Vind verhuisbedrijven in Etten-Leur

Op zoek naar verhuisbedrijven in Etten-Leur? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Etten-Leur

 • La fadjais
  La fadjais
  Beoordeling: 4.9 van 54.95210 reviews
  Verhuisbedrijf in Etten-Leur

  We zijn een bedrijf in de transport sector en bieden allround transport aan, zoals verhuizingen, goederenvervoer, spullen brengen naar de stort en nog veel meer. We zijn in het bezit van een verhuislift, dus ook voor complexere verhuizingen hebben we mogelijkheden. Per direct beschikbaar, 24/7!

  Laatste review:
  Verhuizen binnen hetzelfde gebouw-
  Binnen twee dagen geregeld. Grote buffetkast over de trap en net en snel uitgevoerd.
 • Justin den Tenter
  Justin den Tenter
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Verhuisbedrijf in Etten-Leur

  Verhuisbedrijf in de regio Breda. Snel en makkelijk bereikbaar! Ik zit al een aantal jaren in het vak dus ervaring genoeg is er zeker. Alle nodige materialen heb ik op voorraad dus het is geen probleem om de volgende dag al aan de slag te gaan bij u!

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Zeer positief verlopen! Justin werkt uitermate secuur is zo sterk als een beer en werkt lekker door! Symphatieke doorpakker! Ik raad hem van harte aan! Met vriendelijke groet, Michael van Sas
 • Thijs Timmerwerk
  Thijs Timmerwerk
  Beoordeling: 4.3 van 54.356 reviews
  Verhuisbedrijf in Etten-Leur

  THIJS TIMMERWERK Onderhoud Renovatie Nieuwbouw Wij zijn een klein flexibel bedrijf en richten ons op: onderhoud, renovatie en nieuwbouw. Van de fundering tot aan het kapspand zijn wij in staat alle werkzaamheden aan te nemen. Zowel voor kleine klussen als grote projecten steken wij de handen uit de mouwen. Niet alleen timmerwerk maar ook stukwerk, schilderwerk, glas zetten, reinigingswerk, metselwerk, grondwerk sanitair en meer... Wij zijn ook voorzien van: loodgieter(‘s), schilder(‘s), timmerman(en), metselaar(‘s), tegelzetter(‘s), stukadoor(‘s), elektricien(‘s) enzv… ik (Jeroen Thijs, eigenaar van het bedrijf), en mijn vast personeel richten ons het meest op het timmer- en montage werk. we zijn al jaren actief in de bouw en hebben intussen ook veel connecties opgebouwd, en we kunnen zo aan materiaal, gereedschap en goede ZZP’ERS komen tegen een scherpe prijs. Zo zijn wij in staat alle zorgen bij de klant te ontnemen. in het bezit van: -VCA -VAR 2020 -Rijbewijs BE -Bussen -Aanhanger -Steiger -Elektrisch gereedschap -Bedrijfspand met zo'n 200 m2

  Laatste review:
  Timmerwerken overige-
  Super. Werkt hard, heeft verstand van klussen. Zeker aan te bevelen!
 • Stein RTK

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Etten-Leur

  goedendag, we zijn beschikbaar voor het uitvoeren van kleine transport klusjes (kleine lading, laadruimte van een caddy) en het uitvoeren van de volgende bouwwerkzaamheden: -tegels zetten -metselen -gas beton lijmen -voegwerk -tuinmuurtje bouwen -vloer egaliseren  -grote diameter gatenboren -al het sloopwerk dat zonder machine verricht word  -timmerwerk -binnenmuren maken uitgevoerd door net afgestudeerd vakman van o.a tegels zetten en metselen.  vervoer word gedaan door kvk ingeschreven transporteur. mocht u een bonnetje willen met btw is dat dan natuurlijk ook mogelijk. we horen graag van u

 • Easy Cleaning
  Easy Cleaning
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Verhuisbedrijf in Etten-Leur

  Welkom wij zijn Easy cleaning Wij zijn een jong schoonmaakbedrijf en zijn gespecialiseerd in het onderhouden van bedrijfspanden schoonmaak van woningen , onderwijsinstellingen, horecagelegenheden ,trappenhuizen , ontruimingen maar ook voor de eenmalige schoonmaak Waarom kiezen voor Easy cleaning Een scherpe prijs voor goede kwaliteit Persoonlijk, betrokken en gericht op tevreden klanten zeer goed opgeleide medewerkers Geen vaste contracten wij doen alles in overleg Woning/bedrijf ontruiming Door diverse omstandigheden kan het gebeuren dat het ontruimen van een woning noodzakelijk is. In deze vaak emotionele tijd bent u op zoek naar een bedrijf dat uw zorgen uit handen neemt. Wanneer iemand overlijdt , een verhuizing naar een seniorenwoning ,of zijn huis gedwongen moet verlaten, is er in veel gevallen een ontruiming nodig. De belangrijkste spullen worden uit huis gehaald en de woning moet vervolgens snel en professioneel ontruimd worden. Na de ontruiming wordt de woning weer schoon opgeleverd. Inboedel ontruimen Vloer of tapijt verwijderen Seniorenverhuizing Woningontruiming na overlijden Bedrijfontruiming Oplevering voor woningbouwverenigingen - 24/7 dienst - maatschappelijk betrokken - duurzaam hergebruik - spoedontruiming - discreet , secuur , snel - kostenloze vrijblijvende offerte - goedkoopste in de regio !

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Snel en professioneel.
 • Stormwouters

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Etten-Leur

  .

 • KlusService Dennis van Leeuwen
  KlusService Dennis van Leeuwen

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Etten-Leur

  Ik heb een ruime ervaring in het monteren van meubels en het leggen van vloeren (laminaat, vinyl, vloerbedekking, etc). Daarnaast denk graag met de klant mee om nieuwe ideeën in huis te realiseren.

 • A t/m Z verhuizingen

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Etten-Leur

  Als je op zoek bent naar een Verhuisbedrijf in Breda, dan kan A t/m Z verhuizingen je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Verhuizing particulier, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Opslag goederen of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

 • Feding
  Feding
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Verhuisbedrijf in Etten-Leur

  Beste Opdrachtgever, Mijn naam is Ferry en ik ben trots eigenaar van het bedrijf Feding. Dit zijn de volgende werkzaamheden die ik graag voor u uitvoer: -Verhuizen particulier - Verhuizen zakelijk - Piano transport Bij interesse hoor ik graag van u. Met vriendelijke groeten, Ferry Feding Verhuizer biedt zich aan.

  Laatste review:
  Ik ben zeer tevreden over de vakman. Hij heeft z'n werk goed uitgevoerd. Kwam op tijd en hield zich goed aan de afspraken.
 • Van der Knaap Consultancy

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Etten-Leur

  Beste, Ik heb een verhuislift/bouwlift ter beschikking die ik voor bijna alle klussen kan gebruiken. Denk hierbij aan: - verhuizingen; - verplaatsen van een enkele object; - zonnepanelen op dak verplaatsen; - Bouwmaterialen of bouwafval verplaatsen - ... De lift kan t/m de 5de etage en kan maximaal 250Kg dragen. Het is een elektrische lift die met een stekker op een stopcontact wordt aangesloten. Dit maakt de lift erg duurzaam. Ik ben benieuwd naar de klus. Mvg, Bob Easylift

4.8

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Etten-Leur, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 69 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Etten-Leur

Andere vakmensen in Etten-Leur

Vind vakmensen bij jou in de buurt