Vind stoffeerders in Reeuwijk

Op zoek naar stoffeerders in Reeuwijk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stoffeerders zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stoffeerders in Reeuwijk

 • carpet expert
  carpet expert
  Beoordeling: 5 van 55572 reviews
  Stoffeerder in Reeuwijk

  BINNEN 1 DAG UW DROOMTRAP(PEN) Met onze 30 jarige ervaring verzorgen wij de stoffering van uw gehele woning in alle soorten vloeren/trapstoffering/traprenovatie incl. of excl. alle benodigde materialen. Voor een gericht offerte kunt u ons contacteren.

  Laatste review:
  Trappen stofferen-
  Aardige bekwame hardwerkende vaklui.
 • A. de Vries Klus- & Schoonmaakbedrijf
  A. de Vries Klus- & Schoonmaakbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.75113 reviews
  Stoffeerder in Reeuwijk

  Ik ben Anton de Vries uit Reeuwijk/Rotterdam Lombardijen . Werk sinds 10-10-2011 voor mijn zelf . Doe verschillende klussen . Werk met schilderen met professionele latex . Lakken doe ik met / SIGMA /SIKKENS . Ik wil dat de klant tevreden kan terug kijken op mijn werk. Ook repareer ik muren ( boorgaten en schade ) klein stucwerk, behang verwijderen , muren en plafond sauzen .. Trappen aflakken / kitten. Ik ben via email altijd bereikbaar . In het weekend werk ik liever niet , maar als het moet dan ben ik daar bereid toe in sommige gevallen . Geef altijd garantie op producten die ik zelf inkoop. Sta in dienst van de klant en doe alles in overleg . Ik probeer de wensen waar te maken van de klant . U kunt mij altijd een mail sturen of bellen voor vragen , indien geen gehoor dan bel of sms ik Zo spoedig mogelijk terug .U kunt mij ook via WHATS APP benaderen . 24 uur per dag . Gratis : betrouwbaarheid en afspraken nakomen. GEVEVENS VAN MIJN KLANTEN WORDEN NOOIT AAN DERDEN VERSTREKT, EVENALS ADRES EN EMAIL EN TELEFOONNUMMERS. Ook heb ik een bedrijf aansprakelijkheids verzekering voor eventuele schade als gevolg van een klus. Met vriendelijke groet , Anton de Vries Reeuwijk. Aansprakelijkheids verzekering bij UNIVE voor schade toegebracht door het werk.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Keurig werk afgeleverd! Strakke afspraken en alles binnen de afgesproken tijd. Oog voor details, zodat ook andere onvolkomenheden direct werden meegenomen in het schilderwerk.
 • Klusbedrijf Nous

  Nog geen reviews

  Stoffeerder in Reeuwijk

  De vloerspecialist met ruim 20 jaar ervaring

 • MV stoffering
  MV stoffering
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Stoffeerder in Reeuwijk

  Heb je een Stoffeerder nodig in Zoeterwoude of omgeving? MV stoffering kan je helpen met alle klussen die een Stoffeerder voor je kan uitvoeren, zoals Gordijnen (ver)maken, Meubels stofferen, auto en boot/caravan stofferingen, zeilmakerij werkzaamheden en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken, kijk ook eens op mijn website en vraag een vrijblijvende offerte aan!

  Laatste review:
  Gordijnen (ver)maken-
  Mijn gordijnen zijn Netjes en snel vermaakt.
 • Kea's Bloemenhandel
  Beoordeling: 4.5 van 54.55134 reviews
  Stoffeerder in Reeuwijk

  Het herindelen/ inrichten van bestaande tuinen, snoeiwerkzaamheden verwijderen van oude beplanting, grondwerkzaamheden enz. Tevens voeren wij ook sloopwerkzaamheden uit zoals slopen van badkamers,keukens schuren verwijderen van vloerbedekking plavuizen laminaat parket enz. u heeft het idee en wij denken graag met u mee

  Laatste review:
  Vloer verwijderen-
  Duidelijk communciatie vooraf, op tijd, snel en goed gestripte trap.
 • QJ Klusbedrijf
  QJ Klusbedrijf
  Beoordeling: 2.4 van 52.453 reviews
  Stoffeerder in Reeuwijk

  Allround klussers Niets is te gek of te groot, alles kan gerealiseerd worden! Ik ben heel handig en ik heb meerdere jaren ervaring als mkb’er in meerdere werkzaamheden o.a - Stukadoor - Timmeren - Stratenmaker - Hovenier - Schilder Mvg QJ.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Stelletje onprofessionele amateurs, laat je niet belazeren.
 • Ubbenstijn Timmer & Hoveniersbedrijf
  Ubbenstijn Timmer & Hoveniersbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews
  Stoffeerder in Reeuwijk

  Mijn naam is Peter ijsselstijn, 35 jaar en ik ben de eigenaar van het bedrijf Ubbenstijn Timmer & Hoveniersbedrijf. Ubbenstijn Timmer & Hoveniersbedrijf is een flexibel en veelzijdig bedrijf. Ubbenstijn Timmer & Hoveniersbedrijf heeft al 13 jaar ervaring. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit: Zie mijn Werkspot profiel voor alle werkzaamheden die wij doen: - Badkamer renovatie - Hovenierswerkzaamheden - Timmerwerkzaamheden Wij geven garantie op ons werk. De garantie kan verschillen per opdracht. Dit wordt van tevoren goed afgesproken in overleg met de klant en Ubbenstijn Timmer & Hoveniersbedrijf over de voorwaarden. Met vriendelijke groet, Ubbenstijn Timmer & Hoveniersbedrijf, Peter ijsselstijn

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  We zijn goed en prettig geholpen. Ook de adviezen die gegeven werden op andere gebieden zijn zeer gewaardeerd. Daarnaast werd probleemloos geholpen met andere kleine klusjes. Bedankt Peter.
 • Artemis Klus- en Onderhoudsbedrijf
  Artemis Klus- en Onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8537 reviews
  Stoffeerder in Reeuwijk

  Bent u op zoek naar professionele klussers dan bent u bij Artemis bij het juist adres. Kwaliteit voor een betaalbare prijs. Wij doen aan ; -Laminaat leggen (ook Visgraat, PVC, Trapbekleding) -Schilderwerk (muren, kozijnen, deuren) -Stucen - Wij zijn in de Randstad actief en hebben beiden +15 jaar ervaring. Wij geven garantie voor ons werk en zijn tevens verzekerd.

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Goede service en goede prijs.
 • AvZ Vloer & Service
  AvZ Vloer & Service
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Stoffeerder in Reeuwijk

  AvZ Vloer & Service kan je helpen met je Stoffeerder klus in Rotterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Vloerbedekking leggen of vervangen, Trappen stofferen te beantwoorden. Neem direct contact op met AvZ Vloer & Service om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen. Ook komen zij graag bij u over de vloer om u bij te staan met advies en het laten zien van stalen.

  Laatste review:
  Vloerbedekking leggen of vervangen-
  Vriendelijke man, weet waar hij het over heeft, durft mee te denken, eerlijk en betrouwbaar. Het is mooi geworden!
 • atm grondverzet & meer
  atm grondverzet & meer
  Beoordeling: 3 van 5352 reviews
  Stoffeerder in Reeuwijk

  Wij zijn een allround klus / verhuur bedrijf waarbij klussen van groot tot klein gedaan kunnen worden. Wij zijn gespecialiseerd tegel zetters maar doen daarnaast ook diverse andere werkzaamheden zoals , onderhoud / verbouwing, sloopwerk,metselwerken, timmerwerken , loodgieterswerk, schilderwerken, badkamer / toilet renovatie, keukenplaatsen , spuiten van wanden en plafonds , storten van vloeistofdichte epoxy vloeren etc.

  Laatste review:
  Vlonders plaatsen of vervangen-
  geen reactie, tijdverspilling

4.7

Top beoordelingen stoffeerders

Onze stoffeerders in Reeuwijk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 100 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stoffeerders in Reeuwijk

Andere vakmensen in Reeuwijk

Vind vakmensen bij jou in de buurt