Vind stratenmakers in Reeuwijk

Op zoek naar stratenmakers in Reeuwijk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Reeuwijk

 • Mantjes Tuinen
  Mantjes Tuinen
  Beoordeling: 4.8 van 54.85124 reviews
  Stratenmaker in Reeuwijk

  Mantjes Tuinen is gespecialiseerd in het aanleggen van bestratingen, beplanting en alles wat u maar in de tuin kan wensen. Mantjes Tuinen is gevestigd in Reeuwijk. De klant staat altijd op nummer 1 en wij zorgen dat altijd alle afspraken netjes nagekomen worden. www. mantjestuinen. nl Instagram: @mantjestuinen

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Zeer goede begeleiding en communicatie. Aanrader!
 • Pater Groendiensten
  Pater Groendiensten
  Beoordeling: 4.6 van 54.6536 reviews
  Stratenmaker in Reeuwijk
  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Allereerst zijn wij echt blij met het resultaat. Karel heeft bij ons de betegeling gedaan in de tuin ivm de aanleg van een veranda. Karel is een man met ervaring en kennis van zaken. Hij denkt met je mee om samen tot het beste resultaat te komen. Hij komt zijn afspraken na en ook mbt nazorg doet hij waar hij voor staat. Voor toekomstige klussen zullen wij hem zeker contacteren en verder zouden we hem zeker aanraden. Karel bedankt.
 • B.T. Agterof
  B.T. Agterof
  Beoordeling: 4.9 van 54.9529 reviews
  Stratenmaker in Reeuwijk

  Wij zijn gericht en gespecialiseerd op het gebied van grondwerk, zoals graaf werkzaamheden en het transporteren van grond

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Bernardo benaderde de klus op de juiste manier, namelijk om eerst ter plekke te komen kijken. Alles is op een hele prettige manier verlopen! Hij denkt goed mee, komt met oplossingen en komt alle afspreken keurig op tijd na en dit alles voor een nette prijs! Ik zal hem zeker weer benaderen, als ik een klus heb!
 • Rijsbergen Hovenier
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Stratenmaker in Reeuwijk

  Rijsbergen Hovenier, de specialist in het aanleggen van sierbestrating, tuinrenovatie en grondverzet. Inmiddels al 30 jaar in het vak, naast een berg aan eigen ervaring werk ik samen met ervaren vakmannen om zo altijd het beste resultaat te kunnen behalen. Vragen of advies nodig, ik sta 24/7 voor u klaar!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Zeer netjes bestraat, vriendelijk en goede communicatie. De klus was snel geklaard en bovendien recht en strak.
 • Alles Buiten
  Alles Buiten
  Beoordeling: 5 van 55516 reviews
  Stratenmaker in Reeuwijk

  Alles Buiten heeft meer dan tien jaar ervaring in tuin en buitenruimte. Wij proberen samen met u altijd tot een mooi eindresultaat te komen. Klant en kwaliteitsgericht.

  Laatste review:
  Hek of schutting repareren of onderhouden-
  Snel en vakkundig geholpen
 • Jaimystraatwerk
  Beoordeling: 4.7 van 54.757 reviews
  Stratenmaker in Reeuwijk

  Straatmaker met 30 jaar ervaring. In bezit van alle gereedschappen om tuinen te maken. Alle soirten werkzaamheden van straatwerk ,schuttingen plaatsen tot grindvlakken aanleggen. Niet tevreden- geen betaling. Niks vooraf,alles na oplevering.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Om te beginnen laat ik vanaf nu mijn klussen in de tuin door Barry uitvoeren! Zo tevreden, qua service, vriendelijkheid, stiptheid en beloften die volledig nagekomen worden en misschien zelfs overtroffen worden. Bedankt!
 • Agriffioentuin&grondwerk
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Stratenmaker in Reeuwijk

  Agriffioentuin&grondwerk is je ideale partner als je een Hovenier nodig hebt in Driebruggen en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen... en nog veel meer diensten die wij als Hovenier voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Zeer goede ervaring met Adriaan. Hij heeft voor oplossingen gezorgd toen er wat problemen ontstonden. Ik raad hem zeker aan en zal hem ook zeker opnieuw inhuren bij mijn volgende klus! Een dikke 5 sterren voor dit bedrijf!
 • MS Building
  MS Building
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Stratenmaker in Reeuwijk

  Heb je een Klusbedrijf nodig in Zoetermeer of omgeving? MS Building kan je helpen met alle klussen die een Klusbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Harde werkers. Hebben onze tuin leeggehaald, afgevoerd en met beleid de tegels in onze achtertuin gelegd.
 • De Bree Terras- & Tuinaanleg
  De Bree Terras- & Tuinaanleg
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Stratenmaker in Reeuwijk

  Werkgebied regio Bodegraven, Reeuwijk, Gouda, Nieuwerbrug, Zwammerdam, Boskoop, Waddinxveen, Zevenhuizen, Kamerik, Woerden en Alphen aan den Rijn. Het aanleggen van complete tuinen. Van straatwerk, groenborders, vlonders tot schuttingen, overkappingen en beschoeiingen. De Bree Terras- & Tuinaanleg is in het bezit van verschillende certificaten en opleidingen om u optimaal van dienst te kunnen zijn.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Verliep heel soepel, ging snel, goed werk afgeleverd
 • atm grondverzet & meer
  atm grondverzet & meer
  Beoordeling: 3 van 5352 reviews
  Stratenmaker in Reeuwijk

  Wij zijn een allround klus / verhuur bedrijf waarbij klussen van groot tot klein gedaan kunnen worden. Wij zijn gespecialiseerd tegel zetters maar doen daarnaast ook diverse andere werkzaamheden zoals , onderhoud / verbouwing, sloopwerk,metselwerken, timmerwerken , loodgieterswerk, schilderwerken, badkamer / toilet renovatie, keukenplaatsen , spuiten van wanden en plafonds , storten van vloeistofdichte epoxy vloeren etc.

  Laatste review:
  Vlonders plaatsen of vervangen-
  geen reactie, tijdverspilling

4.6

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Reeuwijk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 328 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Reeuwijk

Andere vakmensen in Reeuwijk

Vind vakmensen bij jou in de buurt