Vind elektriciens in Amstelveen

Op zoek naar elektriciens in Amstelveen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele elektriciens zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Amstelveen

 • Monamo Installatietechniek
  Monamo Installatietechniek
  Beoordeling: 4.7 van 54.75368 reviews
  Elektricien in Amstelveen

  Monamo installatietechniek is gespecialiseerd in het installeren, onderhouden, repareren of testen van uiteenlopende elektrotechnische installaties en systemen (of onderdelen daarvan). Denk hierbij aan licht-, data-, brandmeld- en krachtinstallaties. Met ruim 20 jaar ervaring kunnen wij u ook VRIJBLIJVEND een goed advies geven. Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via werkspot.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Goed en snel werk geleverd.
 • Multi Elektro
  Multi Elektro
  Beoordeling: 4.8 van 54.85623 reviews
  Elektricien in Amstelveen

  Heb mijn bedrijf Multi Elektro in 2014 opgericht. Heb alle papieren gehaald en bijhorende certificaten behaald op gebied van elektro. Aansluitend ben ik hier voor 5 jaar in dienst geweest bij een professioneel elektrobedrijf . Nu run ik met veel plezier mijn eigen Elektro 1 mans zaak. Mijn specialismen zijn: aanleggen van elektra installaties, data netwerk groepenkasten vervangen, extra groepen bijplaatsen, of het aanpassen van elektrische werkzaamheden en brandmeld installaties. Hierin ga ik secuur te werk. Ik geniet van mijn werk vooral het eindresultaat waar ik ook glimlach op me gezicht krijg en vooral van de klant. Ik ga keurig te werk volgens de nen1010 voorschriften. En ik ben aangesloten bij de kamer van koophandel. Kortom, ik ga graag bij u aan slag.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Prettig contact gehad. Opdracht netjes en professioneel uitgevoerd.
 • Reis Electra Vastgoed B.V.
  Reis Electra Vastgoed B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.85127 reviews
  Elektricien in Amstelveen

  ERKEND Electra/airco fgassen gecentificeerd klasse 1 wij mogen alles en witgoed Siemens bosch 8 en 9kilo refurbisch specialisten met ruime ervaring.Wij staan klaar voor al uw elektrotechnische werkzaamheden. Wij kunnen met onze ruime ervaring, snel oplossing bieden voor elk vraagstuk. Werkzaamheden: ● Het compleet aanleg van elektriciteit in nieuwe woning of bedrijf. ● Onderhouden en uitbreiden van installatie op elektrotechnisch gebied. ● Alle werkzaamheden omtrent de groepenkast zoals uitbreiden of vervangen. ● Binnen en buitenverlichting in woning en bedrijven. Ook adviseren wij over de geschikte verlichting. ● Electra storing. ● Led verlichting. ● Camera beveiliging systemen ● Deurbel & Intercom video installaties *Airco verkoop met montage merk Fuji electric Merk stille airco en energie zuinig optie bij aankoop: 5jarig onderhoudscontract neemt dan geeft Fuji 5jaar garantie(wij zijn officieel Fuji dealer met Nederlandse distributie en technische ondersteuning en geen cowboy airco's die gekke prijzen schieten en naderhand stuk of onderdeel nodig niet thuis geven alleen monteren en de rest is jou probleem wij zien meer een band met een klant omdat wij ook andere producten leveren die wij graag verkopen. Andere merken op aanvraag. Reparatie van aircos of monteren van aangekochte airco door klant of schoonmaken van airco's met de stoommethode wat 100% bacterieen dood al het andere werkt minder en kan airco materiaal aantasten. *Witgoed inkoopverkoop en reparatie van wasautomaten. Verkoop van Siemens-Bosch refurbished wasautomaten wij verkopen een kwaliteit wat hoger licht dan de tweedehands markt verkoopt gemiddeld en wij verstaan onder refurbish : Wij bouwen met deelbare trommel en verbeteren producten van Bosch Siemens 8 en 8kilo wasautomaten. Deelbare trommel wordt gereinigd en voorzien van nieuwe faglagers de beterekwaliteit. Kruisstuk trommel wordt pulp verwijder en gecontroleerd trommel wordt in elkaar gezet en teruggemonteerd met nieuwe schokdempers meestal zeepbak gestoomd en huis en proefdraaien. Manchet wordt dode vetluis verwijdert Wasmachine verkopen 100%status bekend en 100%stankvrij weten wat je koopt en kwaliteit komt naar jou toe waar je voorbetaald en 6mnd garantie Verkoop van nonrefurbished Samsung wasautomaten 8 en 9kilo of wasdroogcombinatie 7k-5kg met nieuwe besturing printen 2 jaar garantie restwasmachine 3mnd

