Vind schoonmaakbedrijven in Aalsmeer

Op zoek naar schoonmaakbedrijven in Aalsmeer? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schoonmaakbedrijven zonder enige verplichting.

4.6

Top beoordelingen schoonmaakbedrijven

Onze schoonmaakbedrijven in Aalsmeer, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 224 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde schoonmaakbedrijven in Aalsmeer

 • Stretch Services

  Schoonmaakbedrijf in Aalsmeer

  Beoordeling: 4.9 van 54.95321 reviews

  Stretch Services, 5 sterren service en kwaliteit. Omdat het beter, slimmer en schoner kan, zie de reviews van onze klanten. Uw allround schoonmaak- en klus servicebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in: ⭐Dakterras en houten tuinmeubilair reiniging en onderhoud. ⭐ Dakkapel, boeideel, dakgoot reiniging en onderhoud. ⭐ Wij kunnen uw dakgoot volledig afsluiten met DrainGuard en zonnepanelen volledig afsluiten voor vogelnesten. Nooit meer een vieze dakgoot en nooit meer vogelnesten onder uw dakpannen en zonnepanelen, kijk bij onze foto's voor voorbeelden. ⭐ Rolluiken volledig reinigen aan de binnen en buitenkant, ook onder de afdekkap en in de was zetten. ⭐ Uw balkon reinigen en duivennetten aanbrengen bij overlast van duiven. ⭐ klus- en schilder service in en om uw huis. ⭐ Wij werken milieu vriendelijk met biologische afbreekbare producten. ⭐Wij staan bekend om onze zeer goede service en snelle beschikbaarheid. ⭐Kiest u voor service en kwaliteit dan kiest u voor Stretch Services. ⭐Wij werken met betaalverzoek van de rabobank, na voltooing opdracht dient het openstaande bedrag dan dezelfde dag voldaan te zijn. Met vriendelijke groet, Marcel,Stretch Services.

  Laatste review:

  Schoonmaak daken of dakgoten -

  Goed en snel werk, heldere communicatie en goede prijs-kwaliteit verhouding! Aanrader!
 • Oostwouder Dienstverlening

  Schoonmaakbedrijf in Aalsmeer

  Beoordeling: 4.7 van 54.75123 reviews

  Gespecialiseerd in telescopische glasbewassing en gevelreiniging voor zowel bedrijf als particulier. Tevens kunt u onze dienstverlening benaderen voor schoonmaakdiensten van kantoorruimtes en net opgeleverde kantoorpanden. Alles in een straal van 50 km rondom Amsterdam.

  Laatste review:

  Glazenwassen -

  Quick, clear, fair price and did good job. Can't ask for more!
 • PMC-CONSTRUCTION

  Schoonmaakbedrijf in Aalsmeer

  Beoordeling: 5 van 5555 reviews

  Good day. My name is Piotr, I come from Poland, I live in the Netherlands, I also plan my future here, so I would like to do what I like and that's why I am here .. I have experience as a builder, fitter or gardener, flight handle, also repairing leaks on the roof. regards

  Laatste review:

  Gevel reparatie of behandeling -

  Pjotr is eerlijk en werkt hard. Hij heeft ons geholpen met het repareren van onze onafgewerkte muur, die verstopt staat achter een dikke pergola paal. Door middel van meedenken en een goed voorbereid plan heeft hij de klus tot een net resultaat gebracht. Hij werkt netjes en zorgvuldig, en kijkt verder dan zijn klus en denkt mee. Hij is heel coulant en komt met betere oplossingen dan je had verwacht. Doet niet moeilijk over kleine dingen die hij er extra bij doet. Hij had onze pergola paal extra ingesmeerd voor extra bescherming, terwijl we dit niet van hem hadden gevraagd. Zijn prijzen zijn eerlijk en transparant, en goed werk moet goed beloont worden. Als er iets niet naar behoren is komt hij het goed maken. Pjotr is een aanrader. De communicatie ging verder ook prima ondanks hij geen Nederlands spreekt. Hij spreekt voornamelijk Engels en met een beetje hulp van internet en tekeningen, is niets onbespreekbaar.
 • Fast Cleaning Diamond

