Vind witgoed monteurs in Boskoop

Op zoek naar witgoed monteurs in Boskoop? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele witgoed monteurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde witgoed monteurs in Boskoop

 • Hofstad Elektronica
  Hofstad Elektronica
  Beoordeling: 4.8 van 54.85154 reviews
  Witgoed monteur in Boskoop

  Hofstad Witgoedreparatie is de plek om betrouwbare en ervaren witgoedmonteurs in te schakelen. Met 3 geselecteerde monteurs de Nr. 1 van Nederland. Allemaal staan zij garant voor vriendelijkheid, vakmanschap en uitgebreide ervaring. Met een all-in tarief geen verrassingen achteraf. 6 dagen per week staan wij voor je klaar. En mocht je machine toch niet meer te repareren zijn, dan bieden wij samen met hofstadelektronica een passende nieuwe of tweedekans machine aan. Wij doen het anders…vriendelijk, flexibel en betrouwbaar Hofstad Witgoedreparatie is opgericht vanuit de overtuiging dat de uitvoering van witgoedreparaties nog betrouwbaarder, vriendelijker en flexibeler kan. Dus geen voorrijkosten, ook in het weekend bereikbaar, weten welke ervaren monteur langskomt, een vast en helder tarief, prima service en nieuwe witgoed. AFSPRAAK ANNULEREN: Bij het annuleren van de afspraak dient 5,50 te worden betaald.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Allereerst, een snelle reactie op mijn vraag, top! Daarnaast een goede afspraak gemaakt en bijna op de minuut volgens afspraak gekomen. Beleefd en goede uitleg. De pomp die vervangen moest worden was een fluitje van een cent voor hem. Hij is een aanrader!
 • ProFix Witgoed reparatie service
  ProFix Witgoed reparatie service
  Beoordeling: 4.8 van 54.85228 reviews
  Witgoed monteur in Boskoop

  Witgoed reparatie service ProFix is een vakkundige bedrijf op het gebied van Wasmachine reparatie, Vaatwasser reparatie, koelkast reparatie en wasdroger reparatie. Wij hebben ervaring met reparaties van alle witgoed merken. Wij geven u een eerlijke diagnose na het onderzoeken van het apparaat en doen gelijk een reparatie voorstel. Pas als u akkoord gaat dan gaan we over tot reparatie. Mocht reparatie niet rendabel zijn, dan biedt onze monteur ook een meerdere oplossingen. Wij doen ook installatie, uitbouw en inbouw van witgoed apparaten. Dit doen we volgens handleiding van iedere willekeurige merk. Daarnaast geven wij garantie van 3 maanden op alle door ons uitgevoerde reparaties. Wij beschikken altijd over originele onderdelen, mocht uw apparaat een vervangende onderdeel nodig hebben dan hebben wij deze meteen bij de hand. Super handig! Zo laten wij u niet te lang wachten, omdat wij begrijpen hoe belangrijk het is om zsm uw apparaat weer functionerend te krijgen, zodat u weer meteen aan de slag kan. Wij garanderen u van een betrouwbare, super snelle en goede service.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Snelle opvolging, indicatie probleem en oplossing
 • Witgoed held
  Witgoed held
  Beoordeling: 4.4 van 54.4553 reviews
  Witgoed monteur in Boskoop

  Ben je op zoek naar een Witgoed monteur? Dan kun je in Den Haag,Rotterdam,Gouda bij Witgoed held terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Reparatie witgoed en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Vriendelijke nette man, goede reparatie uitgevoerd, zeer tevreden
 • ElectroMarkt
  ElectroMarkt
  Beoordeling: 4.6 van 54.65157 reviews
  Witgoed monteur in Boskoop

  ElectroMarkt kan je helpen met witgoed reparaties, installaties en vervanging. Flexibel en ruim inzetbaar. Wij hebben monteurs in regio Zuid-Holland, Noord-Holland, Brabant en Utrecht.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  De monteur kwam langs voor mijn defecte oven, hij gaf aan dat er een onderdeel besteld moest worden, en dat zou hij doen. Daarna nooit meer iets van hem gehoord, hij was volledig onbereikbaar. Vreemd. Uiteindelijk heb ik een nieuwe oven gekocht.
 • Lubken Reparatie
  Beoordeling: 4.6 van 54.6517 reviews
  Witgoed monteur in Boskoop

  Lubken Reparatie kan je helpen met je Witgoed monteur klus in Gouda en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Reparatie witgoed te beantwoorden. Neem direct contact op met Lubken Reparatie om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Was snel beschikbaar en had het probleem direct gevonden.
 • 24h elektra
  24h elektra
  Beoordeling: 4.9 van 54.9511 reviews
  Witgoed monteur in Boskoop

  24h elektra Een klein bedrijf dat gespecialiseerd is in het aansluiten en onderhouden van elektrische installaties, zoals (sier)verlichting, uitbreiden en/of vervangen van groepenkasten, internet en televisie aansluitingen enz. Ook timmerwerkzaamheden zoals verlaagde plafonds en cinewalls behoren tot de mogelijkheden. 24/7 storingsdienst. Omgeving Rotterdam, Amsterdam en Den Haag.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Stoppenkast vervangen. Keurig werk afgeleverd. Zeer tervreden
 • Arwad Witgoed
  Arwad Witgoed
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Witgoed monteur in Boskoop

  Het repareren van elektrische huishoudelijke apparaten is vanaf kleine af aan mijn passie. Die passie heb ik later in de praktijk gebracht. Ik heb namelijk vele jaren als zelfstandig ondernemer in de witgoed branche gewerkt. En met succes. Ik heb veel nieuwe ideeën welke ik graag wil uitvoeren. Arwad Witgoed is uw professionele reparateur. Bij Arwad Witgoed werken we met een All-in tarief, voor slechts €65-incl BTW . Ons tarief is inclusief: -Voorrijkosten. -Uitvoeren storingsonderzoek, nauwkeurige diagnose. -Uitvoeren reparatie (20 minuten). -Onderhoudstips om toekomstige probleem te voorkomen. -Garantie voor de geleverde onderdelen en 3 maanden op de reparatie zelf. < Excl onderdelenkosten > < Alleen meer kosten na akkoord klanten >

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Snelle reactie en klus super geklaard!
 • X-Tic Maintenance
  X-Tic Maintenance
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Witgoed monteur in Boskoop
  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Flexibele en nette klusser! Communicatief en denkt mee.
 • Klussenbedrijf Macdaniel
  Klussenbedrijf Macdaniel

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Boskoop

  Jonge en frisse ondernemer, met een achtergrond in de bouw.

 • Securfix
  Securfix

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Boskoop

  Securfix Allround Klusser Mijn naam is Mamon en ik ben een zelfstandige allround klusser. U bent bij mij aan het goede adres voor klussen/werkzaamheden zoals: - alle loodgieterswerk (ook flexibele leiding) - lekkages opsporen en oplossen - alle cv werkzaamheden en onderhoud - plaatsen van radiatoren - laminaat leggen - badkamer/toilet installaties - meubelen/kasten montage - schutting plaatsen - gaten boren - dakbedekking en daklekkages - schilderwerk - en nog veel meer Ik heb ruime ervaring, werk nauwkeurig, ben klantvriendelijk en betrouwbaar. Ik kom altijd vrijblijvend kijken en de offerte is natuurlijk altijd vrijblijvend. Geen voorrijkosten binnen de straal van 25km van Waddinxveen. U kunt gerust mij bellen/mailen/berichten. met vriendelijke groeten Securfix

4.8

Top beoordelingen witgoed monteurs

Onze witgoed monteurs in Boskoop, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 330 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale witgoed monteurs in Boskoop

Andere vakmensen in Boskoop

Vind vakmensen bij jou in de buurt