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Prima vakman, houdt zich aan zijn woord en zet een stapje extra.
 • KAS Elektro
  Beoordeling: 4.9 van 54.9528 reviews
  Elektricien in Amstelveen

  Ben je op zoek naar een Elektricien? Dan kun je in Amsterdam bij KAS Elektro terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Stopcontacten en schakelaars installeren, Groepenkast installeren of uitbreiden, TV-Satelliet aansluitingen installeren of repareren... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Verlichting installeren of verplaatsen-
  Klus is goed uitgevoerd en in overleaf zijn er nog extra klussen uitgevoerd. Communicatie is goed en er wordt tijd genomen om uitleg te geven.
 • Pro elektra
  Pro elektra
  Beoordeling: 5 van 55532 reviews
  Elektricien in Amstelveen

  Overal waar ik kom breng ik licht in de tent.

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  Snel en vakkundig, klus prima geklaard. Bovendien zeer vriendelijke technicus die alles duidelijk uitlegde.
 • Manpowersupply
  Manpowersupply
  Beoordeling: 4.8 van 54.85258 reviews
  Elektricien in Amstelveen

  Mijn naam is Adrian , ik heb 35 jaar en mijn bedrijf is gevestigd in Hilversum. Door de jaren heen ben ik me steeds meer gaan ontwikkelen als elektricien. In middels heb ik meerdere cursussen gevolgd om up to date te blijven met de laatste ontwikkelingen op het gebied van elektra. Een greep uit de opdrachten die ik uitvoer: - Groepenkasten vervangen - Licht/Stopcontacten plaatsen - meubelinstallatie / montage

  Laatste review:
  Verlichting installeren of verplaatsen-
  Adrian did a great job around the house. He was fast to reply when I posted the request in Werkspot, quick to book a date and he came in prepared for any eventuality. The end result was as we requested. Everything was very smooth.
 • Dankaye elektrta
  Dankaye elektrta
  Beoordeling: 4.7 van 54.7543 reviews
  Elektricien in Amstelveen

  Welkom op mijn profiel ik ben een elektricien met liefde voor het vak, als zelfstandig ondernemer werk ik met kwaliteit en tevredenheid van de klant. Als u elektra werkzaamheden hebt of wat anders, twijfel niet, u kunt altijd bij mij terecht en we zoeken snel een oplossing. Ik lever diverse werkzaamheden zoals: - Groepenkasten/ stopppenkast vervangen - Storing zoeken/ alle stroomstoringen - Stopcontacten plaatsen en verplaatsen - Data UTP kabels trekken (cat 5 en cat 6) - Beveiligingcameras aanbrengen - Intercom installaties - Rookmelder plaatsen/ aanbrengen -Dubbele stopcontact in meterkast plaatsen/ aanleggen -Oude draden van een huis vernieuwen/ vervangen - Aanleg elektra in keuken -Groepenkast uitbreiden - Extra groep aanleggen in keuken

  Laatste review:
  Lamp ophangen-
  In now time waren de oude kroonluchters vervangen door de nieuwe, en dat zonder steiger. Heel dapper. En de monteur was ook bereid een nieuwe haak voor in het plafond te halen bij de bouwmarkt. Dat is service waar je blij van wordt.
 • GFB Electro
  GFB Electro
  Beoordeling: 4.8 van 54.8513 reviews
  Elektricien in Amstelveen

  GFB Electro is specialist op het gebied van elektrotechnische installaties(licht en kracht), intercom systemen, ontwerpen en tekeningen. Wij ontwerpen en installeren zowel eenvoudige als complexe installaties. GFB Electro werkt al jaren met alleen hoogwaardige kwaliteit leveren.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  GFB Electro heeft ons geholpen met een storing in onze woning. Het werk was fantastisch en de communicatie en flexibiliteit geweldig. Wij verbleven op het moment van storing in het buitenland en zijn super geholpen hiermee. Nogmaals dank!
 • SAM Engineering
  SAM Engineering
  Beoordeling: 4.9 van 54.95113 reviews
  Elektricien in Amstelveen

