Enkele van onze best beoordeelde metselaars in Tilburg

 • Adi klusjesman
  Adi klusjesman
  Beoordeling: 4.8 van 54.85158 reviews
  Metselaar in Tilburg

  Hallo allemaal. Mijn naam is Adrian, Ik woon in Oosterhout. ik houd mij bezig met het repareren van schoorstenen ,sloop schoorsteen en het renoveren van huismuren. Ik houd me bezig met verschillende bouwwerkzaamheden, Met vriendelijke groet, Adrian.

  Laatste review:
  Schoorsteen metselen of repareren-
  Klus goed uitgevoerd tegen een goede prijs. Goed contact, snel geregeld. Klus was: loodwerk, voegen en impregneren. Zie dat de klustitel afwijkt van de daadwerkelijke klus.
 • De Murendokter
  De Murendokter
  Beoordeling: 5 van 55529 reviews
  Metselaar in Tilburg

  Wij zijn de specialist op het gebied van scheuren. Wij zitten door heel Nederland en leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Wilt u uw scheur vakkundig hersteld hebben?Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien. Neem anders een kijkje op onze facebook @De murendokter. Wij werken ook op verzoek in het weekend tegen een kleine toeslag.

  Laatste review:
  Gevelrenovatie-
  Uitstekend gerepareerd towel de buitenkant en de binnenkant , Top
 • Klussenbedrijf Kurkiewicz
  Beoordeling: 5 van 55525 reviews
  Metselaar in Tilburg

  Div boor en freeswerk voor elektricien loodgieter. 10 ervaring. Ik heb goede gereedschap.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Jeetje wat kunnen deze mannen hard werken zeg. Vriendelijk, verstand van zaken en in no-time was het werk gedaan. Mooie sleuven in de betonnen vloer zodat de leidingen netjes weggewerkt kunnen worden. Top!
 • Borie Betonboringen
  Borie Betonboringen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9515 reviews
  Metselaar in Tilburg

  Ik ben gespecialiseerd in de volgende werkzaamheden : Diamantboringen in alle steensoorten Voor bijvoorbeeld een doorvoer van een buis voor riolering , rookkanaal , beluchting van uw kruipruimte of dergelijke . net zoals het zagen met diamant in alle steensoorten ter behoud van sparing voor bijvoorbeeld een deur of raam kozijn. Ook is het mogelijk hele muren te slopen Door mijn jarenlange ervaring heb ik vaak een passende oplossing of advies op maat. Zou u er nog een stopcontact bij willen ? kan ik voor u de leidingen erin frezen . afhankelijk van wat voor steensoort , gebeurt dit door middel van stofafzuiging of met water om zo min mogelijk stof vrij te laten komen .

  Laatste review:
  Gaten boren-
  geweldige mens binnen enkel minuten voldaan en netjes alles achter gelaten. done excellent bedankt
 • Stucadoorsbedrijf JH
  Stucadoorsbedrijf JH
  Beoordeling: 4.8 van 54.85199 reviews
  Metselaar in Tilburg

  Stucadoorsbedrijf J.H. uit Tilburg. Wij zijn o.a. gespecialiseerd in diverse stucadoorswerkzaamheden en in het airlessspuiten (latexspuiten) van wanden en plafonds. Wij werken strak,netjes en correct volgens afspraken. Met ruim 20 jaar ervaring in het vak staat kwaliteit en vakwerk voorop. Kijk ook eens bij de referenties van werkspot tevredenheid is ons beleid. Kijk ook eens op onze Instagram pagina @airlessspuitwerken_tilburg Graag alleen contactgegevens delen bij oprechte interesse. vriendelijke groet, Jasper Hulsenboom

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Hoe fijn is het om "afspraak is afspraak" deal af te sluiten. Vader en zoon spreken een eigen taal onder het werken, wat leuk is om te horen en zien hoe goed ze samenwerken. Altijd op tijd, goede uitleg vooraf en ook de nazorg (uitleg) is heel fijn. Je ziet ze genieten bij het opknappen, door het stucwerk, van mijn huisje. Ieder blij afscheid genomen. Ik raad deze mannen zeker aan! Het voelt goed, geven een veilig gevoel, goed advies en leveren prachtig resultaat aan werk. Zeker een aanrader!!
 • Simons service en onderhoud
  Simons service en onderhoud
  Beoordeling: 4.5 van 54.5578 reviews
  Metselaar in Tilburg

  Ben gespecialiseerd in voegwerken.knip en snijwerk.doe ook renovatie en nieuwbouw.heb 30 jaar ervaring.ook voor schaduw en klopwerk.doe ook badkamer renovatie.scheur herstel

  Laatste review:
  Gevel of tegels voegen-
  Wat een topper, heldere communicatie, houdt zich aan alle afspraken en zet zelfs een stapje extra waar nodig. Laat alles netjes achter. Zo fijn dat er ook nog werkmannen zijn die wel betrouwbaar zijn en vakwerk leveren. Bij ons lagen er voegen van de badkamer vloer uit, tegels los, deze heeft hij kundig gerepareerd. Ook heeft hij graffiti van onze tuinmuur gehaald en zelfs wat voegen gevuld, zonder dat we daar om hadden gevraagd. Echt super blij en zeker een aanrader voor dit soort klussen.
 • Smulders Renostuc
  Smulders Renostuc
  Beoordeling: 4.7 van 54.7574 reviews
  Metselaar in Tilburg

  Hoi ik ben Andrew Smulders en mijn bedrijf is Smulders Renostuc ik zal je een kleine indicatie geven van de soorten werkzaamheden die ik verricht ik ben gespecialiseerd in renoveren en restaureren en repareren van gevels ook scheuren door middel van chemische ankers/wokkels binne en buitengevels siervoegwerk knip/snijwerk zie portfolio foto recent opgeleverd project ook kleine stucwerken beton en natuursteen reparaties/arduin en Gevel Reiniging impregneren en vochtbestrijding door middel van injecteren in de gevel Ik heb meer dan 12 jaar ervaring in gevelrenovatie/reparatie/kleine metselwerken / en stucwerken ik ben niet zo heel goed in praten maar wel in werken dus hopelijk zien we elkaar snel ! ook geef ik 10 jaar garantie op al mijn werkzaamheden en vraag pas betaling na oplevering en tevredenheid van de klant mvg Andrew Van Smulders Renostuc hopelijk tot snel ...

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Er is zeer netjes gewerkt en je ziet niet dat er een gat in de muur heeft gezeten.
 • MVK Voegwerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Metselaar in Tilburg

  Als kleine jongen ging ik vaak met mijn vader mee om te helpen bij het voegen van muren en gevels. Ik keek vol bewondering toe terwijl hij met precisie en vakmanschap het metselwerk vernieuwde en herstelde. Door zijn geduldige begeleiding en deskundige uitleg leerde ik de fijne kneepjes van het vak. De geur van verse mortel, het geluid van de voegspijker en het gevoel van trots na een goed volbracht project zijn herinneringen die voor altijd in mijn geheugen gegrift staan. Nu, jaren later, ben ik mijn eigen weg ingeslagen als voeger en gevelrenovatie specialist. Met de kennis en ervaring die ik van mijn vader heb geleerd, sta ik nu zelf aan het roer van mijn eigen bedrijf. Ik koester de lessen die hij me heeft bijgebracht en zet ze elke dag in om kwaliteit en vakmanschap te leveren aan mijn klanten. Het voegen van muren en gevels is niet zomaar een ambacht, het is een passie die ik met liefde en toewijding uitoefen. Ook enorm veel passie voor voegwerk uithakken met de juiste materialen! (Op luchtdruk)

  Laatste review:
  Gevel of tegels voegen-
  Prima werk afgeleverd
 • Den Ouden Stukadoorsbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9539 reviews
  Metselaar in Tilburg

  40 jaar ervaring voor allevoorkomenden stukadoors werkzaamheden

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Komt afspraken na, werkt erg netjes en ruimt alles keurig op. Dat zie je tegenwoordig niet vaak meer, dus heel fijn dat den ouden deze waarden nog hoog in het vaandel heeft staan. Blij dat den ouden her Stucwerk heeft gemaakt bij mij.
 • Van der sanden dakwerken
  Van der sanden dakwerken
  Beoordeling: 4.6 van 54.6511 reviews
  Metselaar in Tilburg

  Van der sanden dakwerken is een specialist in dak renovatie,isolatie,en zonnepanelen. Vlotte nette jongen die wil werken en zijn vak leuk vind.

  Laatste review:
  Schoorsteen metselen of repareren-
  Goede vakmensen de klus is prima uitgevoerd ook prettig in omgang schoorstenen zien er weer picobello uit top mannen

4.7

Top beoordelingen metselaars

Onze metselaars in Tilburg, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 918 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale metselaars in Tilburg

Andere vakmensen in Tilburg

Vind vakmensen bij jou in de buurt