Vind Gevelreinigers in Reeuwijk

Op zoek naar Gevelreinigers in Reeuwijk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Gevelreinigers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde gevelreinigers in Reeuwijk

 • Buitenhuis reiniging
  Buitenhuis reiniging
  Beoordeling: 5 van 55532 reviews
  Gevelreiniger in Reeuwijk

  Buitenhuis reiniging is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het: Hoge Druk Stoom reinigen van pannendaken en gevels. Impregneren van gevels keramische betonnen en leien daken. Telescopisch reinigen van zonnepanelen m.b.v. osmosewater, wij reinigen met telescopische stelen van 6 t/m 18 meter.

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Super tevreden met het werk van Brahim. Ook fijne communicatie gehad!
 • J Klooster
  J Klooster
  Beoordeling: 5 van 55528 reviews
  Gevelreiniger in Reeuwijk

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Fijne communicatie konden de klus snel doen. Gevel ziet er weer super uit!
 • Ennuwel reiniging
  Ennuwel reiniging
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Gevelreiniger in Reeuwijk

  Graffiti verwijdering, gevel reiniging. Is gevel, terras, metalen onderdeel, houtwerk etc. niet schoon? En nu wel! Ennuwel reiniging is een netwerk in specialistische reiniging. Onze lokale specialist maakt jouw object weer mooi! Onze specialisten staan voor u klaar voor specialistische én duurzame reiniging. We zijn niet alleen specialist in graffiti verwijdering en reinigen, maar ook in het duurzaam reinigen. Wij reinigen nagenoeg elk object, dit kunnen wij uitvoeren omdat wij gebruik maken van Laser cleaning, Soda stralen, Stoom reiniging en Hogedruk reiniging, Duurzaamheid We maken het niet alleen schoon, maar maken het ook duurzaam schoon! Wij maken geen gebruik van zware schoonmaakmiddelen maar van biologische afbreekbare reinigingsmiddelen. Bij alle werkzaamheden gebruiken we moderne machines en de nieuwste technieken. Wij maken uw object duurzaam mooi! Onze reiniging garantie We komen bij je langs of aan de hand van door jou aangeleverde materialen bepalen wij samen wat jij mooi vindt, want mooi is immers voor iedereen anders. Jong en Ambitieus Wij zijn een jong en ambitieus bedrijf, waarbij door ons gezamenlijke netwerk van specialisten wij een jarenlange ervaring bundelen in het reinigen van gevels, terrassen, metalen onderdelen, houtwerk en nog veel meer.

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Prima gedaan!
 • Dako B.V.
  Dako B.V.
  Beoordeling: 4 van 5452 reviews
  Gevelreiniger in Reeuwijk

  DAKO B.V. is gespecialiseerd in Gevelreiniging, Gevelrenovatie waaronder het vernieuwen van voegen, impregneren , de schoonmaak van muren, verwijderen van roest, graffiti, verf etc. Roest en verfverwijdering ook mogelijk op metalen oppervlakten, hout en meer. Het verwijderen van roest, verf, graffiti etc. wordt gedaan met een nieuwe lasertechnologie. Zo heeft u geen last van stof en vervelende geuren, en blijft er een schoon oppervlakte over! Mocht u een andere klus hebben, en vraagt u zich af of dit mogelijk is bij ons, vraag dit gerust. Wij werken met zowel lasers (zie portfolio), als met stoomapparaten. Neem contact met ons op om je project te bespreken en een offerte te ontvangen!

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Kwamen van te voren langs om klus te bespreken. Professioneel en we konden snel terecht bedankt
 • Voegbedrijf C. Bakker
  Voegbedrijf C. Bakker
  Beoordeling: 4.3 van 54.3520 reviews
  Gevelreiniger in Reeuwijk

  Ik ben op mijn 15de begonnen met voegen en op 15-06-1998 begon ik als ZZPer. Ik ben nu 52 jaar en heb nog steeds veel plezier in mijn werk. Ondertussen heb ik alle spullen zelf gekocht ook een straalunit(neveljet is milieu vriendelijk). En werk ik nauw samen met jbgevels uit ijmuiden.

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Zeer prettig contact. Netjes alle afspraken nagekomen. Maar het allerbelangrijkste: het werk keurig gemaakt en opgeleverd.
 • Verwassing

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Reeuwijk

  Ik ben een ervaren glazenwasser/schoonmaker die al ruim 20 jaar ervaring heeft! Ik zeem op dit moment in 2 wijken, en zeem in de zomervakantie voor namelijk grote scholen van ruim 4000 2m Verder maak ik terreinen schoon met de hogedrukspuit en zeem ik nu huizen die op geleverd moeten worden. Dakgoten en dakkapellen is voor mij ook geen probleem.. en verdere schoonmaak in en rond om het huis en tuin!

 • Tanouti bouw

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Reeuwijk

  Mijn hoofdwerkzaamheden staan vooral uit het op en afbouwen van bouwmiddelen. Door mijn ervaringen kan ik u helpen in het vervullen van uw vraag naar een nieuwe werknemer. Ik bezit over het vca vol certificaat en ben bezig met mijn MVK opleiding. Ook heb ik gewerkt als schoonmaker op verschillende werkplekken en ben bereid om alles schoon te maken. Ik ben een hard werkend persoon die zijn uiterste best doet om zijn werkzaamheden zo goed mogelijk te vervullen. Wilt u weten wat ik precies allemaal heb gedaan en mijn cv bekijken? Stuur mij gerust een berichtje en wie weet zijn wij de perfecte match!

 • softwashtotaal

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Reeuwijk

  kan je helpen met je Gevelspecialist klus in Den Haag en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gevelrenovatie, Muren of gevels reinigen of zandstralen, Gevel of tegels voegen, Gevel reparatie of behandeling, Opstijgend of doorslaand vocht bestrijden te beantwoorden. Neem direct contact op met om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • atm grondverzet & meer
  atm grondverzet & meer
  Beoordeling: 3 van 5352 reviews
  Gevelreiniger in Reeuwijk

  Wij zijn een allround klus / verhuur bedrijf waarbij klussen van groot tot klein gedaan kunnen worden. Wij zijn gespecialiseerd tegel zetters maar doen daarnaast ook diverse andere werkzaamheden zoals , onderhoud / verbouwing, sloopwerk,metselwerken, timmerwerken , loodgieterswerk, schilderwerken, badkamer / toilet renovatie, keukenplaatsen , spuiten van wanden en plafonds , storten van vloeistofdichte epoxy vloeren etc.

  Laatste review:
  Vlonders plaatsen of vervangen-
  geen reactie, tijdverspilling
 • Laurent Kooij
  Laurent Kooij

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Reeuwijk

  Wij zijn een jong bedrijf die service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel hebben staan. Of dat u nou uw tuin wilt opfleuren met nieuwe planten, uw onkruid graag uit uw tuin wilt hebben of bijvoorbeeld graag uw hagen gesnoeid wilt hebben, u bent dan bij ons aan het goede adres. Wij zijn actief voor particulieren en bedrijven.

4.7

Top beoordelingen Gevelreinigers

Onze Gevelreinigers in Reeuwijk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 31 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Gevelreinigers in Reeuwijk

Andere vakmensen in Reeuwijk

Vind vakmensen bij jou in de buurt