Vind dakdekkers in Oosterhout

Woon jij in het Gelderse of Brabantse Oosterhout en ben je helemaal tevreden met je woning, maar kom je net wat ruimte tekort? Dan is het plaatsen van een dakopbouw een goede optie. De dakdekker uit Oosterhout helpt je graag. Bij deze professional ben je ook aan het juiste adres voor het verhelpen van daklekkages in Oosterhout, het schoonmaken van de dakgoot of het renoveren van het dak.

Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Oosterhout

 • Dakspecialist De Arend
  Dakspecialist De Arend
  Beoordeling: 4.7 van 54.75134 reviews
  Dakdekker in Oosterhout

  Wij passen ons volledig aan uw wensen aan. Daarbij kunt u steeds rekenen op een prima en snelle service, met een uitstekende garantie. Door een goede communicatie met de klant en door onze kennis en ervaring zorgen wij dat uw probleem altijd netjes wordt opgelost. Wij zijn werkzaam door heel Nederland. Wij hebben vakmannen bij ons werken waar er sommige van al 15 jaar ervaring hebben. Wij zijn gespecialiseerd in dakwerkzaamheden en in sloopwerkzaamheden.Daar hebben we verschillende teams voor. Als de klant tevreden is dan pas zijn wij tevredn!

  Laatste review:

  Schoorsteen metselen of repareren -

  Snelle reactie, duidelijke uitleg wat er moest gebeuren en snel uitgevoerd.
 • MdJ Bouwservice
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Dakdekker in Oosterhout

  Bij MDJ Bouwservice kunt u terecht voor o.a. uw aanbouw, dakkapel, aanbouw, overkapping, badkamer en/ of andere timmer- en tegelwerkzaamheden.

  Laatste review:

  Dakconstructie plaatsen of vervangen -

  Fijne communicatie, netjes werk afgeleverd. Komt afspraken netjes na.
 • Dakkersland.
  Dakkersland.
  Beoordeling: 4.5 van 54.5511 reviews
  Dakdekker in Oosterhout

  Dakkersland .nl BV - gespecialiseerd in Bitumen daken. Wij zijn een jong dakdekkers bedrijf gespecialiseerd in platte dakken Werkzaamheden die wij onder andere dagelijks uitvoeren zijn. • Bitumen • EPDM • Resitrix • Lood vervangen • Dakgoten schoonmaken, reinigen en onderhoud. • Dakgootafvoer reinigen repareren • Dakinspectie en onderhoud Wees er op tijd bij om meer schade te voorkomen aan uw dak! Wij bedienen zowel bedrijven als particulieren. Wat Dakkersland BV kan bieden - Advies op maat - Vrijblijvende offerte - Deskundig advies - Betrouwbaar - Flexibel en 24 uur bereikbaar - Werkzaam in heel Nederland - Voordelige tarieven Ook voor spoed reparaties en lekkages komen wij graag langs. Bel nu voor een afspraak of stuur een mail naar dakkersland of bezoek onze site.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Zeer hard werkende, vakkundige mensen, vriendelijk bovendien, goede prijs. Aanrader!
 • Spijkers Allround
  Spijkers Allround

  Nog geen reviews

  Dakdekker in Oosterhout

  allround in bouwkundige werkzaamheden

 • JRX Allround Projects
  JRX Allround Projects
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Dakdekker in Oosterhout

  kan je helpen met je Dakspecialist klus in Kaatsheuvel en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Dakrenovatie of -vervanging, Dakterras aanleggen, Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen, Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud te beantwoorden. Neem direct contact op met om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Alles liep perfect sinds het bedrijf is geweest bij mij geen verstopping meet in mijn dakgoot prima service ook.
 • Top-Klus B.V.
  Top-Klus B.V.
  Beoordeling: 4.4 van 54.4528 reviews
  Dakdekker in Oosterhout

  Wij verrichten allerlei werkzaamheden van klein tot heel groot. Schilderijen ophangen, kranen leveren en/of monteren, dakkapel zetten, installatie werkzaamheden, uitbouw maken. Wij hebben onze eigen groothandel in verven, spachtelputz, lakken, rollers, kwasten en af plak materialen. Bent u thuis aan het klussen en heeft u materiaal nodig zoals bochtjes of koppelingen kunt u ook bij ons terecht. Sinds kort hebben wij een eigen graafmachine voor werkzaamheden bij u in de tuin.

  Laatste review:

  Timmerwerken overige -

  TOP!
 • Emko Onderhoudsbedrijf
  Emko Onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.6 van 54.65157 reviews
  Dakdekker in Oosterhout

  Emko aannemingsbedrijf heeft zich gespecialiseerd in het stuc, timmer en schilderwerk. In deze branche heb ik 10 jaar ervaring, en sta altijd garant voor mijn verrichte werkzaamheden. Stukadoors werkzaamheden: Stukken Spachtelputz / Sierpleister Schilderen Timmerwerk: Ramen / Deuren / Keukens / Glas plaatsen / enz. Wij komen graag op bezoek voor een Gratis offerte en om kennis te maken. U kunt mij te allen tijde mailen, om met elkaar in contact te komen.

  Laatste review:

  Zolder (ver)bouwen -

  In eerste instantie goed contact en overleg met Zemir. De afwerking van stucwerk niet altijd goed. Dakpannen/platen zijn beschadigd en na 1 1/2 jaar niet vervangen. Fase 3 kast heeft Zemir verwijderd waardoor nu te weinig stroom; is niet hersteld. De vloerdelen zijn geniet, was niet overlegd. Een nieuwe opdracht geplaatst voor een trap en deuren. Communicatie is daarna slecht gegaan. Ik wilde met de timmerman overleggen. Ik heb dit steeds aan Zemir gevraagd; hij gaf aan dat de timmerman het vergeten was. Toen de timmerman belde, vertelde hij dat Zemir de vorige avond pas aan hem had gevraagd om te bellen en dat de trap nog besteld moest worden. Ik wilde eerst de trap geplaatst hebben en dan pas de deuren. Dit zou tijdens onze vakantie gebeuren. Ik heb de opdracht geannuleerd. Ik heb €2500,- materiaal kosten van te voren overgeboekt. Ik krijg het geld niet terug. Zemir zegt dat ik naar de rechtbank moet gaan. GEEF DIT BEDRIJF GEEN OPDRACHTEN!!! ONBETROUWBAAR EN SLECHTE COMMUNICATIE!!!
 • VWM Aluminium Montage
  VWM Aluminium Montage
  Beoordeling: 4.8 van 54.85121 reviews
  Dakdekker in Oosterhout

  Doet u het onderhoud van uw woning zelf? Ziet u er ook zo tegen op om uw vrije dagen op een ladder te moeten doorbrengen om de boeien, gevels en windveren van uw woning te schilderen of baalt u ook zo van de steeds weer terugkomende, hoge kosten voor de schilder? VWM Montage heeft de oplossing! Laat de boeien, gevels en windveren van uw huis bekleden met profielen van VWM Montage. Te verwachten levensduur 30 jaar! VWM Montage biedt u: Op maat gemaakte paneelpoorten in verschillende ral kleuren. Boeiboorden in verschillende ral kleuren.  Vernieuwing van uw gevel. Plaatsing van een nieuwe gevel voor een oude. Renovatie van dakkapellen.  Renovatie van uw stacaravan. (bv. een zadeldak van dakpanprofiel platen)  VWM Montage maakt gebruik van de volgende materialen: Dak-profielplaten. U heeft de keuze uit trapezium, sinus of dakpanmotief. Uiteraard leverbaar in diverse kleuren. Aluminium platen in standaard kleuren of gepoedercoat in elke gewenste kleur. Gecoate Sendzimir verzinkte staalplaten met duurzame verschillende coating mogelijkheden in ca. 25 basiskleuren. Wand-profielplaten met het uiterlijk van planken, rabat of potdekselprofiel. Prijs kwaliteitsverhouding van de door ons gebruikte materialen is relatief goedkoop en duurzaam. Wij zijn al 20 jaar met dit product werkzaam.   Voordelen VWM Montage: Materiaal kan gevormd worden tot elk \"gewenst\" model zodat ze exact over de bestaande materialen passen. Zeer geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie. De montage geschiedt door vakbekwame eigen monteurs. Snelle levering en montage. Te verwachten levensduur 30 jaar!  Neem contact op met VWM Montage om alle mogelijkheden te bespreken zodat u vervolgens een passende offerte krijgt.    Dus voordat u weer gaat schilderen, denk dan eerst eens goed na over onze uitstekende oplossing!

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Leon komt afspraken na, doet wat hij beloofd we zijn echt heel blij met het vakwerk wat geleverd is
 • Next Level Dakwerken

  Nog geen reviews

  Dakdekker in Oosterhout

  Wij reparen de schade aan uw dak, pannen bitumen en wpsm, hout en timmerwerk etc. Wij plaatsen ook dakkapellen in verschillende formaten.

 • Evita Zink- en Dakwerken

  Nog geen reviews

  Dakdekker in Oosterhout

  Evita Zink- en Dakwerken kan je helpen met je Dakspecialist klus in Oosterhout en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Warmte isolatie, Dakrenovatie of -vervanging, Schoonmaak daken of dakgoten, Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen, Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen, Schoorsteen metselen of repareren, Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud te beantwoorden. Neem direct contact op met Evita Zink- en Dakwerken om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

4.6

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Oosterhout, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 699 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Oosterhout

Wat is de prijs van een dakdekker uit Oosterhout?

De prijs van een dakdekker uit Oosterhout is afhankelijk van het soort dak (schuin of plat), het soort dakbedekking en het aantal vierkante meters. Voor een prijsvoorstel op maat kun je het beste contact opnemen met de professional. Wil je alvast een indicatie van de gemiddelde prijs? Hieronder vind je de prijzen van veelvoorkomende klussen:

 • Dakrenovatie plat dak: € 75,- tot € 100,- per vierkante meter
 • Dakrenovatie schuin dak: € 75,- tot € 130,- per vierkante meter
 • Dakpannen vervangen: € 85,- tot € 150,- per vierkante meter
 • Dakgoot reparatie: € 100,- tot € 200,-
 • Dakgoot vervangen: € 50,- tot € 200,- per meter

Dakdekker Oosterhout: zelf doen of uitbesteden?

Het schoonmaken van de dakgoot is voor de gemiddelde doe-het-zelver nog wel te doen. Je plaatst een steiger of lange ladder tegen de gevel, en verwijdert blaadjes en ander vuil uit de dakgoot. Is jouw woning iets hoger dan gemiddeld, heb je hoogtevrees of zie je het gewoon niet zo zitten om op hoogte te werken? Een dakdekker uit Oosterhout voert deze klus graag voor je uit. Voor alle andere klussen op het dak is het sowieso een goed idee om een professional in te huren. Zo weet je zeker dat de kwaliteit prima in orde is en dat je de komende jaren geen omkijken hebt naar het dak.

Wanneer het dak vervangen?

Voor je een dakdekkersbedrijf uit Oosterhout inschakelt, ben je vast nieuwsgierig wanneer jouw dak aan vervanging toe is. Dit is afhankelijk van het soort dakbedekking, maar ook het weer speelt een grote rol. Als er een flinke najaarsstorm is geweest, is de kans groter dat niet alle dakpannen meer op hun plek zitten. Om een goed beeld te krijgen van hoe jouw dak eraan toe is, kun je de dakdekker vragen om een dakinspectie uit te voeren in Oosterhout. Wil je de zekerheid dat je de beste dakdekker inschakelt? Plaats gratis een klus op Werkspot en kom in contact met echte vakmensen uit jouw regio.

Andere vakmensen in Oosterhout

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur