Enkele van onze best beoordeelde metselaars in Capelle aan den IJssel

 • Byurkyan Klussenbedrijf
  Byurkyan Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.95106 reviews
  Metselaar in Capelle aan den IJssel

  Hierbij heb ik interesse in deze opdracht. U kunt me een bericht en eventueel uw contactgegevens doorgeven om verder af te kunnen stemmen wat uw wensen zijn. mooi stucador

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Werkzaamheden zijn snel uitgevoerd byurkyan Klussenbedrijf konden snel terecht om het werk uit te voeren. Goede mannen!
 • OVCAN
  OVCAN
  Beoordeling: 4.6 van 54.65338 reviews
  Metselaar in Capelle aan den IJssel

  Hierbij heb ik interesse in deze opdracht. U kunt me een bericht en eventueel uw contactgegevens doorgeven om verder af te kunnen stemmen wat uw wensen zijn. mooi stucador OVCAN

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  De stuc klus is door Ovcan vakkundig uitgevoerd.
 • Green Steel Kalapati
  Green Steel Kalapati
  Beoordeling: 4.8 van 54.8531 reviews
  Metselaar in Capelle aan den IJssel

  Green Steel Kalapati is a company that deals with landscaping, gardening, and above all, the production of metal garden elements, such as fences, gates, verandas, pergolas, garden furniture and decorations. The company officially starts today, October 1, 2022. Personally, I am a professional welder and metal worker with more than 20 years of experience in the metal industry. Besides work, my hobby is gardening. From today, I have combined those two things into one company! I hope with great success!

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Professional, swift communication, great service and craftmanship. The fence is looking very good!
 • ÖZ-IS
  ÖZ-IS
  Beoordeling: 4.7 van 54.75303 reviews
  Metselaar in Capelle aan den IJssel

  Wat doen wij? Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit het traditioneel of trendy stukadoren van wanden en plafonds, het aanbrengen van lijsten en ornamenten, schuurwerk van wanden en plafonds, het aanbrengen van diverse pleisters, spac- en spuitwerk van wanden en plafonds, fijn pleisterwerk voor het aanbrengen van muurverven en het afwerken van gipsplaten. En uiteraard al uw schilderwerkzaamheden. Werkzaamheden Vakkundigheid, netheid en professionaliteit staan ÖZ-IS Klussenbedrijf voor in een bijzonder hoog vaandel. Door onze jarenlange ervaring in de particuliere en zakelijke afbouwbranche verrichten wij alle voorkomende traditionele- en moderne stukadoorswerkzaamheden, zoals onder andere: - reparatiewerk - pleisterwerk - raapwerk - schuurwerk - sierpleisterwerk - lijstenwerk - schilderwerk Kortom; voor alle stukadoorswerkzaamheden die uit nieuwbouw, renovatie en restauratie voortvloeien bent u bij ÖZ-IS Klussenbedrijf voor aan het juiste adres. Informeer telefonisch om te kijken wat ÖZ-IS Klussenbedrijf voor u kan betekenen in de werkzaamheden die verricht moeten worden aan uw huis of project. Tot slot Met een vakbekwame stukadoor weet u wat u in huis haalt.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Goed werk
 • Lopessloopwerken
  Lopessloopwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.7572 reviews
  Metselaar in Capelle aan den IJssel

  Lopessloopwerken is gespecialiseerd in sloopwerken Boringen in beton- en metselwerk kalkzandsteen,gibo,... Horizontaal, verticaal en ‘op de kop’ boren; Boren van ankergaten inclusief het leveren en bevestigen van de ankers in alle soorten en maten; Boren van ventilatiegaten in woningen hakken werken worden verrichten met lucht hamer of elektrische hakhamer vloer/wand/badkamers en afvoeren. Behalve het werkzaamheden zorgen we er ook dat de werkplek netjes en opgeruimd wordt achtergelaten, we spreken dit van tevoren met u door. Het opruimen van stof en schoonmaken van watersporen behoort in principe tot de werkzaamheden.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Goede mensen, goede hulp
 • Parel Stukadoorbedrijf
  Parel Stukadoorbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9563 reviews
  Metselaar in Capelle aan den IJssel

  Parelstukadoorsbedrijf , since 28 jaar ervaring in gebiet stukwerk , schilder binnen en buiten , spachtelpoetz binnen en buiten. Ik werk hoog kwaliteit maatriaal . Altijd netjes op afspraken.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Snelle en fijne communicatie. Super netjes gestuct, echt een vakman!
 • Flex Tegels
  Flex Tegels
  Beoordeling: 4.2 van 54.2579 reviews
  Metselaar in Capelle aan den IJssel

  Flex tegels is ruim 15 jaar actief in het realiseren van complete tegelwerken. Het ontzorgen van onze klanten en het adviseren van de opdrachtgevers staat bij ons centraal. Flex tegels is een organisatie die staat voor betrokkenheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Flex tegels hecht grote waarde aan het persoonlijk contact met de klant/opdrachtgever en leverancier. Flex tegels werkt oplossingsgericht en hanteert een heldere bedrijfsstructuur met korte communicatielijnen. Een compact en daadkrachtig team met de nodige expertise in alle facetten van de werkzaamheden staat voor u klaar. ONZE STERKE PUNTEN Specialist in het verwerken van keramiek marmercomposiet en natuursteen Wij spelen flexibel in op veranderingen in de planning Binnen 24 uur kan uw vloer belast worden Uitstekende nazorg, ook na oplevering Vakmanschap en oog voor detail Meedenken in alle fases van een project

  Laatste review:
  Gevel of tegels voegen-
  Nette en professionele vent, die de klus volgens afspraak uitvoerde (voegen en kitten douchecel). Keurig gedaan !
 • Sero Klussenbedrijf
  Sero Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.85128 reviews
  Metselaar in Capelle aan den IJssel

  Voor al uw stukadoorswerkzaamheden staan wij voor u klaar. Vakkundig, snel en een goede prijs. Door onze jarenlange ervaring kunnen onze vakmensen u uitstekend van dienst zijn..

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Ongelooflijke vakmensen. Werken vreselijk hard en heel secuur. Ik kan dit bedrijf niet genoeg aanbevelen. Absolute aanwinst.
 • nazif services
  nazif services
  Beoordeling: 4.7 van 54.75262 reviews
  Metselaar in Capelle aan den IJssel

  Jarenlange ervaring in schilder- en stucwerk. Actief in de regio Rotterdam.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Goed en snel service. Heel vriendelijk en duidelijk. Goede prij/kwaliteit verhouding. Ik ben heel tevreden met Nazif en zijn werk. Ik zou hem in de toekomst nog een keer inhuren. Top! Bedankt.
 • Moderno Dreams
  Moderno Dreams
  Beoordeling: 4.8 van 54.8516 reviews
  Metselaar in Capelle aan den IJssel

  • Renovatie • Drywall system • Vervanging van plafonds • Vloerspecialis • Stuc-, Tegel-, en Schrildenwerk Ik ben erg blij dat je op mijn profiel staat. Ik heb een breed dienstenpakket en jarenlange ervaring, waardoor u niet veel specialisten hoeft te zoeken. Het merendeel van de renovatiewerkzaamheden in uw huis kan ik voor u uitvoeren. Ik heb ruim 9 jaar ervaring in het stucen, gipsplaaten system, schilderen en tegelzetten. voor 4 jaar op zijn eigen bedrijf. Je kunt mij vertrouwen zoals veel klanten vóór jou. We houden contact!

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Sinds september vorig jaar is Mateusz voor verschillende werkzaamheden bij ons aan de slag geweest: wanden (waaronder 3,70 meter hoog) gestuct en geverfd, plinten en plafondlatten geplaatst, openhaard en kozijnen geverfd. En niet te vergeten behangen. Mateusz is echt een alleskunner, betrouwbaar, gedisciplineerd en komt zijn afspraken na. Hij loopt zn werkzaamheden na op evt. onvolkomenheden, zonodig worden die gecorrigeerd, maakt alles schoon en ruimt op. Heb je werkzaamheden te doen, bel Mateusz. Mijn vrouw is happy en ik dus ook. Dank Mateusz, graag tot een volgende opdracht.

4.7

Top beoordelingen metselaars

Onze metselaars in Capelle aan den IJssel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1580 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale metselaars in Capelle aan den IJssel

Andere vakmensen in Capelle aan den IJssel

Vind vakmensen bij jou in de buurt