Vind stratenmakers in Oosterhout

Op zoek naar stratenmakers in Oosterhout? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

4.2

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Oosterhout, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.2 op 5 op basis van 52 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Oosterhout

 • Hoveniersbedrijf #A.V.

  Stratenmaker in Oosterhout

  Beoordeling: 4.4 van 54.4579 reviews

  Bestratingen, bomen verwijderen, schuttingen plaatsen, overkappingen en allerlei kleine werkzaamheden. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Zoals afgesproken doet Arie goed zijn werk ! Was snel beschikbaar, zeker een aanrader!
 • Hovenier Hans Verwijmeren

  Stratenmaker in Oosterhout

  Beoordeling: 4.5 van 54.5585 reviews

  Welkom op het profiel van Hovenier Hans Verwijmeren! Mijn naam is Hans Verwijmeren en heb ruim 30 jaar ervaring als hovenier. Na mijn school heb ik de opleiding voor vakbekwaam hovenier gevolgd en alle diploma's hiervoor behaald. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit het volgende; • Tuinen • Bestrating • Schuttingen plaatsen • Vijvers uitgraven • Algeheel onderhoud • Snoeien Een allround hovenier met veel ervaring! Ik kom graag met u in contact om uw wensen te bespreken. Met vriendelijke groeten, Hans Verwijmeren Hovenier Hans Verwijmeren

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Wij zijn zeer tevreden met het geleverde werk. Van het advies tot de planning en de kwaliteit van het werk, alles was goed geregeld en perfect aangelegd.
 • J. van Peer

  Stratenmaker in Oosterhout

  Beoordeling: 4.4 van 54.4576 reviews

  voor al u straatwerk in en rondom u tuin,altijd vrijblijvend een offerte,en altijd garantie, ook kunnen we u tuin uitgraven, of zand erin brengen met een klein shoveltje, J.van.PEER

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Johan is een zeer aardige en kundige vakman, heeft ons fijn en snel geholpen.
 • de Heus Infra

  Stratenmaker in Oosterhout

  Beoordeling: 4.8 van 54.8560 reviews

  de Heus infra is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in alle voorkomende werkzaamheden betreffende riolering en straatwerk. u kunt bij ons terecht voor de volgende werkzaamheden : riool ontstoppen , riool inspecteren ( door middel van camera ), riool detecteren ( bij stank of lekkage ), riool vernieuwing/reparatie , riool aanleg. Tevens kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor al uw straat werk. De Heus infra met ruim 24 jaar ervaring ook de juiste keuze voor u. Hierbij een aantal van mijn referenties. Zoals u ziet neem ik mijn werk serieus en kom ik mijn afspraken na: Beoordeling van klanten: 5x 0x Ontstoppen/ vervanging riolering in Breda Geplaatst door Maartje op 20 feb. '15 | 9½ jaar actief op Marktplaats We dachten een verstopt toilet te hebben, John maakte op korte termijn tijd om e.e.a. op te komen lossen. Het probleem bleek gecompliceerder te zijn. Samen met een bevriende loodgieter heeft John de Heus e.e.a. opgelost. Alles kon op korte termijn. Ook de opengegraven voortuin is door John weer netjes bestraat, nadat de riolering werd vervangen. Hij probeerde absoluut mee te denken om voor ons tot een goede én betaalbare oplossing te komen. Snelle service, goed bereikbaar, tevreden met het afgeleverde werk! Maartje Onze keuken afvoerwas verstopt, John gevonden via marktplaats, hij maakte gelijk tijd voor ons en heeft ons probleem opgelost en goede tips gegeven. Zijn erg tevreden over de werkzaamheden en inzet want het was echt een rotklus maar John ging door tot het probleem was opgelost. De prijs was zoals afgesproken ook al had hij meer kunnen vragen want hij is erg lang en intensief bezig geweest. Erg bedankt John!!!!!!! Groetjes uit Raamsdonksveer Huisriolering deels vernieuwd in Breda Geplaatst door Hans op 29 sep. '13 | 7 jaar actief op Marktplaats John de Heus heeft in de kruipruimte van mijn huis de afvoeren gedeeltelijk vernieuwd en deze direct buiten het huis opnieuw aangesloten op het dwa-riool. De werkzaamheden zijn goed en binnen de afgesproken tijd uitgevoerd voor de afgesproken prijs. Ik ben een tevreden klant. Hans Vervanging Riolering in Breda Geplaatst door van zuijlen op 12 sep. '13 | 6 jaar actief op Marktplaats Perfect, Na telefonisch contact met John kwam hij dezelfde avond nog kijken naar het probleem. Snelle service, goed advies en ons probleem vakkundig opgelost voor een goede prijs. Zeker aan te raden voor een ieder die problemen heeft met de riolering. Riolering in Breda Geplaatst door Ton op 23 jun. '13 | 9 jaar actief op Marktplaats Goede zaken gedaan. Snelle reactie en het probleem snel en goed opgelost. Zeker aan te bevelen. John bedankt. groeten, John de Heus

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Top bedrijf en vlug schakelen. Super blij mee..
 • Infra White

  Stratenmaker in Oosterhout

  Beoordeling: 4 van 54514 reviews

  Infra White

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  IS ECHT NIET BETROUWBAAR. Hij doet zijn eigen eerst heel mooi voor ook als hij de eerste dag kom voor de klus werkt hij wel hard maar als je hem al betaald en hij moet nog terug komen voor de klus af te maken komt hij niet meer opdagen en blokkeert hij je nummer zodat je hem nier kan bereiken . Dit heeft hij ook al eerder gedaan in febr.dit jaar en zoiets ook in 2019 en 2018. Doe vooral een klacht indienen hier bij werkspot en laat vooral je ervaring hierop achter. Zo kan je andere misschien ervan er weerhouden om hem in te huren. Beetje jammer leek een hele aardige jongen die goed werkte maar als hij dit nog vaker gaat doen gooit hij op een gegeven moment zijn eigen ramen in. Hoop dat mensen er niet in gaan trappen.
 • Loon- en verhuurbedrijf Wim van Ginneken

  Stratenmaker in Oosterhout

  Beoordeling: 4.5 van 54.5520 reviews

  Welkom op het profiel van W. van Ginneken Grondverzet. Wij leveren een compleet dienstenaanbod voor particulieren, (agrarische) bedrijven en overheidsinstellingen. Wij zijn gespecialiseerd in: Grondwerken, cultuurtechnische werken, sloopwerken, rioleringen, opschonen van tuinen (verwijderen groen & puin), terreinverharding, transport, gladheidsbestrijding & bestratingen. Ook leveren wij: Zand, grind, grond(teelaarde), menggranulaat e.d. Wij maken het werk op de juiste manier en werken voor een 100% resultaat. Graag komen we persoonlijk met u in contact, dan kunnen we de beste inschatting maken en weten beide partijen precies waar aan toe te zijn. Hopelijk kunnen we U tot dienst zijn!

  Laatste review:

  Grond afgraven of egaliseren -

  Heel aardige man, denkt mee. Zijn zoon heeft uiteindelijke de klus gedaan, ook een prima kerel, netjes, werkt hard en heeft kennis van zaken. Top dus!
 • W. Hakkens bestratingen

  Stratenmaker in Oosterhout

  Beoordeling: 4.9 van 54.955 reviews

  Beste mensen, Ik ben een jonge ervaren stratenmaker die al 15 jaar het stratenmakers vak uitoefent. Sinds deze jaren heb ik een hoop ervaring opgedaan in zowel nieuwbouw als bestaande huizen en tuinen. En heb ik het straatwerk van vele materialen en producten eigen gemaakt. De materialen\producten. Natuursteen (tegels en straatstenen) Keramische tegels Beton (klinkers en Tegels) tegels tot wel 80cm Grind/split Muurblokken Herbestraten HWA afvoer en drainage Heeft u een tekening of een schets laten maken, of een eigen inzicht hoe uw tuin, oprit, patio of wat dan ook wat u bestraat wilt hebben er uit moet zien. Dat kunnen we uitvoeren. Ook ben ik de juiste man om uw tuin groener te maken met bijv. (kunst)gras. Het rooien van kleine bomen\struiken tot ongeveer 3 meter is ook geen probleem.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  We zijn erg te spreken over Wesley. Hij werkt als een paard, communiceert vriendelijk en klantgericht en komt afspraken na. De prijs was redelijk. Enige verbeterpuntje zou het berekenen van het aantal benodigde tegels zijn, daar kwamen we aan het eind van het project mee in de knel en die bleken niet zo makkelijk als gedacht bij te bestellen waarom we daar voor een iets minder fraaie oplossing hebben moeten kiezen. Maar wederom wel in goed onderling overleg.
 • Van den Heijkant Tegelwerken

  Stratenmaker in Oosterhout

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Hallo, mijn naam is Joey van den Heijkant, en ik ben de eigenaar van ´´Van den Heijkant Tegelwerken´´. Voordat ik een eigen onderneming had, heb ik 10 jaar voor een aannemersbedrijf gewerkt. Daar heb ik het vak Tegelzetten mogen leren en beoefenen, en zo dus ook veel ervaring op gedaan in het tegelen en uitrapen van onder andere badkamers, keuken en toiletten. U kunt bij mij dus prima terecht voor een schitterende badkamer, keuken of toilet. Maar ook voor vloeren zoals: tegelvloeren(lijm), vloertegels in de specie, specievloeren en Gietvloeren (egaliseren). En het leggen van (Stenen) dorpels,(stenen) raamdorpels. Als eigenaar ben ik VCA** gecertificeerd. Ieder project dat ik aanneem zie ik als een leuke uitdaging met vooruitzicht op een prachtig resultaat!

  Laatste review:

  Echt een Vakman!! Joey heeft super netjes werk afgeleverd. Ik ben heel blij met het resultaat. Zeker een aanrader!
 • Beautiful Garden

  Stratenmaker in Oosterhout

  Beoordeling: 4.5 van 54.55132 reviews

  Ik zal mezelf even voorstellen, Ik ben Joep Leijendekkers en heb een Hoveniersbedrijf ''Beautiful Garden'' die opereert vanuit Oosterhout (Noord-Brabant). Ik ben al zo'n 20 Jaar ! werkzaam in Particuliere en Bedrijfstuinen in heel Nederland tot Belgie, maar vooral en hoofdzakelijk in heel Brabant zoals : Oosterhout,Den-Hout,Breda,'S Gravenmoer, Terheijden,Etten-Leur,Prinsenbeek,Hooge-Zwaluwe,Lage-Zwaluwe,Teteringen,Nieuwendijk,Roosendaal,Bosschenhoofd,Den-Bosch,Dordrecht,Oisterwijk. Maar ook vanuit Oss, Oudewater,Bergen,Almkerk,Bergen op Zoom,Tilburg,Rotterdam,Schiedam,Capelle aan de Ijssel,Rhoon,Tiel,Vlaardingen,Nieuwegein,Nieuwkerk aan de Ijssel,Lage Mierde,Gouda, Spijkenisse,Halsteren,Boxtel,Barendrecht,Hendrik ido Ambacht, Poortugaal,Zuid-Beijerland,Heerle,Gorinchem ,Heerjansdam,Papendrecht en Brussel. Kortom door heel Nederland! De Tuinwerkzaamheden die ik aanbied zijn o.a: # Winterbeurten,voorjaarsbeurten,zomerbeurten,najaarsbeurten,snoeiwerk,dakgoten legen,gazons # Gladheidsbestrijding (sneeuw ruimen,zout strooien) # Leveren van beplantingen,graszoden,bestrating etc., # Afvoeren van grofvuil,ijzer,sjouwen van wasmachines en andere spullen in huis en nog veel meer...! Hoveniersbedrijf Beautiful Garden is ook op : Werkspot,Twitter en Likedln te vinden. Voor meer Tuininformatie verwijs ik u hiernaar. Beautiful Garden is oa GESPECIALISEERD: in al het VOORKOMEND TUINONDERHOUD,DAKGOTEN LEGEN,SNOEIWERK,BORDERAANPLANT EN GAZONS! Interresse, Bel ,whatsapp of mail vrijblijvend , Nb.In het Weekend ben ik Gesloten!Alleen evt. op afspraak werkzaam zaterdag. Nieuw!: ---------- Beautiful Garden mag zich bovendien ambassadeur noemen van Werkspot! Met een gemiddeld totaalcijfer van 9,5 /4,5 sterren in 2018,behoort "Beautiful Garden " te Oosterhout, tot de Beste Vakmannen/Hoveniers volgens werkspot en vele vaste en eenmalige klanten! Met Inmiddels al 127 reviews van Tevreden Klanten! Voordelen: #1 contactpersoon, Gratis Tuintips,Geen lange wachttijden, Flexibel,Werkt hard,Concurrerende tarieven,Allround vakman,Werkzaam in heel de Winterperiode,

  Laatste review:

  Bestrating verwijderen/afvoeren -

  Stipt op tijd (zelfs eerder dan gepland). Hij heeft hard gewerkt en uitstekend werk geleverd. Ik ben zeer tevreden hoe mijn tuin nu puinvrij is en ik kan gaan plannen hoe ik het verder met mijn tuin wil doen. Ook hiervoor ga ik Beautiful Garden inschakelen!! Topper!
 • Florisant Tuinen

  Stratenmaker in Oosterhout

  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews

  Over ons, wie zijn florissant tuinen BV? De eigenaren van Florissant Tuinen BV in Oosterhout, Jan van den Heijkant en Mark Vlasman, besloten inmiddels 15 jaar geleden hun krachten te bundelen. Een opmerkelijke keuze gezien hun wisselende achtergrond en leeftijdsverschil. Van den Heijkant had toen al ruim twintig jaar een eigen hoveniersbedrijf in oosterhout. Mark Vlasman en Jan van den heijkant - Over ons- ,,Naast het ontwerpen wil ik zeker ook meedoen met de aanleg van een tuin. Wat ik bedenk, wil ik ook maken en zien groeien.’’ Vlasman rondde de opleiding Tuin- en Landschapsarchitectuur af. Inmiddels blijkt de combinatie van de gedegen ervaring en vakkennis van de een en de frisse nieuwkomerblik en architectuurkennis van de ander juist de kracht van het bedrijf. Vlasman deed qua tuinaanleg praktijkervaring op bij het bedrijf van Van den Heijkant en breidde zijn ontwerpkennis uit door geregeld te werken voor een landschapsarchitect. Al snel nadat Florissant Tuinen een feit was kwamen enkele personeelsleden in dienst. Vlasman werkt momenteel nauw samen met de uitvoering. Hierdoor zijn de lijnen kort, ook tijdens de uitvoering. De uitvoering van de projecten wordt geheel in eigen beheer uitgevoerd zodat de klant een aanspreekpunt heeft en het overzicht bij Florissant ligt.

  Laatste review:

  Tuinaanleg -

  We zijn enorm blij met onze nieuwe tuin, zijn erg goed geholpen en ook de nazorg is goed. Sem kwam nog even langs om uitleg te geven over het snoeien en in november krijg ik gratis een paar nieuwe beukjes omdat die niet goed waren aangeslagen. Aanrader!

Populaire lokale stratenmakers in Oosterhout

Andere vakmensen in Oosterhout

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur