Elektriciens in Weesp

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde elektriciens in Weesp. Plaats direct je klus om gratis offertes te ontvangen van de elektriciens van Werkspot in Weesp

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Weesp

 • Monamo Installatietechniek
  Monamo Installatietechniek
  Beoordeling: 4.7 van 54.75523 reviews
  Elektricien in Weesp

  Monamo installatietechniek is gespecialiseerd in het installeren, onderhouden, repareren of testen van uiteenlopende elektrotechnische installaties en systemen (of onderdelen daarvan). Denk hierbij aan licht-, data-, brandmeld- en krachtinstallaties. Met ruim 20 jaar ervaring kunnen wij u ook VRIJBLIJVEND een goed advies geven. Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via werkspot.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Snel contact en afspraak gemaakt. Klus perfect uitgevoerd.
  Kom in contact
 • ProFix Witgoed reparatie service
  ProFix Witgoed reparatie service
  Beoordeling: 4.8 van 54.85236 reviews
  Elektricien in Weesp

  Witgoed reparatie service ProFix is een vakkundige bedrijf op het gebied van Wasmachine reparatie, Vaatwasser reparatie, koelkast reparatie en wasdroger reparatie. Wij hebben ervaring met reparaties van alle witgoed merken. Wij geven u een eerlijke diagnose na het onderzoeken van het apparaat en doen gelijk een reparatie voorstel. Pas als u akkoord gaat dan gaan we over tot reparatie. Mocht reparatie niet rendabel zijn, dan biedt onze monteur ook een meerdere oplossingen. Wij doen ook installatie, uitbouw en inbouw van witgoed apparaten. Dit doen we volgens handleiding van iedere willekeurige merk. Daarnaast geven wij garantie van 3 maanden op alle door ons uitgevoerde reparaties. Wij beschikken altijd over originele onderdelen, mocht uw apparaat een vervangende onderdeel nodig hebben dan hebben wij deze meteen bij de hand. Super handig! Zo laten wij u niet te lang wachten, omdat wij begrijpen hoe belangrijk het is om zsm uw apparaat weer functionerend te krijgen, zodat u weer meteen aan de slag kan. Wij garanderen u van een betrouwbare, super snelle en goede service.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Ik had aangegeven dat vermoedelijk de waterpomp defect was. De monteurs hadden een waterpomp voor de LG machine meegenomen en de reparatie was snel geklaard.
  Kom in contact
 • F.A Installatie- & Klussenbedrijf
  F.A Installatie- & Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.5 van 54.5572 reviews
  Elektricien in Weesp

  Als bedrijf hebben wij ons toegelegd op het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige installaties. Wij zijn werkzaam in heel Nederland en kunnen altijd de klus dezelfde dag nog afronden, waarna u er niet naar hoeft om te kijken. Wij van F.A Installaties hebben in deze branch jarenlange ervaring in zowel het plaatsen en installeren van alle soorten systemen. Zo hebben wij over de jaren duizenden panelen geplaatst op zowel schuine als platte daken. Wij zijn een klein team van gespecialiseerde vakmannen die alles binnenshuis doen. Zo wordt al het werk zoals het schouwen tot aan het afronden van de installatie door één team gedaan. Er zijn dus geen tussenpersonen die de prijzen verhogen. Doordat wij alles zelf coördineren kunnen wij zeer gunstige tarieven rekenen zonder te bezuinigen op kwaliteit.

  Laatste review:
  Verlichting installeren of verplaatsen-
  Snel en zeer vakkundig!
  Kom in contact
 • Witgoedreparatie Service Tirana
  Witgoedreparatie Service Tirana
  Beoordeling: 4.9 van 54.95418 reviews
  Elektricien in Weesp

  * Geen voorrijkosten *Altijd met garantie Bent u op zoek naar een witgoedmonteur in uw regio? Dan bent u bij ( witgoed Tirana aan het juiste adres. Wij repareren elk merk apparaat. Met Tirana vindt u een professionele witgoed monteur in uw regio. Vaak wordt u binnen één dag al geholpen. Werkwijze van Tirana Onze monteur komt bij u langs en inspecteert het apparaat grondig. Oorzaak van het probleem gevonden? Wij geven eerst een indicatie van de kosten. De beslissing is dan aan u. Soms is een nieuw apparaat goedkoper dan repareren . In de meeste gevallen is reparatie echter voordeliger. Afhankelijk van of we de benodigde onderdelen op voorraad hebben gaan we direct aan de slag met repareren. Wij repareren alle merken Of het nu gaat om een wasmachine, wasdroger koelkast of vaatwasser van AEG, Bosch, Bauknecht, Miele, Siemens of Samsung, Tirana is uw partner. Het maakt dus niet uit wat voor merk apparaat u heeft, wij repareren het. Werkwijze Tirana 1. Diagnose Wij zullen eerst door middel van een nauwkeurige diagnose het exacte probleem vaststellen. 2. Voorstel Wij zorgen voor een passend en transparant voorstel. 3. Reparatie Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel zullen wij overgaan tot een snelle en vakkundige reparatie Tirana werkt op basis tarief van diagnose : €59,- (Geen voorrijkosten) maximum reparatie kosten zijn €40 ex onderdelen.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Perfecte communicatie, goede nazorg, punctueel, heel snel en flexibel!
  Kom in contact
 • Rosbro
  Beoordeling: 4.9 van 54.9556 reviews
  Elektricien in Weesp

