Vind stukadoors uit Gouda

Op zoek naar stukadoors uit Gouda? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stukadoors zonder enige verplichting.

4.7

Top beoordelingen stukadoors

Onze stukadoors in Gouda, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1191 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Gouda

 • OVCAN
  OVCAN
  Beoordeling: 4.5 van 54.55210 reviews
  Stukadoor in Gouda

  Hierbij heb ik interesse in deze opdracht. U kunt me een bericht en eventueel uw contactgegevens doorgeven om verder af te kunnen stemmen wat uw wensen zijn. mooi stucador OVCAN

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Top gedaan! Ziet er keurig uit!
 • Stucadoorbedrijf suzi
  Stucadoorbedrijf suzi
  Beoordeling: 4.4 van 54.45330 reviews
  Stukadoor in Gouda

  Voor al uw stukadoorswerkzaamheden staan wij voor u klaar. Vakkundig, snel en een goede prijs. Door onze jarenlange ervaring kunnen onze vakmensen u uitstekend van dienst zijn.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Snel geregeld, goed contact en het stucwerk is perfect glad. Helemaal tevreden!
 • Benelux klusbedrijf
  Benelux klusbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8558 reviews
  Stukadoor in Gouda

  Bent u op zoek naar een bedrijf die afspraken nakomt, wensen van de klant belangrijk vind, betaalbaar is en daarbij ook nog kwaliteit leverd? Dan ben u op het juiste adres bij Benelux klusbedrijf! Korte wachttijden Lage prijzen Kwaliteit gegarandeerd Garantie Vrijblijvende offerte Wij gespecialiseerd in spoedklussen, nieuwbouw & renovatie.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Op zondag oproep geplaatst en op woensdag waren ze er al! Vakwerk afgeleverd!!! Zeer tevreden mee. 👍🏻
 • Artemis Klus- en Onderhoudsbedrijf
  Artemis Klus- en Onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8524 reviews
  Stukadoor in Gouda

  Bent u op zoek naar professionele klussers dan bent u bij Artemis bij het juist adres. Kwaliteit voor een betaalbare prijs. Wij doen aan ; -Laminaat leggen (ook Visgraat, PVC, Trapbekleding) -Schilderwerk (muren, kozijnen, deuren) -Stucen - Wij zijn in de Randstad actief en hebben beiden +15 jaar ervaring. Wij geven garantie voor ons werk en zijn tevens verzekerd.

  Laatste review:

  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen -

  Netjes gewerkt. Mooi resultaat.
 • Kadir Bouw 01
  Beoordeling: 4.9 van 54.9529 reviews
  Stukadoor in Gouda

  Goedendag, Aarzel niet en neem meteen contact met ons op. Wij helpen u graag. Ons team bestaat uit meerdere Stukadoors en schilders, die allemaal hun eigen specialisme hebben. Hierdoor weet u zeker dat u een goede kwaliteit van het werk kunt verwachten.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Kadir heeft het plafond mooi gestuct, maar een fout gemaakt bij het afplakken waardoor er een rare afwerking is ontstaan bij een doorgang. Gelukkig komt hij graag de fout herstellen en de rest van het plafond stucen.
 • nazif services
  nazif services
  Beoordeling: 4.6 van 54.65197 reviews
  Stukadoor in Gouda

  Jarenlange ervaring in schilder- en stucwerk. Actief in de regio Rotterdam.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Nazif heeft snel gereageerd en we konden gelijk een afspraak gemaakt voor een spoedgeval. Ze hebben alle wat we verwachten snel en prima uitgevoerd.
 • Baris Bouw en Laswerken
  Baris Bouw en Laswerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.7513 reviews
  Stukadoor in Gouda

  Baris Bouw en las bedrijf is sinds heden gevestigd in Nederland. Hiervoor zijn wij werkzaam geweest in verschillende landen, waaronder ontwikkelingslanden. Dit onder het mom van vrijwilligerswerk en de bewoners werkervaring op laten doen.  Wij zijn met name gespecialiseerd in stucen en lassen. Daarnaast kan je bij ons terecht voor vloeren leggen, schilderen, leidingen en elektriciteit.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Baris werkt snel, heel netjes en is prettig in het contact. Aanbevolen!
 • Onderhouds- en Klussenbedrijf Kaygan
  Onderhouds- en Klussenbedrijf Kaygan
  Beoordeling: 4.9 van 54.9588 reviews
  Stukadoor in Gouda

  Welkom op het profiel van Onderhouds- en Klussenbedrijf Kaygan. Wij hebben al jaren ervaring met totaal renovaties, verbouwing en onderhoud van panden en woningen van particuliere opdrachtgevers. Hierdoor hebben wij voldoende ervaring in diverse vakgebieden. Kort en krachtig kunnen wij van A tot Z alle werkzaamheden uitvoeren, hierdoor is geen enkele klus voor ons te groot of te klein. Wij zijn kwalitatief werkzaam en wij bieden ook garantie op onze werkzaamheden. Wij werken ook alleen volgens bouwbesluit regelgeving. De werkzaamheden waarmee wij onder andere in gespecialiseerd zijn: - Timmerwerk - Schilderswerk - Kozijnen plaatsen - Deuren plaatsen - Sloten en beslag vernieuwen - Geisoleerde plafonds en wanden plaatsen - Stucadoorswerk - Plaatsen van neut, plinten, koplat en vensterbanken - Afbouw aftimmerwerk - Loodgieterswerk - Badkamers - Totale woning renovatie! Een offerte kunt u altijd vrijblijvend bij ons aanvragen op ons website er komt dan eerst iemand langs om te kijken voor een exacte prijs opgaven. Als er vragen zijn kunt uw gerust contact opnemen met ons. Vriendelijke groeten Onderhouds- en Klussenbedrijf Kaygan

  Laatste review:

  Plafond plaatsen of verlagen -

  Kaygan is een echte specialist, hij heeft alles gedaan conform de vereisten en wensen en was ontzettend flexibel. Hij denkt mee en heeft ons geholpen met een mooi eindresultaat. Op de foto’s is het plafond nog aan het drogen, was te gretig om te kijken hoe het lichtplan eruitzag in de praktijk. Wij krijgen aan de lopende band complimenten van aannemers die werken aan de woning over het strak resultaat.
 • ÖZ-IS
  ÖZ-IS
  Beoordeling: 4.6 van 54.65228 reviews
  Stukadoor in Gouda

  Wat doen wij? Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit het traditioneel of trendy stukadoren van wanden en plafonds, het aanbrengen van lijsten en ornamenten, schuurwerk van wanden en plafonds, het aanbrengen van diverse pleisters, spac- en spuitwerk van wanden en plafonds, fijn pleisterwerk voor het aanbrengen van muurverven en het afwerken van gipsplaten. En uiteraard al uw schilderwerkzaamheden. Werkzaamheden Vakkundigheid, netheid en professionaliteit staan ÖZ-IS Klussenbedrijf voor in een bijzonder hoog vaandel. Door onze jarenlange ervaring in de particuliere en zakelijke afbouwbranche verrichten wij alle voorkomende traditionele- en moderne stukadoorswerkzaamheden, zoals onder andere: - reparatiewerk - pleisterwerk - raapwerk - schuurwerk - sierpleisterwerk - lijstenwerk - schilderwerk Kortom; voor alle stukadoorswerkzaamheden die uit nieuwbouw, renovatie en restauratie voortvloeien bent u bij ÖZ-IS Klussenbedrijf voor aan het juiste adres. Informeer telefonisch om te kijken wat ÖZ-IS Klussenbedrijf voor u kan betekenen in de werkzaamheden die verricht moeten worden aan uw huis of project. Tot slot Met een vakbekwame stukadoor weet u wat u in huis haalt.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Zeer content met hoe netjes er gewerkt is en het eindresultaat !
 • Nadev Bouw
  Nadev Bouw
  Beoordeling: 4.8 van 54.8558 reviews
  Stukadoor in Gouda

  LET OP!!! LET OP!!! graag ons alleen toevoegen aan de selectie als u echt geintereseerd bent in onze diensten dat inverband met de lid kosten voor werkspot !!! Stukadoor Nadev Bouw *Uitsluitend kwalitatief hoogstaand materiaal! * Uiteenlopende stukadoorswerkzaamheden! *Bent u op zoek naar een stukadoor die snel en kwaliteit kan stuken dan bent u op bij ons op het juiste adres. *Wilt u uw huis netjes en schoon blijft u ben op juiste adres! *Vakbekwaam personeel. * Minimaal 5 jaar garantie op het stucwerk!

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Werk was door Faysalstucwerk.nl uitgevoerd. Helaas was er onenigheid/misverstand over hoe aantal m2 worden berekend waardoor bedrag bijna vele maken hoger uitkwam. Het werk zelf was perfect uitgevoerd.

Populaire lokale stukadoors in Gouda

Vind een stukadoor uit Gouda

Laat de stuc van bepaalde muren los en ben je op zoek naar iemand die stuc reparatiewerkzaamheden uit kan voeren? Ben je juist op zoek naar een professional die jouw hele woning kan voorzien van een frisse stuclaag? Of wil je de gevel van je woning laten stucen? Wat jouw klus ook is: een stukadoor uit Gouda helpt je graag verder. Op Werkspot kom je in contact met professionals uit jouw regio.

Vind een stukadoor uit Gouda voor de volgende locaties:

 • Binnenstad Gouda
 • Gouda De Korte Akkeren
 • Bloemendaal
 • Plaswijck
 • Gouda Noord
 • Kort Haarlem
 • Gouda Goverwelle
 • Stolwijkersluis
 • Westergouwe
 • Oostpolder in Schieland
 • Waddinxveen
 • Reeuwijk
 • Haastrecht
 • Moordrecht
 • Gouderak

Stukadoor Gouda: veelgestelde vragen

In de regio Gouda zijn tientallen stukadoors actief die graag jouw klus uitvoeren. Maar hoe weet je zeker dat je de beste stukadoor uit Gouda selecteert voor jouw klus? En welke prijs betaal je gemiddeld voor een stukadoor? Je vindt hieronder de antwoorden op deze veelgestelde vragen.

Welke prijs rekent een stukadoor uit Gouda?

Soort klusGemiddelde prijs per m2
Binnen stucwerk - stukadoor Schagen€ 10,- tot € 30,-
Buiten stucwerk - stukadoorsbedrijf Schagen€ 25,- tot € 75,-

In bovenstaande tabel lees je welke prijs een stukadoor uit Gouda gemiddeld vraagt voor het stucen van jouw woning (binnen of buiten). Welke prijs je exact betaalt, verschilt per klus. Voor een gerichte inschatting heeft de stukadoor in ieder geval de volgende gegevens nodig: het aantal vierkante meters, de huidige staat van de muren, de hoeveelheid nisjes etc, de hoogte van het plafond en het soort stuc dat jij op de wanden wilt. Op basis daarvan kan de stukadoor uit Gouda jou een gericht prijsvoorstel sturen.

Meer weten over de prijs voor stucwerk? Lees onze priceguide over stucwerk.

Hoe selecteer je de beste stukadoor uit Gouda?

Het stucwerk in en om de woning is bepalend voor de uitstraling van de woning. Je wilt daarom ook zeker weten dat je een goede stukadoor uit Gouda selecteert om de klus uit te voeren. Maar hoe weet je dat je de juiste keuze maakt? Het reviewsysteem van Werkspot helpt je op weg. Klanten die eerder een klus hebben laten uitvoeren, schrijven een review op Werkspot en geven de professional een beoordeling. Alle reviews samen zorgen dat de stukadoor uit Gouda een plaatsje krijgt in de ranking van alle stukadoors uit jouw regio. Zo krijg jij een aardig beeld welke stukadoors hun werk goed uitvoeren.

Je kunt er overigens op vertrouwen dat Werkspot de reviews monitort. Zien wij dat een stukadoorsbedrijf uit Gouda diverse negatieve reviews ontvangt? Dan gaan wij over tot actie!

Welke werkzaamheden voert een stukadoor uit?

Zoals de naam al zegt: een stukadoor kun je inzetten voor diverse stuc-werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan het repareren van stucwerk en het stucen van wanden, plafonds, tegels, gipsplaten en de badkamer. Wil jij na het stucen van de wanden, de muren ook nog voorzien van een strakke laag verf? In veel gevallen kun je hiervoor ook een stukadoorsbedrijf uit Gouda inschakelen. Veel stukadoors voeren namelijk ook diverse schilderwerkzaamheden uit.

Informatie over stukadoors uit Gouda

Een grote opknapbeurt voor je huis in Gouda is nooit weggegooid. Niet alleen voor het uiterlijk van je huis, maar ook om eventuele beschadigingen aan te pakken. Denk hierbij aan scheuren in de binnen- of buitenmuren. Voorkom dit soort ongemakken en bijbehorende kosten en huur via Werkspot een stukadoor uit Zuid-Holland in. Onze veelzijdige stukadoors uit de regio Zuid-Holland steken hun handen uit de mouwen om van jouw stucproject een groot succes te maken.

Bekijk onze stukadoorsbedrijven uit Gouda

Woon je in de regio Gouda en zoek je een stukadoor bij jou uit de buurt? Dan zit je bij Werkspot aan het juiste adres. Bij Werkspot vind je stukadoors die je het werk uit handen nemen. Niet alleen stucen ze je huis weer glad en strak, maar zorgen ook dat het proces in goede banen wordt geleid. Dit alles om ervoor te zorgen dat jij zo snel mogelijk in een stralend huis terecht komt. Een stucer uit de buurt is overigens erg handig. Zo zijn deze vakmannen snel op de plek van bestemming, waarmee gelijk de voorrijkosten laag worden gehouden. Dit heeft weer een positieve uitwerking op je eindafrekening. Bovendien hebben stukadoors uit de regio Gouda hun naam hoog te houden voor toekomstige klussen. Kies je voor een stukadoor van Werkspot, dan kies je voor kennis, kunde en prachtig stucwerk.

Vakkundige stukadoors uit Gouda

Ieder huis kan om de zoveel jaar een goede opfrisbeurt gebruiken. Nieuw stucwerk, het pleisteren van je buitenmuren of het verwerken van sierpleister, de bij Werkspot aangesloten stukadoors uit de regio Zuid-Holland leveren dit werk op hoog niveau. Dit weten we dankzij ons reviewsysteem waar klanten uitgebreid hun mening over de kwaliteit en samenwerking kunnen ventileren.

Bij een negatieve beoordeling, pakken we het probleem direct bij de bron aan. Overigens voldoen al onze stukadoors aan strenge kwaliteitseisen, zoals een inschrijving bij de Kamer van Koophandel, een passende verzekering en branche-gerelateerde certificaten. Voor doelgerichte en energieke stukadoors, moet je er dus een uit Gouda en omstreken hebben.

Neem een stukadoor uit Gouda in de hand

Wil je spachtelputz of granol op je muur aanbrengen, maar heb je geen idee hoe dit moet? Dan heb je aan een stukadoor uit Gouda een goede. De bij ons aangesloten stukadoors zijn namelijk niet alleen goed in het aanbrengen van sierpleister, ook het algemene stuc-, pleister- en spuitwerk ziet er prachtig uit. Plaats je klus gratis op Werkspot en wij koppelen je aan een passende stukadoor. De meeste stukadoors zijn overigens ook zeer bedreven in schilderen, tegelzetten en behangen. Bespreek deze mogelijkheden van tevoren met de stukadoor van jouw keuze.

Laat je stucwerk in Gouda via Werkspot aanpakken

Nu je een idee hebt van de verschillende stukadoors uit Gouda, kun je op zoek naar een vakman die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele stukadoor in Zuid-Holland? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor stucwerk, binnenschilderwerk, behangen of betegelen.

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Gouda

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur