Vind glaszetters in Boskoop

Op zoek naar glaszetters in Boskoop? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele glaszetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde glaszetters in Boskoop

 • MA Bouwwerkzaamheden
  MA Bouwwerkzaamheden
  Beoordeling: 4.8 van 54.8588 reviews
  Glaszetter in Boskoop

  Goedendag, Wij zijn een proffesionele glaszettersbedrijf voor al uw glas en raamwerk. Zoekt U glaszetters die snel en proffesioneel te werk gaat en voor een eerlijke prijs, dan bent U bij ons aan het juiste adres.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  As always all started good. I had many windows glass to change. Some of them had rotten frames and we decided to plan them in a separate project. Out of the remaining 27 windows they only fully finished 16, 8 half finished (no kit, missing middle woods) and 3 of them was not touched at all. They never showed up on promised days. I had to come early and wait in an empty house multiple times just to see nobody at the door. They promise other days when I call. And then there is nobody on that day either. And then there is no response to phone calls. Stay away from this company.
 • Lux-Flex Onderhoudsbedrijf
  Lux-Flex Onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Glaszetter in Boskoop

  Plaatsen en Leveren van dubbel Renovatie werk (van enkel naar dubbel glas, Nieuw werk Glas herstel ( kapotten ramen binnen en buiten enkel of dubbel glas, Ook voor nieuw kitwerk tbv slecht of versleten kitwerk, Voor meer informatie of vragen kunt mailen

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Transparante communicatie, goede kwaliteit van werk. Al met al een hele prettige samenwerking!
 • Mark Glas
  Mark Glas
  Beoordeling: 4.8 van 54.8572 reviews
  Glaszetter in Boskoop

  Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor het bezoeken van mijn profielpagina. Mijn naam is Mark en na 10 jaar in dienst te zijn geweest bij een glaszettersbedrijf, heb ik in mei 2015 besloten om voor mijzelf te beginnen ingeschreven onder de naam in het register van de kamer van koophandel: Mark Glas. Doordat ik jaren actief geweest ben in deze branche ben ik een ervaren glaszetter. Ik ben gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van alle soorten glas: - isolatieglas; - vervangen van enkelglas voor HR ++ glas - ruiten vervangen bij schade; - gelaagdglas; - draadglas; - spiegels; - brandwerendglas; - kogelwerendglas. Het glas waar ik mee werk is van een A kwaliteit en heeft altijd een garantie van 10 jaar. Voor een geheel vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met mij, ik kom dan graag bij u langs om de ramen op te meten en aan de hand daarvan een goede offerte voor u op te stellen. KvK-nummer: 63487624 U kunt mij bereiken op: 06-30404544 of per e-mail: markglas@hotmail.com Ik hoop dat wij elkaar snel zullen spreken. Met vriendelijke groet, Mark Glas

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Prima vakman. Komt beloftes na en komt op tijd. Zeer tevreden.
 • A.C. Glasservice
  A.C. Glasservice
  Beoordeling: 4.9 van 54.95130 reviews
  Glaszetter in Boskoop

  A.C. Glasservice - uw expert in glas Problemen in het gebied van glas, dan kunt u ons met een gerust hart contacteren.Wij zien glas als meer dan alleen glas. Het zorgt ervoor dat uw huis goed geïsoleerd is en het geeft uw bedrijfspand de uitstraling die u zoekt. Of het nu gaat om HR++ glas om uw energierekening lager te krijgen, of om figuurglas voor een artistieke sfeer in uw interieur: wij kunnen het voor u plaatsen. Ook het herstellen van glasschade kunt u aan ons overlaten. Onze glasexperts adviseren u graag over de beste keuze voor uw specifieke behoeften.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Snel en goed. Keurig op tijd.
 • Gembara Renovaties
  Gembara Renovaties
  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews
  Glaszetter in Boskoop