  Ben 30 als onderhoud en klus werk kleine verbouwingen div opleidingen timmerman metselaar rijwiel hersteller ebike speciaal list ook daar diploma van vca ben tevreden als de klant dat ook is

  Laatste review:
  Keuken (de)monteren en plaatsen-
  Arnold is een aardige man, werkt netjes en snel. Na wat troubleshooting van lekkages heeft hij het goed verholpen en ben helemaal blij met m'n vaatwasser.
  Kom in contact
 • DJB Witgoed
  Beoordeling: 4.8 van 54.8592 reviews
  Elektricien in Weesp

  Gespecialiseerd in Witgoed reparaties - Wasmachines - Vaatwassers - Drogers

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Hij kwam twee keer niet opdagen en twee keer werd ik daar niet over geïnformeerd. Ik moest er zelf beide keren achter aan. Uiteindelijk is hij zelf ook niet geweest (maar een vervanger veel later).
  Kom in contact
 • Manpowersupply
  Manpowersupply
  Beoordeling: 4.8 van 54.85290 reviews
  Elektricien in Weesp

  Mijn naam is Adrian Door de jaren heen ben ik me steeds meer gaan ontwikkelen als elektricien. In middels heb ik meerdere cursussen gevolgd om up to date te blijven met de laatste ontwikkelingen op het gebied van elektra. Een greep uit de opdrachten die ik uitvoer: - Groepenkasten vervangen - Licht/Stopcontacten plaatsen - meubelinstallatie / montage

  Laatste review:
  Lamp ophangen-
  Adrian was super professional in setting up 3 lamps for us, from precise measurement to making sure everything works well and is up to standard. Already recommended him to a bunch of friends.
  Kom in contact
 • Btje Lichter
  Btje Lichter
  Beoordeling: 4.9 van 54.9517 reviews
  Elektricien in Weesp

  Btje Lichter “De kracht van licht” sinds 2022. Voel je beter door het juiste licht op de juiste plek. Verduurzaming van huis/kantoor/winkel, modernisering van verlichting met als resultaat besparing op de energiekosten. Vernieuwing, verbetering en/of uitbreiding van de aanwezige E en W installaties. Vanaf 1996 actief in elektrotechniek, werktuigtechniek, brandbeveiliging, toegangscontrole, video-observatie en beveiligingstechniek. Ik hanteer de door de fabrikant aangegeven garantietermijn en lever bij voorkeur A-merken, deze hebben een langere levensduur en zijn hierdoor echt duurzaam.

  Laatste review:
  Verlichting installeren of verplaatsen-
  Bij onze VVE werkte het licht in de hal niet meer en Bart heeft ons in een mum van tijd enorm goed geholpen om dit op te lossen. Bart is zeer kundig en verstand van zaken, verder is hij ook erg prettig in de omgang en erg vriendelijk. Kortom, zeker aan te raden!
  Kom in contact
 • JK Constructions
  JK Constructions
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Elektricien in Weesp

  We zijn een all-round klussenbedrijf dat werk uit handen neemt wat u zelf niet lukt of kunt. We hebben ervaring met een groot aantal disciplines (onderhoudswerkzaamheden, timmerwerk, elektra, installatie etc.) en denken graag met u mee in de praktische oplossingen om uw klussen esthetisch uit te kunnen voeren. Tot ziens JK Constructions 💪🏻🛠️😃

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  De magnetronfunctie van onze combi-oven deed het niet meer. Het was op voorhand niet goed te zeggen waar het probleem zat en daarom was het fijn dat Joost meteen meedacht in mogelijke oplossingen. Joost is langs geweest om de magnetron te bekijken en heeft toen de links gestuurd om een inverter te bestellen. Nadat de onderdelen binnen waren is Joost langs geweest om dit te vervangen. Omdat daarmee de problemen nog niet verholpen waren is Joost verder op zoek gegaan naar waar het probleem kon liggen. Joost heeft toen de inverter weer uitgebouwd en aangeraden om een straalbuis te bestellen, welke Joost is komen vervangen zodra het was geleverd. Hierna werkte de magnetronfunctie weer als vanouds. Wat ik erg aan Joost heb gewaardeerd is zijn fijne communicatie, stiptheid en het meedenken met de klant. Hij heeft er plezier in en is pas tevreden als de klant is geholpen. Hij heeft ook niks gerekend voor de keer dat hij is langs geweest waarna de problemen nog niet waren opgelost. Top!
  Kom in contact
 • M Heijdra installatie techniek
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Elektricien in Weesp

  M Heijdra installatie techniek kan je helpen met je Installatiebedrijf, Elektricien klus in Weesp en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Stopcontacten en schakelaars installeren, Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Gasleiding aanleggen of vervangen, Gasleiding repareren, Boiler plaatsen of vervangen, Boiler repareren of onderhouden, Radiator (ver)plaatsen of vervangen, Thermostaat plaatsen of vervangen, Toilet repareren, Ventilatiesysteem installeren of vervangen, Toilet renovatie, Douche of bad reparatie, Ventilatiesysteem reparatie of onderhoud, Lekkage verhelpen te beantwoorden. Neem direct contact op met M Heijdra installatie techniek om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Snelle en correcte service, werkt netjes! Beleeft en kundige vakman.
  Kom in contact

4.8

Top beoordelingen elektriciens

Onze elektriciens in Weesp, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 2471 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale elektriciens in Weesp

Populaire diensten

Andere vakmensen in Weesp

Vind vakmensen bij jou in de buurt