Enkele van onze best beoordeelde metselaars in Rotterdam

 • Byurkyan Klussenbedrijf
  Byurkyan Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.95107 reviews
  Metselaar in Rotterdam

  Hierbij heb ik interesse in deze opdracht. U kunt me een bericht en eventueel uw contactgegevens doorgeven om verder af te kunnen stemmen wat uw wensen zijn. mooi stucador

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Werkt snel en goed
 • OVCAN
  OVCAN
  Beoordeling: 4.6 van 54.65340 reviews
  Metselaar in Rotterdam

  Hierbij heb ik interesse in deze opdracht. U kunt me een bericht en eventueel uw contactgegevens doorgeven om verder af te kunnen stemmen wat uw wensen zijn. mooi stucador OVCAN

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Wegens onvoorziene omstandigheden een kleine vertraging opgelopen, maar het stuukwerk is netjes en professioneel geplaatst. Vriendelijke mensen, goed werk geleverd.
 • nazif services
  nazif services
  Beoordeling: 4.7 van 54.75266 reviews
  Metselaar in Rotterdam

  Jarenlange ervaring in schilder- en stucwerk. Actief in de regio Rotterdam.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Reageerde heel snel op een spoedklus. Ze dachten mee en gaven goed advies over hoe het beste de muren te stucen. Ik ben heel blij met het resultaat.
 • Sero Klussenbedrijf
  Sero Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.85129 reviews
  Metselaar in Rotterdam

  Voor al uw stukadoorswerkzaamheden staan wij voor u klaar. Vakkundig, snel en een goede prijs. Door onze jarenlange ervaring kunnen onze vakmensen u uitstekend van dienst zijn..

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Een aardige man, die meedenkt met je. Werkt netjes!
 • Lopessloopwerken
  Lopessloopwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.7572 reviews
  Metselaar in Rotterdam

  Lopessloopwerken is gespecialiseerd in sloopwerken Boringen in beton- en metselwerk kalkzandsteen,gibo,... Horizontaal, verticaal en ‘op de kop’ boren; Boren van ankergaten inclusief het leveren en bevestigen van de ankers in alle soorten en maten; Boren van ventilatiegaten in woningen hakken werken worden verrichten met lucht hamer of elektrische hakhamer vloer/wand/badkamers en afvoeren. Behalve het werkzaamheden zorgen we er ook dat de werkplek netjes en opgeruimd wordt achtergelaten, we spreken dit van tevoren met u door. Het opruimen van stof en schoonmaken van watersporen behoort in principe tot de werkzaamheden.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Goede mensen, goede hulp
 • Parel Stukadoorbedrijf
  Parel Stukadoorbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9563 reviews
  Metselaar in Rotterdam

  Parelstukadoorsbedrijf , since 28 jaar ervaring in gebiet stukwerk , schilder binnen en buiten , spachtelpoetz binnen en buiten. Ik werk hoog kwaliteit maatriaal . Altijd netjes op afspraken.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Snelle en fijne communicatie. Super netjes gestuct, echt een vakman!
 • ÖZ-IS
  ÖZ-IS
  Beoordeling: 4.7 van 54.75306 reviews
  Metselaar in Rotterdam

  Wat doen wij? Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit het traditioneel of trendy stukadoren van wanden en plafonds, het aanbrengen van lijsten en ornamenten, schuurwerk van wanden en plafonds, het aanbrengen van diverse pleisters, spac- en spuitwerk van wanden en plafonds, fijn pleisterwerk voor het aanbrengen van muurverven en het afwerken van gipsplaten. En uiteraard al uw schilderwerkzaamheden. Werkzaamheden Vakkundigheid, netheid en professionaliteit staan ÖZ-IS Klussenbedrijf voor in een bijzonder hoog vaandel. Door onze jarenlange ervaring in de particuliere en zakelijke afbouwbranche verrichten wij alle voorkomende traditionele- en moderne stukadoorswerkzaamheden, zoals onder andere: - reparatiewerk - pleisterwerk - raapwerk - schuurwerk - sierpleisterwerk - lijstenwerk - schilderwerk Kortom; voor alle stukadoorswerkzaamheden die uit nieuwbouw, renovatie en restauratie voortvloeien bent u bij ÖZ-IS Klussenbedrijf voor aan het juiste adres. Informeer telefonisch om te kijken wat ÖZ-IS Klussenbedrijf voor u kan betekenen in de werkzaamheden die verricht moeten worden aan uw huis of project. Tot slot Met een vakbekwame stukadoor weet u wat u in huis haalt.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Prima stucwerk, behangklaar. Even puzzelen om een geschikt moment te vinden, toen ze er eenmaal waren was de klus snel klaar. Dank!
 • UF Klussenbedrijf
  UF Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8530 reviews
  Metselaar in Rotterdam

  KvK - 76007111 LET OP!!! LET OP!!! graag ons alleen toevoegen aan de selectie als u echt geintereseerd bent in onze diensten dat inverband met de lid kosten voor werkspot !!! Stukadoor UF Klussenbedrijf *Uitsluitend kwalitatief hoogstaand materiaal! * Uiteenlopende stukadoorswerkzaamheden! *Bent u op zoek naar een stukadoor die snel en kwaliteit kan stuken dan bent u op bij ons op het juiste adres. *Wilt u uw huis netjes en schoon blijft u ben op juiste adres! *Vakbekwaam personeel.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Echt Rotterdams, niet l***en maar poetsen! Werkt schoon en netjes. Heeft bij ons zowel het stucwerk en later het sauswerk gedaan, beiden naar tevredenheid. Is flexibel qua planning en gaat mee met veranderende wensen tijdens het traject. Prijs is markt-conform. Zeker niet te duur maar zeker ook geen beunhaas-prijs. Ik zou Aydin en zijn bedrijf bij iedereen willen aanraden.
 • Correiastucadoor
  Correiastucadoor
  Beoordeling: 4.9 van 54.95176 reviews
  Metselaar in Rotterdam

  Mijn naam is Osvaldino Correia, ik ben van Kaapverdische afkomst. Ik ben al ruim 20 jaar gespecialiseerd in het tegelklaar en sausklaar stucen van plafonds en muren(Geen spachtelputz). Dit alles tegen concurrerende prijzen. Iedere klus behandel in met de grootst mogelijke zorg. Daarnaast hanteer ik ook een nauwkeurige planning, waardoor de werkzaamheden op het met u afgesproken tijdstip starten en binnen het afgesproken termijn worden afgeleverd. Verder ben ik zeer flexibel waardoor we meestal wel tot een akkoord kunnen komen. Mocht u voor mijn dienst gaan, kan ik u garanderen dat u zeer tevreden zult zijn met het resultaat. Met vriendelijke groet, Correia Stucadoor Osvaldino Correia

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Beschadigde gestucte achter en zijmuur in de keuken moesten behangklaar gemaakt worden. Nette aardige man die muren superstrak heeft gemaakt. Wij zijn er heel blij mee.
 • Randstad Klussenbedrijf
  Randstad Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.75114 reviews
  Metselaar in Rotterdam

  U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U heeft zelf geen tijd of zin om een klus uit te voeren? Op zoek naar een betrouwbaar en professioneel klussenbedrijf? Neem dan contact op met Randstad Klussenbedrijf. Wij nemen u graag al die klussen uit handen. Wij beschikken over een ervaren team met goed gevulde bussen met materialen en gereedschappen waarmee wij snel en efficiënt de klussen kunnen uitvoeren.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Aan het begin was ik zeer tevreden. Ze zijn al een aantal maanden bezig, de laatste weken verloopt de communicatie zeer en zeer stroevig. Er valt nog vele herstelwerkzaamheden afgerond te worden. Vanaf zondag 14-04-2024, krijg ik niemand van hen te pakken. Als je naar het algemene nummer belt, krijg je de admin aan de lijn. Deze persoon geeft enkel aan dat hij de admin is en voor de rest niets kan betekenen en kwam nonchalant over. Deze admin weet ook zijn eigen collega's (Aiden) niet te bereiken. Stucwerk en plafond verlaging doen ze netjes, daarin tegen loopt het verfwerk zeer moeizaam. Geen rechte lijnen, maak goede afspraken voordat je hen inhuurt.

4.7

Top beoordelingen metselaars

Onze metselaars in Rotterdam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1428 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale metselaars in Rotterdam

Andere vakmensen in Rotterdam

Vind vakmensen bij jou in de buurt