Schilder Hoofddorp: zo gevonden op Werkspot

Is jouw nieuwbouwwoning in Floriande net opgeleverd en kun je niet wachten om de woning helemaal te stijlen naar jouw smaak? Of woon je juist in de groene wijk Pax of het oude centrum van Hoofddorp en is jouw woning toe aan een nieuwe laag verf? De redenen om jouw woning te verven kunnen divers zijn. Wat wel zeker is: het beste resultaat voor jouw schilderklus krijg je als je een schilder uit Hoofddorp inschakelt.

Enkele van onze best beoordeelde schilders in Hoofddorp

 • Behangspecialist Rudi van den Berg
  Behangspecialist Rudi van den Berg
  Beoordeling: 4.7 van 54.75391 reviews
  Schilder in Hoofddorp

  Behangspecialist Rudi van den Berg

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Goed en snel! Netjes gewerkt. Niks op aan te merken.
  Kom in contact
 • Hes vastgoed onderhoud
  Hes vastgoed onderhoud
  Beoordeling: 5 van 55527 reviews
  Schilder in Hoofddorp

  Kwaliteit is ons beleid! Hes vastgoed onderhoud en renovatie is een jong en dynamisch klusbedrijf uit Hoofddorp dat alleen met kwaliteit producten werkt door heel Noord Holland. Wij komen een opdracht of klus altijd vrijblijvend bekijken om daarna een prijsopgave te bepalen. Op al ons schilderwerk binnen en buiten krijgt de klant standaard 5 jaar garantie. Naast het schilderwerk verzorgen wij ook totaal renovatie van badkamers en toilet. Tegelwerk, stuucwerk, vloerspecialist, traprenovatie, loodgieterwerk, electra en timmerwerkzaamheden. Wij zijn KvK geregistreerd en VCA vol gecertificeerd.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Ivm een ongeval hulp gevraagd met witten, behangen, lampen en gordijnrails ophangen. Materialen waren door mij aangeleverd. Ik ben erg tevreden met het resultaat van het witten, de lampen en gordijnen ophangen. Ook het behang is netjes aangebracht. Alleen is een dunne strook in een hoek langs de deur niet behangen. Ook lagen de behangmaterialen die ik in bruikleen had gegeven her en der over twee kamers verspreid. De behangkwast was nog vol met behanglijm en de doeken (die gewoon gewassen kunnen worden) hadden ze maar in het afval gegooid. Toen ik hier per sms een opmerking over heb gemaakt (ik was zelf niet aanwezig tijdens het klussen) kreeg ik geen reactie. Ook was ik niet zo blij dat er sigarettenpeuken op mijn slaapkamervloer lagen toen ik naar het eindresultaat kwam kijken. Ook was Hesdy niet blij dat ik niet het volledige bedrag wilde overmaken voordat ik het eindresultaat een dag later had gezien.
  Kom in contact
 • Top Notch Services
  Top Notch Services
  Beoordeling: 4.4 van 54.45131 reviews
  Schilder in Hoofddorp

  We zouden het zeer op prijs stellen als u ons ook een berichtje terugstuurt, zelfs als u geen interesse meer heeft. Wij besteden onze tijd en hebben hoge kosten gemaakt bij elke contact die u met ons maakt !!! Vanwege teveel projecten nemen wij tijdelijk geen grote projecten aan die weken duren !!! Voor de wat kleinere opdrachten kunt u op onderstaande site mailen Kijk voor meer info of een afspraak op Kijk op WWW.(HelloEddy).NL voor info of afspraak

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Het schilderwerk is keurig uitgevoerd en de factuur stemde exact overeen met de offerte.
  Kom in contact
 • A.N.P. Klussenbedrijf
  A.N.P. Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9567 reviews
  Schilder in Hoofddorp

  A.N.P. Klussenbedrijf voor al uw schilderswerkzaamheden en stucwerk. Wij garanderen altijd kwaliteit en werken alleen met de beste merken. Kom in contact met ons om al uw wensen door te nemen. anpklussenbedrijf

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Vanaf het begin af aan liep het contact met Diego heel prettig. Hij is langs gekomen om te kijken wat de status van het huis is en wat er geschilderd moest worden, heeft binnen 1 dag een offerte opgestuurd met de kosten. Daarnaast kon hij heel snel beginnen. Het werk ziet er uitstekend uit. Diego heeft ons constant mee genomen in de voortgang van het project. Hij is transparant in communicatie. Voor een volgende klus zou ik hem zeker weer in willen huren!
  Kom in contact
 • red bouw haarlem
  red bouw haarlem
  Beoordeling: 4.9 van 54.9536 reviews
  Schilder in Hoofddorp

