Witgoed reparateurs in Waddinxveen

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde witgoed reparateurs in Waddinxveen. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de witgoed reparateurs van Werkspot in Waddinxveen

Enkele van onze best beoordeelde witgoed monteurs in Waddinxveen

 • Hofstad Elektronica
  Hofstad Elektronica
  Beoordeling: 4.9 van 54.95160 reviews
  Witgoed monteur in Waddinxveen

  Hofstad Witgoedreparatie is de plek om betrouwbare en ervaren witgoedmonteurs in te schakelen. Met 3 geselecteerde monteurs de Nr. 1 van Nederland. Allemaal staan zij garant voor vriendelijkheid, vakmanschap en uitgebreide ervaring. Met een all-in tarief geen verrassingen achteraf. 6 dagen per week staan wij voor je klaar. En mocht je machine toch niet meer te repareren zijn, dan bieden wij samen met hofstadelektronica een passende nieuwe of tweedekans machine aan. Wij doen het anders…vriendelijk, flexibel en betrouwbaar Hofstad Witgoedreparatie is opgericht vanuit de overtuiging dat de uitvoering van witgoedreparaties nog betrouwbaarder, vriendelijker en flexibeler kan. Dus geen voorrijkosten, ook in het weekend bereikbaar, weten welke ervaren monteur langskomt, een vast en helder tarief, prima service en nieuwe witgoed. AFSPRAAK ANNULEREN: Bij het annuleren van de afspraak dient 5,50 te worden betaald.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Probleem snel verholpen, op tijd en vriendelijk!
  Kom in contact
 • Witgoed held
  Witgoed held
  Beoordeling: 4.4 van 54.4553 reviews
  Witgoed monteur in Waddinxveen

  Ben je op zoek naar een Witgoed monteur? Dan kun je in Den Haag,Rotterdam,Gouda bij Witgoed held terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Reparatie witgoed en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Vriendelijke nette man, goede reparatie uitgevoerd, zeer tevreden
  Kom in contact
 • ProFix Witgoed reparatie service
  ProFix Witgoed reparatie service
  Beoordeling: 4.8 van 54.85235 reviews
  Witgoed monteur in Waddinxveen

  Witgoed reparatie service ProFix is een vakkundige bedrijf op het gebied van Wasmachine reparatie, Vaatwasser reparatie, koelkast reparatie en wasdroger reparatie. Wij hebben ervaring met reparaties van alle witgoed merken. Wij geven u een eerlijke diagnose na het onderzoeken van het apparaat en doen gelijk een reparatie voorstel. Pas als u akkoord gaat dan gaan we over tot reparatie. Mocht reparatie niet rendabel zijn, dan biedt onze monteur ook een meerdere oplossingen. Wij doen ook installatie, uitbouw en inbouw van witgoed apparaten. Dit doen we volgens handleiding van iedere willekeurige merk. Daarnaast geven wij garantie van 3 maanden op alle door ons uitgevoerde reparaties. Wij beschikken altijd over originele onderdelen, mocht uw apparaat een vervangende onderdeel nodig hebben dan hebben wij deze meteen bij de hand. Super handig! Zo laten wij u niet te lang wachten, omdat wij begrijpen hoe belangrijk het is om zsm uw apparaat weer functionerend te krijgen, zodat u weer meteen aan de slag kan. Wij garanderen u van een betrouwbare, super snelle en goede service.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Hele fijne service! Waterafvoer van mijn wasmachine werkte niet meer. Het probleem is adequaat opgelost. Communicatie met ProFix Witgoed was prima. Bellen bleek uiteindelijk toch iets makkelijk dan chatten via werkspot. Van aanmaak van opdracht tot bezoek van monteur duurde ongeveer 1,5 week. Waarschijnlijk had dat sneller gekund als de afspraak telefonisch was gepland i.p.v. op en neer chatten.
  Kom in contact
 • Lubken Reparatie
  Beoordeling: 4.4 van 54.4519 reviews
  Witgoed monteur in Waddinxveen

  Lubken Reparatie kan je helpen met je Witgoed monteur klus in Gouda en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Reparatie witgoed te beantwoorden. Neem direct contact op met Lubken Reparatie om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Prima geholpen. Liet 20 minuten van te voren weten dat hij kwam. Binnen 20 minuten was de klus geklaard.
  Kom in contact
 • ElectroMarkt
  ElectroMarkt
  Beoordeling: 4.6 van 54.65157 reviews
  Witgoed monteur in Waddinxveen

  ElectroMarkt kan je helpen met witgoed reparaties, installaties en vervanging. Flexibel en ruim inzetbaar. Wij hebben monteurs in regio Zuid-Holland, Noord-Holland, Brabant en Utrecht.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  De monteur kwam langs voor mijn defecte oven, hij gaf aan dat er een onderdeel besteld moest worden, en dat zou hij doen. Daarna nooit meer iets van hem gehoord, hij was volledig onbereikbaar. Vreemd. Uiteindelijk heb ik een nieuwe oven gekocht.
  Kom in contact
 • Arwad Witgoed
  Arwad Witgoed
  Beoordeling: 5 van 55513 reviews
  Witgoed monteur in Waddinxveen

  Het repareren van elektrische huishoudelijke apparaten is vanaf kleine af aan mijn passie. Die passie heb ik later in de praktijk gebracht. Ik heb namelijk vele jaren als zelfstandig ondernemer in de witgoed branche gewerkt. En met succes. Ik heb veel nieuwe ideeën welke ik graag wil uitvoeren. Arwad Witgoed is uw professionele reparateur. Bij Arwad Witgoed werken we met een All-in tarief, voor slechts €65-incl BTW . Ons tarief is inclusief: -Voorrijkosten. -Uitvoeren storingsonderzoek, nauwkeurige diagnose. -Uitvoeren reparatie (20 minuten). -Onderhoudstips om toekomstige probleem te voorkomen. -Garantie voor de geleverde onderdelen en 3 maanden op de reparatie zelf. < Excl onderdelenkosten > < Alleen meer kosten na akkoord klanten >

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Arwad was very responsive and professional. Would highly recommend!
  Kom in contact
 • Klussenbedrijf Macdaniel
  Klussenbedrijf Macdaniel

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Waddinxveen

  Jonge en frisse ondernemer, met een achtergrond in de bouw.

  Kom in contact
 • Securfix
  Securfix

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Waddinxveen

  Securfix Allround Klusser Mijn naam is Mamon en ik ben een zelfstandige allround klusser. U bent bij mij aan het goede adres voor klussen/werkzaamheden zoals: - alle loodgieterswerk (ook flexibele leiding) - lekkages opsporen en oplossen - alle cv werkzaamheden en onderhoud - plaatsen van radiatoren - laminaat leggen - badkamer/toilet installaties - meubelen/kasten montage - schutting plaatsen - gaten boren - dakbedekking en daklekkages - schilderwerk - en nog veel meer Ik heb ruime ervaring, werk nauwkeurig, ben klantvriendelijk en betrouwbaar. Ik kom altijd vrijblijvend kijken en de offerte is natuurlijk altijd vrijblijvend. Geen voorrijkosten binnen de straal van 25km van Waddinxveen. U kunt gerust mij bellen/mailen/berichten. met vriendelijke groeten Securfix

  Kom in contact
 • X-Tic Maintenance
  X-Tic Maintenance
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Witgoed monteur in Waddinxveen
  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Flexibele en nette klusser! Communicatief en denkt mee.
  Kom in contact
 • Elektro prof
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Witgoed monteur in Waddinxveen

  Elektro prof kan je helpen met je Elektricien klus in Waddinxveen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Zonnepanelen installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen, Stopcontacten en schakelaars installeren, Groepenkast installeren of uitbreiden, TV-Satelliet aansluitingen installeren of repareren, Verlichting installeren of verplaatsen, Reparatie witgoed, Elektrisch hek of poort repareren, Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren, Lamp ophangen, Afzuigkap installeren of vervangen, Laadpaal plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met Elektro prof om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  heel goed afgewerkt
  Kom in contact

4.8

Top beoordelingen witgoed monteurs

Onze witgoed monteurs in Waddinxveen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 267 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale witgoed monteurs in Waddinxveen

Andere vakmensen in Waddinxveen

Vind vakmensen bij jou in de buurt