Timmermannen in Gouda

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde timmermannen in Gouda. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de timmermannen van Werkspot in Gouda

Enkele van onze best beoordeelde timmermannen in Gouda

 • Jay Kozijnen Service
  Jay Kozijnen Service
  Beoordeling: 5 van 555156 reviews
  Timmerman in Gouda

  Jay Kozijnen Service kan je helpen met je Kozijnspecialist, Klusbedrijf klus in Ridderkerk en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over ,draaikiep ramen repareren en tocht vrij maken Sloten plaatsen of repareren, Deuren repareren, Buitendeuren repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met Jay Kozijnen Service om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Heel blij met Jay! Snelle reactie, meedenken en het probleem opgelost welke een ander niet voor elkaar kreeg! Heeft ook meteen het raam afgesteld, helemaal top! Alleen maar lof voor Jay!
 • Karwei Meester
  Beoordeling: 4.8 van 54.8516 reviews
  Timmerman in Gouda

  Karwei-Meester repareert uw badkamerkraan, plaatst uw nieuwe keuken, zet uw (IKEA) kasten in elkaar maar behangt ook uw woonkamer of bouwt uw oude tuin om tot een paradijs. Samen met u bekijken we de mogelijkheden en voeren de werkzaamheden uit naar het door u gewenste eindresultaat.

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Vriendelijke en nette man. Denkt in oplossingen en denkt graag mee. Heeft de klus ook netjes uitgevoerd.
 • Aflex Service Bedrijf (ASB)
  Aflex Service Bedrijf (ASB)
  Beoordeling: 4.7 van 54.7596 reviews
  Timmerman in Gouda

  Allround klusjesman voor particulier of bedrijf met KvK inschrijving, VCA-VOL en rijbewijs BE voor in de stad Gouda of omgeving en indien mogelijk kom ik gewoon met de transportfiets om de kosten te verminderen. Reparatie, renovatie, restauratie, of gewoon verandering of vernieuwing. Op het moment gespecialiseerd in S.O.S. klussen en maak dus alleen afspraken die op zeer korte termijn gedaan moeten of kunnen worden. Vanaf Augustus 2023 alleen klussen in Gouda en omgeving. Met vriendelijke groet, Adriaan vd Graaf Aflex Service Bedrijf (ASB)

  Laatste review:
  Deuren repareren-
  Klemmende voordeur is vakkundig en snel verholpen. Ik kreeg snel een reactie en de communicatie en prijsopgave was duidelijk.
 • Robert-Jan van den Hoogen Timmer- / Onderhoudsbedrijf.
  Robert-Jan van den Hoogen Timmer- / Onderhoudsbedrijf.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8510 reviews
  Timmerman in Gouda

  Mijn naam is Robert-Jan van den Hoogen, ik woon in Gouda. Ik heb na mijn opleiding tot timmerman bouw-breed nog enkele certificaten behaald. O.a. het VCA diploma en het diploma PKVW Preventieadviseur. Na circa 10 jaar in dienst geweest te zijn bij een professioneel timmerbedrijf heb ik nu bijna 11 mijn eigen timmer- en onderhoudsbedrijf. Ik werk met veel plezier aan vele diverse timmer- en onderhoudsklussen bij particulieren, zowel binnen- als buitenshuis. Om er enkele te noemen: het vernieuwen van ramen, deuren en kozijnen, beveiligingsvoorzieningen, hang- en sluitwerk, plaatsen van dubbel glas, aanbrengen trespa, laminaat leggen en vernieuwen tuinschuttingen. Mijn klanten zijn zeer tevreden over de prijs en kwaliteit van mijn werkzaamheden en zij bevelen mij aan bij familie en vrienden.

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  Robert-Jan is een prima vakman die de voorbereidende werkzaamheden in eigen werkplaats uitvoerde. Het plaatsen van kozijn en voordeur ging vlot en professioneel. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat.
 • Ata service monteur
  Ata service monteur
  Beoordeling: 5 van 55538 reviews
  Timmerman in Gouda

  whatsapp schrijven ✍️ +31 6 58993812 Kleidingkast, tvkas, bed, commode, IKEA KAST, montuur mijne numer ‪bellen of‬

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Heel erg tevreden over Adam. Heeft de klussen snel en zorgvuldig uitgevoerd. Erg prettig in de omgang en kon meteen al beginnen. Overtreft alle verwachtingen. Heel erg bedankt Adam, de volgende keer kies ik weer voor jou.
 • Leuke Klus
  Leuke Klus
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Timmerman in Gouda

  Ben je op zoek naar een Klusbedrijf? Dan kun je in Gouda bij Leuke Klus terecht voor ouderwets degelijk vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Plinten plaatsen of vervangen, Meubels (de)monteren, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Binnenwand plaatsen... en nog veel meer. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij denken met je mee.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Eef heeft bij ons een aantal smetplanken aangebracht en wij zijn zeer tevreden. De communicatie verliep uitstekend, Eef werkt hard en heel precies. Met de prijs die we overeenkwamen, waren we ook heel tevreden. We zijn heel blij met het resultaat en zullen Eef voor een volgende klus zeker nog eens vragen.
 • Anderson Dakvensters & Raamdecoraties
  Anderson Dakvensters & Raamdecoraties
  Beoordeling: 4.9 van 54.9591 reviews
  Timmerman in Gouda

  Mijn naam is Anderson Thomas, officieel Velux montagepartner! Door mijn jarenlange ervaring in het plaatsen van Velux dakramen en Velux dakkapellen, bent u bij mij aan het juiste adres om uw woning een mooie upgrade te geven. De positieve recensies laten u zien dat ik al verschillende mensen blij heb gemaakt. Een dakraam brengt veel voordelen met zich mee, denk hierbij aan meer daglicht en ventilatie. Deze factoren hebben een positief effect op de gezondheid. In een tijd waarin veel mensen steeds meer binnen zitten is dit essentieel. Wilt u informatie, advies en/of heeft u interesse in een Velux dakraam? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact met mij op. Hoor graag van u! Anderson Dakvensters

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Prima contact en mooi werk geleverd, erg blij mee bedankt
 • Erik van Zanten ontwerpen en bouwen
  Erik van Zanten ontwerpen en bouwen
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Timmerman in Gouda

  Erik van Zanten Ontwerpen en Bouwen is een kleinschaling persoonlijk bedrijf dat zich richt op het ontwerp en realisatie van interieur- en architectuuropgave. Architect en meubelmaker Erik van Zanten is de oprichter. Opgebouwde ervaring bij diverse architectenbureaus en interieurproducenten hebben een realistische en praktische blik op interieur en architectuur gevormd. Onze kracht ligt bij het (ver-)bouwen van nieuwe of bestaande ruimten tot de ideale woning of werkomgeving, bijzondere gebouweigenschappen dragen bij aan het ontwerp voor een nieuwe inspirerende omgeving. Erik van Zanten verplaatst zich in zijn opdrachtgevers en creëert en realiseert in nauwe samenwerking maatwerkoplossingen die passen bij hun manier van wonen, werken en leven. Hoe meer inzicht in de opdrachtgever en zijn of haar wensen des te beter het resultaat. Erik van Zanten werkt graag samen met collega professionals en heeft daarvoor een netwerk opgebouwd zodat met specifieke kennis het beste uit ieder project gehaald kan worden. Meer info ERIKVANZANTEN . nl

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Heldere communicatie en zeer vakkundig werk geleverd!
 • van Dam timmerwerken
  van Dam timmerwerken
  Beoordeling: 4.6 van 54.6572 reviews
  Timmerman in Gouda

  Van Dam Timmerwerken is een timmerbedrijf die zich primair richt op het buitentimmerwerk. Eigenaar Evert van Dam heeft het timmer vak van huis uit geleerd. Van Dam Timmerwerken maakt gebruik van flexibele arbeidskrachten en werkt nauw samen met een kring van geselecteerde zzp-ers, die elk op hun vakgebied professionals zijn. Belangrijke pijlers van van Dam Timmerwerken zijn milieu verantwoord ondernemen, recyclen van materialen en een goede prijs kwaliteit verhouding. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan! Wij komen graag langs om u te informeren over de mogelijkheden en kunnen een beeld schetsen van het beoogde eindresultaat.

  Laatste review:
  Pergola of tuinhuis plaatsen-
  Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat. Van Dam werkt netjes en raffelt het niet af. Doordat we geen "standaard" overkapping hadden, waren er wat technische uitdagingen, die meer tijd kosten dan begroot, maar in overleg zijn we daar goed uitgekomen.
 • Van Leersum Timmerwerken
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Timmerman in Gouda

  Leuk dat u kijkt op mijn profiel! Mijn naam is David van Leersum. In maart 2024 ben ik voor mezelf begonnen (Van Leersum Timmerwerken). In de 9 jaar daarvoor heb ik met veel plezier bij 2 aannemers gewerkt en daar de nodige ervaring opgebouwd! Ik kom met veel plezier de klus of opdracht oppakken die u voor mij heeft!

  Laatste review:
  Binnenwand plaatsen-
  David is een opgewekte, zorgvuldige en zeer kundige timmerman! Hij kwam bij ons om een garderobekast te maken in ons nieuwbouwhuis. We wilden dit laten maken voordat de muur- en vloerafwerking zouden beginnen zodat je uiteindelijk niet meer zou zien dat het er eigenlijk niet zat. Wij hadden als niet-klussers geen idee wat hier de beste manier voor was maar David kwam met suggesties die het geheel veel steviger en mooier hebben gemaakt. Het is alsof de kast er altijd al heeft gezeten en dat ziet er fantastisch uit! Na de garderobekast hebben we hem dus ook meteen gevraagd of hij de knieschotten op zolder kon omtoveren tot bergruimte (dat kon hij zeker!) en we hebben nu nog contact over een aantal andere klussen die hij t.z.t. voor ons gaat realiseren. David is een topper en ik kan hem iedereen aanraden!

4.8

Top beoordelingen timmermannen

Onze timmermannen in Gouda, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 2303 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale timmermannen in Gouda

Welke diensten bieden lokale timmermannen aan in Gouda?

Van de ontbijthoek van je dromen tot het eenvoudig vervangen van plinten: met hun kennis en vaardigheden kunnen professionele timmermannen en meubelmakers je droom tot werkelijkheid maken. Timmermannen in Gouda kunnen helpen met uiteenlopende projecten, waaronder:

 • Muurplanken
 • Scheidingswanden
 • Keukenkastjes en werkbladen
 • Houten vloeren installeren en repareren
 • Plinten monteren en repareren
 • Meubels op maat maken

Als je een plan in gedachten hebt maar twijfelt hoe je een timmerman met de juiste vaardigheden vindt, begin je zoektocht dan op Werkspot. Plaats je klus en wij versturen die naar talloze vakmensen in Gouda, zodat ervaren timmermannen met de juiste vaardigheden hun interesse kunnen registreren om met je te werken.

Uurtarieven van timmermannen in Gouda

Het is belangrijk dat je de kosten van timmerwerkzaamheden onderzoekt en het juiste budget bepaalt voor de diensten van een timmerman. Dat voorkomt onnodige uitgaven en geldproblemen halverwege een project. Timmermannen in Gouda rekenen gemiddeld tussen de € 15,- en € 40,- per uur. Het is daarom zaak om meerdere gedetailleerde offertes van geïnteresseerde timmerbedrijven te vergelijken voor de beste deal. Het is ook belangrijk dat je de eigenschappen van de materialen overweegt; hoge kwaliteit massief hout kan bijvoorbeeld de projectkosten snel omhoog drijven.

Zoek een ervaren timmerman in Gouda

Bij Werkspot streven we ernaar om het jou zo eenvoudig mogelijk te maken om een timmerman te vinden. Niet zomaar een timmerman, maar een ervaren en betrouwbare professional in de buurt van [locatie]. Je hoeft hiervoor alleen maar het volgende te doen:

 1. Doe globaal onderzoek om een idee te krijgen van wat er allemaal bij je geplande project komt kijken
 2. Plaats de details van je project helemaal gratis op Werkspot
 3. Wacht tot timmermannen in de buurt van Gouda hun interesse tonen voor je geplaatste klus
 4. Neem rechtstreeks contact op met geïnteresseerde timmermannen met de juiste ervaring (bijvoorbeeld op basis van hun profiel op Werkspot en eerdere reviews) om dieper in te gaan op je project

Andere vakmensen in Gouda

Vind vakmensen bij jou in de buurt