Vind een schoonmaakbedrijf in Gouda

Ben je net in Bloemendaal, De Korte Akkeren of Goverwelle komen wonen en zoek je een goed schoonmaakbedrijf uit Gouda voor het schoonmaken van jouw woning? Dan ben je bij Werkspot aan het juist adres. Hier kom je snel in contact met professionele schoonmaakbedrijven die deze klus graag voor je uitvoeren. Of het nu om een eenmalige schoonmaak in Gouda gaat of om een terugkerende klus. Hier vind je voor iedere klus de juiste professional.

Enkele van onze best beoordeelde schoonmaakbedrijven in Gouda

 • Stretch Services
  Stretch Services
  Beoordeling: 4.9 van 54.95549 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Gouda

  Stretch Services, 5 sterren service en kwaliteit. Zie wat onze klanten schrijven bij de reviews. Omdat het beter, slimmer en schoner kan. Uw allround schoonmaak- en klus servicebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in: ⭐ Dakkapel, boeideel, dakgoot reiniging en onderhoud. ⭐ Wij kunnen uw dakgoot volledig afsluiten met DrainGuard, nooit meer uw dakgoot reinigen! en zonnepanelen volledig afsluiten voor vogelnesten. Zie onze portfolio met foto's. ⭐ Rolluiken volledig reinigen aan de binnen en buitenkant, ook onder de afdekkap. ⭐ Uw balkon reinigen en eventueel anti-duivennetten aanbrengen bij overlast van duiven. ⭐ klus- en schilder service in en om uw huis. ⭐ Wij werken milieu vriendelijk met biologisch afbreekbare producten. ⭐Wij staan bekend om onze zeer goede service en snelle beschikbaarheid. ⭐Kiest u voor service en kwaliteit dan kiest u voor Stretch Services. ⭐Wij werken met betaalverzoek van de rabobank, na voltooing opdracht dient het openstaande bedrag dan dezelfde dag voldaan te zijn. Met vriendelijke groet, Marcel, Stretch Services.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Toppers! Ook fijn in de communicatie!
 • QNA transport
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in Gouda

  Heb je een Schoonmaakbedrijf nodig in Waddinxveen of omgeving? QNA transport kan je helpen met alle klussen die een Schoonmaakbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • GO Reiniging
  GO Reiniging
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Gouda

  GO! Reiniging & Onderhoud / GO! Garden is een jong en dynamisch bedrijf dat sinds 2021 gevestigd is in Zuid- Holland met meer dan 5 jaar werkervaring. Wat Wij Doen: Reinigingswerkzaamheden Kleine onderhoud klussen Onderhoud aan al uw groen Om onze klanten tevreden te houden zorgen wij er voor dat wij onze afspraken nakomen en goede kwaliteit combineren met een uitstekende klantenservice. wij zijn er voor elke klus!

  Laatste review:
  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen-
  Netjes conform afspraak, goed advies en erg goede hulp toen de nood erger werd. Zeer aan te bevelen
 • NataliaPlant

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Gouda

  NataliaPlant kan je helpen met je Schoonmaakbedrijf klus in Gouda en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Schoonmaak rolluiken, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand te beantwoorden. Neem direct contact op met NataliaPlant om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Installatietechniek Mataich

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Gouda

  ..

 • Sparkly Clean
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in Gouda

  Ben je op zoek naar een Schoonmaakbedrijf? Dan kun je in Rotterdam bij Sparkly Clean terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Schoonmaak huis ,Kinderdagverblijf of bedrijfspand en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Fijn contact, duidelijke afspraken gemaakt welke meer dan goed zijn nagekomen.
 • Verwassing

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Gouda

  Ik ben een ervaren glazenwasser/schoonmaker die al ruim 20 jaar ervaring heeft! Ik zeem op dit moment in 2 wijken, en zeem in de zomervakantie voor namelijk grote scholen van ruim 4000 2m Verder maak ik terreinen schoon met de hogedrukspuit en zeem ik nu huizen die op geleverd moeten worden. Dakgoten en dakkapellen is voor mij ook geen probleem.. en verdere schoonmaak in en rond om het huis en tuin!

 • Damj
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in Gouda

  Wij zijn een bedrijf met meer dan 7 jaar ervaring in de schoonmaak. In ons bedrijf hebben we onder andere schoonmaakmiddelen, ook werken we met ecologische producten. Het handhaven van een hoge standaard van netheid.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Wat een ontzettend leuk stel, Jessica en Marcello. Het was achterstallig en zwaar vervuilde sanitair bij mijn oude vader. Grondige aanpak van tegels, vloeren en sanitair. Dank jullie wel en ik heb jullie aanbevolen bij al mijn vrienden. Als ik jullie zelf weer nodig heb. Ik heb jullie nummer.
 • De Vries Schoonmaakbedrijf

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Gouda

  De Vries Schoonmaakbedrijf kan je helpen met je Schoonmaakbedrijf klus in Gouda en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Schoonmaak rolluiken; Glazenwassen; Schoonmaak huis of bedrijfspand te beantwoorden. Neem direct contact op met De Vries Schoonmaakbedrijf om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Tanouti bouw

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Gouda

  Mijn hoofdwerkzaamheden staan vooral uit het op en afbouwen van bouwmiddelen. Door mijn ervaringen kan ik u helpen in het vervullen van uw vraag naar een nieuwe werknemer. Ik bezit over het vca vol certificaat en ben bezig met mijn MVK opleiding. Ook heb ik gewerkt als schoonmaker op verschillende werkplekken en ben bereid om alles schoon te maken. Ik ben een hard werkend persoon die zijn uiterste best doet om zijn werkzaamheden zo goed mogelijk te vervullen. Wilt u weten wat ik precies allemaal heb gedaan en mijn cv bekijken? Stuur mij gerust een berichtje en wie weet zijn wij de perfecte match!

4.7

Top beoordelingen schoonmaakbedrijven

Onze schoonmaakbedrijven in Gouda, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 318 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schoonmaakbedrijven in Gouda

Waar let je op bij het kiezen van een schoonmaakbedrijf uit Gouda?

Ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor particulieren in Gouda of juist naar een bedrijf dat een kantoor schoonmaak in Gouda kan verzorgen? Je wilt er in beide gevallen zeker van zijn dat je een goede keuze maakt. Bij het kiezen van een schoonmaakbedrijf uit Gouda, zijn er een aantal zaken waar je op kunt letten. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Voldoet het schoonmaakbedrijf aan de NEN 4400-1 norm?

 • Beschikt het bedrijf over het Keurmerk Schoon of het SIEV-keurmerk?

 • Wat vinden andere klanten van dit bedrijf?

Keurmerken en certificeringen laten zien dat een schoonmaakbedrijf uit Gouda de zaken financieel en organisatorisch goed voor elkaar heeft. Kortom, dat je te maken hebt met een professioneel bedrijf. Wel zo'n prettig idee wanneer je iemand binnenlaat in jouw woning of kantoorpand.

Wat is de prijs voor een professioneel schoonmaakbedrijf uit Gouda?

De prijs van een schoonmaakbedrijf uit Gouda is niet heel eenvoudig te geven. Wat je betaalt is bijvoorbeeld afhankelijk van het soort klus. Daarnaast spelen ook de omvang van de klus een rol en de bereikbaarheid van de plek die schoongemaakt moet worden mee. Om je toch een indicatie te geven van de kosten die met een schoonmaakklus gepaard gaan, hebben we van een aantal klussen de gemiddelde prijzen voor je op een rij gezet:

 • Eenmalige schoonmaak van een woning of bedrijfspand

Kosten: Gemiddeld uurtarief tussen de € 16,- en € 30,-.

 • Ramen wassen

Kosten: € 20,- tot € 50,- voor de buitenzijde van goed bereikbare ramen.

 • Dakgoten schoonmaken

Kosten: Circa € 100,- tot €150 ,- voor 10 meter dakgoot.

 • Zonnescherm schoonmaken

Kosten: € 70,- tot €80,- per zonnescherm.

Schoonmakers uit Gouda gezocht?

Woon je in de omgeving van Gouda of is jouw bedrijf gevestigd op Gouwe Spoor of de Goudse Poort, kies dan voor een schoonmaakbedrijf uit Gouda om jouw schoonmaakklus aan uit te besteden. Op Werkspot kom je snel en eenvoudig in contact met de beste vakmensen uit de regio. Het idee is simpel. Je plaatst je klus online en vakmensen uit de buurt van Gouda reageren hierop. Vervolgens kies jij zelf met welk schoonmaakbedrijf je in zee gaat. Laat je bij je keuze niet alleen leiden door de prijs, maar kijk ook naar de ervaringen van andere mensen. Die geven jou vaak een goed idee hoe de professional te werk gaat en hoe tevreden mensen zijn over de kwaliteit ervan.

Andere vakmensen in Gouda

Vind vakmensen bij jou in de buurt