uw heeft ook 1 vaste contactpersoon voor al uw vragen en wensen. Duurzame schoonmaak Duurzaam schoonmaken is mooi, maar staat niet op zichzelf. Het heeft pas zin als het onderdeel is van uw werkprocessen die ook gericht zijn op duurzaamheid. AtoZ Clean gaat graag met u in gesprek om te bezien hoe we onze werkwijzen optimaal kunnen afstemmen op elkaar. Wij leren graag van u en hopelijk heeft u ook iets aan onze kennis en ervaring op het gebied van duurzaam samenwerken. Een aantal belangrijke punten op een rij: - We hebben gecertificeerde medewerkers - Een vaste contact persoon - Kwalitetitsronde - Smart cleaning techniek - Bij keuze geen vast contract - Een scherp tarief - Wij geven de 1e maand 50% aanbieding Interesse in Reguliere Schoonmaak of meer weten? Doordat wij groot inkopen bij onze leveranciers krijgen wij hoge kortingen en kunt u profiteren dat wij ook al uw sanitair benodigdheden leveren tegen de allerlaagste prijs! Denk hierbij aan toiletpapier, hand papier, tork rollen, handzeep maar bijvoorbeeld ook vaatwasser tabletten. U hoeft dus niet zelf meer op pad om deze dagelijkse benodigdheden te kopen, dit regelen wij voor u! Ervaar zelf de beste kwaliteit tegen zeer scherpe tarieven en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan! Wij komen persoonlijk bij u langs en nemen zorgvuldig de werkzaamheden op. Als eigenaar van AtoZ Clean schoonmaakbedrijf ben ik verantwoordelijk voor onze klanten en medewerkers maar ook voor een groot deel van de administratie. Ik sta u graag te woord als u vragen heeft of advies wilt. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan bij AtoZ Clean. Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op om een schoonmaak offerte te kunnen uitbrengen. Uiteraard kunt u ook telefonisch een schoonmaak offerte aanvragen.AtoZ Clean, is te bereiken op Email of CONTACT . Wij zien u offerte aanvraag graag tegemoet.

  Laatste review:

  Fijn contact, altijd bereikbaar en goede service! We kregen veel kortingen, zoals 1e maand 50% korting en wegens Corona + 10% korting. Tevens deden ze een grote beurt helemaal GRATIS!
 • Schoonmaak en klussenbedrijf Alyara

  Schoonmaakbedrijf in Badhoevedorp

  Beoordeling: 5 van 55516 reviews

  Onze liefde voor schoonmaken straalt ervan af! We zijn gek op schoonmaken, maar weten dat dit niet voor iedereen geldt. Toch houdt iedereen ongetwijfeld van een schone ruimte. Daarom richten wij ons fulltime op het creëren van schonere leefruimtes. We komen met een glimlach en een spons naar uw huis of bedrijf en vertrekken pas als uw ruimte zo schoon is als we onze eigen ruimte willen hebben. We behandelen elke ruimte met respect en integriteit, zodat u er aangenaam in kunt wonen en werken. Neem ook eens een kijkje op mijn website.

  Laatste review:

  Schoonmaak huis of bedrijfspand -

  Vriendelijk, professioneel, snel gewerkt en een goed resultaat. Ik raad ze aan.

Populaire lokale schoonmaakbedrijven in Badhoevedorp

Andere vakmensen in Badhoevedorp

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur