Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Purmerend

 • Henkey slot- en sleutelservice
  Henkey slot- en sleutelservice
  Beoordeling: 4.7 van 54.75764 reviews
  Kozijnspecialist in Purmerend

  Mijn naam is Henk Lieftink, eigenaar van Henkey slot en sleutelservice. Ik heb ruim 30 jaar ervaring als allround klusser. De laatste 14 jaar ben ik voornamelijk ingehuurd door een grote woningbouw vereniging in Amsterdam. De werkzaamheden die ik daarvoor uitvoerde waren: - hang en sluitwerk - inbraakbeveiliging - elektra - timmerwerk Sinds dit jaar heb ik meer tijd om klussen voor particulieren te doen. Neem gerust contact met mij op voor al uw allround klussen in en om het huis. Ik kom graag bij u langs om uw wensen te bespreken zodat ik een gedegen prijs kan afgeven.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Top! Heel fijn en vakkundig geholpen.
 • Aan het werk
  Aan het werk
  Beoordeling: 4.9 van 54.95109 reviews
  Kozijnspecialist in Purmerend

  Klussenbedrijf AANHETWERK is een bedrijf waar u terecht kunt voor een professionele en vakkundige afhandeling van alle voorkomende werkzaamheden in en om uw huis en (klein-) bedrijf. Klussenbedrijf AANHETWERK is geen aannemersbedrijf, maar een organisatie die is gespecialiseerd op het gebied van verbouw, onderhoudswerkzaamheden en kluswerkzaamheden in de meest uitgebreide vorm. Door vakmanschap, betrouwbaarheid, flexibiliteit, duidelijkheid en professionaliteit, draait Klussenbedrijf AANHETWERK al jaren aan de top mee. Wilt u, als particulier en/of bedrijf gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Erg snel gereageerd, duidelijk over de prijs en wat er aan de deuren gedaan moest worden dus heel veel vakkennis en fijne communicatie. Beide buitendeuren gaan weer soepel en alle rommel werd netjes opgeruimd - superblij met het resultaat. Jullie zijn kanjers, bedankt en graag tot een volgende keer!
 • Klussen met de Gouden Ster
  Klussen met de Gouden Ster
  Beoordeling: 4.8 van 54.85270 reviews
  Kozijnspecialist in Purmerend

  Dag allemaal, Om mij als eerst even voor te stellen, ik ben chaafi 31 jaar jong. En mijn hoofdberoep zit in de hang en sluitwerk waar ik zo een beetje 8 jaar in zit , heeft u een slot probleem of wilt u u woning beter beveiligd hebben dat doe ik met plezier voor een klein vergoeding, De hang en sluitwerk hebben allemaal een politiekeurmerk SKG en zeker 1 jaar garantie. Hopende u snel te ontmoeten. Mvg . Slotenmaker de ster

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Keurig verholpen. Goed advies. Netjes gewerkt
 • Elijah’s Utiliteitsbouw
  Elijah’s Utiliteitsbouw
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Kozijnspecialist in Purmerend

  - Gespecialiseerd in kitwerkzaamheden , montage service , hang & sluitwerk onderhoud , mutatie onderhoud,renovaties, wanden en plafonden, hout rot reparatie ,algemeen timmerwerk. - Al 17 werkzaam in het vak en sinds een half jaar voor mezelf. - Woonachtig in Noord-Holland en in het bezit van eigen vervoer en gereedschappen.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Reageerde snel en kon snel komen kijken. Werkt hard, keurig netjes en nauwkeurig. Hij komt afspraken na en is flexibel. Een top vakman, thanks!
 • JansDakVensters
  JansDakVensters
  Beoordeling: 4.2 van 54.25235 reviews
  Kozijnspecialist in Purmerend

  Ik zal me even voorstellen: Ik ben Maikel Jans, timmerman/voorman en al meer dan 20 jaar werkzaam in de bouw. Heb in me leven meer dan 30.000 Velux dakvensters verwerkt dus expert op het gebied van Velux dakvensters. Door mijn perfect aaneengesloten systeem kan ik dakvensters plaatsen voor een scherpere prijs met dezelfde kwaliteit! Maximaal 2 uurtjes voor 1 dakraam. Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief aftimmering en eventuele kilometervergoeding buiten mijn straal van 25 kilometer om mijn vestigingsadres heen. Ik kan met recht zeggen: Ik ben de goedkoopste van Nederland! Ik hoop ook u licht te kunnen brengen en hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en vertrouwen te hebben geven, Maikel Jans

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Komt afspraken na, werkt netjes en is vriendelijk.
 • Prodakraam B.V.
  Prodakraam B.V.
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  Kozijnspecialist in Purmerend

  Een specialist in het monteren van dakramen.

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Fijne communicatie en de klus kon snel worden geklaard! Zeker een aanrader!
 • Chique Timmerwerken
  Chique Timmerwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.9534 reviews
  Kozijnspecialist in Purmerend

  Volg onze werkzaamheden op Instagram Chiquetimmerwerken.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Kenneth weet van aanpakken en hij denkt mee.
 • baltus sloten service en montage
  baltus sloten service en montage
  Beoordeling: 4.5 van 54.5564 reviews
  Kozijnspecialist in Purmerend

  Paul Baltus Slotenmaker, de specialist als het gaat om: - Cilinders en sloten - Meerpuntsluitingen - Service en onderhoud - Spoedservice - Inbraakschade herstellen - Beveiliging - Kluizen - Horren -buiten deuren plaatsen -binnen deuren plaatsen Wij hanteren de skg3 norm, geven garantie en werken volgens de richtlijnen van het politie veilig keurmerk. Vooraf een duidelijke uitleg van onze werkzaamheden en kosten. Wij informeren u graag in een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden. Reviews ! ik krijg een -review dat ik geen gehoor geef aan een Afspraak. ook als slotenmaker moet ik naar spoed klus , als je dit zou overkomen wil je meteen hulp! ik focus meteen op deze klus en zal later zonder uitleg of gebeurtenis een nieuwe maken hopend op begrip hiervoor . als ik aan een dag klus bezig zou zijn verwijs ik de spoed naar mijn collega´s door .

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Hij is in Augustus aan een klus begonnen. Hij heeft toen een fout gemaakt en de verkeerde deur afgesneden (nadat wij hem vaak verteld hebben welke deur hij korter moest maken). Nu in Januari is het pas klaar. - Hij wilde steeds meer betaald worden door fouten die hijzelf veroorzaakte - Hij wilde geen factuur laten zien voor wat hij voor de deur betaald had en de prijs hiervan ging ineens omhoog ivm eerdere afspraken - Elke keer dat hij langs was gekomen liet hij heel veel rommel achter - Hij zou een nieuwe deur voor ons erin zetten, maar wij blijven zelfs nu nog achter met een onafgewerkte deur. Wij hebben helaas geen goede ervaring gehad met deze klusser. Hij zal ongetwijfeld met excuses komen waarom dit allemaal zo was of dat wij "andere dingen hadden afgesproken". Zelf zouden wij zeggen: niet doen en deze klusser aan niemand aanbevelen.
 • APPEL BOUW
  APPEL BOUW
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Kozijnspecialist in Purmerend

  Appel Bouw&Renovatie Appel Bouw is al jaren betrouwbare partner in de bouw . Realiseren&Verduurzamen Ieder project kent zijn eigen dynamiek en complexiteit. Of het nu gaat om een lastige constructie, een hoog bouwtempo, ingewikkelde logistiek, of al die problemen tegelijkertijd. Appel Bouw garandeert een volledige beheersing van het proces. Dit kan zomaar betekenen dat uw verbouwing nog breder kan worden uitgevoerd of zomaar ineens haalbaar is. Vraag bij Appel Bouw naar de voorwaarden en mogelijkheden. Wij doen dit graag voor u !!!!

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Carl and his partner built two fantastic decks for us. His professionalism was outstanding, always on time and great communication. He provided expert advice throughout, improving the design and materials. The craftsmanship is impeccable, and the project stayed on budget and schedule. We highly recommend him for any home improvement project!
 • Mardith Dienstverlening
  Mardith Dienstverlening
  Beoordeling: 4.8 van 54.85390 reviews
  Kozijnspecialist in Purmerend

  Ik ben een zeer gedreven en betrouwbare vijftiger voor alle voorkomende werkzaamheden in en om het huis. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan heb ik nu de stap gezet om voor mezelf te beginnen. Ik ben zeer allround en geeft van te voren een duidelijke prijsopgave per uur of per klus om misverstanden achteraf te voorkomen.

  Laatste review:
  Kattenluikje plaatsen of verwijderen-
  Prima 👍 gezellige man

4.7

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten in Purmerend, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 459 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale kozijnspecialisten in Purmerend

Populaire diensten

Andere vakmensen in Purmerend

Vind vakmensen bij jou in de buurt