Vind verhuisbedrijven in Made

Op zoek naar verhuisbedrijven in Made? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Made

 • La fadjais
  La fadjais
  Beoordeling: 4.9 van 54.95211 reviews
  Verhuisbedrijf in Made

  We zijn een bedrijf in de transport sector en bieden allround transport aan, zoals verhuizingen, goederenvervoer, spullen brengen naar de stort en nog veel meer. We zijn in het bezit van een verhuislift, dus ook voor complexere verhuizingen hebben we mogelijkheden. Per direct beschikbaar, 24/7!

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Erg zorgvuldig en flexibel. Toppers zijn het!
 • Justin den Tenter
  Justin den Tenter
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Verhuisbedrijf in Made

  Verhuisbedrijf in de regio Breda. Snel en makkelijk bereikbaar! Ik zit al een aantal jaren in het vak dus ervaring genoeg is er zeker. Alle nodige materialen heb ik op voorraad dus het is geen probleem om de volgende dag al aan de slag te gaan bij u!

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Zeer positief verlopen! Justin werkt uitermate secuur is zo sterk als een beer en werkt lekker door! Symphatieke doorpakker! Ik raad hem van harte aan! Met vriendelijke groet, Michael van Sas
 • Klusbedrijf Rietveld
  Beoordeling: 3 van 5352 reviews
  Verhuisbedrijf in Made

  Ons bedrijf is werkzaam in het hele land en onder andere ook in België en Duitsland. Met de jaren mee hebben we veel ervaring kunnen doen in diverse werkzaamheden waar we onszelf voor verhuren. Onze specialiteit is dan schilderen, ontruimen/verhuizen, groen, slopen/verwijderen. Met deze werkzaamheden hebben we echt plezier waardoor ze zijn uitgegroeid tot specialiteit. Bij ons komt uw klus hoog te staan en zal er dan ook alles op zetten dat we er iets van moois van kunnen maken!

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Jammer, Gaf van een prijs af alleen de deuren kozijn zou hij komen kijken. Ik heb hem niet gezien. Aan de telefoon gehad hij wilden gelijk beginnen maar ik had nog geen offerte gekregen. Dit wordt hem dus niet.
 • Kadi
  Kadi
  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews
  Verhuisbedrijf in Made

  "We zijn een toonaangevend verhuisbedrijf dat zich richt op het leveren van hoogwaardige en betrouwbare verhuisdiensten. Met onze ervaring in de branche hebben we een solide reputatie opgebouwd als een bedrijf dat uitblinkt in professionaliteit, zorgvuldigheid en klanttevredenheid. Bij KA-DI begrijpen we dat verhuizen een spannende en soms stressvolle gebeurtenis kan zijn. Daarom streven we ernaar om elke stap van het verhuisproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Neem vandaag nog contact op voor een stressvolle verhuizing..

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Even onderhandeld over de prijs. Uiteindelijk meegekregen met de prijs die ik voor de kleine verhuizing in gedachte had. Contact verliep goed, afspraak gemaakt voor een tijdstip. Keurig op de hoogte gehouden dat ze onderweg waren. Waren binnen no-time bij mij thuis. Goed en netjes de klus uitgevoerd, prima prijs/kwaliteit verhouding.
 • Eestermans Tuinen en Bestratingen
  Beoordeling: 4.4 van 54.4528 reviews
  Verhuisbedrijf in Made

  Eestermans Tuinen en Bestratingen, Wij zijn gespecialiceerd in alles op het gebied van bestratingen en tuinaanleg . Voor zowel grote als kleine projecten . Ook bent u aan het juiste adres voor advies en ontwerp van uw tuin of bestratingsplan.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Een niet standaard klusje herbestraten is netjes afgerond binnen de afgesproken periode. Martijn overlegt en communiceert als een wereldkampioen en denkt mee waar mogelijk. Er wordt door het team netjes gewerkt en wat niet naar tevredenheid is wordt i.o. opgelost. Prettige manier van (samen)werken ! Aanbevolen.
 • WA Transport
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Verhuisbedrijf in Made

  Hierbij bied ik mij aan als ZZP'er voor logistiek- en transportopdrachten. Denk hierbij aan koeriersdiensten, verhuisservice, spoedklussen, etc. Ik ben in het bezit van een NIWO-vergunning, maar ook van een junior accountmanager diploma. Verder beschik ik over een Mercedes Sprinter H2L2 formaat. Ik ben serieus, klantvriendelijk en bied kwaliteit tegen scherpe prijzen. Daarnaast sta ik altijd open voor andere soorten opdrachten of samenwerkingen (bijv. subcontractor, depot).

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Zeer fijn contact, goed werk geleverd en zeer flexibel. Aanrader!
 • Lets move
  Lets move
  Beoordeling: 4.7 van 54.7587 reviews
  Verhuisbedrijf in Made

  Verhuizen is niet ons werk, maar onze passie! Verhuizen betekent vaak een nieuw hoofdstuk in uw leven en wij schrijven graag met u een mooi begin van dit nieuwe hoofdstuk. Wij begrijpen de lastige situaties rondom het verhuizen en zijn daarom flexibel ingesteld. Uitsluitend getrainde en gemotiveerde medewerkers zijn bij ons werkzaam. Wij zijn namelijk niet blij wanneer u tevreden bent; wij zijn pas tevreden wanneer u blij bent! Een keuze voor ons is een keuze voor een zorgeloze verhuizing.

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Perfect
 • Stronger Verhuizingen V.O.F.

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Made

  Heb je een Verhuisbedrijf nodig in Oosterhout of omgeving? Stronger Verhuizingen V.O.F. kan je helpen met alle klussen die een Verhuisbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Verhuizing particulier, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Verhuizing zakelijk, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • ABService
  ABService
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Verhuisbedrijf in Made

  ABVerhuizers staat klaar voor mensen die hun inboedel van hun huis of bedrijf van het ene adres naar het andere willen hebben. ABVerhuizers is voor verhuizen door heel Nederland, ook doen wij aan internationale verhuizingen. ABVerhuizers staat bekent voor het verhuizen in grote steden, maar ook daarbuiten, en daarvoor werken we met een volledig wagenpark, verhuislift en alle benodigde verhuismaterialen. PERSOONLIJKE AANDACHT Daarnaast vinden wij persoonlijke aandacht belangrijk bij onze verhuizingen. Wij willen u altijd volledig betrekken bij uw verhuizing en staan altijd open voor uw wensen. Wij stellen alles in het werk om u als klant een prettige verhuizing te bezorgen. ABVerhuizers is een ervaren verhuisbedrijf. Dat wil zeggen dat wij garant staan voor een duidelijk en eerlijke prijs en uiteraard ook voor een verhuizing die plaats vind door vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn.

  Laatste review:
  Super goede service voor een top prijs!
 • houtmannetje.nl

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Made

  regio oosterhout kleinschalige verbouwingen in en rond het huis. keukens, buitenkeukens inloopkasten en vergelijkbaar.

4.8

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Made, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 74 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Made

Andere vakmensen in Made

Vind vakmensen bij jou in de buurt