  Red bouw haarlem (Red Schildersbedrijf) is nu 17 jaar actief in de bouw. Wij kunnen je helpen met je schilderklus of andere klus in en rondom uw woning. Wij zijn actief in Haarlem en omstreken. Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden over het binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, vernissen, houtrot, lakken, kozijnen, afkitten, behang verwijderen en zetten, gaatjes opvullen, decoratief schilderwerk (yakout), badkamer betegelen, leidingen verleggen, kleine elektra werkzaamheden. Voor mijn portfolio kunt u kijken op mijn Facebook: Red Schildersbedrijf.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Prima schilderwerk. Buitenkant huis laten doen en staat weer mooi strak in de lak. Allemaal binnen geplande tijd gedaan. Ik kan Red Bouw aanbevelen.
  Kom in contact
 • Sir1 klusbedrijf
  Sir1 klusbedrijf
  Beoordeling: 4.6 van 54.6526 reviews
  Schilder in Hoofddorp

  Ik ben Sirvan, een startende enthousiaste klusser met jarenlange ervaring van huis uit in het bouwbedrijf van mijn vader. Bij mij kunt u terecht voor heel veel verschillende soorten klussen, want ik zorg altijd dat er iemand staat met kennis van zaken.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Sirvan heeft goed werk geleverd. Mijn deuren en kozijnen zijn goed geverfd. Ik ben hartstikke blij met het resultaat
  Kom in contact
 • Ramax Renovations
  Ramax Renovations
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Schilder in Hoofddorp

  Geachte heer/mevrouw, Graag bied ik mijn hulp aan bij uw kleine renovaties, reparaties en ontwerpen in uw huis en tuin. Tevens kan ik samen met u nadenken en advies geven over de optimale benutting van uw woning, tuin en huishoudelijke apparatuur. U hoeft van mij geen hoge prijzen en onvervulde beloftes te verwachten. Hoogachtend, Ram.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Professional, reliable and friendly.
  Kom in contact
 • De Vries Isolatietechniek
  De Vries Isolatietechniek
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Schilder in Hoofddorp

  De Vries Isolatietechniek Wij zijn een isolatiebedrijf dat gespecialiseerd is het aanbrengen van spouwmuurisolatie, vloerisolatie en dakisolatie. Ons doel is om u als klant geld te laten besparen en tegelijkertijd het woongenot van uw huis flink te verhogen. Geen koude muren meer, geen koude vloer en dus geen koud huis meer. Ook werkt dit in de zomer weer andersom. Dan hou je de warmte buiten en kan je genieten van een koel huis. De Vries Gevelonderhoud Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen en vernieuwen van gevels, en in het bijzonder in het vochtstralen van gevels. Met behulp van geavanceerde technieken en materialen zorgen wij ervoor dat uw gevel weer straalt als nooit tevoren. Vochtstralen is een effectieve methode om hardnekkig vuil, aanslag en verfresten van uw gevel te verwijderen. Deze techniek maakt gebruik van een combinatie van water en een speciaal straalmiddel, dat onder lage druk op de gevel wordt gespoten. Hierdoor wordt het oppervlak grondig gereinigd, zonder dat dit schade toebrengt aan de gevel. Naast vochtstralen bieden wij ook diensten aan zoals het uithakken van voegen en het plaatsen van nieuwe voegen. Het uithakken van voegen is nodig wanneer de bestaande voegen beschadigd, verouderd of aangetast zijn. Door het uithakken van de voegen kunnen we een solide basis creëren voor het aanbrengen van nieuwe voegen. Het plaatsen van nieuwe voegen is een cruciale stap in het behoud van de gevel. Goed geplaatste voegen zorgen niet alleen voor een mooie uitstraling, maar ook voor bescherming tegen vocht, kou en andere weersinvloeden. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een nauwkeurige uitvoering en een duurzaam resultaat. Overtuigd? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

  Laatste review:
  Warmte isolatie-
  Vriendelijk, snel en goed.
  Kom in contact
 • Sos bouw ,onderhoud en renovatie
  Sos bouw ,onderhoud en renovatie
  Beoordeling: 5 van 55546 reviews
  Schilder in Hoofddorp

  Onze bedragen includeren BTW en alle andere kosten die wij maken bij het uitvoeren van de klus. Wij bieden garantie op de door ons geleverde werk en gaan pas weg als u tevreden bent. Als u net zo enthousiast bent als wij kunnen we beginnen wanneer u wilt. We zijn net zo flexibel als uzelf!

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Omar en zijn broer zijn harde werkers en luisteren goed naar de klant. Schilderwerk is top gedaan en het metselwerk zijn we tevreden over. Kortom deze mannen zal ik in de toekomst zeker weer inhuren
  Kom in contact
 • Onderhoudsbedrijf J.Schell
  Onderhoudsbedrijf J.Schell
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schilder in Hoofddorp

  Gespecialiseerd in alle binnen en buiten schilderwerk. Muren, Wanden, Plafond , Dakkapel, Kozijnen binnen en buiten. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen schilders

Onze schilders in Hoofddorp, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1262 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schilders in Hoofddorp

Populaire diensten

Andere vakmensen in Hoofddorp

Vind vakmensen bij jou in de buurt