  Ben jij op zoek naar een professionele glaszetter?Dan bent u bij mijn aan het goede adres. Ik ben ervaren glaszetter die uw enkele en dubbele beglazing vervangt door HR++dubbel glas. Ik kan uw lekkende en gebarsten ramen repareren en/of vervangen met nieuwe. Van mijn kant garandeer ik netjes, nauwkeurig en goed werk.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Vakmanschap, maakt duidelijke afspraken, komt zijn afspraken na. En heeft onze raam vervangen binnen paar uur. Top service!
 • Luckyglass V.O.F.
  Luckyglass V.O.F.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8517 reviews
  Glaszetter in Boskoop

  Wij zijn specialisten van glass vervangen, houdroot reperaties en timmerwerk

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Ben uitermate tevreden over het geleverde werk van Luckyglass. Bij ons zijn alle 5 dubbelglas ramen, waaronder een schuifpui, vervangen door HR++ glas. Vakwerk en ook nog plezierige mensen. Aanbevolen!
 • Verkerk glasservice
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Glaszetter in Boskoop

  onder andere: Glas renovatie Glas in lood Kozijn reparatie

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Wij hebben Verkerk glasservice ingehuurd om hr++ glas te plaatsen in onze ramen en achterdeur. We waren zeer tevreden over de service. Vriendelijke mensen, goede adviezen/communicatie, alles netjes opgeleverd. Uiteindelijk hebben ze ook nog een deur kunnen repareren die niet goed sloot.
 • Daw - Onderhoudsbedrijf
  Daw - Onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4 van 5452 reviews
  Glaszetter in Boskoop

  Hallo, ik behandel de vervanging van glas en hele ramen door houten, plastic en aluminium exemplaren, ik bied ook een gratis offerte aan.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Snel en correct. Top
 • Minkevic Dienstverlening
  Minkevic Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Glaszetter in Boskoop

  Glaszetter in uw regio. Vervanging van glas in uw woning,kantoor,camping,driedubbele beglazing hr+++,Dubbelglas hr++,plaatsen van alle soorten glas,restauratie van kozijnen,kwalitatief hoogstaand en goedkoop werk.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Goede afspraken kunnen maken, snelle levering en netjes gewerkt.
 • Lex Siteur timmerwerken
  Beoordeling: 4 van 5453 reviews
  Glaszetter in Boskoop

  Lex Siteur timmerwerken is je ideale partner als je een Timmerman nodig hebt in Gouda en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Hor plaatsen of vervangen... en nog veel meer diensten die wij als Timmerman voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Vanwege regen kon Lex de werkzaamheden aan de kozijnen niet doen. Nieuwe klus, opstapje van 2 treden in de hal een helling van maken. Mijn wens om 18 WBP gebruiken, maar Lex zei dat het 15 mm zou worden. Mee akkoord gegaan. Toen ik het later ging bekijken, was er niet 15 maar 12 mm gebruikt. Niet goed ondersteund, waar een luik voor de watermeter zit, kraakte en wiebelde. Het luik van de watermeter heb ik zelf verbeterd. Langs de muur waar wat uitsteeksels zitten, was onnauwkeurig gedaan met grote kieren. Dit heeft hij later gekit. Ik heb toen tegen hem gezegd dat ik niet helemaal tevreden was, maar hoefde niet over gedaan te worden. De originele klus besproken, minus o.a. de onderdorpels vanwege de regen. Nieuwe prijs gevraagd omdat het minder werk is en hij gaf mij een nette prijs op vanwege compensatie. Voor deze klus is hij nooit komen opdagen en reageert niet op berichten en telefoontjes. De weinige sterren heeft Lex hoofdzakelijk te danken aan zich niet aan afspraken houden.

4.8

Top beoordelingen glaszetters

Onze glaszetters in Boskoop, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 209 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale glaszetters in Boskoop

Andere vakmensen in Boskoop

Vind vakmensen bij jou in de buurt