Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.
Wat is je klus?

Schilder

Enkele van onze best beoordeelde schilders in Purmerend

 • CDklusser

  Schilder in Purmerend

  Beoordeling: 4.8 van 54.8542 reviews

  Ik ben Clifton Glenn Directie en eigenaar van CD Klusser. Sinds 2014 werkzaam in de bouw en sinds 2019 gestart met mijn onderneming. Ik zet mijzelf in voor zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers aan- en opbouwprojecten Een greep uit onze projecten: ü behang werkzaamheden ü Schilderwerkzaamheden ü slopen/ puin opruim Wij zijn gewend om met het beste materiaal en gereedschap te werken, maar stemmen dit ook graag af op de behoefte van de klant. Graag komen wij voor advies vrijblijvend bij u langs. Lees onze reviews en u bent overtuigd.

  Laatste review:

  Behangen kamer -

  Top!
 • van 't Hof Schilderwerken

  Schilder in Purmerend

  Beoordeling: 4.2 van 54.2518 reviews

  Van t hof schilderwerken,, Werkt in Amsterdam voor binnen klussen Buiten werk ook( geen steiger werk) Ervaring in schilderwerk bij particulieren, HVO,bejaarden tehuizen, huizenmelkers,en huizen flippers. Werkzaamheden , schuren , sauzen, houtrot,aflakken blanken/gekleurde lak. Werk met sikkens, sigma,schilders kwasten en rollers. 20€ per uur Van t hof schilderwerken hecht waarde aan u woning!!!

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Prima uitgevoerd!
 • Delta Klusbedrijf

  Schilder in Purmerend

  Beoordeling: 4.7 van 54.75130 reviews

  Delta Klusbedrijf is gespecialiseerd in renovatieprojecten, kleinschalige nieuwbouw van woningen en bedrijfspanden en interieur renovatie en verbouw van woningen, bedrijfspanden en kantoren. Het streven is om deze werkzaamheden binnen de regio te realiseren. Ik bied complete service en uitstekend vakmanschap.

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Buitengewoon! Zeer vriendelijke man, een vakman. Werk hard door en mijn muren werden geverfd net het merk Wijzonol. De emmer was nog verzegeld. Teken dat er niet is gerommeld met de verf. Ik zal dit bedrijf nog vaker benaderen voor andere klussen. Ben zeer tevreden.
 • Klussenbedrijf Al Akraa

  Schilder in Purmerend

  Beoordeling: 4.9 van 54.9541 reviews

  Klussenbedrijf Al Akraa staat voor kwaliteit en punctualiteit. Met 8 jaar ervaring in schilder en lakwerk sta ik garant voor de klussen die ik uitvoer. Wij werken ook met een spuitmachine waardoor je beter resultaat krijgt en de klus sneller uitgevoerd kan worden. Na 4 jaar in dienst te zijn voor een groot bedrijf heb ik besloten om voor mij zelf aan de slag te gaan. Met twee andere collega's kan Klussenbedrijf Al Akraa ook stucwerk, tegelwerk en vloeren leggen aanbieden. Schilderwerk (spuitmachine) Houtwerk Stucwerk Tegelwerk Vloer leggen

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Had a fantastic experience with Mahmoed. Very professional, communicated expectations and abilities very well. Had 185 sq meters painted including walls and ceilings. He provided all the needed materials, consulted on colors and types of paint. Was able to complete the job quickly and completely. Paid close attention to detail and did a full walk-through after the job was complete. Am extremely satisfied with a job well-done and fully intend to use his services if needed in the future. 10/10 would recommend.
 • super fris

  Schilder in Purmerend

  Beoordeling: 4.2 van 54.2531 reviews

  Super Fris, voor onderhoud van uw woning binnen en buitens huis. Wij van superfris denken aan de kleine details , wij eisen perfectie. wij zijn gevestigd in Noord-Holland. Wij verlenen diensten zoals schilderwerkzaamheden, behangwerk en schoonmaakwerk. Voor een super fris resultaat bent u op de juiste plek!