  Schoonmaakbedrijf in Aalsmeer

  Beoordeling: 3.8 van 53.8524 reviews

  Wij zijn een professioneel schoonmaakbedrijf met hoge kwaliteitsnormen👌. ons personeel is perfect gekwalificeerd, behendig, vriendelijk, respectvol, verantwoordelijk. Onze schoonmaakdiensten voor dit zomerseizoen Reiniging van terrassen, balkons, tuinen, evenementen, schoonmaak van hotels, appartementen, huizen, kantoren, coffeeshops, schoonmaak en impregneren van Gevels, Amsterdam, Hoor,Almere,Alkmaar, Noord Holland, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Leiden, Zuid Holland,Nederland. We are a professional cleaning company, having high quality standards👌, our staff is perfectly qualified, agile, friendly, respectful, responsible, Our cleaning services for this summer season Cleaning of Terraces, balconies, gardens, Events, cleaning for hotels, apartments, houses, offices, coffeeshops, cleaning and impregnation for facades, Amsterdam,Hoor,Almere,Alkmaar, North Holland, Rotterdam, Utrecht, The Hague, Leiden, South Holland,Nederland.

  Laatste review:

  Schoonmaak huis of bedrijfspand -

  I was hesitant after reading some of the negative reviews, but decided to go ahead with FCD anyway. Two gentelmen came to our rental property and cleaned it for around 6-7 hours. Communication was through Whatsapp, and as I unfortunately do not speak Dutch, they kindly communicated everything in English. They arrived on time, and started working right away. After they were done, I inspected the house and I was very impressed with their quality of work. Few days after, the house was inspected by the land lady, and she was happy with the job as well. So I got my rent deposit back which is great! A big thank you to FCD team. I would certainly recomment them and ask for their help with future cleaning jobs.
 • Pastoe Schoonmaakbedrijf

  Schoonmaakbedrijf in Aalsmeer

  Beoordeling: 4.7 van 54.7542 reviews

  Pastoe schoonmaakbedrijf

  Laatste review:

  Schoonmaak huis of bedrijfspand -

  Very nice and friendly! Apartment was cleaned properly worry free, recommended!
 • B. Facilities, Maintenance & Repair

  Schoonmaakbedrijf in Aalsmeer

  Beoordeling: 4.9 van 54.9511 reviews

  Mijn naam is Ben Vet en heb meer dan 30 jaar voor verschillende werkgevers gewerkt als allround monteur / klusjesman ik ben sinds 2015 voor mijzelf begonnen als zelfstandig ondernemer mijn specialiteit is elektra ook in de scheepsvaart maar ik ben van alle markten thuis hier wat trefwoorden . monteur, elektricien, schilder, onderhoud , gebouwen beheer , Boten , jachten , auto`s , tuinen .

  Laatste review:

  Lamp ophangen -

  ik ben heel tevreden, Ben is een aardige man, hij heeft mijn lamp opgehangen, elektriciteitsprobleem opgelost en is eigenlijk all-round, hij heeft mij ook geholpen met toilet en badkamerkraan waar ik problemen mee had
 • Elham Mohamed

  Schoonmaakbedrijf in Aalsmeer

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Ja

  Laatste review:

  Schoonmaak huis of bedrijfspand -

  Ik heb goede ervaring met haar. Mijn huis word naar tevredenheid schoongemaakt. Eigenlijk ben ik meer dan tevreden want naar mijn verbazing heeft ze ook mijn douche put goed schoongemaakt wat ik niet had gevraagd. Dat is iets zo ranzigs dat ik niet verlang dat een ander dat voor je doet. Ik zocht iemand die het initiatief neemt met schoonmaken. Zelf goed kijkt naar wat er moet gebeuren en dat dan goed uitvoert. Dat er elke week net even iets anders wordt schoongemaakt. Dit bleek geen probleem te zijn. Mijn aanwijzingen/opmerkingen worden goed opgepakt (niet dat er veel zijn). Zij is goedlachs, opgewekt, attent, netjes en professioneel. Ze spreekt en verstaat Nederlands. Ik beveel haar absoluut aan.
 • Grofvuil Pick Up Service B.V.

