Vind Meubelmakers in Hoofddorp

Op zoek naar Meubelmakers in Hoofddorp? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Meubelmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde meubelmakers in Hoofddorp

 • RUSTEEL
  RUSTEEL
  Beoordeling: 4.9 van 54.95131 reviews
  Meubelmaker in Hoofddorp

  RUSTEEL ontwerpt en produceert industrieel vormgegeven meubilair en interieur op maat. Wij waarderen ambacht, authenticiteit en originaliteit in een wereld vol geautomatiseerde geproduceerde massaproducten gemaakt van plastic. Deze waarden zijn gecombineerd door unieke, duurzame en handgemaakte producten van natuurlijke materialen te maken. Dit in combinatie met recycling en upcycling. Gevestigd in Amsterdam. Instagram: Rusteel_ RUSTEEL designs and produces custom built furniture and interior with an industrial vibe. We value craftmanship, authenticity and originality in a world of automatic manufactured mass products made from plastics. Those values are combined through designing and producing unique, sustainable and handcrafted products made from natural materials in combination with recycling and upcycling. Based in Amsterdam

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Goede vAkman
 • BC Houtwerk
  BC Houtwerk
  Beoordeling: 5 van 55515 reviews
  Meubelmaker in Hoofddorp

  Ik ben sinds een aantal jaar zelfstandig meubelmaker/timmerman. In mijn werkplaats in de waarderpolder met moderne machines kan ik in eigen beheer alle houtbewerkingen doen, inclusief nulvoeg kantenlijmen. Op deze manier ben ik niet afhankelijk van andere partijen en daarmee flexibel met over het algemeen korte levertijden. Mijn motto is "ieder huis verdiend maatwerk meubels!"

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Bastiaan did a fantastic job for us (building a desk, 2 cabinets and a countertop in our kitchen), he was easy to communicate with, gave us a lot of ideas and was very flexible. He worked so well that we extended his scope and would rehire his for any other jobs. Highly recommended!
 • Mechaia interieurbouw
  Mechaia interieurbouw
  Beoordeling: 4.8 van 54.8545 reviews
  Meubelmaker in Hoofddorp

  elke huis kent zijn eigen projecten en zijn eigen oplossingen. bij ons ben je aan het goede adres. bij mechaia interieurbouw kijken we graag met u mee of het nu gaat om de installatie van een nieuwe keuken of het maken van cine Wall, kasten op maat, ik hen 15 jaar ervaring binnen de bouw en timmerwerk waarvan 6 jaren op het gebied van hang en sluitwerk. dit biedt mij de mogelijkheid om diverse klussen aan te nemen, daarnaast gebruikt ik de de nieuwste gereedschap van het merk festool dat maakt het werk sneller en perfect

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Heel blij met het resultaat
 • Klusbedrijf Gierveld
  Klusbedrijf Gierveld
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Meubelmaker in Hoofddorp

  Klusbedrijf Gierveld is een eenmanszaak. Meerder malen heb ik een huis mogen verbouwen met diverse klussen, zoals nieuwe wc/badkamer, nieuwe keuken, nieuwe vloeren, nieuwe tuin, etc.. Daarnaast heb ik ook diverse meubels zelf gemaakt, zoals een boomhut, kinderbed, tuinbank en buitenkeuken.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Stephan heeft in onze kelder een wandkast gemaakt en vloer gelegd. Fijn contact, denkt goed mee en heeft alles keurig afgewerkt. Zeker aan te raden!
 • 3Dsign4kids
  3Dsign4kids
  Beoordeling: 4.8 van 54.8517 reviews
  Meubelmaker in Hoofddorp

  Mijn bedrijf vervaardigd houten producten en is gevestigd in Hillegom. Het is een eenmansbedrijf dat samenwerkt met, aan het product gerelateerde collega's en leerlingen van het Hout en Meubelerings College te Amsterdam. Het bedrijf is door het SBB erkend als leerbedrijf. Wij beschikken over een zeer ruime werkplaats, waar wij uw prouct kunnen bouwen, afwerken of voorbereiden. De kracht van mijn onderneming zijn kwaliteit en het denken in oplossingen. Naast het vervaardigen van regulier timmerwerk, voer ik reparaties restauraties en nieuwbouw uit aan rijtuigen en daaraan verwante producten zoals authentieke woonwagens.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Een bestaand houten stapelbed aangepast en ingebouwd in onze stacaravan. Heel blij met het resultaat!
 • MEUBELWERK
  MEUBELWERK
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Meubelmaker in Hoofddorp

  Maken van meubels en interieur! Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van meubels en interieur. Wij stellen hoge eisen aan ons werk en zijn niet snel tevreden! Dit heeft ons al vele mooie opdrachten mogen doen maken. Een selectie kunt u hier zien. Mocht u een idee graag willen verwezenlijken neem dan geheel vrijblijvend contact op en informeer naar de mogelijkheden. Wij zijn u graag van dienst! Making furniture and interior. We are specialized in manufacturing furniture and interior construction. We set high standards for our work and are not easily satisfied. This has already allowed us to complete some great assignments. You can see a selection here. If you would like to realize an idea, please contact us without obligation and inquire about the possibilities. We are happy to serve you!

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  De samenwerking met Paul was uitermate prettig. Hij reageert snel, denkt mee over een goede oplossing, en betrok ons actief in het ontwerp. Het eindresultaat is een prachtige kast onder 2 schuine muren, en een aangesloten bureau.
 • Jema Timber
  Jema Timber
  Beoordeling: 3.8 van 53.854 reviews
  Meubelmaker in Hoofddorp

  Goedendag en welkom op het profiel van Jema Timber. Jema Timber is ontstaan uit een voorliefde voor het materiaal hout. Van jongs af aan ben ik aanraking gekomen met hout. Graag wil ik mij even voorstellen, mijn naam is Juriaan Metselaar. ik kom uit een familie van verschillende generaties timmermannen en meubelmakers. Na jaren in de (interieur)bouw gewerkt te hebben in ons familiebedrijf was het tijd om mijn eigen vleugels uit te slaan. Mijn ervaring, kennis en kunde deel ik graag met andere mensen, ik sta voor u klaar voor allerlei klussen in en rondom het huis. Alles is met hout te maken en niets is te gek. ik ben u graag van dienst Neem contact met mij op en ik help u graag verder. Ons hoogste doel is het afleveren van kwaliteitswerk aan tevreden klanten.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  We hebben akkoord gegeven voor de bouw van een meubel en aangegeven dat er tijdsdruk was ivm met de opening van een zaak. Meermaals afgesproken om alle punten door te nemen en kleine wijzigingen te bevestigen. Hij gaf aan materiaal te gaan bestellen en aan de slag te gaan. Twee weken later appt hij dat de opdracht 1,5 maand later pas opgeleverd gaat worden omdat hij in de tussentijd andere projecten heeft aangenomen. Onbetrouwbare zakenman, komt zijn afspraken niet na.
 • M. Streuper
  M. Streuper
  Beoordeling: 4.7 van 54.758 reviews
  Meubelmaker in Hoofddorp

  Ik ben een handige jongeman. Ik heb 3 dagen in de week beschikbaar gesteld voor mijn eenmanszaak: M. Streuper. Qua opleiding ben ik meubelmaker, ik ben momenteel ook technische man bij een groot tuincentrum. Ik heb jarenlang gewerkt in de totaal gevel onderhoud en bij een sloopbedrijf. Ik ben enthousiaste duizendpoot.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Het is alweer even geleden dat Martijn een headboard voor ons bed heeft gemaakt. Nu al bijna 2 jaar verder nog steeds zo blij met het resultaat. Ook de communicatie was top!
 • Ian de Ruiter
  Ian de Ruiter
  Beoordeling: 4.9 van 54.9511 reviews
  Meubelmaker in Hoofddorp

  Na het behalen van mijn MA in de kunsten ben ik dertien jaar als beeldend kunstenaar actief geweest. Om het hoofd boven water te heb ik me terzijde bezig gehouden met menig timmerwerk. Zowel in de decorbouw als ook in de interieurbouw branche. Ik heb daardoor ruime ervaring op kunnen doen om mij te ontwikkelen als bekwame timmerman/interieurbouwer. Van nature ben ik zeer pragmatisch en ben bevoorrecht met een HBO denkniveau. En dat denken doe ik vaak ‘out of the box’. Daarbij ben ik zeer oplossingsgericht en streef naar een optimaal eindresultaat. Ik luister graag naar uw ideeën en denk graag met u mee. Mijn Nederlands en Engels zijn overigens uitstekend dus samen komen we er vast wel uit. Met vriendelijke groet, Ian de Ruiter After obtaining my MA in the arts, I have been active as a visual artist for over thirteen years. In order to make ends meet, I have also been involved in various carpentry work, both in set construction and interior design. This has allowed me to gain extensive experience and develop as a skilled carpenter/interior builder. I am naturally very pragmatic and privileged to have a higher education thinking level. I often think 'out of the box'. Additionally, I am very solution-oriented and strive for optimal end results. I love to hear about your ideas and look forward to share mine with you. By the way, my Dutch and English are excellent, so we will surely find a way to make things work! Best regards, Ian de Ruiter

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Ian heeft het logo van ons schoenenmerk in 3D gemaakt incl LED verlichting. Logo hangt en oogt mooi.
 • Onbeperkthoutlaar
  Onbeperkthoutlaar
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Meubelmaker in Hoofddorp

  Onbeperkthoutlaar maakt allerlei soorten maatwerk meubels. Of het nu om een inbouwkast van MDF gaat of om een eiken eettafel. Wij kunnen alles maken. De kracht van ons ligt hem in het meedenken met de klant. Vaak heeft de klant wel een idee maar weet nog niet precies wat de mogelijkheden zijn. Door uitgebreid met de klant te overleggen komt er altijd een mooi ontwerp uit.

4.8

Top beoordelingen Meubelmakers

Onze Meubelmakers in Hoofddorp, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 131 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Meubelmakers in Hoofddorp

Andere vakmensen in Hoofddorp

Vind vakmensen bij jou in de buurt