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Binnen 2 uur al mijn plafonds prachtig gewit. Goede service!
 • Al Schilderwerken Krommenie

  Schilder in Purmerend

  Beoordeling: 4.9 van 54.9540 reviews

  Goedendag ik ben John Al al meer dan 30 jaar actief in de schilders branche waarvan sinds 2001 als zelfstandig schilder Specialiteiten fotobegang traditioneel behang deuren en kozijnen Glasweefsel behang en muren en plafonds

  Laatste review:

  Behangen kamer -

  Highly recommended, we had a very good experience and the quality of the work is very good! 5 star!
 • Schilders & Klussenbedrijf-Almere (SKB)

  Schilder in Purmerend

  Beoordeling: 4.5 van 54.55283 reviews

  Schildersbedrijf Skb Almere voor onderhoud binnen en buiten. Alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden zowel groot als klein. Het is erg belangrijk om Uw pand of woning te beschermen. Het is daarom belangrijk om het buitenwerk planmatig en regelmatig goed te onderhouden. Dit kan bijv. houtrot voorkomen en het zorgt ervoor dat alles er mooi en strak uitziet tevens zorgt het ervoor dat U niet onnodig veel kosten maakt door achterstallig onderhoud. Wij hebben kennis en ervaring om aan al Uw wensen te voldoen. schoonmaken-schuren-waarnodig plamuren-kitten-gronden-aflakken. afbouw schilderen, afwerkingen, afwerkingsbedrijven, behangen, behangers, beschilderen, kozijnen renovatie, kozijnen schilderen, onderhouden, onderhoudsbedrijf, onderhoudsbedrijven, plinten schilderen, renovatiebedrijven, renoveren, schilderen Schildersbedrijf SKB Almere.

  Laatste review:

  Buitenschilderwerk -

  Uitstekend werk geleverd door perfect op elkaar ingespeelde team. In luttele dagen gehele woning aan buitenzijde weer kwalitatief hoogwaardige uitstraling gegeven. Zeer tevreden over het werk, maar ook over de communicatie en nazorg. Zeker een volgende keer weer voldoende basis voor een vervolg.
 • Denco Interieur

  Schilder in Purmerend

  Beoordeling: 4.8 van 54.8531 reviews

  Denco Interieur is een specialist in meerdere werkzaamheden voor uw interieur met zeer veel ervaring! Van het schilderen van wanden en plafonds tot het leggen van een laminaatvloer. Van het stuccen van een wand tot het kaal en bezemschoon opleveren van uw woning of pand. Werkzaamheden op een rij: *** Schilderen van wanden en plafonds *** *** Schilderen van houtwerk *** *** Stuccen van wanden en plafonds *** *** Behangen van wanden *** *** Leggen van laminaat, tapijt, vinyl *** *** Kaal en bezemschoon opleveren *** *** Leveren en ophangen gordijnen *** *** Schoonmaak *** Uiteraard zijn al onze werkzaamheden onder garantie! Wij hebben vele referenties en werken niet alleen voor thuis interieurs, maar ook voor bedrijven, restaurants, sportverenigingen enzovoorts. Denco Interieur werkt met een totaalprijs en zijn dus goedkoper dan op uurbasis! Altijd een vrijblijvende offerte op maat! Met vriendelijke groet, Dennis Hoitinga Denco Interieur

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Fijne communicatie. Wat extra werk werd gelijk mee genomen. Voor herhaling vatbaar.
 • Schildersbedrijf BenZZ

  Schilder in Purmerend

  Beoordeling: 5 van 5559 reviews

  Beste Heer, mevrouw, Heeft u schilderwerk nodig voor binnen of buiten, voor uw wanden, plafond, trap, kast, kozijnen of uw schuur? Wij verzorgen het graag met een vakkundige aanpak tegen een betaalbare prijs. Voor wij voor u aan de slag gaan komen we altijd eerst even kijken naar wat er nodig is. Daarna ontvangt u een offerte op maat, zonder kosten achteraf. Zo weet u direct waar u aan toe bent. We werken met het beste materiaal en met professionele schilders en gaan pas weg als u helemaal tevreden bent. Wilt u meer weten? U kunt ons bereiken, u kunt ons bellen of een WhatsApp bericht sturen. Bekijk snel onze foto's van reeds uitgevoerde schilderwerken. U zult zien dat wij netjes werken en bekijk onze website. Met vriendelijke groeten, Schildersbedrijf Benzz.

