Vind sloopbedrijven in Reeuwijk

Op zoek naar sloopbedrijven in Reeuwijk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele sloopbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven in Reeuwijk

 • Arie’s klussies
  Arie’s klussies
  Beoordeling: 4.8 van 54.8526 reviews
  Sloopbedrijf in Reeuwijk

  Als je op zoek bent naar een Schilder, Stratenmaker, Tegelzetter, Sloopbedrijf in Boskoop, dan kan Arie’s klussies je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Wand- of vloertegels zetten, Bestrating aanleggen, Sloopwerk algemeen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Bestrating verwijderen/afvoeren-
  Sympathieke mannen. Communicatie perfect verlopen, eerst via berichten toen gebeld om de details te bespreken. Perfect op tijd, denkt goed mee, naar wens uitgevoerd.
 • J.Treur Dienstverlening
  J.Treur Dienstverlening
  Beoordeling: 4.9 van 54.95147 reviews
  Sloopbedrijf in Reeuwijk

  John en Giovanni Treur doen werkzaamheden in beton boren en zagen. Hierbij word gewerkt met boren en zaagbladen met diamant. Het bedrijf bestaat inmiddels 9 jaar en is sinds november 2021 met zijn zoon erbij. Gaten voor ventilatie of airco boor wij droog met stofafzuiging. Heeft u een gat nodig voor afzuiging of een nieuwe sparing voor kozijnen. Neem contact op.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  De eerste keer dat ik iemand die gaten heeft laten vallen vijf sterren geef :) flauw natuurlijk, maar we hadden een uitgezaagd gat in de muur nodig in ons nieuwbouwhuis, voor extra ruimte in de keuken. Dat moest op een specifiek moment gebeuren, omdat er daarna veel andere wzh waren gepland. Ondanks veranderingen in opleverdatum waren John (en zijn zoon) erg flexibel en vlot. De klus is goed uitgevoerd. Ook moest er een latei worden ingemetseld om de resterende muur te ondersteunen. Dit is allemaal netjes gelukt, en strak op tijd. Heel fijn!
 • BosLeds
  BosLeds
  Beoordeling: 4.9 van 54.9573 reviews
  Sloopbedrijf in Reeuwijk

  Voor diverse kleine klussen bent u bij mij aan het juiste adres. Ik werk hard, netjes en ben beleefd. Wellicht kent u mij als Erik de klusjesman uit Een Jaar Van Je Leven van SBS6, waar ik aan mee heb gedaan van Augustus 2022 t/m Augustus 2023. Mijn werkgebied is een omtrek van 20km vanaf Waarder (tussen Bodegraven en Woerden).

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Erik heeft voor onze ouders diverse boor- en verlichtingswerkzaamheden tot volle tevredenheid verricht. Hij werkt snel en nauwkeurig, denkt mee en is bovendien super vriendelijk. Wij bevelen hem van harte aan.
 • Sloopservice Utrecht
  Sloopservice Utrecht
  Beoordeling: 4.7 van 54.7598 reviews
  Sloopbedrijf in Reeuwijk

  Wij zijn een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in sloopwerkzaamheden. Wij hebben grote en/of kleine opdrachten uitgevoerd. Bij vragen kunnen we referentie geven. We zijn gestopt met verhuizing. We doen nu alleen sloopwerkzaamheden. Laagste prijsgarantie! Professionele werk leveren wij af. Opleiding VCA-VOL

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Helemaal top. Goed werk geleverd en schoon achtergelaten!
 • Kea's Bloemenhandel
  Beoordeling: 4.5 van 54.55135 reviews
  Sloopbedrijf in Reeuwijk

  Het herindelen/ inrichten van bestaande tuinen, snoeiwerkzaamheden verwijderen van oude beplanting, grondwerkzaamheden enz. Tevens voeren wij ook sloopwerkzaamheden uit zoals slopen van badkamers,keukens schuren verwijderen van vloerbedekking plavuizen laminaat parket enz. u heeft het idee en wij denken graag met u mee

  Laatste review:
  Vloer verwijderen-
  Peter komt z’n afspraken na werkt netjes en snel
 • Andrzej Nosal
  Beoordeling: 4.9 van 54.9553 reviews
  Sloopbedrijf in Reeuwijk

  Bedrijf met 15 jaar ervaring in de sloop en renovaties. Wij zijn beschikbaar in regio Noord Brabant maar buiten NB is ook geen probleem. In ons bezit zijn alle geerdschaap ook bobcat en minigraver. Wij doen sloop, opruiming en afvoeren.

  Laatste review:
  Vloer verwijderen-
  Super! Wij zijn blij. Goed en netjes gewerkt!
 • Freek Maakt
  Freek Maakt
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Sloopbedrijf in Reeuwijk

  Freek Maakt kan je helpen met je Schilder, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Timmerman klus in Gouda en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Schutting of hek plaatsen, Pergola of tuinhuis plaatsen, Tuinonderhoud, Meubels (de)monteren, Meubel(s) maken, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met Freek Maakt om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Kwam op tijd, top werk afgeleverd, prettig iemand
 • Prevsbusiness
  Prevsbusiness
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Sloopbedrijf in Reeuwijk

  Wij zijn Hypecleaning & zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van auto’s, huizen & tuinen. Daarnaast doen wij ook sloop- en opruimwerkzaamheden. Een kleine inlichting over de schoonmaakwerkzaamheden zijn: - Auto’s: gedetailleerd interieur & exterieur. - Huizen: meubels zoals banken, stoelen & tapijten. - Tuinen: hogedruk- & groene aanslagreiniging - Vlekken, huisdierharen & vreemde geuren verwijderen en elimineren wij ook. Dit is hoe Hypecleaning in elkaar zit en met onze jarenlange expertise kunnen wij u van dienst zijn. Neem gerust contact op.

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Aardige mannen die snel en efficiënt te werk gaan! Erg fijn
 • KaLu Sloop en Asbestsanering
  KaLu Sloop en Asbestsanering
  Beoordeling: 4.8 van 54.858 reviews
  Sloopbedrijf in Reeuwijk

  Ben je op zoek naar een asbestverwijderaar? Dan kun je in Nieuwerkerk aan den IJssel bij KaLu Sloop & Asbestsanering terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Asbest verwijderen Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Asbest verwijderen-
  Snelle service, vriendelijk personeel, planning in goed overleg
 • Van bengelen
  Van bengelen
  Beoordeling: 5 van 55551 reviews
  Sloopbedrijf in Reeuwijk

  Goede dag wij zijn vanbengelen uit Haastrecht. Wij beschikken over eigen minikranen, minishovel, rupsdumpers. Wij doen complete tuinaanleg,mini grondverzet in tuinen,maar inpandig sloopwerk.

  Laatste review:
  Afvoer van graaf- of tuinafval-
  Zeer vriendelijke mannen die goed en snel werk hebben geleverd. In een dag hebben ze de oude schelpen afgevoerd en nieuw grind gelegd. Ons zoontje vond het fantastisch om te kijken hoe ze aan het werk waren en mocht zelfs even helpen op de shovel.

4.8

Top beoordelingen sloopbedrijven

Onze sloopbedrijven in Reeuwijk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 577 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale sloopbedrijven in Reeuwijk

Andere vakmensen in Reeuwijk

Vind vakmensen bij jou in de buurt