Enkele van onze best beoordeelde metselaars in Weesp

 • HAN Klussenbedrijf
  HAN Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55542 reviews
  Metselaar in Weesp

  HAN Klussenbedrijf kan je helpen met je Schilder, Stukadoor, klus in Holland en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Stucwerk binnen, Gevelrenovatie, Wand- of vloertegels zetten, Plafond plaatsen of verlagen, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Muren of gevels reinigen of zandstralen, Stucwerk buiten, Stucwerk repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met HAN Klussenbedrijf om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Super netjes! Ben met het geleverde werk. Echt een aanrader!
  Kom in contact
 • Expert Bouwbedrijf
  Expert Bouwbedrijf
  Beoordeling: 4.4 van 54.45266 reviews
  Metselaar in Weesp

  Expert Bouw is een bouwbedrijf met 20 jaar ervaring in verschillende werkzaamheden. Wij zijn een bedrijf dat hoge eisen stelt aan service, kwaliteit, vakmanschap en eerlijk zaken doen. Wij zijn een bouwbedrijf dat met een vakkundig team door heel Nederland projecten, renovaties en verbouwingen succesvol uitvoert. Niet alleen ons vakmanschap ondersteidt ons van de rest, ook zijn onze prijzen altijd zeer scherp. Innovatie en efficiency is als doelstelling in ons beleid. Wij werken met proffesionele materialen en producten. Uw project is bij ons in goede handen en wij bieden u garantie en leveren het werk netjes en schoon op. Al vele jaren zijn wij werkzaam voor particulieren als bedrijven. Onze motto; AFSPRAAK IS AFSPRAAK Wij bieden voor alle werkzaamheden een garantie van 10 jaar! Met onze grote team zijn wij altijd op korte termijn beschikbaar. Onze werkzaamheden; ☆ Stucen Binnen ☆ Stucen Buiten ☆ Spachtelputz ☆ Sierpleister ☆ Verven Binnen ☆ Verven Buiten ☆ Laminaat ☆ Tegels ☆ Sloopwerkzaamheden ☆ Bouwwerkzaamheden ☆ Gipsplaatwerkzaamheden ☆ Isolatiewerkzaamheden ☆ Electrawerkzaamheden Wij zijn u graag van dienst en stellen u graag tevreden. Team EXPERT BOUW

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Overloop 1ste verdieping,muren behangklaar maken. Niet veel vierkante meters,alles netjes gemaakt. Zelf gezorgd voor aftapen van kozijnen en vloer met stucloper gelegd,evenals de trap met doeken afgedekt zodat de stukadoor ook makkelijk kon werken. Fijne communicatie,meedenken en snel uitgevoerd. Goede prijs overeengekomen.
  Kom in contact
 • Aktas Bouwbedrijf
  Aktas Bouwbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55533 reviews
  Metselaar in Weesp

  In mijn bedrijf doe ik stucwerk, schilderwerk e.d. We hebben een professioneel team.

  Laatste review:
  Stucwerk repareren-
  We hadden loslatend stuc in de badkamer en een gat in het plafond van een eerdere lekkage. Alles netjes gerepareerd, goede communicatie en snel beschikbaar! Bedankt!
  Kom in contact
 • Liyam's Klussenbedrijf
  Liyam's Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55551 reviews
  Metselaar in Weesp

  Liyam’s klussenbedrijf zorgt er voor dat uw muren gestuukt worden. In de afgelopen 5 jaar zijn de klanten zeer tevreden met het resultaat wat geboekt is , wij werken zeer nauwkeurig en netjes. Heeft u een stukadoor nodig dan ben je bij mij in goede handen. Ik doe dus echt alleen stucwerk

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Zeer blij met Yassine. Hij levert zeer mooi strak stucwerk, is erg prettig in de omgang en komt zijn afspraken na. Een topper die ik in de toekomst zeker weer inhuur, een aanrader dus!
  Kom in contact
 • Noordholland Stuc
  Noordholland Stuc
  Beoordeling: 5 van 55585 reviews
  Metselaar in Weesp

  Stucwerk

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Vak mensen! Elke stuc klus kunnen deze mannen aan. Binnen 1 uur reactie op mijn vraag en dezelfde avond stonden zij ons trappengat al te voorstrijken. De volgende dag een super resultaat, trappengat en hal 100% perfectie. Voor elke stuc klus vraag ik ze weer! Net zoals onze slaapkamer. En er zullen nog veel meer opdrachten komen.
  Kom in contact
 • Vitali Klussenbedrijf
  Vitali Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55520 reviews
  Metselaar in Weesp

  Heb je een Stukadoor nodig in Amsterdam of omgeving? Vitali Klussenbedrijf kan je helpen met alle klussen die een Stukadoor voor je kan uitvoeren, zoals Stucwerk binnen, Plafond plaatsen of verlagen, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Stucwerk buiten, Stucwerk repareren en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Vitali en Pasha zijn goede professionals en hebben keurig het huis gewit, zoals ook overeengekomen. Ze waren er op tijd en werken snel en netjes.
  Kom in contact
 • Sena Stucadoors & Schildersbedrijf
  Sena Stucadoors & Schildersbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.85117 reviews
  Metselaar in Weesp

  Ik ben Sena stucadoor uit Amsterdam heeft 22 jaar ervaring op het gebied van stucadoren bij particuliren en aannemers. Wij zijn er altijd als een bedrijf dat betrouwbaarder is en zijn werk op de beste manier doet om zijn klanten altijd te helpen. U kunt ons altijd bellen en u kunt altijd tevreden zijn. Wij nemen alleen genoegen met 100% klanttevredenheid Door deze ervaring zal elke muur of plafond er na bewerking vlak en glad uitzien. Tevens leveren wij door onze ervaring de beste kwaliteit voor een zeer scherpe prijs! U zult zeer tevreden zijn over de geleverde werkzaamheden, des te meer tevreden u word, nadat u onze prijs heeft gehoord. We plakken alles netjes af en laten uw huis schoon achter Heeft u stucadoorswerkzaamheden en u wilt dat het goed gebeurd? Schakel dan een echte professional in! Sena stucadoor levert kwaliteit. Door jarenlange ervaring en onze kennis leveren wij altijd kwaliteit. Sena stucadoor is met recht een stucadoorsbedrijf waar u op kunt rekenen. Het is dan ook niet vreemd dat ons klantenbestand blijft groeien. De gegeven prijs is gebaseerd op: 1. Overal goed afplakken 2. De vloer bedekken met stucloper. 3. Voorstrijken met voorstrijkmiddel. 4. Hoekprofielen en stucstopprofielen plaatsen. 5. Stuccen met de beste merk ''knauf Goudband'' of ''knauf MP75''. 6. Sponzen/afmessen (4x herhalen) (zeer glad). 7. Alle instekende en uitstekende hoeken keurig afhandelen. 8. wij werken landelijk zonder voorrijkosten 9. Overal goed schoonmaken. 10. Resultaat: Zeer gladde muren (spiegelglad, zoals wij dat zeggen en garanderen * 5 jaar garantie op alle werkzaamheden. * betaling vind achteraf plaats. * er word alleen top kwaliteit geleverd aan de klant. * klus word na werkzaamheden schoon opgeleverd aan de klant.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Ik had sena gevraagd om onze slaapkamer en hal schoon te houden. Dit was niet het geval.verder had ik hem gevraagd om buiten water te halen . Hij had water gehaald uit de badkamer die daarna een chaos was. Verder is hij op sommige plaatsen spachtelputz vergeten. We zijn 4 uur lang bezig geweest om de boel weer een beetje schoon te krijgen.
  Kom in contact
 • HBT Stukadoorsbedrijf
  HBT Stukadoorsbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.85182 reviews
  Metselaar in Weesp

  Bij HBT Stukadoors staan klantgerichtheid,kwaliteit,vakkundigheid,netheid,professionaliteit en betrouwbare afspraken voorop! HBT maakt vakkundig stucwerk met hoogwaardige materialen, tegen scherpe prijzen en zijn actief door heel Nederland Wij verzorgen voor alle stucwerkzaamheden in en om het huis en we leveren ons werk elke dag netjes en schoon af Met meer als 20 jaren ervaring de vakman voor modern stuc- en traditioneel stucwerk. Naast stucwerk verzorgen wij ook alle voorkomende schilderwerkzaamheden Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend advies en offerte

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Magmoet en zijn team hebben prima werk geleverd. Afspraken en communicatie verliep goed. Over het eind werk zijn we zeer tevreden. Een aanbeveling.
  Kom in contact
 • R. Vermeulen Metaal & Tuin
  R. Vermeulen Metaal & Tuin
  Beoordeling: 4.5 van 54.5510 reviews
  Metselaar in Weesp

  Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen en ontwerpen van tuinen. Het leggen van bestrating voor verharden van erf of oprit Ook voor onderhoud van u tuin. Voor het bouwen van een tuinhuis carpoort, vlonder aanbouw overkapping of wat Dan ook. Dan bent u echt aan het juiste adres Verder doen we ook nog veel binnenshuis zoals verbouwen of renoveren van huizen. Laminaat vloeren leggen plinten plaatsen netjes in de Hoeken in verstek zoals het hoort. Wanden plaatsen. Isoleren zoals daken vloeren en wanden. Wij staan achter ons werk. Wij geven ook garantie op ons werk.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  werkzaamheden prima en op tijd uitgevoerd
  Kom in contact
 • Bouwservice Fidan
  Bouwservice Fidan
  Beoordeling: 4.2 van 54.2522 reviews
  Metselaar in Weesp

  Wat doen wij? Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit het traditioneel of trendy stukadoren van wanden en plafonds, het aanbrengen van lijsten en ornamenten, schuurwerk van wanden en plafonds, het aanbrengen van diverse pleisters, spac- en spuitwerk van wanden en plafonds, fijn pleisterwerk voor het aanbrengen van muurverven en het afwerken van gipsplaten. En uiteraard al uw schilderwerkzaamheden. Werkzaamheden Vakkundigheid, netheid en professionaliteit staan Bouwservice Fidan voor in een bijzonder hoog vaandel. Door onze jarenlange ervaring in de particuliere en zakelijke afbouwbranche verrichten wij alle voorkomende traditionele- en moderne stukadoorswerkzaamheden, zoals onder andere: - reparatiewerk - pleisterwerk - raapwerk - schuurwerk - sierpleisterwerk - lijstenwerk - schilderwerk Kortom; voor alle stukadoorswerkzaamheden die uit nieuwbouw, renovatie en restauratie voortvloeien bent u bij Bouwservice Fidan voor aan het juiste adres. Informeer telefonisch om te kijken wat Bouwservice Fidan u kan betekenen in de werkzaamheden die verricht moeten worden aan uw huis of project. Tot slot Met een vakbekwame stukadoor weet u wat u in huis

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Volgens afspraak netjes op tijd. Alles is perfect verlopen, de muren zijn super strak. Na afloop van de klus werd alles weer netjes achtergelaten. Wij zijn dan ook erg blij met het geleverde werk en zullen in de toekomst als we weer werk hebben zeker weer contact opnemen.
  Kom in contact

4.8

Top beoordelingen metselaars

Onze metselaars in Weesp, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 1763 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale metselaars in Weesp

Andere vakmensen in Weesp

Vind vakmensen bij jou in de buurt