Vind keukenmonteurs in Gouda

Op zoek naar keukenmonteurs in Gouda? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele keukenmonteurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde keukenmonteurs in Gouda

 • Alpha Keukenmontage
  Alpha Keukenmontage
  Beoordeling: 4.8 van 54.8573 reviews
  Keukenmonteur in Gouda

  Klussenwerk,Meubels montage, Keukens plaatsen, Verwijder uw oude keuken en installeer je nieuwe keuken. Installatie van alle quooker-modellen en types van De kokende Water kraan(Quooker specialist) Keuken gereedmaken voor plaatsing leidingwerk verleggen .Gasleidingen verleggen en Nieuwe leidingen aanleggen.

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  Ik ben zeer tevreden over het voorbereidende werk voor het aansluiten van mijn vaatwasmachine. De vakman leverde uitstekend werk, kwam op tijd en was zeer vriendelijk. Zijn professionaliteit en vriendelijke houding maakten de hele ervaring zeer positief. Ik zou deze vakman zeker aanbevelen aan anderen die een soortgelijke klus nodig hebben. Bedankt voor het uitstekende werk!
 • PKW Bouw
  PKW Bouw
  Beoordeling: 4.7 van 54.7545 reviews
  Keukenmonteur in Gouda

  Ik houd me bezig met de assemblage van keukenapparatuur, vaatwassers, koelkasten, ovens, inductie. Ook monteer ik allerlei meubels.Ik heb een VCA

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  Goed, op tijd, snel werk.advies: eerst goed Nederlands leren
 • KGO Klus- en Grondwerken
  KGO Klus- en Grondwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.7566 reviews
  Keukenmonteur in Gouda

  Diverse klussen Stucken en schilderen Sanitair Laminaat leggen Kleine elektra Loodgieterswerk Schutting plaatsen Tegelwerk

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  In het begin verliep alles prima, hij kwam langs voor offerte, kwam op tijd etc. Vriendelijke man ook. Hij had wel een prijzige offerte gemaakt maar kwam ons tegemoet door de offerte aan te passen naar rond de 400 euro fixed price (excl. materiaal, dat kochten wij zelf). Er moesten drie radiatoren worden vervangen, wasmachine en vaatwasser worden aangesloten, een radiator worden verwijderd en een pijpleiding ingekort. Dat verliep minder soepel dan verwacht. Hij werkt behoorlijk langzaam en inefficiënt, dus de tijd liep behoorlijk uit. Alles leek in goed overleg te gaan, maar de verrassing kwam achteraf: bovenop die 400 euro kwamen 17 uren arbeid tegen een uurtarief van € 65,-. Na overleg heeft hij daar 3 uur vanaf gehaald, maar alsnog een gepeperde rekening achteraf van ruim 910 euro moeten bijbetalen. Gezien een eerdere aanbetaling die ik had gedaan (lang verhaal, een stuc-klus die uiteindelijk niet doorging) had ik geen poot om op te staan en wat ik die 910 euro kwijt. Geen aanrader.
 • RB Installatietechniek
  Beoordeling: 5 van 55554 reviews
  Keukenmonteur in Gouda

  Wij zijn actief als allround specialist voor alle werkzaamheden mbt keukens plaatsen, loodgieterswerkzaamheden, werken aan elektrische installaties etc.

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  Vriendelijke, resultaat netjes, we zijn blij dat we voor voor RB Installatietechniek hebben gekozen. We zouden hem zeker aanraden.
 • Modern Renovation
  Modern Renovation
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Keukenmonteur in Gouda

  We proberen onze klanten altijd te verrassen met moderne methoden in ons werk, en we garanderen onze klanten dat we altijd aan hun zijde staan en hen steunen, u kunt altijd een afspraak met ons maken door een e-mail te sturen of een WhatsApp-bericht te sturen om langs te komen en over uw werk te praten, we proberen altijd onze klanten tevreden te houden en het werk van ons bedrijf te garanderen, het maakt ons trots dat jullie lid wordt van onze klantenfamilie, We hopen jullie snel te zien. Vriendelijke groeten, Modern Renovation We always try to surprise our customers with modern methods in our work, and we guarantee our customers that we are always by their side and support them, you can always make an appointment with us by sending an email or a message on WhatsApp to visit and talk about your work, we always try to keep our customers satisfied and guarantee the work done by our company, It makes us proud that you become a member of our customer family, We hope to see you soon. Best regards, Modern Renovation

  Laatste review:
  Keuken plaatsen of renoveren-
  Ze hebben een keukeneiland voor mij teruggezet. Ze werken heel netjes en professioneel.
 • Verbouwingtotaal.nl
  Verbouwingtotaal.nl
  Beoordeling: 5 van 55523 reviews
  Keukenmonteur in Gouda

  Verbouwingtotaal heeft al 30 jaar ervaring in (de)monteren van keukens en badkamers. Van slopen, voorbereidingen tot aan de oplevering. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in timmerwerk, leidingwerk, tegelwerk, sloopwerk, gaten boren, sleuven frezen, en vele andere voorkomende werkzaamheden. Samen werken aan kwaliteitswerk met een prachtig eindresultaat. Verbouwingtotaal werkt veel samen met vakkundige en gespecialiseerde vaklui, daardoor nemen wij veel uit uw handen en krijgt u één aanspreekpunt, één offerte en één factuur waardoor uw droomproject duidelijk en overzichtelijk voor u wordt. Wij adviseren en begeleiden u graag om u wensen en ideeën in kaart te brengen en uit te voeren tot het gewenste resultaat.

  Laatste review:
  Keuken gereedmaken voor plaatsing-
  Prima volgens opdracht uitgevoerd
 • Van fiel bouw & renovatie
  Van fiel bouw & renovatie
  Beoordeling: 5 van 55547 reviews
  Keukenmonteur in Gouda

  Vanfiel Bouw & Renovatie is gespecialiseerd in totaal renovatie van uw woning of werkplaats. Wilt u alleen een badkamer of keuken renovatie dat is ook mogelijk bij Van Fiel Bouw & Renovatie. Wij bieden u ook specifieke renovaties zoals: -Badkamer -Keuken -Toilet -Woonkamer -Dak -Tuin Wilt u een uitstekende kwaliteit tegen scherpste prijs dan bent u bij Van Fiel Bouw & Renovatie aan het goede adres.

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Van Fiel is meer dan een aannemer, ze zijn een waardevolle zakelijke partner die actief meedenkt over oplossingen voor alle werkzaamheden. De opdracht om een blanco nieuwbouw van 200m te renoveren resulteerde in een prachtig huis met een extra verdieping (4e). Mijn tevredenheid over de renovatiewerkzaamheden is uitzonderlijk. Van Fiel heeft indruk gemaakt met hun professionaliteit, die mijn verwachtingen overtrof. Het proactieve denken van de aannemer, inclusief waardevolle suggesties voor mijn ideeën, verrijkte het proces positief. Ze bieden expertise op diverse terreinen, van traditionele bouwwerkzaamheden tot het oplossen van moderne uitdagingen, tot internetkabels en ledplafond. Het team verdient lof voor toewijding en geduld bij onverwachte uitdagingen tijdens de renovatie. Ik beveel Van Fiel aan voor een allround expertise, proactieve benadering en toewijding aan uitmuntendheid. Mijn huis is dankzij hun buitengewone inzet en vaardigheden getransformeerd. Hartelijk dank!
 • Olly's Agency
  Olly's Agency
  Beoordeling: 4.9 van 54.95119 reviews
  Keukenmonteur in Gouda

  Deze klusser is een allround vakman en een echte professional. Wat uw wensen ook zijn, deze klusser helpt u snel. Gun u zelf het gemak en schakel hem in voor klussen waar u geen weet van hebt, of simpelweg niet aan toekomt.

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  Hij heeft snel gereageerd en is de volgende ochtend al gekomen. Het was om een probleem met inbouwapparatuur op te lossen. Hij heeft alles nagekeken en ondanks dat het niet oplosbaar is heeft hij wel goed meegedacht over mogelijke oplossingen.
 • Wallijn
  Wallijn
  Beoordeling: 4.9 van 54.9523 reviews
  Keukenmonteur in Gouda

  Hoi, Mijn naam is Wesley, meer dan 15 jaar specialist in het monteren van meubels. Als kwalitatieve, gepassioneerde en vriendelijke klusser kan ik u onder andere van dienst zijn met het volgende montagewerkzaamheden: • Linnenkasten; • Zweefdeurkasten; • Ikea Pax kasten; • Maatwerk linnenkasten; • Dressiors; • Wandmeubels; • Boxsprings; • Montage akupanelen; * Diversen handyman diensten. Graag kom ik met u in contact om de mogelijkheden te bespreken. Met vriendelijke groet, Wesley

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Wesley is een hele prettige rustige vakman, we zijn zo blij met onze pax kasten en 2 tv meubels. Mochten wij in de toekomst weer een klus hebben, dan weten we je te vinden. :)
 • SaalSal Techniek
  SaalSal Techniek
  Beoordeling: 4.8 van 54.8523 reviews
  Keukenmonteur in Gouda

  Electricient en loodgieter, cinnewall, badkamer renovatie

  Laatste review:
  Keukenblad plaatsen of vervangen-
  Gisteren is onze niewe stennen keukenblad en achterwand geplaats door SaalSak, Naser, Hij is super goed en werkt met kenis en netjes. Hij is dudelijk en corect met afspraak. Snel en op tijd. wij zij heel blij met zijn werk en eerlijkheid. I k raad hem iedren die van corecte werk en eerlijkheid houd. bedankt!!!

4.8

Top beoordelingen keukenmonteurs

Onze keukenmonteurs in Gouda, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 384 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale keukenmonteurs in Gouda

Andere vakmensen in Gouda

Vind vakmensen bij jou in de buurt