Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Amstelveen

 • Henkey slot- en sleutelservice
  Henkey slot- en sleutelservice
  Beoordeling: 4.7 van 54.75764 reviews
  Kozijnspecialist in Amstelveen

  Mijn naam is Henk Lieftink, eigenaar van Henkey slot en sleutelservice. Ik heb ruim 30 jaar ervaring als allround klusser. De laatste 14 jaar ben ik voornamelijk ingehuurd door een grote woningbouw vereniging in Amsterdam. De werkzaamheden die ik daarvoor uitvoerde waren: - hang en sluitwerk - inbraakbeveiliging - elektra - timmerwerk Sinds dit jaar heb ik meer tijd om klussen voor particulieren te doen. Neem gerust contact met mij op voor al uw allround klussen in en om het huis. Ik kom graag bij u langs om uw wensen te bespreken zodat ik een gedegen prijs kan afgeven.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Top! Heel fijn en vakkundig geholpen.
 • Aan het werk
  Aan het werk
  Beoordeling: 4.9 van 54.95109 reviews
  Kozijnspecialist in Amstelveen

  Klussenbedrijf AANHETWERK is een bedrijf waar u terecht kunt voor een professionele en vakkundige afhandeling van alle voorkomende werkzaamheden in en om uw huis en (klein-) bedrijf. Klussenbedrijf AANHETWERK is geen aannemersbedrijf, maar een organisatie die is gespecialiseerd op het gebied van verbouw, onderhoudswerkzaamheden en kluswerkzaamheden in de meest uitgebreide vorm. Door vakmanschap, betrouwbaarheid, flexibiliteit, duidelijkheid en professionaliteit, draait Klussenbedrijf AANHETWERK al jaren aan de top mee. Wilt u, als particulier en/of bedrijf gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Erg snel gereageerd, duidelijk over de prijs en wat er aan de deuren gedaan moest worden dus heel veel vakkennis en fijne communicatie. Beide buitendeuren gaan weer soepel en alle rommel werd netjes opgeruimd - superblij met het resultaat. Jullie zijn kanjers, bedankt en graag tot een volgende keer!
 • Klussen met de Gouden Ster
  Klussen met de Gouden Ster
  Beoordeling: 4.8 van 54.85270 reviews
  Kozijnspecialist in Amstelveen

  Dag allemaal, Om mij als eerst even voor te stellen, ik ben chaafi 31 jaar jong. En mijn hoofdberoep zit in de hang en sluitwerk waar ik zo een beetje 8 jaar in zit , heeft u een slot probleem of wilt u u woning beter beveiligd hebben dat doe ik met plezier voor een klein vergoeding, De hang en sluitwerk hebben allemaal een politiekeurmerk SKG en zeker 1 jaar garantie. Hopende u snel te ontmoeten. Mvg . Slotenmaker de ster

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Keurig verholpen. Goed advies. Netjes gewerkt
 • ZZP Z.Pomorski
  Beoordeling: 5 van 55517 reviews
  Kozijnspecialist in Amstelveen

  Werkgebied-Amstelveen,Aalsmeer, Uithoorn, Kudelstaart,Amsterdam 10 jaar ingeschreven bij KvK Werkzaamheden binnen en buiten thuis

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Snelle en goede service!
 • baltus sloten service en montage
  baltus sloten service en montage
  Beoordeling: 4.5 van 54.5564 reviews
  Kozijnspecialist in Amstelveen

  Paul Baltus Slotenmaker, de specialist als het gaat om: - Cilinders en sloten - Meerpuntsluitingen - Service en onderhoud - Spoedservice - Inbraakschade herstellen - Beveiliging - Kluizen - Horren -buiten deuren plaatsen -binnen deuren plaatsen Wij hanteren de skg3 norm, geven garantie en werken volgens de richtlijnen van het politie veilig keurmerk. Vooraf een duidelijke uitleg van onze werkzaamheden en kosten. Wij informeren u graag in een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden. Reviews ! ik krijg een -review dat ik geen gehoor geef aan een Afspraak. ook als slotenmaker moet ik naar spoed klus , als je dit zou overkomen wil je meteen hulp! ik focus meteen op deze klus en zal later zonder uitleg of gebeurtenis een nieuwe maken hopend op begrip hiervoor . als ik aan een dag klus bezig zou zijn verwijs ik de spoed naar mijn collega´s door .

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Hij is in Augustus aan een klus begonnen. Hij heeft toen een fout gemaakt en de verkeerde deur afgesneden (nadat wij hem vaak verteld hebben welke deur hij korter moest maken). Nu in Januari is het pas klaar. - Hij wilde steeds meer betaald worden door fouten die hijzelf veroorzaakte - Hij wilde geen factuur laten zien voor wat hij voor de deur betaald had en de prijs hiervan ging ineens omhoog ivm eerdere afspraken - Elke keer dat hij langs was gekomen liet hij heel veel rommel achter - Hij zou een nieuwe deur voor ons erin zetten, maar wij blijven zelfs nu nog achter met een onafgewerkte deur. Wij hebben helaas geen goede ervaring gehad met deze klusser. Hij zal ongetwijfeld met excuses komen waarom dit allemaal zo was of dat wij "andere dingen hadden afgesproken". Zelf zouden wij zeggen: niet doen en deze klusser aan niemand aanbevelen.
 • Manders Timmerwerken
  Manders Timmerwerken
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Kozijnspecialist in Amstelveen

  Manders timmerwerken is gespecialiseerd in het hangen van binnen en buitendeuren, hierbij kunnen wij het hele pakket voor u verzorgen van aanschaf van deur maar ook het beslag. De deuren worden vakkundig gehangen en en klanttevredenheid staat hoog in het vaandel. Ook voor het aanpassen van sloten, cilinders en beslag en het veiliger maken van uw buitendeuren bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zullen u altijd zo goed mogelijk adviseren en werken met hoogwaardige materialen.

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  Voordeur afgehangen en driepuntsluiting geïnstalleerd. Prima werk afgeleverd!
 • New Vision Housing
  New Vision Housing
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Kozijnspecialist in Amstelveen

  New Vision Housing is een specialist op het gebied van bouw, renovaties en kunstof kozijnen. Voor het renoveren van uw badkamer, toilet, gehele woning of bedrijfspand, kunnen wij met ons geweldig hardwerkend team elk project voor u klaren. Onze kunstof kozijnen zijn van top kwaliteit en deze producten zijn van kunststof / PVC. HR++ of HR+++ glas met zeer goede isolatieparameters. Kozijnen zijn van een toonaangevende Duitse producent - Aluplast Doordat we geen dure showroom hebben en samenwerken met een vakspecialist kunnen we kozijnen leveren tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Uiteraard kunnen we adressen opgeven waar we al geplaatst en geleverd hebben. Voor het maken van een offerte komen we graag bij u langs. Tot snel New Vision Housing

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  De ramen zijn nog niet geplaatst maar zijn onderweg. Als ze er zijn worden ze geplaatst .
 • Artalux
  Artalux
  Beoordeling: 4.8 van 54.8557 reviews
  Kozijnspecialist in Amstelveen

  Wij zijn een horren bedrijf uit Amstelveen. Wij produceren zelf alle producten op maat gemaakte horren voor alle soorten kozijnen hout, kunststof en aluminium. Ons werk gebied is de hele Randstad Daarnaast leveren wij alle soorten van insektenwering, vaste hordeuren, plissé hordeuren, schuifhordeuren, vaste raamhor plissé. Plus wij bieden een prachtige oplossing voor raamdecoratie/ plissé in frame voor slaapkamers en dakkapellen. Wij staan voor kwaliteit en snelle leveringen. Daarnaast werken wij met vaste prijzen voor de producten, inclusief meten, plaatsen en in de BTW. Offerte geheel vrijblijvend. Wij monteren geen producten van derden!

  Laatste review:
  Hor plaatsen of vervangen-
  Vriendelijk en vakkundig
 • Monumenten Begeleiding Amsterdam
  Monumenten Begeleiding Amsterdam
  Beoordeling: 4.8 van 54.8567 reviews
  Kozijnspecialist in Amstelveen

  Beste opdrachtgever, Monumenten Begeleiding is door Rumo Rampaart 1998 opgericht. Timmerwerk, waaronder aftimmerwerk, koven timmeren, kasten maken zijn enkele werkzaamheden welke kunnen worden verzorgd. Klantvriendelijkheid en vakmanschap staan bij de Monumenten Begeleiding hoog aangeschreven. Een goede communicatie met de klant resulteert in een prettige samenwerking. Hierbij kan aan alle eisen worden voldaan. Naast reguliere timmerwerkzaamheden kunnen bouwtechnische adviezen worden gegeven. Deze kunnen leiden tot het reduceren van de onderhoudskosten van uw bezit. Bij een eventuele werkovereenkomst met u als opdrachtgever kunt u rekenen op prettige samenwerking met een goed eindproduct als resultaat. Met vriendelijke groet, Rumo Rampaart

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Echt een vakman en hij kon op korte termijn de klus klaren, heel erg tevreden! Zal hem zeker aanbevelen.
 • matthijs schaeffer, deurenafhangbedrijf
  matthijs schaeffer, deurenafhangbedrijf
  Beoordeling: 4.5 van 54.55260 reviews
  Kozijnspecialist in Amstelveen

  ons bedrijf bestaat sinds 1989 en wij zijn gespecialiseerd in het afhangen van alle soorten deuren . Voor alles op het gebied van deuren en deurkozijnen bent u bij ons aan het goede adres , tevens plaatsen wij sloten, en veiligheidsbeslag .bijkomend timmerwerk kan ook worden uitgevoerd

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  Achterdeur vervangen. Prima werk geleverd.

4.7

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten in Amstelveen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 606 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale kozijnspecialisten in Amstelveen

Populaire diensten

Andere vakmensen in Amstelveen

Vind vakmensen bij jou in de buurt