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Fijn bedrijf: keurig werk (plafonds repareren en witten, beton- en gipswanden gestuct en gesausd) geleverd conform afspraken. Erg tevreden !
 • Mrs. W. Wallpaper

  Schilder in Purmerend

  Beoordeling: 4.8 van 54.85175 reviews

  Mrs. Wallpaper voor het vakkundig aanbrengen van behang. Ik, Willy, heb na het vele behangen bij vrienden en familie de stap genomen en een behangservice dienst op gestart. Het verfraaien van woningen heeft mij altijd geboeid, nu is er de mogelijkheid om er mijn werk van te maken. Een huis geeft zoveel woonplezier als het er verzorgt uitziet. Ik wil dat de mensen graag bieden. Steeds meer mensen willen een frisse uitstraling geven aan hun interieur. Vaak geeft het behangen van één muur al een verrassend effect qua uitstraling in de woning. Behang is er in vele soorten: effen behang in alle denkbare kleuren, behang met een patroon, fotobehang, vliesbehang etc.. Voor elke smaak, elke woonstijl en elk budget is een passend behang te vinden. Een nieuw behang maar het ontbreekt u aan tijd of vakmanschap? Aarzel dan niet langer en neem contact op met Mrs. Wallpaper, ik bied mijn diensten aan om dit te verwezenlijken. U haalt zelf uw favoriete behang in huis en de bij behorende lijm, ik neem alle overige materialen mee om het behang op een vakkundige manier te plaatsen. Indien gewenst kom ik vooraf bij u langs voor advies en bespreking van de behangwerkzaamheden zoals bv. het berekenen van het aantal rollen behang dat u nodig heeft. Bij een groot project kom ik altijd graag van te voren langs om een offerte op te maken. Kies voor uw gemak het vakkundig laten aanbrengen van uw behang door Mrs. Wallpaper

  Laatste review:

  Behangen kamer -

  Heel fijn. Snel en heel netjes uitgevoerd.

Populaire lokale schilders in Purmerend

Informatie over schilders in Purmerend

Perfect afgewerkte wanden dankzij een schilder uit de regio Waterland

Veel mensen denken dat zij zelf wel een muurtje kunnen schilderen. Vergis je niet: een muurtje sauzen is moeilijker dan je denkt. De bij ons aangesloten schildersbedrijven zijn gespecialiseerd in het perfect afwerken van de wanden. Wat is er mooier dan een strak geverfde muur zonder spatten, foutjes of kleurverschil? Wees verstandig en kies een vakman! De bij ons aangesloten schilders voldoen aan hoge kwaliteitseisen zodat je bent verzekerd van een schitterend eindresultaat. Bovendien hebben zij klanttevredenheid hoog in het vaandel staan en toetsen zij de klanttevredenheid door middel van klanttevredenheidsonderzoeken. Het continu nastreven van een goede kwaliteit in werk en service, maken onze schilders uit Purmerend een betrouwbare keuze!

Behangen of verven? Met een schilder van Werkspot zit je altijd goed

De meeste schildersbedrijven verven niet alleen, maar rekenen ook het behangen van wanden tot hun expertise. Zij kunnen je ook adviseren over de keuze tussen behang en verf, of een combinatie ervan. Ben je niet zeker van je kleurkeuze? Onze schilders geven je ook graag advies over kleur zodat je wanden het karakter van je woonkamer kunnen onderstrepen. De juiste kleurkeuze kan zorgen voor een lichter ogende kamer, of juist een knusse warme kamer. Onze schildersbedrijven vertellen je er graag meer over. Naast het verven of behangen van de wanden, kunnen zij ook de plafonds perfect afwerken zodat de hele woonkamer een nieuwe, frisse uitstraling krijgt. Wanneer je kiest voor een schilder uit Purmerend via Werkspot, haal je zeker een vakman in huis!

Het schilderen van je woning in Purmerend via Werkspot laten uitvoeren?

Nu je een idee hebt van de verschillende schildersbedrijven in Purmerend, kun je op zoek naar een schilder die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele schilder in Purmerend? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor het inhuren van een binnenschilder, buitenschilder, behanger, stukadoor of tegelzetter. Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Purmerend

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur