Vind verhuisbedrijven in Oosterhout

Op zoek naar verhuisbedrijven in Oosterhout? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Oosterhout

 • La fadjais
  La fadjais
  Beoordeling: 4.9 van 54.95211 reviews
  Verhuisbedrijf in Oosterhout

  We zijn een bedrijf in de transport sector en bieden allround transport aan, zoals verhuizingen, goederenvervoer, spullen brengen naar de stort en nog veel meer. We zijn in het bezit van een verhuislift, dus ook voor complexere verhuizingen hebben we mogelijkheden. Per direct beschikbaar, 24/7!

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Erg zorgvuldig en flexibel. Toppers zijn het!
 • Justin den Tenter
  Justin den Tenter
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Verhuisbedrijf in Oosterhout

  Verhuisbedrijf in de regio Breda. Snel en makkelijk bereikbaar! Ik zit al een aantal jaren in het vak dus ervaring genoeg is er zeker. Alle nodige materialen heb ik op voorraad dus het is geen probleem om de volgende dag al aan de slag te gaan bij u!

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Zeer positief verlopen! Justin werkt uitermate secuur is zo sterk als een beer en werkt lekker door! Symphatieke doorpakker! Ik raad hem van harte aan! Met vriendelijke groet, Michael van Sas
 • Baronie verhuizingen
  Baronie verhuizingen
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Verhuisbedrijf in Oosterhout

  WELKOM BIJ BARONIE VERHUIZINGEN, DE ANDERE VERHUIZER! Met onze ruime ervaring in het verhuizen van uw kostbare spullen durven wij wel te zeggen dat wij een bijzondere eend in de bijt zijn, wij weten dat ons succes door uw tevredenheid over de door ons geleverde kwaliteit wordt bepaald.prijsgarantie Na jarenlang in de traditionele prijsvechtersverhuismarkt te hebben gewerkt, hebben wij het initiatief genomen om een verhuisservice te bieden waar úw belang voorop staat tegen een concurrerende prijs. We zagen dat het anders kon en vonden dat het anders moest! Dat is Baronie Verhuizingen. Wij ontzorgen, wij zijn stipt, én wij zijn zorgvuldig!

  Laatste review:
  Dag voor de verhuizing, grote dingen in plastic geseald en de tv’s goed ingepakt in dekens en de grote lampen alvast losgemaakt en ingepakt De volgende morgen op tijd en de verhuizing ging top. Vriendelijk personeel en heel hulpvaardig.
 • Stronger Verhuizingen V.O.F.

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Oosterhout

  Heb je een Verhuisbedrijf nodig in Oosterhout of omgeving? Stronger Verhuizingen V.O.F. kan je helpen met alle klussen die een Verhuisbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Verhuizing particulier, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Verhuizing zakelijk, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • houtmannetje.nl

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Oosterhout

  regio oosterhout kleinschalige verbouwingen in en rond het huis. keukens, buitenkeukens inloopkasten en vergelijkbaar.

 • MSR TRANSPORT
  MSR TRANSPORT
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Verhuisbedrijf in Oosterhout

  MSR TRANSPORT is je ideale partner als je een Verhuisbedrijf nodig hebt in Tilburg en de hele land. We zijn gespecialiseerd in Verhuizing particulier, Transport (piano, meubilair,), Verhuizing zakelijk, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw en nog veel meer diensten die wij als Verhuisbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Ik ben heel blij dat ik deze jonge man heb ingehuurd voor mij klus. ( parket vervoeren) Strikt op tijd, hielp met schouwen, me denkend. Ik raad m zeker aan van harte. Jonge man, veel succes met je niuwe bedrijf. Met vriendelijke groet Amella
 • MveM Transport

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Oosterhout

  WIE ZIJN WIJ Ons bedrijf is opgericht met het doel om verhuizen eenvoudiger en minder stressvol te maken voor onze klanten. Wij beschikken over ervaren en professionele verhuizers die er alles aan doen om uw verhuizing zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Onze passie voor verhuizen, gecombineerd met onze toewijding aan uitmuntende klantenservice, staat garant voor een onvergetelijke verhuiservaring. Onze verhuizers werken snel en efficiënt om uw verhuizing zo snel mogelijk te laten verlopen, zonder in te leveren op zorgvuldigheid. Ze nemen de tijd om uw spullen vakkundig en voorzichtig in te pakken en te vervoeren, zodat ze op de nieuwe locatie in dezelfde staat aankomen als waarin ze vertrokken zijn.

 • Dubbelman Diensten
  Dubbelman Diensten
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Verhuisbedrijf in Oosterhout

  Dubbelman Diensten zit pas net op Werkspot maar heeft al geruime ervaring in verhuis, ontruim, opslag en transport klussen op landelijk niveau. Wij werken alleen met weldenkende verhuizers die ook een specialisme hebben als bijvoorbeeld: bedden en kasten in- en uit elkaar halen, lampen (de)monteren en kleine klussen doen. Gewoon leuke, gezellige hardwerkende teams waar je energie van krijgt. Vooraf ontvangt u altijd de juiste prijsopgave zodat er achteraf geen onduidelijkheid ontstaat. Ook komen we altijd eerst vrijblijvend kijken. We helpen u graag met plezier en met focus op uw klus. Vriendelijke groet, Leon Dubbelman - Dubbelman Diensten

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Friendly and professional. I definitely recommend them.
 • Paulo Keukens
  Paulo Keukens
  Beoordeling: 4.9 van 54.952 reviews
  Verhuisbedrijf in Oosterhout

  2014 ben ik begonnen met een webwinkel voor betaalbare keukens. Keukens worden in overleg met de klant uitgezocht en naar eigen wens geplaatst. Ik vind het belangrijk om naar de wensen van de klant te luisteren en eventueel passend advies te geven.

  Laatste review:
  Van tevoren goede afspraken gemaakt over mijn wensen en Paul heeft mij een extra advies gegeven alvorens hij aan de klus begon. Ik ben super blij met de extra bovenkasten. Omdat ik weinig bergruimte heb is dit een goede oplossing om spullen die niet dagelijks gebruikt worden toch netjes opgeborgen te hebben. Zijn advies was om mijn oude verlichting weg te doen, en een mooie LED verlichting onder de keukenkastjes te plaatsen. Het resultaat mag er ook zijn....super blij mee. Ook met de keuken van 2 meter die is geplaatst ben ik super tevreden. Goede afspraken gemaakt en ook op de afgesproken datum geleverd en gemonteerd.
 • Multipla
  Multipla
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Verhuisbedrijf in Oosterhout

  Ben je op zoek naar een Verhuisbedrijf? Of huisontruiming? Dan kun je in Tilburg bij Multipla terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Verhuizing particulier,of bij overlijden al uw zorgen uit handen. Verhuizing zakelijk, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.ook inkoop en verkoop van inboedels behoren tot de mogelijkheden.

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Professional and reliable

4.8

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Oosterhout, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 78 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Oosterhout

Andere vakmensen in Oosterhout

Vind vakmensen bij jou in de buurt