Vind witgoed monteurs in Capelle aan den IJssel

Op zoek naar witgoed monteurs in Capelle aan den IJssel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele witgoed monteurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde witgoed monteurs in Capelle aan den IJssel

 • ElectroMarkt
  ElectroMarkt
  Beoordeling: 4.6 van 54.65157 reviews
  Witgoed monteur in Capelle aan den IJssel

  ElectroMarkt kan je helpen met witgoed reparaties, installaties en vervanging. Flexibel en ruim inzetbaar. Wij hebben monteurs in regio Zuid-Holland, Noord-Holland, Brabant en Utrecht.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  De monteur kwam langs voor mijn defecte oven, hij gaf aan dat er een onderdeel besteld moest worden, en dat zou hij doen. Daarna nooit meer iets van hem gehoord, hij was volledig onbereikbaar. Vreemd. Uiteindelijk heb ik een nieuwe oven gekocht.
 • Witgoed held
  Witgoed held
  Beoordeling: 4.4 van 54.4553 reviews
  Witgoed monteur in Capelle aan den IJssel

  Ben je op zoek naar een Witgoed monteur? Dan kun je in Den Haag,Rotterdam,Gouda bij Witgoed held terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Reparatie witgoed en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Vriendelijke nette man, goede reparatie uitgevoerd, zeer tevreden
 • Hofstad Elektronica
  Hofstad Elektronica
  Beoordeling: 4.8 van 54.85150 reviews
  Witgoed monteur in Capelle aan den IJssel

  Hofstad Witgoedreparatie is de plek om betrouwbare en ervaren witgoedmonteurs in te schakelen. Met 3 geselecteerde monteurs de Nr. 1 van Nederland. Allemaal staan zij garant voor vriendelijkheid, vakmanschap en uitgebreide ervaring. Met een all-in tarief geen verrassingen achteraf. 6 dagen per week staan wij voor je klaar. En mocht je machine toch niet meer te repareren zijn, dan bieden wij samen met hofstadelektronica een passende nieuwe of tweedekans machine aan. Wij doen het anders…vriendelijk, flexibel en betrouwbaar Hofstad Witgoedreparatie is opgericht vanuit de overtuiging dat de uitvoering van witgoedreparaties nog betrouwbaarder, vriendelijker en flexibeler kan. Dus geen voorrijkosten, ook in het weekend bereikbaar, weten welke ervaren monteur langskomt, een vast en helder tarief, prima service en nieuwe witgoed. AFSPRAAK ANNULEREN: Bij het annuleren van de afspraak dient 5,50 te worden betaald.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Snel en kundig
 • SD Elektra & Services
  Beoordeling: 4.5 van 54.5518 reviews
  Witgoed monteur in Capelle aan den IJssel

  SD Elektra & Services kan je helpen met je Elektricien, Badkamer specialist klus in Rotterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Zonnepanelen installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen, Stopcontacten en schakelaars installeren, Groepenkast installeren of uitbreiden, Verlichting installeren of verplaatsen, Reparatie witgoed, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Elektrisch hek of poort repareren, Keukenapparatuur plaatsen of vervangen, Lamp ophangen, Afzuigkap installeren of vervangen, Laadpaal plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met SD Elektra & Services om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  Snelle reactie, fijne communicatie en snel het opgelost.
 • Max Service
  Max Service
  Beoordeling: 4.9 van 54.9536 reviews
  Witgoed monteur in Capelle aan den IJssel

  ZELF REPAREREN? BESTEL NU JE ONDERDELEN OP!! wwwwpunt maxservicewitgoed punt nl BELLEN IS SNELLER Nulzes , zesendertig ,drie keer één , negen vijf zeven Max service is gespecialiseerd in het Repareren van witgoed en bruingoed apparaten. Voor merken als. Samsung , LG, Sharp, Haier, indesit, Proline en Beko Al jaren lang ervaring in het repareren van koelkasten, wasmachine, vaatwassers, drogers , kookplaten, ovens en afzuigkappen Max Service hanteert een All in tarief van €75...DIT IS EXCLUSIEF ONDERDELEN

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Vriendelijk, voorzichtig met woning en wasmachine en heeft veel verstand van zijn werk. Graag weer de volgende keer, zeker aan te bevelen!
 • ProFix Witgoed reparatie service
  ProFix Witgoed reparatie service
  Beoordeling: 4.9 van 54.95217 reviews
  Witgoed monteur in Capelle aan den IJssel

  Witgoed reparatie service ProFix is een vakkundige bedrijf op het gebied van Wasmachine reparatie, Vaatwasser reparatie, koelkast reparatie en wasdroger reparatie. Wij hebben ervaring met reparaties van alle witgoed merken. Wij geven u een eerlijke diagnose na het onderzoeken van het apparaat en doen gelijk een reparatie voorstel. Pas als u akkoord gaat dan gaan we over tot reparatie. Mocht reparatie niet rendabel zijn, dan biedt onze monteur ook een meerdere oplossingen. Wij doen ook installatie, uitbouw en inbouw van witgoed apparaten. Dit doen we volgens handleiding van iedere willekeurige merk. Daarnaast geven wij garantie van 3 maanden op alle door ons uitgevoerde reparaties. Wij beschikken altijd over originele onderdelen, mocht uw apparaat een vervangende onderdeel nodig hebben dan hebben wij deze meteen bij de hand. Super handig! Zo laten wij u niet te lang wachten, omdat wij begrijpen hoe belangrijk het is om zsm uw apparaat weer functionerend te krijgen, zodat u weer meteen aan de slag kan. Wij garanderen u van een betrouwbare, super snelle en goede service.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Zeer tevreden !
 • Aannemersbedrijf christiaan
  Aannemersbedrijf christiaan
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Witgoed monteur in Capelle aan den IJssel

  Aannemersbedrijf christiaan Helpt u graag verder met u dromen In en rondom om huis Met een vast team om ons heen zorgen wij dat ons werk uiterst zorgvuldig word uitgevoerd Ook de kleinere klusjes draaien we ons jand niet voor om

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  De klus meer dan prima uitgevoerd. In één ochtend de tegels op de muur, de volgende dag gevoegd. Zo groot was het oppervlakte nou ook weer niet. Netjes aan de bovenkanten gekit voor een prima afwerking naar de witte muren. Er werd zelfs nog een ander klein probleem voor ons opgelost. We zijn 100% tevreden!
 • Bos Consultancy Enterprises
  Bos Consultancy Enterprises

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Capelle aan den IJssel

  Mijn bedrijf Ik ben ZZP'er die een eigen installatiebedrijf met mijn broer gehad waarbij wij zowel nieuw als onderhoudswerk uitvoerden voor woningbouwverenigingen en partikulieren. De aandelen heb ik toen verkocht en werk nu bijna 8 jaar voor mijzelf. Mijn voorkeur gaat uit naar het uitvoeren van reparatie- en onderhoudswerkzaamheden bij partikulieren of VVE's. Mijn motto is "wij leveren u niet de puzzel maar de oplossing"

 • Stuifzand bouw en techniek
  Stuifzand bouw en techniek
  Beoordeling: 4.6 van 54.653 reviews
  Witgoed monteur in Capelle aan den IJssel

  Mijn naam is Boy Stuifzand en ik ben eigenaar van Stuifzand bouw en techniek. Ik werk samen met ervaren vakmannen voor werkzaamheden in zowel bouw als industrie. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende werkzaamheden: • Vloeren leggen • Bestraten/tuinwerkzaamheden • Schilderwerk • Sloopwerk • Kitten • Mechanisch/ elektrisch onderhoud • Afwerking interieur Als bedrijf is de eis dat wij een goede performance achterlaten bij de klant en deze compleet ontzorgen. Dit houd in dat kwaliteit en service hierin voorop staan. Wij leveren alles schoon op en ontzorgen u van al het puin/restmateriaal. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd met professioneel gereedschap. Dit zorgt uiteindelijk voor een professionele oplevering. Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen kunt u uiteraard contact met mij opnemen. Ik zal u dan zo spoedig mogelijk te woord staan. Hopelijk tot snel!!

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Alles volgens afspraak uitgevoerd, goed werk verricht, alleen waren de weergoden ons niet goed gezind maar daar kan niemand wat aan doen :-)
 • Avatar Onderhoud
  Avatar Onderhoud
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Witgoed monteur in Capelle aan den IJssel

  Voor renovatie werken, installatiewerken en onderhoud om en rond het huis. Denk aan Badkamer renovaties, stuc werk en diverse wandafwerkingen, meterkasten vervangen aanpassen en uitbreiden. Voor zeer net en vakkundig werk en de juiste service achteraf.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Avatar onderhoud is een echte vakman met kennis en passie voor z'n werk. Denkt goed mee en doet niet klakkeloos wat er van hem gevraagd wordt. Avatar onderhoud heeft onze keuken voorbereid voor installatie naar alle tevredenheid. Zoekt u een goede installateur voor electra en leidingwerk? Avatar onderhoud raad ik van harte aan!!

4.7

Top beoordelingen witgoed monteurs

Onze witgoed monteurs in Capelle aan den IJssel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 225 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale witgoed monteurs in Capelle aan den IJssel

Andere vakmensen in Capelle aan den IJssel

Vind vakmensen bij jou in de buurt