Vind schoonmaakbedrijven in Boskoop

Op zoek naar schoonmaakbedrijven in Boskoop? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schoonmaakbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde schoonmaakbedrijven in Boskoop

 • Stretch Services
  Stretch Services
  Beoordeling: 4.9 van 54.95548 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Boskoop

  Stretch Services, 5 sterren service en kwaliteit. Zie wat onze klanten schrijven bij de reviews. Omdat het beter, slimmer en schoner kan. Uw allround schoonmaak- en klus servicebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in: ⭐ Dakkapel, boeideel, dakgoot reiniging en onderhoud. ⭐ Wij kunnen uw dakgoot volledig afsluiten met DrainGuard, nooit meer uw dakgoot reinigen! en zonnepanelen volledig afsluiten voor vogelnesten. Zie onze portfolio met foto's. ⭐ Rolluiken volledig reinigen aan de binnen en buitenkant, ook onder de afdekkap. ⭐ Uw balkon reinigen en eventueel anti-duivennetten aanbrengen bij overlast van duiven. ⭐ klus- en schilder service in en om uw huis. ⭐ Wij werken milieu vriendelijk met biologisch afbreekbare producten. ⭐Wij staan bekend om onze zeer goede service en snelle beschikbaarheid. ⭐Kiest u voor service en kwaliteit dan kiest u voor Stretch Services. ⭐Wij werken met betaalverzoek van de rabobank, na voltooing opdracht dient het openstaande bedrag dan dezelfde dag voldaan te zijn. Met vriendelijke groet, Marcel, Stretch Services.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Marcel kwam snel langs, volgens afspraak. Communicatie verliep snel en goed. Heeft inspectie uitgevoerd en probleem van verstopte regenpijp snel verholpen. Zeer tevreden.
 • QNA transport
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in Boskoop

  Heb je een Schoonmaakbedrijf nodig in Waddinxveen of omgeving? QNA transport kan je helpen met alle klussen die een Schoonmaakbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • Ennuwel reiniging
  Ennuwel reiniging
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Boskoop

  Graffiti verwijdering, gevel reiniging. Is gevel, terras, metalen onderdeel, houtwerk etc. niet schoon? En nu wel! Ennuwel reiniging is een netwerk in specialistische reiniging. Onze lokale specialist maakt jouw object weer mooi! Onze specialisten staan voor u klaar voor specialistische én duurzame reiniging. We zijn niet alleen specialist in graffiti verwijdering en reinigen, maar ook in het duurzaam reinigen. Wij reinigen nagenoeg elk object, dit kunnen wij uitvoeren omdat wij gebruik maken van Laser cleaning, Soda stralen, Stoom reiniging en Hogedruk reiniging, Duurzaamheid We maken het niet alleen schoon, maar maken het ook duurzaam schoon! Wij maken geen gebruik van zware schoonmaakmiddelen maar van biologische afbreekbare reinigingsmiddelen. Bij alle werkzaamheden gebruiken we moderne machines en de nieuwste technieken. Wij maken uw object duurzaam mooi! Onze reiniging garantie We komen bij je langs of aan de hand van door jou aangeleverde materialen bepalen wij samen wat jij mooi vindt, want mooi is immers voor iedereen anders. Jong en Ambitieus Wij zijn een jong en ambitieus bedrijf, waarbij door ons gezamenlijke netwerk van specialisten wij een jarenlange ervaring bundelen in het reinigen van gevels, terrassen, metalen onderdelen, houtwerk en nog veel meer.

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Prima gedaan!
 • R.P. Plugge Totaalonderhoud
  R.P. Plugge Totaalonderhoud
  Beoordeling: 4.8 van 54.8598 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Boskoop

  Wij zijn een startend klantvriendelijk en een klantgericht bedrijf, werkzaam voor particulier zowel voor zakelijk sector, gediplomeerd en met op vakgebied al ruim 10 jaar ervaring. We zijn gevestigd te Den Haag maar komen in heel Nederland. Wat wij u te bieden hebben is het volgende: • Glasbewassing - telescoop bewassing (tot circa 20 meter hoogte) • Schoonmaak - Portieken • Gevel Reiniging - Sanitair/interieur schoonmaak • Dakkapellen/ dakgoten reiniging - Vloeren onderhoud • Opleveringen • Gevelonderhoud Een bedrijf met een veel zijdig kant op het gebied van schoonmaak. https://www.facebook.com/R-P-Plugge-Totaalonderhoud-384678948935996/

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Keurig en snel.
 • Sandy Marketing
  Sandy Marketing

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Boskoop

  Wij zijn een aannemers bedrijf die werk leveren in de branches schoonmaak, bouw en productiewerk.

 • Faisal Cleaning Services
  Faisal Cleaning Services
  Beoordeling: 4.4 van 54.4514 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Boskoop

  Faisal cleanings services is een schoonmaak bedrijf die voornamelijk actief is in de regio Zuid-Holland. Wat willen wij voor onze klanten betekenen. Een betrouwbare partner zijn(zeg wat je doe en doe wat je zeg) is ons motto. De definitie van van onze dienstverlening; U krijgt waar voor uw geld, en u als klant komt altijd op de eerste plaats. Wij streven er naar om onze kwaliteit en en service constant te verbeteren. Uw inbreng vinden wij heel belangrijk zo komen wij beiden tot een langdurige relatie. Wij hebben vertrouwen in onze medewerkers die goed zijn opgeleid en vertrouwd zijn met de nieuwste reinigingsmethode en allen in het bezit zijn van een verklaring omtrent gedrag.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Is ruim op tijd. Zeer vriendelijk. Werkt hard. En is nederig.
 • Efma-Cleaning
  Efma-Cleaning
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Boskoop

  Efma-Cleaning is een jong familie bedrijf.  Om onze diensten goed uit te voeren zorgen wij altijd voor een grondig schoonmaak programma op maat. Onze professionals werken volgens de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van onderhoud, schoonmaak en milieu. Betrouwbaar, deskundig en flexibel. Daar staan wij voor! Als professioneel schoonmaakbedrijf streven wij ernaar een duurzame relatie op te bouwen met onze klanten en medewerkers. Dit doen wij door innovatief te zijn en te investeren in onze medewerkers. Wij zijn gespecialiseerd in kantoorschoonmaak, scholen, onderwijs, oplevering, verhuizing en schoonmaak op maat. Afhankelijk van aantal dagen en uren kunnen wij een gratis offerte voor u opstellen.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  De dames waren erg professioneel, vriendelijk en dachten goed mee. Ik zou ze zo weer inschakelen. Dikke 10.
 • M.A.E. Service

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Boskoop

  wij zijn een jonge startup in de schoonmaakbranche met genoeg ervaring in schoonmaak, zoals machines, bedrijfspanden, kantoren, interieur en exterieur. wij garanderen een tevreden klant indien dat niet het geval is brengen we geen kosten.

 • verkeer, installatie & bouw
  verkeer, installatie & bouw

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Boskoop

  Hallo mijn naam is Anuar. Veel ervaring

 • Sparkly Clean
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in Boskoop

  Ben je op zoek naar een Schoonmaakbedrijf? Dan kun je in Rotterdam bij Sparkly Clean terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Schoonmaak huis ,Kinderdagverblijf of bedrijfspand en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Fijn contact, duidelijke afspraken gemaakt welke meer dan goed zijn nagekomen.

4.7

Top beoordelingen schoonmaakbedrijven

Onze schoonmaakbedrijven in Boskoop, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 305 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schoonmaakbedrijven in Boskoop

Andere vakmensen in Boskoop

Vind vakmensen bij jou in de buurt