Vind stukadoors uit Gouda

Op zoek naar stukadoors uit Gouda? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stukadoors zonder enige verplichting.

4.6/5

Dit is de gemiddelde reviewscore voor stukadoors In Gouda, op basis van 1.475 reviews van 2.733 bedrijven

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Gouda

 • OVCAN

  Stukadoor in Gouda

  Beoordeling: 4.5 van 54.55101 reviews

  Hierbij heb ik interesse in deze opdracht. U kunt me een bericht en eventueel uw contactgegevens doorgeven om verder af te kunnen stemmen wat uw wensen zijn. mooi stucador OVCAN

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  De jongens waren direct beschikbaar en duidelijk alles doorgenomen, ze hebben ook nog meegeholpen met afdekken. Verder resultaat is mooi, kijk weer tegen een mooie gladde keukenmuur aan. Thanx
 • HA Stucwerken

  Stukadoor in Gouda

  Beoordeling: 4.9 van 54.9517 reviews

  Professioneel, afspraak is afspraak, goede prijzen en garantie.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Serieuze vakman die netjes zijn afspraken nakomt.
 • Signer Stukadoors

  Stukadoor in Gouda

  Beoordeling: 4.3 van 54.3510 reviews

  ik ben Jimmy signer naar genoeg ervaring ben ik begonnen met een eigen stukadoors bedrijf. Onze specialiteiten zijn: - Stuccen/raapwerk - Spachtelputz - dun pleister - spackspuiten - latex spuiten. Spreekt dit u aan?... dan bent u bij ons bij het juiste adres. want wij hebben Betrouwbaarheid, Kwaliteit, Oog voor detail en Flexibiliteit. en Op al onze werkzaamheden zitten de gebruikelijke garanties.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Uitstekend
 • The Stucadoor Company

  Stukadoor in Gouda

  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews

  Het is uitermate belangrijk voor de mens om zich goed te voelen in zijn of haar leef/ werkomgeving, de juiste wand/plafondafwerking spelen hierin een sleutelrol. Samen met de persoonlijke voorkeur aan een of meerdere kleurencombinaties zullen deze samensmelten tot een plaatje perfect. Om aan dat plaatje perfect te komen is er keuze uit meerdere structuren met unieke karakters waar u uit kan kiezen. Zodat uw persoonlijke beleving keer op keer een verbazingwekkend gevoel op brengt. Altijd verbazingwekkend.. The Stucadoor Company realiseert !

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Supersnel geregeld, precies volgens afspraak. Echt enorm geholpen door deze man en zeker een aanrader.
 • ÖZ-IS

  Stukadoor in Gouda

  Beoordeling: 4.7 van 54.75181 reviews

  Wat doen wij? Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit het traditioneel of trendy stukadoren van wanden en plafonds, het aanbrengen van lijsten en ornamenten, schuurwerk van wanden en plafonds, het aanbrengen van diverse pleisters, spac- en spuitwerk van wanden en plafonds, fijn pleisterwerk voor het aanbrengen van muurverven en het afwerken van gipsplaten. En uiteraard al uw schilderwerkzaamheden. Werkzaamheden Vakkundigheid, netheid en professionaliteit staan ÖZ-IS Klussenbedrijf voor in een bijzonder hoog vaandel. Door onze jarenlange ervaring in de particuliere en zakelijke afbouwbranche verrichten wij alle voorkomende traditionele- en moderne stukadoorswerkzaamheden, zoals onder andere: - reparatiewerk - pleisterwerk - raapwerk - schuurwerk - sierpleisterwerk - lijstenwerk - schilderwerk Kortom; voor alle stukadoorswerkzaamheden die uit nieuwbouw, renovatie en restauratie voortvloeien bent u bij ÖZ-IS Klussenbedrijf voor aan het juiste adres. Informeer telefonisch om te kijken wat ÖZ-IS Klussenbedrijf voor u kan betekenen in de werkzaamheden die verricht moeten worden aan uw huis of project. Tot slot Met een vakbekwame stukadoor weet u wat u in huis haalt.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Snel geregeld en goed werk afgeleverd. Wij zijn zeer tevreden!
 • Jacek Baran Klussenbedrijf

  Stukadoor in Gouda

  Beoordeling: 4.8 van 54.856 reviews

  Ik ben begonnen als Timmerman en Dakdekker later heb ik me de stucadoorswerkzaamheden eigen gemaakt in een hollandse firma waarbij de werkzaamheden steeds groter werden Sinds 2016 ben ik zelfstandig werkzaam op de Nederlandsemarkt ik ben een half jaar werkzaam geweest in Engeland In Nederland heb ik in elke provincie gewerkt ik heb mijn eigen gereedschap en machines Indien gewenst kan ik ook groter oppervlakten stucen 500 m2 of meer Referenties en foto`s kan ik u op aanvraag verstrekken. Ik heb veel werk ervaring

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Super
 • TRUST Renovatie B.V.

  Stukadoor in Gouda

  Beoordeling: 4.5 van 54.5529 reviews

  TRUST Renovatie B.V. Specialist in al uw renovatie en onderhoud werkzaamheden. Lijst van onze meest voorkomende werkzaamheden. -PVC/laminaat/tegelvloeren -Verlaagde plafonds/wanden plaatsen -Stucwerk -Toiletrenovatie -Badkamerrenovatie -Traprenovatie -Schilderwerk

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Erg tevreden over TRUST Renovatie. Voorafgaand aan de opdracht was er duidelijke communicatie en werd er vlug gereageerd. Tijdens het uitvoeren van de opdracht is netjes en hard gewerkt, met uiteindelijk een strak resultaat.
 • FORMA Stucadoorsbedrijf

  Stukadoor in Gouda

  Beoordeling: 4.8 van 54.8587 reviews

  Forma Stucadoors -en Schildersbedrijf. (Allround). Voor gladde muren en plafonds, schuurwerk, raapwerk, alle soorten sierpleister, spachtelputz, granol, buitengevels, lijsten, rozetten, decostuc, gipsplaten en wandopbouw. Alle soorten behang, onderhoud en schilderswerkzaamheden. Ruim 20 jaar ervaring. Wij werken voor particulier en bedrijven Tevens Uw adres voor verbouwingen binnenshuis. Timmerwerk, loodgieterswerk en elektriciteitswerkzaamheden (gecertificeerd) Wij werken volgens bedrijfsnormen. Heeft U vragen/opmerkingen en/of interesse dan horen wij graag van U. Met vriendelijke groet, Frank FORMA Stucadoorsbedrijf

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Positief en betrokken
 • Stucadoorbedrijf suzi

  Stukadoor in Gouda

  Beoordeling: 4.4 van 54.45265 reviews

  Voor al uw stukadoorswerkzaamheden staan wij voor u klaar. Vakkundig, snel en een goede prijs. Door onze jarenlange ervaring kunnen onze vakmensen u uitstekend van dienst zijn.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Echt een aanrader. Snel beschikbaar en keurig werk afgeleverd!
 • nazif services

  Stukadoor in Gouda

  Beoordeling: 4.5 van 54.55138 reviews

  Jarenlange ervaring in schilder- en stucwerk. Actief in de regio Rotterdam.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Goede aanrader, komt optijd, netjes en vriendelijk

Populaire lokale stukadoors in Gouda

Vind een stukadoor uit Gouda

Laat de stuc van bepaalde muren los en ben je op zoek naar iemand die stuc reparatiewerkzaamheden uit kan voeren? Ben je juist op zoek naar een professional die jouw hele woning kan voorzien van een frisse stuclaag? Of wil je de gevel van je woning laten stucen? Wat jouw klus ook is: een stukadoor uit Gouda helpt je graag verder. Op Werkspot kom je in contact met professionals uit jouw regio.

Vind een stukadoor uit Gouda voor de volgende locaties:

 • Binnenstad Gouda
 • Gouda De Korte Akkeren
 • Bloemendaal
 • Plaswijck
 • Gouda Noord
 • Kort Haarlem
 • Gouda Goverwelle
 • Stolwijkersluis
 • Westergouwe
 • Oostpolder in Schieland
 • Waddinxveen
 • Reeuwijk
 • Haastrecht
 • Moordrecht
 • Gouderak

Stukadoor Gouda: veelgestelde vragen

In de regio Gouda zijn tientallen stukadoors actief die graag jouw klus uitvoeren. Maar hoe weet je zeker dat je de beste stukadoor uit Gouda selecteert voor jouw klus? En welke prijs betaal je gemiddeld voor een stukadoor? Je vindt hieronder de antwoorden op deze veelgestelde vragen.

Welke prijs rekent een stukadoor uit Gouda?

Soort klusGemiddelde prijs per m2
Binnen stucwerk - stukadoor Schagen€ 10,- tot € 30,-
Buiten stucwerk - stukadoorsbedrijf Schagen€ 25,- tot € 75,-

In bovenstaande tabel lees je welke prijs een stukadoor uit Gouda gemiddeld vraagt voor het stucen van jouw woning (binnen of buiten). Welke prijs je exact betaalt, verschilt per klus. Voor een gerichte inschatting heeft de stukadoor in ieder geval de volgende gegevens nodig: het aantal vierkante meters, de huidige staat van de muren, de hoeveelheid nisjes etc, de hoogte van het plafond en het soort stuc dat jij op de wanden wilt. Op basis daarvan kan de stukadoor uit Gouda jou een gericht prijsvoorstel sturen. 

Meer weten over de prijs voor stucwerk? Lees onze priceguide over stucwerk

Hoe selecteer je de beste stukadoor uit Gouda?

Het stucwerk in en om de woning is bepalend voor de uitstraling van de woning. Je wilt daarom ook zeker weten dat je een goede stukadoor uit Gouda selecteert om de klus uit te voeren. Maar hoe weet je dat je de juiste keuze maakt? Het reviewsysteem van Werkspot helpt je op weg. Klanten die eerder een klus hebben laten uitvoeren, schrijven een review op Werkspot en geven de professional een beoordeling. Alle reviews samen zorgen dat de stukadoor uit Gouda een plaatsje krijgt in de ranking van alle stukadoors uit jouw regio. Zo krijg jij een aardig beeld welke stukadoors hun werk goed uitvoeren.

Je kunt er overigens op vertrouwen dat Werkspot de reviews monitort. Zien wij dat een stukadoorsbedrijf uit Gouda diverse negatieve reviews ontvangt? Dan gaan wij over tot actie! 

Welke werkzaamheden voert een stukadoor uit?

Zoals de naam al zegt: een stukadoor kun je inzetten voor diverse stuc-werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan het repareren van stucwerk en het stucen van wanden, plafonds, tegels, gipsplaten en de badkamer. Wil jij na het stucen van de wanden, de muren ook nog voorzien van een strakke laag verf? In veel gevallen kun je hiervoor ook een stukadoorsbedrijf uit Gouda inschakelen. Veel stukadoors voeren namelijk ook diverse schilderwerkzaamheden uit.

Informatie over stukadoors uit Gouda

Bekijk onze stukadoorsbedrijven uit Gouda

Woon je in de regio Gouda en zoek je een stukadoor bij jou uit de buurt? Dan zit je bij Werkspot aan het juiste adres. Bij Werkspot vind je stukadoors die je het werk uit handen nemen. Niet alleen stucen ze je huis weer glad en strak, maar zorgen ook dat het proces in goede banen wordt geleid. Dit alles om ervoor te zorgen dat jij zo snel mogelijk in een stralend huis terecht komt. Een stucer uit de buurt is overigens erg handig. Zo zijn deze vakmannen snel op de plek van bestemming, waarmee gelijk de voorrijkosten laag worden gehouden. Dit heeft weer een positieve uitwerking op je eindafrekening. Bovendien hebben stukadoors uit de regio Gouda hun naam hoog te houden voor toekomstige klussen. Kies je voor een stukadoor van Werkspot, dan kies je voor kennis, kunde en prachtig stucwerk.

Vakkundige stukadoors uit Gouda

Ieder huis kan om de zoveel jaar een goede opfrisbeurt gebruiken. Nieuw stucwerk, het pleisteren van je buitenmuren of het verwerken van sierpleister, de bij Werkspot aangesloten stukadoors uit de regio Zuid-Holland leveren dit werk op hoog niveau. Dit weten we dankzij ons reviewsysteem waar klanten uitgebreid hun mening over de kwaliteit en samenwerking kunnen ventileren.

Bij een negatieve beoordeling, pakken we het probleem direct bij de bron aan. Overigens voldoen al onze stukadoors aan strenge kwaliteitseisen, zoals een inschrijving bij de Kamer van Koophandel, een passende verzekering en branche-gerelateerde certificaten. Voor doelgerichte en energieke stukadoors, moet je er dus een uit Gouda en omstreken hebben.

Neem een stukadoor uit Gouda in de hand

Wil je spachtelputz of granol op je muur aanbrengen, maar heb je geen idee hoe dit moet? Dan heb je aan een stukadoor uit Gouda een goede. De bij ons aangesloten stukadoors zijn namelijk niet alleen goed in het aanbrengen van sierpleister, ook het algemene stuc-, pleister- en spuitwerk ziet er prachtig uit. Plaats je klus gratis op Werkspot en wij koppelen je aan een passende stukadoor. De meeste stukadoors zijn overigens ook zeer bedreven in schilderen, tegelzetten en behangen. Bespreek deze mogelijkheden van tevoren met de stukadoor van jouw keuze.

Laat je stucwerk in Gouda via Werkspot aanpakken

Nu je een idee hebt van de verschillende stukadoors uit Gouda, kun je op zoek naar een vakman die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele stukadoor in Zuid-Holland? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor stucwerk, binnenschilderwerk, behangen of betegelen.

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Gouda

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur