Vind stukadoors in Reeuwijk

Op zoek naar stukadoors in Reeuwijk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stukadoors zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Reeuwijk

 • ÖZ-IS
  ÖZ-IS
  Beoordeling: 4.7 van 54.75303 reviews
  Stukadoor in Reeuwijk

  Wat doen wij? Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit het traditioneel of trendy stukadoren van wanden en plafonds, het aanbrengen van lijsten en ornamenten, schuurwerk van wanden en plafonds, het aanbrengen van diverse pleisters, spac- en spuitwerk van wanden en plafonds, fijn pleisterwerk voor het aanbrengen van muurverven en het afwerken van gipsplaten. En uiteraard al uw schilderwerkzaamheden. Werkzaamheden Vakkundigheid, netheid en professionaliteit staan ÖZ-IS Klussenbedrijf voor in een bijzonder hoog vaandel. Door onze jarenlange ervaring in de particuliere en zakelijke afbouwbranche verrichten wij alle voorkomende traditionele- en moderne stukadoorswerkzaamheden, zoals onder andere: - reparatiewerk - pleisterwerk - raapwerk - schuurwerk - sierpleisterwerk - lijstenwerk - schilderwerk Kortom; voor alle stukadoorswerkzaamheden die uit nieuwbouw, renovatie en restauratie voortvloeien bent u bij ÖZ-IS Klussenbedrijf voor aan het juiste adres. Informeer telefonisch om te kijken wat ÖZ-IS Klussenbedrijf voor u kan betekenen in de werkzaamheden die verricht moeten worden aan uw huis of project. Tot slot Met een vakbekwame stukadoor weet u wat u in huis haalt.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Goed werk
 • Byurkyan Klussenbedrijf
  Byurkyan Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.95107 reviews
  Stukadoor in Reeuwijk

  Hierbij heb ik interesse in deze opdracht. U kunt me een bericht en eventueel uw contactgegevens doorgeven om verder af te kunnen stemmen wat uw wensen zijn. mooi stucador

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Werkt snel en goed
 • Kies Renovlies
  Kies Renovlies
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Stukadoor in Reeuwijk

  Kies Renovlies kan je helpen met je Behanger klus in Reeuwijk en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen te beantwoorden. Neem direct contact op met Kies Renovlies om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen-
  Ziet er weer mooi strak uit en snel gedaan: Renovlies behang op slaapkamers en in de woonkamer netjes geschilderd
 • Expert Bouwbedrijf
  Expert Bouwbedrijf
  Beoordeling: 4.4 van 54.45248 reviews
  Stukadoor in Reeuwijk

  Expert Bouw is een bouwbedrijf met 20 jaar ervaring in verschillende werkzaamheden. Wij zijn een bedrijf dat hoge eisen stelt aan service, kwaliteit, vakmanschap en eerlijk zaken doen. Wij zijn een bouwbedrijf dat met een vakkundig team door heel Nederland projecten, renovaties en verbouwingen succesvol uitvoert. Niet alleen ons vakmanschap ondersteidt ons van de rest, ook zijn onze prijzen altijd zeer scherp. Innovatie en efficiency is als doelstelling in ons beleid. Wij werken met proffesionele materialen en producten. Uw project is bij ons in goede handen en wij bieden u garantie en leveren het werk netjes en schoon op. Al vele jaren zijn wij werkzaam voor particulieren als bedrijven. Onze motto; AFSPRAAK IS AFSPRAAK Wij bieden voor alle werkzaamheden een garantie van 10 jaar! Met onze grote team zijn wij altijd op korte termijn beschikbaar. Onze werkzaamheden; ☆ Stucen Binnen ☆ Stucen Buiten ☆ Spachtelputz ☆ Sierpleister ☆ Verven Binnen ☆ Verven Buiten ☆ Laminaat ☆ Tegels ☆ Sloopwerkzaamheden ☆ Bouwwerkzaamheden ☆ Gipsplaatwerkzaamheden ☆ Isolatiewerkzaamheden ☆ Electrawerkzaamheden Wij zijn u graag van dienst en stellen u graag tevreden. Team EXPERT BOUW

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Prima stuc werk geleverd
 • LGP Vissers
  LGP Vissers
  Beoordeling: 4.9 van 54.9546 reviews
  Stukadoor in Reeuwijk

  Beste opdrachtgever, leuk dat je mijn pagina bezoekt. Ik zal eens wat over mezelf vertellen. Ik werk al 18 jaar als professionele stucadoor, en heb sinds 2010 mijn eigen bedrijf. Ik kom oorspronkelijk uit Den Haag maar woon nu met mijn gezin in Waddinxveen. mijn specialiteiten zijn: -Stucen binnen -spachtelputz -spuit en saus werk mijn bedrijf staat voor: -betrouwbaarheid -kwaliteit -oog voor detail -flexibiliteit Voorbereiding van het werk neem ik erg serieus, en goed contact met de klant gedurende de klus is voor mij van essentieel belang! Ik streef naar een optimaal klant tevredenheid. Ik zorg er voor dat elk project de juiste zorg en aandacht krijgt, en alles schoon en netjes opgeleverd word. Ook betaald u pas achteraf. Ik gebruik voor alle klussen dezelfde professionele materialen. het lijkt me leuk om eens langs te komen en uw klus te bekijken. misschien tot gauw ! eigenaar van onderhoud en afwerkingsberdrijf L.G.P. Vissers

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Erg tevreden over het werk dat michiel en zijn collega's geleverd hebben! Netjes gewerkt, goed geprijsd en als bonus nog gezellige mannen ook.
 • Stucadoorsbedrijf Decorum
  Stucadoorsbedrijf Decorum
  Beoordeling: 4.9 van 54.9573 reviews
  Stukadoor in Reeuwijk

  Ik ben Eli Baan van stukadoorsbedrijf Decorum : ik ben zelfstandig stukadoor sinds 1997 met bijna 40 jaar ervaring!!! Ik verricht werkzaamheden zoals gladpleisterwerk, schuurwerk, raapwerk, cementpleisters en sierpleisterwerk zoals : spachtelputz, barokpleister, structuurpleister, marmerpleister, stuc-venetien, design stucwerk en sauswerk. Kijkt u ook even op marktplaats daar staan ook velen beoordelingen over mij, http://diensten-vakmensen.marktplaats.nl/a/diensten-en-vakmensen/stukadoors-en-tegelzetters/43123-stukadoorsbedrijf-decorum.html Graag tot ziens, Vriendelijke groet, Eli Baan Stuc en Sierpleister Specialist

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Zeer professioneel! Zeer ervaren en echt liefde voor het vak! Mijn salon is prachtig gestuct, super strak! Ik kan het iedereen aanbevelen! Naast hard werken ook nog eens zeer netjes en super aardig! Een aanrader dus!!
 • Nobel Works
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Stukadoor in Reeuwijk

  Als je op zoek bent naar een Isolatiebedrijf in Gouda, dan kan Nobel Works je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Warmte isolatie, Geluidsisolatie of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Warmte isolatie-
  De kruipruimte is nu geïsoleerd. Prima en kundige, harde werkers. Goede en snelle communicatie, Johan reageert snel. We zijn zeer tevreden over de werkzaamheden.
 • OVCAN
  OVCAN
  Beoordeling: 4.6 van 54.65338 reviews
  Stukadoor in Reeuwijk

  Hierbij heb ik interesse in deze opdracht. U kunt me een bericht en eventueel uw contactgegevens doorgeven om verder af te kunnen stemmen wat uw wensen zijn. mooi stucador OVCAN

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  De stuc klus is door Ovcan vakkundig uitgevoerd.
 • HA Stucwerken
  HA Stucwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.7542 reviews
  Stukadoor in Reeuwijk

  Professioneel, afspraak is afspraak, goede prijzen en garantie.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Er kwam iemand langs voor het opnemen van het stucwerk. Diegene is niet de stucadoor zelf en vangt commissie erop. Daardoor was er wel wat communicatie verloren gegaan. De stucadoor zelf is Hakim en is goed in zijn communicatie wat wel en niet kan. We merken dat het stucwerk er netjes uit ziet. Niet even precies in alle hoeken, maar voor een zolder zijn wij zeer tevreden!
 • Baris Bouw en Laswerken
  Baris Bouw en Laswerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.8515 reviews
  Stukadoor in Reeuwijk

  Baris Bouw en las bedrijf is sinds heden gevestigd in Nederland. Hiervoor zijn wij werkzaam geweest in verschillende landen, waaronder ontwikkelingslanden. Dit onder het mom van vrijwilligerswerk en de bewoners werkervaring op laten doen.  Wij zijn met name gespecialiseerd in stucen en lassen. Daarnaast kan je bij ons terecht voor vloeren leggen, sloopwerk,schilderen, leidingen en elektriciteit.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Top!

4.8

Top beoordelingen stukadoors

Onze stukadoors in Reeuwijk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 1671 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stukadoors in Reeuwijk

Andere vakmensen in Reeuwijk

Vind vakmensen bij jou in de buurt