Vind stratenmakers in Eindhoven

Op zoek naar stratenmakers in Eindhoven? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

4.5

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Eindhoven, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 58 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Eindhoven

 • Minigraver verhuur Klomp
  Beoordeling: 4.8 van 54.8592 reviews
  Stratenmaker in Eindhoven

  Minigraver verhuur Klomp is een eenmanszaak die vanaf 2010 actief is met minigravers in het grondwerk. In totaal ruim 9 jaar werkzaam met grondwerkzaamheden. Graag kom ik vrijblijvend de opdracht bezichtigen voor een exacte prijsopgaaf.

  Laatste review:

  Grond afgraven of egaliseren -

  Sander was zeer flexibel, goed in de communicatie en heeft geweldig werk verricht. Dank je wel Sander voor de fijne samenwerking en we zien elkaar vast bij een volgende klus!
 • klusbedrijf AWA
  klusbedrijf AWA
  Beoordeling: 4.7 van 54.759 reviews
  Stratenmaker in Eindhoven

  Klusbedrijf Awa heeft heel goed ervaring om heel veel sort klussen netjes te doen. Bijna 20 jaar heb ik klusjes gedaan. In korte tijd en met goede kwaliteit doen wij klusjes.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Ze houden zich aan hun afspraak en er wordt van te voren een offerte opgesteld. Als er wat iets meer moet gebeuren word daar geen probleem van gemaakt en zullen ze ook geen extra kosten voor gerekend worden. Ze leveren, boven verwachting, zeer goed werk af. Netjes en schoon achtergelaten. Als er iets mis is, bijvoorbeeld een of een paar tegels los dan hoef je maar te bellen en het word gewoon hersteld je krijgt tenslotte 2 jaar garantie wat op de factuurvermeld staat. Ik raad dit bedrijf aan ze werken secuur en heel netjes. Mijn volgende klussen laten we door h uitvoeren. Echt een topbedrijf klant vriendelijk en je weet meteen waar je aan toe bent
 • V.O.F. Bestratingsbedrijf van de Ven
  V.O.F. Bestratingsbedrijf van de Ven
  Beoordeling: 4.5 van 54.55106 reviews
  Stratenmaker in Eindhoven

  Van de ven bestratingen bv Werk zowel voor gemeente als voor particulieren Wij kunnen het straat en grondwerk en de nodige bekabeling van A tot Z voor U uitvoeren Wij kunnen ook een breed scala van machines inzetten van 70 cm breed tot 2,5 m breed. Voor levering van bestratings materialen zowel nieuw als gebruikt kunt U ook bij ons terecht En ook voor ophoog zand en zwarte grond, en de nodige semi verhardingen bent U bij ons op het juiste adres

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Na een kijkje van Cees over wat wij voor ogen had met onze tuin kregen we advies en een prijs die ons aanstond. Wij hebben Cees en Toon een nieuw terras van 63m2 laten leggen met keramische tegels. Ook hebben ze de tuin opnieuw op hoogte gebracht en hebben ze graszoden gelegd .Het is erg mooi geworden en we zijn erg tevreden.Alles word geregeld en afval nemen ze ook mee. Wat ook fijn was dat ze snel met het karwei konden starten,al na 2 weken, en alles achter elkaar hebben afgewerkt. Fijne mensen om mee te werken. Heren bedankt voor het mooie resultaat! Edu&Marie-Jose Loupias
 • Klusbedrijf Wetzer
  Beoordeling: 4.8 van 54.8528 reviews
  Stratenmaker in Eindhoven

  Welkom bij klussenbedrijf Wetzer, mijn naam is Cor Wetzer de eigenaar. N a 6 jaar in loondienst in de bouw te hebben gewekt heb ik in 2002 dit bedrijf opgestart. Bij het bedrijf dat ik werkte deed ik veel uiteenlopende werkzaamheden. De werkzaamheden waarin ik nu gespecialiseerd ben zijn: - badkamer en toilet renovatie - tegelzetten - tegelvloeren leggen - bestrating en sierbestrating - loodgieterswerkzaamheden - algemene klussen in en om het huis Ik werk over het algemeen in mijn eentje omdat ik niet de grootste klussen oppak en alles zelf kan doen. Graag bespreek ik van tevoren wat er moet gebeuren.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Top vakman levert goed werk en let op de details die de uitvoering ten goede komen. Komt afspraken na. Zeker aanrader.
 • S. Janssen Infra
  S. Janssen Infra
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Stratenmaker in Eindhoven

  Wij zijn een jong en ambitieus bedrijf die gespecialiseerd is in het uitvoeren van grondwerken, straatwerken, sloopwerken en rioleringen. De werkzaamheden bestaan uit het aanleggen van paden, terrassen, opritten, complete terreinverhardingen inclusief het benodigd grondwerk en de aan en afvoer van zand/grond. Verder halen wij uw tuin leeg, ontgraven we woningen, funderingen, sleuven voor leidingen en leggen we riolering. Kortom we verzorgen het totaal pakket. Wij willen meerwaarde bieden door kwalitatief goed werk af te leveren en betrouwbaar te zijn in de breedste zin van het woord. Met vriendelijke groet, S.J.J. (Sander) Janssen S.Janssen Infra

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Hoge kwaliteit en echt professioneel werk!
 • Klusbedrijf SL
  Klusbedrijf SL
  Beoordeling: 4.1 van 54.158 reviews
  Stratenmaker in Eindhoven

  Bent u ook opzoek naar een ervaren klusteam die u klus op een professionele wijze kan uitvoeren? dan kijken we samen wat we kunnen betekenen! Wij zorgen ervoor dat uw klus op een professionele wijze word uitgevoerd en dat voor een eerlijk budget! Van schilderen, isoleren tot aan complete huis/badkamer renovaties! Kijk op onze Facebook voor meer foto’s ( Klusbedrijf SL ) Omgeving Brabant ( ook door heel Nederland )

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Helaas geen goede ervaring. Flinke vertraging door fouten in de planning en vervolgens zijn de werkzaamheden ook nog eens slecht uitgevoerd. Een gedeelte van het tegelwerk moest overnieuw gedaan worden en erg strak is het niet gelegd. Vervolgens kregen we na het in gebruik nemen van de douche een enorme lekkage, met extra schade als gevolg. Ze lossen het wel op, maar het is gewoon schandalig dat er zulke grove fouten gemaakt worden. De communicatie verloopt moeizaam en we hebben niet het gevoel dat we te maken hebben met mensen met échte kennis en ervaring. Daarom hebben we besloten om de rest van de badkamer zelf af te maken en zelf te herstellen waar we niet tevreden over zijn. Het vertrouwen is er gewoon niet meer.
 • Handyman Heeze C.V.
  Handyman Heeze C.V.
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Stratenmaker in Eindhoven

  Handyman Heeze voor al uw klussen om het huis. Gespecialiseerd in bestrating. We can also communicate in English Wir können auch auf Deutsch kommunizieren Podemos comunicar en Español tambien

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Davy heeft prima werk geleverd. Onze voortuin is mooi bestraat en al het groen is weggebracht door hem. Davy denkt mee en geeft tips en daarbij zijn eerlijke mening over wat op de lange termijn het meest duurzaam is. In een dag was hij klaar, een snelle en secure werker. Wij zijn heel tevreden.
 • Heijmans grondverzet en bestratingen
  Heijmans grondverzet en bestratingen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9518 reviews
  Stratenmaker in Eindhoven

  -Vca gecertificeerd -ruim 12 jaar ervaring met minigraver - regio noord Brabant -bestratingen -grondwerkzaamheden -boomstronken verwijderen -sloopwerkzaamheden

  Laatste review:

  Grond afgraven of egaliseren -

  Prettig contact en snel geregeld.
 • DAM Projecten
  DAM Projecten
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Stratenmaker in Eindhoven

  DAM Projecten ! is een compleet hoveniersbedrijf. die gespecialiseerd is in het realiseren van uw droomtuin. U heeft voor alles 1 aanspreekpunt. Na de werkzaamheden werken we voornamelijk met onderhoud 2 of 3 maal per jaar . Ivm goed onderhoud en voeding. Maar ook voor al uw * buitenschilderwerk (stenen). * sfeerconcepten (buiten). * tegel en straatwerk. * klein sloopwerk. * schoonmaakdiensten (kantoren, bouwopleveringen. Kortom om een mooie tuin te creëren van A tot Z neem dan contact op met DAM projecten. Ons motto = " een groener leven , is een beter leven"

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Excellent work ; very professional team . One of the days of the work it was supposed to be 36 degrees temperature , The team arrived at 5:30 am in the morning to start the work early. You can expect quality work and hard working team. Highly recommend.
 • van Weert hoveniers
  van Weert hoveniers
  Beoordeling: 4.7 van 54.758 reviews
  Stratenmaker in Eindhoven

  Voor het compleet leeghalen en opnieuw aanleggen van uw tuin, Dus alle oude beplanting, onkruid en heggen eruit, evt ook de oude bestrating inclusief afvoer. Oude grasmatten eruit en nieuwe grasmat erin, geen probleem. Snoeiwerk, bladeren opruimen, bomen rooien, stronken weghalen, bestrating reinigen, tuinonderhoud, grond afgraven en afvoeren enz. uw tuin weer mooi , en dat meestal in 1 dag. Het aanleggen van nieuwe tuinen doen wij altijd na een eerste vrijblijvend bezoek zodat we erna een prijsopgaaf kunnen doen.Wij maken elke tuin weer mooi tegen een aantrekkelijk tarief.

  Laatste review:

  Grond afgraven of egaliseren -

  Ontzettend meedenkend, leuk en fijn contact en heel net werk....

Populaire lokale stratenmakers in Eindhoven

Andere vakmensen in Eindhoven

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur