Vind stratenmakers in Rijen

Op zoek naar stratenmakers in Rijen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

4.5

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Rijen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 82 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Rijen

 • Minigraver verhuur Klomp
  Beoordeling: 4.8 van 54.8592 reviews
  Stratenmaker in Rijen

  Minigraver verhuur Klomp is een eenmanszaak die vanaf 2010 actief is met minigravers in het grondwerk. In totaal ruim 9 jaar werkzaam met grondwerkzaamheden. Graag kom ik vrijblijvend de opdracht bezichtigen voor een exacte prijsopgaaf.

  Laatste review:

  Grond afgraven of egaliseren -

  Sander was zeer flexibel, goed in de communicatie en heeft geweldig werk verricht. Dank je wel Sander voor de fijne samenwerking en we zien elkaar vast bij een volgende klus!
 • De Rijn Totaalbouw
  De Rijn Totaalbouw
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Stratenmaker in Rijen

  Wij verzorgen de complete aanleg van uw tuin van a-z .wij zijn er voor iedere portemonnee. tevens zijn wij gespecialiseerd in alle inpandige verbouwingen zie onze site voor een sfeerimpressie . Wij staan garant voor kwaliteit, prijs /kwaliteit verhouding , betrouwbaar , komen onze afspraak altijd na.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  We hebben onlangs om terras laten aanleggen door Johan! Vakwerk, werkt netjes, is flexibel, denkt mee, geeft advies en komt zijn afspraken na. Aardige man (ook zijn vader) en laat het netjes achter. Ook goede prijs/kwaliteit verhouding.Voor een volgende klus gaan we zeker weer terug!
 • de Heus Infra
  de Heus Infra
  Beoordeling: 4.9 van 54.9565 reviews
  Stratenmaker in Rijen

  de Heus infra is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in alle voorkomende werkzaamheden betreffende riolering en straatwerk. u kunt bij ons terecht voor de volgende werkzaamheden : riool ontstoppen , riool inspecteren ( door middel van camera ), riool detecteren ( bij stank of lekkage ), riool vernieuwing/reparatie , riool aanleg. Tevens kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor al uw straat werk. De Heus infra met ruim 24 jaar ervaring ook de juiste keuze voor u. Hierbij een aantal van mijn referenties. Zoals u ziet neem ik mijn werk serieus en kom ik mijn afspraken na: Beoordeling van klanten: 5x 0x Ontstoppen/ vervanging riolering in Breda Geplaatst door Maartje op 20 feb. '15 | 9½ jaar actief op Marktplaats We dachten een verstopt toilet te hebben, John maakte op korte termijn tijd om e.e.a. op te komen lossen. Het probleem bleek gecompliceerder te zijn. Samen met een bevriende loodgieter heeft John de Heus e.e.a. opgelost. Alles kon op korte termijn. Ook de opengegraven voortuin is door John weer netjes bestraat, nadat de riolering werd vervangen. Hij probeerde absoluut mee te denken om voor ons tot een goede én betaalbare oplossing te komen. Snelle service, goed bereikbaar, tevreden met het afgeleverde werk! Maartje Onze keuken afvoerwas verstopt, John gevonden via marktplaats, hij maakte gelijk tijd voor ons en heeft ons probleem opgelost en goede tips gegeven. Zijn erg tevreden over de werkzaamheden en inzet want het was echt een rotklus maar John ging door tot het probleem was opgelost. De prijs was zoals afgesproken ook al had hij meer kunnen vragen want hij is erg lang en intensief bezig geweest. Erg bedankt John!!!!!!! Groetjes uit Raamsdonksveer Huisriolering deels vernieuwd in Breda Geplaatst door Hans op 29 sep. '13 | 7 jaar actief op Marktplaats John de Heus heeft in de kruipruimte van mijn huis de afvoeren gedeeltelijk vernieuwd en deze direct buiten het huis opnieuw aangesloten op het dwa-riool. De werkzaamheden zijn goed en binnen de afgesproken tijd uitgevoerd voor de afgesproken prijs. Ik ben een tevreden klant. Hans Vervanging Riolering in Breda Geplaatst door van zuijlen op 12 sep. '13 | 6 jaar actief op Marktplaats Perfect, Na telefonisch contact met John kwam hij dezelfde avond nog kijken naar het probleem. Snelle service, goed advies en ons probleem vakkundig opgelost voor een goede prijs. Zeker aan te raden voor een ieder die problemen heeft met de riolering. Riolering in Breda Geplaatst door Ton op 23 jun. '13 | 9 jaar actief op Marktplaats Goede zaken gedaan. Snelle reactie en het probleem snel en goed opgelost. Zeker aan te bevelen. John bedankt. groeten, John de Heus

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Goed en net werk afgeleverd met duidelijke communicatie! Een top gozer
 • Infra De Page
  Infra De Page
  Beoordeling: 3.5 van 53.5516 reviews
  Stratenmaker in Rijen

  wij zijn een groeiend infra bedrijf die ook tuinen aanlegt en onderhoudt, zowel straatwerk en groenvoorziening. We zijn op dit gebied van alle markten thuis.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Bestaande pad ophogen, plantenbak opnieuw opsluiten, nieuw tuinpad aanleggen met terras, grond rond vijver egaliseren en met zwarte grond voorbereiden voor het inzaaien van gazon. Alles volgens verwachting uitgevoerd, komen afspraken na, leveren uitstekend werk en voeren een prima prijs. Volgende klus zeer zeker weer bij dit bedrijf.
 • JVO Hoveniers
  JVO Hoveniers

  Nog geen reviews

  Stratenmaker in Rijen

  Ik ben een zzper die al voor het derde jaar voor zijn eigen werkt in tuinen .Ik doe tuinaanleg tuinonderhoud boomverzorging bestrating grondwerk en vijvers .Ik heb diploma 's voor de hovenier sector .Ik werk met allerlei materialen zoals minigravers minishovel en werk materiaal voor aanleg onderhoud van tuinen en boomverzorging.

 • J.H. Infra
  J.H. Infra
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Stratenmaker in Rijen

  Ik ben John en eigenaar van J.H. Infra. Heb ruime ervaring als stratenmaker en woonachtig in Rijen. U kunt bij mij terecht als het gaat om alle voorkomende werkzaamheden in en rondom uw tuin, of deze nu groot of klein is. Wij leveren top kwaliteit af! Daarnaast staat dat klant altijd centraal en geef ik de garantie dat de klant 100% tevreden is. En u betaald achteraf als u helemaal tevreden bent Kijk er naar uit om bij u thuis aan de slag te gaan. Met vriendelijke groet, John

 • Mertens Dienstverlening
  Mertens Dienstverlening
  Beoordeling: 4.2 van 54.252 reviews
  Stratenmaker in Rijen

  Mertens Dienstverlening, voor al uw grond,- sloop,- en straatwerk. Alle werken worden door ons zelf uitgevoerd, wij sturen geen andere bedrijven langs en bij ons krijgt u uitsluitend nette mensen over de vloer. Waar wij u graag van dienst mee zijn: Grondwerk -uitgraven van zwembad, vijver of trampoline -uitgraven en aanvullen aanbouw of bouwput -omspitten van uw tuin -sleuven graven voor kabels en leidingen -rooien van bomen en struiken -keerwanden plaatsen -leggen van PVC riool en plaatsen HWA -leggen van graszoden Straatwerk -aanleg opritten en terrassen -complete tuinaanleg -lijmen van bloembakken -erfverharding -herbestrating en sleuven dichtstraten Sloopwerk -Tuinen leeghalen -Renovatiesloop -Uitbreken betonvloer -Uitbreken muur -Sloop schuren en bijgebouwen Ook voor de levering van zand grond en bestratingsmaterialen kunt u bij ons terecht. Wij werken voor zowel bedrijven als particulieren. Bij ons is een offerte gratis en vrijblijvend. Mertens Dienstverlening

  Laatste review:

  Grond afgraven of egaliseren -

  Onze fundering uitgegraven, sleuf voor waterleiding, riool en stroom 125m en onze grote trampoline alles snel en netjes gedaan. Goede communicatie.
 • Van Den Brink Tuinen
  Van Den Brink Tuinen
  Beoordeling: 4.6 van 54.654 reviews
  Stratenmaker in Rijen

  Met meer dan 15 jaar ervaring in de particulieren tuinaanleg bent u bij van den Brink Tuinen aan het juiste adres voor tuinaanleg,onderhoud,bestratingen,grondwerk,houtwerk beplantingen en tuinontwerpen. Kwaliteit,service en klantgerichtheid zijn belangrijke aspecten voor mij om tot het mooiste en beste resultaat te komen. Bij van den Brink Tuinen kunt u terecht voor al u tuinwerkzaamheden onder 1 dak en heeft u slechts 1 contactpersoon, dat werkt wel zo makkelijk! Ik kijk er naar uit om van u tuin een droomtuin te maken, de tuin is tenslote het verlengstuk van het huis! Met vriendelijke groet, M van den Brink

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Mike is 2x bij ons langs gekomen om vrijblijvend mee te denken en een offerte uit te brengen. Toen wij ervoor kozen om Mike de opdracht te geven, kon hij snel schakelen en aan de slag bij ons. De communicatie tussendoor is steeds prettig en vlot verlopen. Wij zijn erg tevreden over het resultaat. De tuin is mooi bestraat!
 • Jan Jansen Grondwerken V.O.F.
  Jan Jansen Grondwerken V.O.F.
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Stratenmaker in Rijen

  Jan Jansen Grondwerken is sinds 1978 actief op het gebied van grondverzet in de breedste zin van het woord. U kunt hierbij denken aan het uitgraven van een bouwput of aanbouw, afgraven of spitten van tuinen, rooien van bomen, dichten van een vijver of het uitgraven van een zwembad of trampoline. Later is daar de verkoop en aanleg van bestrating bij gekomen, evenals de verkoop van split, straatzand, tuinaarde en bemesting. Hierdoor kunnen wij een totaaloplossing bieden en wordt u veel werk bespaard. Jan Jansen Grondwerken heeft een grote diversiteit aan machines voor zowel grote als kleine projecten. Wist u dat de kleinste minigraver slechts 75 cm breed is en daarmee door een deur of poort kan? Naast het graafwerk kunnen wij ook de afvoer van overtollige grond of puin verzorgen en (bemeste) tuinaarde of straatzand leveren en verwerken zodat uw tuin klaar is om aangeplant of bestraat te worden. Uniek is dat wij naast levering ook de complete aanleg van de bestrating voor u kunnen verzorgen. Hierbij kunt u denken aan het leeghalen van uw tuin (beplanting, oude bestrating, grond), aanbrengen van straatzand en eventueel afwatering en het vakkundig leggen van de tegels. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring met de aanleg van (sier)bestrating! De regio waarin wij werkzaam zijn ligt hoofdzakelijk tussen Waalwijk, Tilburg, Oosterhout en Breda.

  Laatste review:

  Prima geholpen, offerte opgevraagd voor straatwerk. Men neemt de tijd om alles op te schrijven en komen via mail met een uitgebreide offerte. Meer dan voldoende keus in bestrating.
 • Middelhof klussenbedrijf
  Middelhof klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.851 review
  Stratenmaker in Rijen

  .

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  Zeer goed

Populaire lokale stratenmakers in Rijen

Andere vakmensen in Rijen

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur