Vind stukadoors uit Gouda

Op zoek naar stukadoors uit Gouda? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stukadoors zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Gouda

 • Byurkyan Klussenbedrijf
  Byurkyan Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9596 reviews
  Stukadoor in Gouda

  Hierbij heb ik interesse in deze opdracht. U kunt me een bericht en eventueel uw contactgegevens doorgeven om verder af te kunnen stemmen wat uw wensen zijn. mooi stucador

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Heeft onze toilet gestuct keurig afgeleverd Echt een vakman, heeft topwerk geleverd . Super blij mee
 • ÖZ-IS
  ÖZ-IS
  Beoordeling: 4.7 van 54.75297 reviews
  Stukadoor in Gouda

  Wat doen wij? Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit het traditioneel of trendy stukadoren van wanden en plafonds, het aanbrengen van lijsten en ornamenten, schuurwerk van wanden en plafonds, het aanbrengen van diverse pleisters, spac- en spuitwerk van wanden en plafonds, fijn pleisterwerk voor het aanbrengen van muurverven en het afwerken van gipsplaten. En uiteraard al uw schilderwerkzaamheden. Werkzaamheden Vakkundigheid, netheid en professionaliteit staan ÖZ-IS Klussenbedrijf voor in een bijzonder hoog vaandel. Door onze jarenlange ervaring in de particuliere en zakelijke afbouwbranche verrichten wij alle voorkomende traditionele- en moderne stukadoorswerkzaamheden, zoals onder andere: - reparatiewerk - pleisterwerk - raapwerk - schuurwerk - sierpleisterwerk - lijstenwerk - schilderwerk Kortom; voor alle stukadoorswerkzaamheden die uit nieuwbouw, renovatie en restauratie voortvloeien bent u bij ÖZ-IS Klussenbedrijf voor aan het juiste adres. Informeer telefonisch om te kijken wat ÖZ-IS Klussenbedrijf voor u kan betekenen in de werkzaamheden die verricht moeten worden aan uw huis of project. Tot slot Met een vakbekwame stukadoor weet u wat u in huis haalt.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  De mannen waren netjes op de afgesproken tijd en hebben mooi werk afgeleverd. Ondanks de kleine klus, hebben zij alle aandacht en tijd besteed om dit netjes op te leveren. Wij wensen OZ-IS heel veel sterkte met zijn rug en hopen dat hij snel herstelt van zijn komende operatie.
 • OVCAN
  OVCAN
  Beoordeling: 4.6 van 54.65329 reviews
  Stukadoor in Gouda

  Hierbij heb ik interesse in deze opdracht. U kunt me een bericht en eventueel uw contactgegevens doorgeven om verder af te kunnen stemmen wat uw wensen zijn. mooi stucador OVCAN

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Snel geregeld! Zondag oproep geplaatst en vandaag konden ze al terecht. Top service, Snel gedaan 😁
 • UF Klussenbedrijf
  UF Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8528 reviews
  Stukadoor in Gouda

  KvK - 76007111 LET OP!!! LET OP!!! graag ons alleen toevoegen aan de selectie als u echt geintereseerd bent in onze diensten dat inverband met de lid kosten voor werkspot !!! Stukadoor UF Klussenbedrijf *Uitsluitend kwalitatief hoogstaand materiaal! * Uiteenlopende stukadoorswerkzaamheden! *Bent u op zoek naar een stukadoor die snel en kwaliteit kan stuken dan bent u op bij ons op het juiste adres. *Wilt u uw huis netjes en schoon blijft u ben op juiste adres! *Vakbekwaam personeel.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Via werkspot een opdracht geplaatst voor het egaal stucen van ons plafond in de slaapkamer, wat in het verleden twee slaapkamers waren. Het plafond was voorzien van structuur en er was nog een duidelijke scheidingsstrook te zien waar de oude muur heeft gestaan. We wilde ook de V-Naad en de oude lampaansluiting verwijderd hebben, en dit heeft Aydin heel netjes voor ons egaal gemaakt. Het gehele plafond is nu weer strak en is 1 geheel. Een ochtend bezig geweest tot volle tevredenheid.
 • LGP Vissers
  LGP Vissers
  Beoordeling: 4.9 van 54.9545 reviews
  Stukadoor in Gouda

