Vind schilders in Aalsmeer

Op zoek naar schilders in Aalsmeer? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schilders zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde schilders in Aalsmeer

 • Behangspecialist Rudi van den Berg
  Behangspecialist Rudi van den Berg
  Beoordeling: 4.7 van 54.75388 reviews
  Schilder in Aalsmeer

  Behangspecialist Rudi van den Berg

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Rudi was mooi op tijd en werk snel en nauwkeurig ben zeer tevreden over het resultaat.
  Kom in contact
 • Top Notch Services
  Top Notch Services
  Beoordeling: 4.4 van 54.45130 reviews
  Schilder in Aalsmeer

  We zouden het zeer op prijs stellen als u ons ook een berichtje terugstuurt, zelfs als u geen interesse meer heeft. Wij besteden onze tijd en hebben hoge kosten gemaakt bij elke contact die u met ons maakt !!! Vanwege teveel projecten nemen wij tijdelijk geen grote projecten aan die weken duren !!! Voor de wat kleinere opdrachten kunt u op onderstaande site mailen Kijk voor meer info of een afspraak op Kijk op WWW.(HelloEddy).NL voor info of afspraak

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Week geleden afgesproken,maar na een gesprek niets meer gehoord. Weet niet waarom.
  Kom in contact
 • Vavier schilderwerken & totaalonderhoud
  Vavier schilderwerken & totaalonderhoud
  Beoordeling: 4.8 van 54.8511 reviews
  Schilder in Aalsmeer

  Bent u op zoek naar een ervaren (18+ jaar) schilder, behanger, glaszetter of houtrotsaneerder in Aalsmeer en omstreken? Vavier Schilderwerken & Totaalonderhoud staat voor u klaar. Opdrachten als binnen-/buitenschilderwerk, houtrotsanering, behang verwijderen, behang aanbrengen, glaszetten, houtrotherstel, neuslatten vervangen, etc. draai ik mijn hand niet voor om. Is uw interesse gewekt, neem dan snel contact op om de opdracht te bespreken en een vrijblijvende offerte te ontvangen. Hopelijk tot snel!

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Duidelijke afspraken en goed werk geleverd. Verder wordt er meegedacht en is alles naar tevredenheid afgerond.
  Kom in contact
 • Bright Klussenbedrijf
  Bright Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55571 reviews
  Schilder in Aalsmeer

  Welkom op mijn profiel. Ik ben een allround schilders en klusser met meer dan 10 jaar ervaring heb. Ik breng vakmanschap en het beste resultaat. Bent u op zoek naar een flexibel en betrouwbaar schilder en klussenbedrijf dat hoogwaardige kwaliteit, dan bent u bij mij aan het goede adres. Bij Bright Klussenbedrijf kunt u terecht voor : - binnenschilderwerk - buitenschilderwerk Naast schilderswerkzaamheden ben ik ook gespecialiseerd in andere bijeenkomstige werkzaamheden zoals: stucken, laminaat leggen Ik werk netjes, heb ik ruime ervaring in het schilderen en zorg dat alles tot in detail wordt afgewerkt. Kan ik u helpen? Neem dan contact op middels onderstaande gegevens: 0641622920 Brightklussen@gmail.com Bright Klussenbedrijf Ik hoop van u te horen!

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Baha levert echt geweldig werk met oog voor detail alsof het zijn eigen huis is, echt top!
  Kom in contact
 • keukenkastjesspuiten.nl
  keukenkastjesspuiten.nl
  Beoordeling: 4.7 van 54.7558 reviews
  Schilder in Aalsmeer

  De werkzaamheden richten zich op het spuiten van keukenfrontjes, en binnen deuren, dit is wel de hoofdzaak binnen het bedrijf, tevens spuiten wij kasten en stoelen of een kinderledikant. Stuurt u svp wat foto's mee en u krijgt een passende offerte . met vriendelijke groet, John van Baaren

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Helaas niet zoals verwacht. Meneer maakt geen gebruik van een stofvrije cabine. Mijn keukenfrontjes zitten vol met dikke spikkels. Alles moet dus opnieuw! Ook jammer dat ik vooraf alle informatie heb toegestuurd voor de gewenste verf om te vragen of dat oke was, volgens meneer helemaal in orde dus alles ingekocht voor honderden euro’s. Toen de frontjes werden opgehaald en ik de verf mee gaf meldde hij dat hij eerst moest overleggen met zijn leverancier of de verf wel geschikt was. Achteraf blijkt ook de verf niet goed geschikt voor de frontjes.
  Kom in contact
 • Vincent Hooyman
  Vincent Hooyman
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Schilder in Aalsmeer

  Sinds vorig jaar werk ik als zelfstandige en pak ik alle klussen aan van klein tot groot. Ik heb drie jaar gewerkt voor een decor bedrijf waardoor ik veel ervaring heb op verschillende gebieden. Zo kan je mij vragen voor het aanleggen van vlonders, timmerwerkzaamheden in of buitenshuis, badkamer renovaties of meubels/keukens monteren en installeren. Maar ook voor schilder werkzaamheden of het leggen van vloeren. Daarnaast ben ik altijd facilitair medewerker geweest bij verschillende opdrachtgevers. Zij hebben wij ingezet voor timmerwerkzaamheden en onderhoud.

  Laatste review:
  Vlonders plaatsen of vervangen-
  Vincent gaf goede adviezen en denkt heel goed mee. Werkt nauwkeurig en netjes. In 1 week 2 terrassen en ruim 17 meter vlonder aan het water gerealiseerd. We zijn enorm tevreden over het eindresultaat en hebben een volgende klus al afgestemd. Wij kunnen Vincent zeker aanraden.
  Kom in contact
 • Schildersbedrijf Maaswinkel
  Schildersbedrijf Maaswinkel
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schilder in Aalsmeer

  Ik ben een jonge gediplomeerde schilder uit de omgeving Uithoorn die bereid is mooi vakwerk af te leveren voor binnen en buiten. Ik doe dit vak 6 jaar lang met veel plezier, veel passie en wil er graag voor zorgen dat de klant, en ik tevreden zijn.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Goede schilder die zijn werk leuk vind, vriendelijke sociale jongen die van aanpakken houdt
  Kom in contact
 • A.N.P. Klussenbedrijf
  A.N.P. Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9567 reviews
  Schilder in Aalsmeer

  A.N.P. Klussenbedrijf voor al uw schilderswerkzaamheden en stucwerk. Wij garanderen altijd kwaliteit en werken alleen met de beste merken. Kom in contact met ons om al uw wensen door te nemen. anpklussenbedrijf

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Vanaf het begin af aan liep het contact met Diego heel prettig. Hij is langs gekomen om te kijken wat de status van het huis is en wat er geschilderd moest worden, heeft binnen 1 dag een offerte opgestuurd met de kosten. Daarnaast kon hij heel snel beginnen. Het werk ziet er uitstekend uit. Diego heeft ons constant mee genomen in de voortgang van het project. Hij is transparant in communicatie. Voor een volgende klus zou ik hem zeker weer in willen huren!
  Kom in contact
 • Jacko's Touch
  Beoordeling: 4.9 van 54.9556 reviews
  Schilder in Aalsmeer

  Zoekt u een vakman die betrouwbaar is en met zijn hart werkt dan ben ik uw man. Uw opdracht heeft bij mij hoge prioriteit.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Super vriendelijk. Zijn heel tevreden over het eindresultaat. Hebben al een nieuwe klus in de planning staan met Erik.
  Kom in contact
 • Hes vastgoed onderhoud
  Hes vastgoed onderhoud
  Beoordeling: 5 van 55527 reviews
  Schilder in Aalsmeer

  Kwaliteit is ons beleid! Hes vastgoed onderhoud en renovatie is een jong en dynamisch klusbedrijf uit Hoofddorp dat alleen met kwaliteit producten werkt door heel Noord Holland. Wij komen een opdracht of klus altijd vrijblijvend bekijken om daarna een prijsopgave te bepalen. Op al ons schilderwerk binnen en buiten krijgt de klant standaard 5 jaar garantie. Naast het schilderwerk verzorgen wij ook totaal renovatie van badkamers en toilet. Tegelwerk, stuucwerk, vloerspecialist, traprenovatie, loodgieterwerk, electra en timmerwerkzaamheden. Wij zijn KvK geregistreerd en VCA vol gecertificeerd.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Ivm een ongeval hulp gevraagd met witten, behangen, lampen en gordijnrails ophangen. Materialen waren door mij aangeleverd. Ik ben erg tevreden met het resultaat van het witten, de lampen en gordijnen ophangen. Ook het behang is netjes aangebracht. Alleen is een dunne strook in een hoek langs de deur niet behangen. Ook lagen de behangmaterialen die ik in bruikleen had gegeven her en der over twee kamers verspreid. De behangkwast was nog vol met behanglijm en de doeken (die gewoon gewassen kunnen worden) hadden ze maar in het afval gegooid. Toen ik hier per sms een opmerking over heb gemaakt (ik was zelf niet aanwezig tijdens het klussen) kreeg ik geen reactie. Ook was ik niet zo blij dat er sigarettenpeuken op mijn slaapkamervloer lagen toen ik naar het eindresultaat kwam kijken. Ook was Hesdy niet blij dat ik niet het volledige bedrag wilde overmaken voordat ik het eindresultaat een dag later had gezien.
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen schilders

Onze schilders in Aalsmeer, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1338 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schilders in Aalsmeer

Populaire diensten

Andere vakmensen in Aalsmeer

Vind vakmensen bij jou in de buurt