  Mijn bedrijf SAM Engineering heb ik in het jaar 2016 opgericht met het idee om klanten te helpen met het zoeken naar oplossingen voor hun elektra vraagstukken, hierbij staat de kwaliteit hoog in het vaandel waarbij de klant en zijn/haar wensen centraal staan. Het vakgebied waarin ik sterk ben zijn: • Ontwerpen van elektrische installaties (StabiCAD) • Elektrische installaties • KNX-systemen programmeren • Brandmeldinstallaties • Datanetwerken testen en plaatsen • Groepenkasten vernieuwen uitbreiden • Stroringen zoeken en verhelpen Bij al deze vakgebieden ga ik accuraat te werk met het in acht nemen van alle voorschriften (NEN1010, NPR 5310, NEN1890 en NEN3140). Als de klant tevreden is, ben ik dat ook en dit geeft mij meer energie om door te gaan met mijn bedrijf. Tevens is SAM Engineering aangesloten bij kamer van koophandel. Tot snel bij uw vraagstuk.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Sam is a good electrician and a nice guy, but unfortunately underquoted which meant the job could not be finished and also made some mistakes that I have to fix
 • Klussenbedrijf Mazzouji
  Klussenbedrijf Mazzouji
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Elektricien in Amstelveen

  Direct bereikbaar op: 06#35625394--- Hoi, ik ben mohamed. Van huis uit ben ik elektromonteur maar ik ben van alle klusmarkten thuis. Ik heb 2 rechterhanden en kan voor elk probleem een oplossing bieden. Heeft u een klus die u niet zelf kunt uitvoeren, dan ben ik er om u uit de brand te helpen. Voor al mijn klussen geldt: Kwaliteit is geen daad maar een gewoonte. U kunt mij inzetten voor: -Stopcontacten/schakelaars/verlichting (ver)plaatsen. - Montage van Kranen - Installatie kookendwaterkraan(quooker) - waterleidingen aanleggen - Aansluiting vaatwasser realiseren - Spotjes plaatsen - Koof voorzien van stroomaansluiting - Koof met inbouwspotjes plaatsen - Muur/scheidingswand plaatsen - muurtegel herstel - Binnendeur afhangen - Deurbeslag monteren - (slim)slot vervangen/monteren - Stucen - Meubelen monteren - ophangen kastjes, plankjes, kapstok etc. - Afzuigkap monteren - Gordijnrail monteren - Insectenhor monteren - Laminaat leggen - Muurplinten plaatsen - Sloopwerkzaamheden En nog veel meer. Werkspot legt vakmannen leadkosten op wanneer zij door u worden geselecteerd. Heeft u dus een klus die u door mij wilt laten uitvoeren of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Bel of stuur dan een bericht naar 06#35625394. Tot u dienst bij uw volgende klus.🫡 Hi, I'm Mohamed. I am originally an electrician but I am skilled in various types of tasks. I'm very handy and can provide a solution for any problem. If you have a task you can't do yourself, I'm here to help you out. For all my tasks, the motto is: Quality is not an act, it's a habit. You can count on me for: - Relocating power outlets, switches, and lighting. - Installing faucets. - Setting up boiling water taps (quookers). - Installing water pipes. - Creating dishwasher connections. - Placing spotlights. - Providing power connections for coves. - Installing coves with recessed spotlights. - Erecting walls/partitions. - Repairing wall tiles. - Hanging indoor doors. - Mounting door hardware. - Replacing/installing (smart) locks. - Plastering. - Assembling furniture. - Hanging cabinets, shelves, coat racks, etc. - Mounting range hoods. - Installing curtain rails. - Attaching insect screens. - Laying laminate flooring. - Placing wall skirting. - Carrying out demolition work. And much more. Workspot charges lead costs to tradespeople when they are selected by you. So, if you have a task you'd like me to handle or if you would like to receive a no-obligation quote, please call or send a message to 06#35625394. At your service at your next project.🫡

  Laatste review:
  Verlichting installeren of verplaatsen-
  Simpelweg 2 lampen ophangen bleek een iets lastiger klusje dan verwacht. Een oud electrapunt en niet genoeg ruimte om een gat te boren voor de nieuwe lamp, die maar een kleine afdekkkap had. Mazzauji bedacht een creatieve oplossing en de lampen hangen prachtig! Nam de tijd, met veel aandacht en overleg, werkte netjes. Ik ben heel erg tevreden.

4.8

Top beoordelingen elektriciens

Onze elektriciens in Amstelveen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 1723 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale elektriciens in Amstelveen

Populaire diensten

Andere vakmensen in Amstelveen

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur

Vind vakmensen bij jou in de buurt