  Beste opdrachtgever, leuk dat je mijn pagina bezoekt. Ik zal eens wat over mezelf vertellen. Ik werk al 18 jaar als professionele stucadoor, en heb sinds 2010 mijn eigen bedrijf. Ik kom oorspronkelijk uit Den Haag maar woon nu met mijn gezin in Waddinxveen. mijn specialiteiten zijn: -Stucen binnen -spachtelputz -spuit en saus werk mijn bedrijf staat voor: -betrouwbaarheid -kwaliteit -oog voor detail -flexibiliteit Voorbereiding van het werk neem ik erg serieus, en goed contact met de klant gedurende de klus is voor mij van essentieel belang! Ik streef naar een optimaal klant tevredenheid. Ik zorg er voor dat elk project de juiste zorg en aandacht krijgt, en alles schoon en netjes opgeleverd word. Ook betaald u pas achteraf. Ik gebruik voor alle klussen dezelfde professionele materialen. het lijkt me leuk om eens langs te komen en uw klus te bekijken. misschien tot gauw ! eigenaar van onderhoud en afwerkingsberdrijf L.G.P. Vissers

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Erg tevreden over het werk dat michiel en zijn collega's geleverd hebben! Netjes gewerkt, goed geprijsd en als bonus nog gezellige mannen ook.
 • Sero Klussenbedrijf
  Sero Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.85124 reviews
  Stukadoor in Gouda

  Voor al uw stukadoorswerkzaamheden staan wij voor u klaar. Vakkundig, snel en een goede prijs. Door onze jarenlange ervaring kunnen onze vakmensen u uitstekend van dienst zijn..

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Werkzaamheden zijn snel uitgevoerd Sero Klussenbedrijf konden snel terecht om het werk uit te voeren. Goede mannen!
 • Ammerlaan Bouwservice
  Ammerlaan Bouwservice
  Beoordeling: 4.8 van 54.85171 reviews
  Stukadoor in Gouda

  Eerst heb ik de stucadoorsopleiding in rotterdam afgerond en na enige jaren ervaring opgedaan te hebben bij het stucadoorsbedrijf van mijn zwager ben ik als zzp-er 10 jaar geleden, voor mezelf begonnen. Voor evt grote klussen is er de mogelijkheid om met meerdere evaren stucadoors te werken.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Erg tevreden. Vooraf makkelijk contact en duidelijke afspraken. Het uitgevoerde stucwerk ziet er heel strak uit en er wordt netjes gewerkt. Aanrader.
 • Onderhouds- en Klussenbedrijf Kaygan
  Onderhouds- en Klussenbedrijf Kaygan
  Beoordeling: 4.9 van 54.95110 reviews
  Stukadoor in Gouda

  Welkom op het profiel van Onderhouds- en Klussenbedrijf Kaygan. Wij hebben al jaren ervaring met totaal renovaties, verbouwing en onderhoud van panden en woningen van particuliere opdrachtgevers. Hierdoor hebben wij voldoende ervaring in diverse vakgebieden. Kort en krachtig kunnen wij van A tot Z alle werkzaamheden uitvoeren, hierdoor is geen enkele klus voor ons te groot of te klein. Wij zijn kwalitatief werkzaam en wij bieden ook garantie op onze werkzaamheden. Wij werken ook alleen volgens bouwbesluit regelgeving. De werkzaamheden waarmee wij onder andere in gespecialiseerd zijn: - Timmerwerk - Schilderswerk - Kozijnen plaatsen - Deuren plaatsen - Sloten en beslag vernieuwen - Geisoleerde plafonds en wanden plaatsen - Stucadoorswerk - Plaatsen van neut, plinten, koplat en vensterbanken - Afbouw aftimmerwerk - Loodgieterswerk - Badkamers - Totale woning renovatie! Een offerte kunt u altijd vrijblijvend bij ons aanvragen op ons website er komt dan eerst iemand langs om te kijken voor een exacte prijs opgaven. Als er vragen zijn kunt uw gerust contact opnemen met ons. Vriendelijke groeten Onderhouds- en Klussenbedrijf Kaygan

  Laatste review:
  Zolder (ver)bouwen-
  Wij hebben wanden, stucwerk, electra en deuren laten plaatsen op onze zolder. De klus is uitstekend uitgevoerd, de communicatie was altijd goed. Wij zouden Kaygan en zijn team zeker aanbevelen voor dergelijke klussen!
 • Günay Stukadoorbedrijf
  Günay Stukadoorbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9544 reviews
  Stukadoor in Gouda

  Zoekt u een Ervaren Stukadoor die goed,Snel,Vakkundig en niet te duur tegen een aangename prijs Werk Gespecialiseerd in het Stucwerk Voor Binnen en Buiten

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Prima, werk geleverd ca 100m2 stucwerk aan wanden en plafonds. En voor een zeer schappelijke prijs
 • Imperium stukadoorsbedrijf
  Imperium stukadoorsbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9524 reviews
  Stukadoor in Gouda

  Stukadoorsbedrijf Imperium Staat altijd klaar om u van dienst te zijn. Wij bieden eerlijke prijzen, snelle service en ongeëvenaard vakmanschap dat uw verwachtingen zal overtreffen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Stukadoorsbedrijf Imperium uw ruimtes kan omtoveren tot ware meesterwerken van stucwerk. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw project tot een succes te maken!

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Net en snel werk. Duidelijk afspraken en flexibel ivm klant wensen

4.8

Top beoordelingen stukadoors

Onze stukadoors in Gouda, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 1296 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stukadoors in Gouda

Vind een stukadoor uit Gouda

Laat de stuc van bepaalde muren los en ben je op zoek naar iemand die stuc reparatiewerkzaamheden uit kan voeren? Ben je juist op zoek naar een professional die jouw hele woning kan voorzien van een frisse stuclaag? Of wil je de gevel van je woning laten stucen? Wat jouw klus ook is: een stukadoor uit Gouda helpt je graag verder. Op Werkspot kom je in contact met professionals uit jouw regio.

Vind een stukadoor uit Gouda voor de volgende locaties:

 • Binnenstad Gouda
 • Gouda De Korte Akkeren
 • Bloemendaal
 • Plaswijck
 • Gouda Noord
 • Kort Haarlem
 • Gouda Goverwelle
 • Stolwijkersluis
 • Westergouwe
 • Oostpolder in Schieland
 • Waddinxveen
 • Reeuwijk
 • Haastrecht
 • Moordrecht
 • Gouderak

Stukadoor Gouda: veelgestelde vragen

In de regio Gouda zijn tientallen stukadoors actief die graag jouw klus uitvoeren. Maar hoe weet je zeker dat je de beste stukadoor uit Gouda selecteert voor jouw klus? En welke prijs betaal je gemiddeld voor een stukadoor? Je vindt hieronder de antwoorden op deze veelgestelde vragen.

Welke prijs rekent een stukadoor uit Gouda?

Soort klusGemiddelde prijs per m2
Binnen stucwerk - stukadoor Schagen€ 10,- tot € 30,-
Buiten stucwerk - stukadoorsbedrijf Schagen€ 25,- tot € 75,-

In bovenstaande tabel lees je welke prijs een stukadoor uit Gouda gemiddeld vraagt voor het stucen van jouw woning (binnen of buiten). Welke prijs je exact betaalt, verschilt per klus. Voor een gerichte inschatting heeft de stukadoor in ieder geval de volgende gegevens nodig: het aantal vierkante meters, de huidige staat van de muren, de hoeveelheid nisjes etc, de hoogte van het plafond en het soort stuc dat jij op de wanden wilt. Op basis daarvan kan de stukadoor uit Gouda jou een gericht prijsvoorstel sturen.

Meer weten over de prijs voor stucwerk? Lees onze priceguide over stucwerk.

Hoe selecteer je de beste stukadoor uit Gouda?

Het stucwerk in en om de woning is bepalend voor de uitstraling van de woning. Je wilt daarom ook zeker weten dat je een goede stukadoor uit Gouda selecteert om de klus uit te voeren. Maar hoe weet je dat je de juiste keuze maakt? Het reviewsysteem van Werkspot helpt je op weg. Klanten die eerder een klus hebben laten uitvoeren, schrijven een review op Werkspot en geven de professional een beoordeling. Alle reviews samen zorgen dat de stukadoor uit Gouda een plaatsje krijgt in de ranking van alle stukadoors uit jouw regio. Zo krijg jij een aardig beeld welke stukadoors hun werk goed uitvoeren.

Je kunt er overigens op vertrouwen dat Werkspot de reviews monitort. Zien wij dat een stukadoorsbedrijf uit Gouda diverse negatieve reviews ontvangt? Dan gaan wij over tot actie!

Welke werkzaamheden voert een stukadoor uit?

Zoals de naam al zegt: een stukadoor kun je inzetten voor diverse stuc-werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan het repareren van stucwerk en het stucen van wanden, plafonds, tegels, gipsplaten en de badkamer. Wil jij na het stucen van de wanden, de muren ook nog voorzien van een strakke laag verf? In veel gevallen kun je hiervoor ook een stukadoorsbedrijf uit Gouda inschakelen. Veel stukadoors voeren namelijk ook diverse schilderwerkzaamheden uit.

Informatie over stukadoors uit Gouda

Een grote opknapbeurt voor je huis in Gouda is nooit weggegooid. Niet alleen voor het uiterlijk van je huis, maar ook om eventuele beschadigingen aan te pakken. Denk hierbij aan scheuren in de binnen- of buitenmuren. Voorkom dit soort ongemakken en bijbehorende kosten en huur via Werkspot een stukadoor uit Zuid-Holland in. Onze veelzijdige stukadoors uit de regio Zuid-Holland steken hun handen uit de mouwen om van jouw stucproject een groot succes te maken.

Bekijk onze stukadoorsbedrijven uit Gouda

Woon je in de regio Gouda en zoek je een stukadoor bij jou uit de buurt? Dan zit je bij Werkspot aan het juiste adres. Bij Werkspot vind je stukadoors die je het werk uit handen nemen. Niet alleen stucen ze je huis weer glad en strak, maar zorgen ook dat het proces in goede banen wordt geleid. Dit alles om ervoor te zorgen dat jij zo snel mogelijk in een stralend huis terecht komt. Een stucer uit de buurt is overigens erg handig. Zo zijn deze vakmannen snel op de plek van bestemming, waarmee gelijk de voorrijkosten laag worden gehouden. Dit heeft weer een positieve uitwerking op je eindafrekening. Bovendien hebben stukadoors uit de regio Gouda hun naam hoog te houden voor toekomstige klussen. Kies je voor een stukadoor van Werkspot, dan kies je voor kennis, kunde en prachtig stucwerk.

Vakkundige stukadoors uit Gouda

Ieder huis kan om de zoveel jaar een goede opfrisbeurt gebruiken. Nieuw stucwerk, het pleisteren van je buitenmuren of het verwerken van sierpleister, de bij Werkspot aangesloten stukadoors uit de regio Zuid-Holland leveren dit werk op hoog niveau. Dit weten we dankzij ons reviewsysteem waar klanten uitgebreid hun mening over de kwaliteit en samenwerking kunnen ventileren.

Bij een negatieve beoordeling, pakken we het probleem direct bij de bron aan. Overigens voldoen al onze stukadoors aan strenge kwaliteitseisen, zoals een inschrijving bij de Kamer van Koophandel, een passende verzekering en branche-gerelateerde certificaten. Voor doelgerichte en energieke stukadoors, moet je er dus een uit Gouda en omstreken hebben.

Neem een stukadoor uit Gouda in de hand

Wil je spachtelputz of granol op je muur aanbrengen, maar heb je geen idee hoe dit moet? Dan heb je aan een stukadoor uit Gouda een goede. De bij ons aangesloten stukadoors zijn namelijk niet alleen goed in het aanbrengen van sierpleister, ook het algemene stuc-, pleister- en spuitwerk ziet er prachtig uit. Plaats je klus gratis op Werkspot en wij koppelen je aan een passende stukadoor. De meeste stukadoors zijn overigens ook zeer bedreven in schilderen, tegelzetten en behangen. Bespreek deze mogelijkheden van tevoren met de stukadoor van jouw keuze.

Laat je stucwerk in Gouda via Werkspot aanpakken

Nu je een idee hebt van de verschillende stukadoors uit Gouda, kun je op zoek naar een vakman die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele stukadoor in Zuid-Holland? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor stucwerk, binnenschilderwerk, behangen of betegelen.

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Gouda

Vind vakmensen bij jou in de buurt