Vind de beste schilder van Purmerend op Werkspot

Heb jij een nieuwbouwwoning in Weidevenne gekocht? Of trek je juist binnenkort in jouw monumentale woning in Overwhere? Grote kans dat je de muren een frisse laag verf wilt geven om de woning helemaal aan jouw smaak aan te passen. De mogelijkheden van verf zijn eindeloos. Dat maakt schilderen een goede manier om snel een nieuwe look te creëren. Voor het beste resultaat laat je de klus uitvoeren voor een vakkundige schilder uit Purmerend. Zo weet je zeker dat het schilderwerk strak is en weer jaren mee kan. Via Werkspot kom je in contact met de beste schilders van Purmerend.

Enkele van onze best beoordeelde schilders in Purmerend

 • Al Schilderwerken Krommenie
  Al Schilderwerken Krommenie
  Beoordeling: 4.9 van 54.95117 reviews
  Schilder in Purmerend

  Goedendag ik ben John Al al meer dan 30 jaar actief in de schilders branche waarvan sinds 2001 als zelfstandig schilder Specialiteiten fotobegang traditioneel behang deuren en kozijnen Glasweefsel behang en muren en plafonds

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Fantastisch werk en fijne communicatie!
 • Behangspecialist Rudi van den Berg
  Behangspecialist Rudi van den Berg
  Beoordeling: 4.7 van 54.75366 reviews
  Schilder in Purmerend

  Behangspecialist Rudi van den Berg

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Super snel en netjes gewerkt. Ik ben er heel blij mee!
 • Spruit Schoonmaak & Multidiensten
  Spruit Schoonmaak & Multidiensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9523 reviews
  Schilder in Purmerend

  Bedrijf die gespecialiseerd is in de specialistische reiniging, zowel binnen als buiten! - jarenlange ervaring - Vakkundige mensen in het bedrijf - beschikt over eigen materiaal en machines - Personeel beschikt over benodigde certificaten die vereist zijn in deze branche - hogedruk reiniging - gevel reiniging / impregneren - graffiti verwijderen - dak reiniging Vraag gerust naar vergelijkbare klussen, zodat u precies weet hoe uw klus eruit komt te zien!

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Heel professioneel en vriendelijk ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
 • AJ Company
  AJ Company
  Beoordeling: 4.9 van 54.9598 reviews
  Schilder in Purmerend

  Beste opdrachtgever, Mijn naam is Aleksandr en ik ben de eigenaar van AJ Company. Ik werk inmiddels al 6 jaar als ZZP-er en ik heb ruim 15 jaar ervaring in schilder- en stucwerk, kleine timmerklussen en laminaat leggen. Ook heb ik een schildersopleiding afgerond. Ik vind het belangrijk om mijn werk netjes te doen en ga niet weg voordat de klant tevreden is. Graag kom ik met u in contact om kennis te maken en uw wensen te bespreken. Met vriendelijke groet, Aleksandr Kobylko AJ Company

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Geweldige service en heel mooi resultaat. Alkesandr is een erg vriendelijke man die kundig zijn werk doet. Denkt mee en werkt heel netjes. Absolute aanrader
 • GTS Schildersbedrijf
  GTS Schildersbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55540 reviews
  Schilder in Purmerend

  Ben je op zoek naar een Schilder, Stukadoor, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Behanger? Dan kun je in Weesp bij GTS Schildersbedrijf terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Binnenschilderwerk, Stucwerk binnen, Laminaat leggen, Vloer verwijderen, Behangen kamer... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Mehmet is superaardig en heeft fijne medewerkers. Het werk, 3 wanden in verschillende kleuren, heeft hij heel strak opgeleverd. Hij kwam afspraken goed na, makkelijke communicatie, netjes, gewoon top. Ik zou hem zeker aanraden
 • Jacko's Touch
  Beoordeling: 4.9 van 54.9553 reviews
  Schilder in Purmerend

  Zoekt u een vakman die betrouwbaar is en met zijn hart werkt dan ben ik uw man. Uw opdracht heeft bij mij hoge prioriteit.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Behang & schilderwerk. Netjes gewerkt, goed overleg mbt klus, kosten, onverwachte wendingen tijdens de klus. Klus duurde iets langer dan verwacht, hierover bestond goed contact & afspraken met mij als klant. Laat werkplek netjes achter, verwijdert waar nodig gemorste verf (van de radiator leidingen etc). (Schilderwerk betrof enkel de muur, overige werk is van mijzelf en van beduidend mindere kwaliteit ;) )
 • Aesthetic Interior
  Aesthetic Interior
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Schilder in Purmerend

  Embark on a journey with us as we bring over 4 years of industry expertise to your doorstep. Specializing in interior and exterior painting, varnishing, wallpapering, and more, "Aesthetic Interior" is your one-stop-shop for top-quality services and unparalleled craftsmanship. Based in Purmerend, our reach extends across the entirety of the Netherlands, ensuring that no project is too far or too complex for our dedicated team. Whether it's painting, wallpapering, or intricate stucco repairs, we pride ourselves on delivering nothing short of perfection.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Geweldige schilders! Afspraken allemaal nagekomen en binnen het tijdsbestek afgerond. Was voor ons heel belangrijk was omdat de kinderen terug het huis in moesten. En redelijke prijzen. Alex is een topper! Highly recommend! Thank you!
 • Delta Klusbedrijf
  Delta Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.85186 reviews
  Schilder in Purmerend

  Delta Klusbedrijf is gespecialiseerd in renovatieprojecten, kleinschalige nieuwbouw van woningen en bedrijfspanden en interieur renovatie en verbouw van woningen, bedrijfspanden en kantoren. Het streven is om deze werkzaamheden binnen de regio te realiseren. Ik bied complete service en uitstekend vakmanschap.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Aardige lui. Ze zijn wel een paar plekken vergeten af te kitten en 2 kleine muurtjes vergeten te verven. Dit hebben we zelf nog moeten doen, dat was jammer. Verder heel netjes gewerkt en goed contact gehad.
 • Schweiger Onderhoudsbedrijf
  Schweiger Onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Schilder in Purmerend

  Schweiger Schilderwerken, Het Schildersbedrijf waar eerlijkheid voorop staat! Voor al uw binnen- en buiten schilderwerk! Gegarandeerd een professionele schilder die zorgt voor een strak resultaat!

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Prima keurig op tijd iedere dag volgens afspraak ze hebben goed werk geleverd
 • Feriya
  Feriya
  Beoordeling: 4.8 van 54.8517 reviews
  Schilder in Purmerend

  altijd met goed en betrouwbaar werk

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Great job! Finished as discussed and quoted. Would have back for future jobs.

4.7

Top beoordelingen schilders

Onze schilders in Purmerend, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 831 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schilders in Purmerend

Hoe vaak schilderen?

Of je nu in een bovenwoning in het centrum woont of in een eengezinswoning in Purmer-Noord, iedere woning is gebaat bij regelmatig onderhoud. Zo voorkomt het schilderen van de kozijnen dat het hout gaat rotten. Idealiter verf je het houtwerk buiten iedere vijf jaar. Binnen verdienen je muren en plafonds iedere zeven jaar jouw aandacht. Door stoten of koken gaan je wanden uiteindelijk verkleuren of komen er vlekken op het verfwerk. Dat los je op met een mooie, nieuwe verflaag.

Schilder Purmerend: wat zijn de kosten?

Voor het schilderen van jouw woning schakel je voor het beste resultaat een professionele schilder uit Purmerend in. De professional kan je adviseren over de beste materialen en voert de klus snel en vakkundig voor je uit. Zonder dat je er omkijken naar hebt. Gemiddeld betaal je een schildersbedrijf uit Purmerend een uurtarief tussen de € 30,- en € 40,-.

Hoeveel uur de schilder uit Purmerend bezig is met jouw klus, is onder meer afhankelijk van de omvang en de moeilijkheidsgraad. Daarom is het slim om ook naar de vierkante meter prijs te kijken. Daarmee kun je wellicht een betere inschatting maken van de totale kosten van jouw klus. Voor binnenschilderwerk houd je rekening met een bedrag tussen de € 6,- en € 15,- per vierkante meter. Schilderwerk buiten is wat duurder. Hiervoor kun je een bedrag tussen de € 20,- en € 35,- per vierkante meter reserveren.

De genoemde prijzen zijn exclusief btw en materiaalkosten. De materiaalkosten zijn afhankelijk van het type klus. Muurverf is in de regel vaak goedkoper dan traplak. En moet de schilder uit Purmerend de bovenste ramen of windveren op je woning schilderen? Dan kan het zijn dat hij hiervoor een steiger moet huren. Die prijzen zie je terug bij materiaalkosten. De btw die je betaalt over het schilderwerk is afhankelijk van hoe oud je woning is. Voor een woning die minder dan twee jaar oud is betaal je 21 procent btw. Is jouw woning echter ouder dan twee jaar, dan betaal je nog maar 9 procent btw.

Schildersbedrijf Purmerend gezocht? 

Zoek jij de beste schilder van Purmerend voor jouw klus? Dan zit je bij Werkspot goed! Via onze site kom je eenvoudig in contact met de beste schilders uit Purmerend. Plaats je klus online, waarbij je het soort klus, het aantal vierkante meter en andere bijzonderheden vermeld. Zo kan de schilder uit Purmerend zich een goed beeld vormen van de klus. Is het eerste contact gelegd? Dan check je bij de reviews van andere klanten hoe zij het werk van de schilder uit Purmerend ervaren hebben.

Populaire diensten

Andere vakmensen in Purmerend

Vind vakmensen bij jou in de buurt