  Schoonmaakbedrijf in Aalsmeer

  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews

  GROFVUIL PICK UP SERVICE Bij Ziekte, Na een Overlijden, Bij opruiming,Verhuizing of Faillissement. Ook voor Woningbouwverenigingen en Wijkteams. Deurwaarders en Notarissen kunnen ons ook inschakelen. Wij ruimen snel uw spullen op en leveren deze bezemschoon op Wij kunnen een zeer concurrerende offerte maken. Wij verwijderen alle meubelen, halen kasten leeg,verwijderen de vloerbedekking en leveren de woning bezemschoon op Wij nemen alle werkzaamheden uit handen. Wij ontzorgen bij het ontruimen en opruimen van een woning. Een woning leeghalen kan soms een emotionele gebeurtenis zijn, vooral als dit de woning is van een dierbare. Na het overlijden van een dierbare, of verhuizing naar een verzorgingsflat komt er veel op je af, heel veel. Je moet allerlei zaken regelen, vaak ook nog eens tegelijk, zo ook het leeghalen en schoon opleveren van de woning. Je krijgt te maken met de regels van de woningbouw of eigenaar. meubels moeten worden afgevoerd, eventuele herstelwerkzaamheden aan de woning, en alles moet schoon worden opgeleverd. Dekbedden en ander beddengoed brengen wij naar een Dierenasiel, Afval, kapotte en onbruikbare spullen voeren wij af. Om onze kosten laag te houden werken wij in een straal van 60 km rondom Aalsmeer Het werkgebied is groot AMSTERDAM, Dus van Purmerend tot Hilversum, van Lelystad tot Utrecht en van Harderwijk tot Zaandam en alles wat hiertussen en omheen ligt. Leegmaken van volledige inboedel, ook bij verhuizing naar bejaardentehuis of verzorgingsflat. Opruimen van woningen, appartementen.Opruimen en leeghalen van magazijnen, kelders, zolders, garage, schuur. Wij leveren de woning verkoopklaar, of direct verhuurbaar op. Wij ontzorgen en leveren alles schoon op Ook winkelpanden of bedrijfspanden. U hoeft helemaal niets te doen: Wij halen alle kasten leeg. Pakken alles in. Stoppen alles in dozen. Halen de meubels weg. Gaatjes vullen wij op. Afval voeren wij af. Alles word bezemschoon opgeleverd, alle spijkers en schroeven worden uit de muur gehaald. Alle gaatjes in de wanden maken wij dicht en vullen dit op. Heeft u nog vragen ,neem gerust vrijblijvend contact op

  Laatste review:

  Puin of meubilair afvoeren -

  Alles is volgens afspraak goed en snel afgevoerd. Aardige vakbekwame mensen. Zeer aan te bevelen!!
 • Brandschoon Bollenstreek

  Schoonmaakbedrijf in Aalsmeer

  Beoordeling: 5 van 5554 reviews

  Een familiebedrijf/eenmanszaak met al 30 jaar ervaring in de glazenwasserij en specialistische reiniging. Ik houd mij bezig met onderstaande werkzaamheden: - Glasbewassing - Reiniging zonnepanelen - Softwash (dak en exterieur reinigen zonder hogedruk) - Dak ontmossen en alg vrij maken - Reiniging houtwerk en gevelbeplating - Ontspinnen & spinnenwering - Hogedruk reiniging Ik sta bekend als vakman die kwalitatief werk levert en pas tevreden is, wanneer de klant tevreden is. Heldere communicatie staat bij mij hoog in het vaandel en verloopt op duidelijke en vlotte wijze. Gezien ik alle werkzaamheden eigenhandig uitvoer, heeft u altijd te maken met een vast en vertrouwd gezicht.

  Laatste review:

  Muren of gevels reinigen of zandstralen -

  Snel en goed uitgevoerd
 • Van Amersfoort Tuin en Terras

  Schoonmaakbedrijf in Aalsmeer

  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews

  Mijn naam is Michiel van Amersfoort ben 27 jaar en woonachtig in Zwanenburg, sinds 2020 ben ik gestart met Tuin en Terras dienst en heb de jaren daarvoor veel ervaring gedaan bij verschillende hoveniers bedrijven. Ik werk alleen en houd me vooral bezig met het opknappen van Tuinen en het schoonmaken van Vlonders en Terrassen. Verder doen wij natuurlijk al het standaard werk(snoeien ect). Ik maak gebruik van Stihl & Kärcher producten. Bij mij is afspraak is afspraak en zorg ik altijd voor de juiste nette werkhouding. Is uw tuin een bende en heeft u hulp nodig? Dan bent u bij mij aan het juiste adres!

  Laatste review:

  Schoonmaak daken of dakgoten -

  Michiel was on time with the work, arriving punctual, and spoke good english. Michiel and his coworkers had good character, nice guys and it was good to have a nice atmosphere while we were working. We agreed on a rate beforehand, and when there was more work than expected, Michiel stuck to our original price agreement. For this I say Michiel is trustworthy, and I would recommend him.

Populaire lokale schoonmaakbedrijven in Aalsmeer

Andere vakmensen in Aalsmeer

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur