Vind gevelspecialisten in Etten-Leur

Op zoek naar gevelspecialisten in Etten-Leur? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele gevelspecialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde gevelspecialisten in Etten-Leur

 • Adi klusjesman
  Adi klusjesman
  Beoordeling: 4.8 van 54.85144 reviews
  Gevelspecialist in Etten-Leur

  Hallo allemaal. Mijn naam is Adrian, Ik woon in Oosterhout. ik houd mij bezig met het repareren van schoorstenen ,sloop schoorsteen en het renoveren van huismuren. Ik houd me bezig met verschillende bouwwerkzaamheden, Met vriendelijke groet, Adrian.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Netjes en in goed overleg mijn schoorsteen verwijderd. Fijne samenwerking en goed uitgevoerd.
 • De Murendokter
  De Murendokter
  Beoordeling: 4.9 van 54.9524 reviews
  Gevelspecialist in Etten-Leur

  Wij zijn de specialist op het gebied van scheuren. Wij zitten door heel Nederland en leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Wilt u uw scheur vakkundig hersteld hebben?Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien. Neem anders een kijkje op onze facebook @De murendokter. Wij werken ook op verzoek in het weekend tegen een kleine toeslag.

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Volgens afspraak,snel met antwoorden op vragen, vriendelijk, alles netjes achtergelaten
 • Smulders Renostuc
  Smulders Renostuc
  Beoordeling: 4.7 van 54.7571 reviews
  Gevelspecialist in Etten-Leur

  Hoi ik ben Andrew Smulders en mijn bedrijf is Smulders Renostuc ik zal je een kleine indicatie geven van de soorten werkzaamheden die ik verricht ik ben gespecialiseerd in renoveren en restaureren en repareren van gevels ook scheuren door middel van chemische ankers/wokkels binne en buitengevels siervoegwerk knip/snijwerk zie portfolio foto recent opgeleverd project ook kleine stucwerken beton en natuursteen reparaties/arduin en Gevel Reiniging impregneren en vochtbestrijding door middel van injecteren in de gevel Ik heb meer dan 12 jaar ervaring in gevelrenovatie/reparatie/kleine metselwerken / en stucwerken ik ben niet zo heel goed in praten maar wel in werken dus hopelijk zien we elkaar snel ! ook geef ik 10 jaar garantie op al mijn werkzaamheden en vraag pas betaling na oplevering en tevredenheid van de klant mvg Andrew Van Smulders Renostuc hopelijk tot snel ...

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Prima werk afgeleverd. Aanpakkers, werken snel en vakkundig. Uit eigen initiatief verstopte regenwater- afvoer ontstopt.
 • DS voeg en gevelrenovatie
  DS voeg en gevelrenovatie

  Nog geen reviews

  Gevelspecialist in Etten-Leur

  Zzper gevestigd in Etten-Leur DS Voeg&Gevelrenovatie verricht de volgende werkzaamheden. Uithakken oud voegwerk Vernieuwen voegwerk Lood aanbrengen Impregneren Metselwerk herstellen Reinigen Zandstralen Scheurherstel metselwerk

 • D. Jaspers
  D. Jaspers
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Gevelspecialist in Etten-Leur

  Hallo ik ben een eenmanszaak ik sta al vanaf 2001 voor mezelf en ben gespecaliseerd in betonreparatie / kelderafdichting / injecteren / gevelrenovatie / impregneren / gietvloeren / coatingvloeren/ optrekkendvocht injectie

  Laatste review:
  Gevelrenovatie-
  Snelle en goede ambachtsman. Ik kan hem aanbevelen, hij doet wat hij beloofd.👍
 • Vlam enzo
  Vlam enzo
  Beoordeling: 4.4 van 54.455 reviews
  Gevelspecialist in Etten-Leur

  Vlam enzo is een jong openhaarden bedrijf dat zowel openhaarden, schouwen, kachels, verkoopt als plaatst. Jaren lang werkzaam geweest in een groot openhaarden productie bedrijf. Waar ik me vooral bezig hield met ontwikkelen, installeren, opbouwen en ook het ombouwen van openhaarden, gashaarden en het verlenen in servies. Ik plaats zowel open toestellen als gesloten toestellen. Ik sta u graag bij met raad en daad. Voor elke product, geef ik u een eerlijke prijs. Met mijn " No nonsens" beleid, maak ik dat ook mogelijk voor de kleine beurs.

  Laatste review:
  Openhaard plaatsen of renoveren-
  Het is alweer even geleden dat Vlam enzo bij ons een kachel heeft geplaatst, maar we zijn er nog steeds erg blij mee en kijken terug op een prettige verbouwing.
 • metsel & klusbedrijf den braber
  metsel & klusbedrijf den braber

  Nog geen reviews

  Gevelspecialist in Etten-Leur

  Wil met me bedrijf andere mensen helpen met het verbouwen of opbouwen van hun woning/schuur of garage

 • DEFABOUW & ONDERHOUD

  Nog geen reviews

  Gevelspecialist in Etten-Leur

  Voogt later

 • J. Van Gils Gevelrenovatie

  Nog geen reviews

  Gevelspecialist in Etten-Leur

  Ben je op zoek naar een Gevelspecialist? Dan kun je in St. Willebrord bij J. Van Gils Gevelrenovatie terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Warmte isolatie, Gevelrenovatie, Gevel reparatie of behandeling, Opstijgend of doorslaand vocht bestrijden en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

 • LD betontechniek
  LD betontechniek
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Gevelspecialist in Etten-Leur

  LD betontechniek dé specialist in betonreparatie! Bekijk onze website voor meer informatie. Werkzaam in Nederland & België.

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Lucas is een vakman en heeft dan ook prachtig vakwerk geleverd. Hij werkt erg netjes en is prettig in de omgang. De klus duurde langer dan gedacht maar daar maakte hij geen enkel probleem van. Een aanrader!

4.7

Top beoordelingen gevelspecialisten

Onze gevelspecialisten in Etten-Leur, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 147 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale gevelspecialisten in Etten-Leur

Andere vakmensen in Etten-Leur

Vind vakmensen bij jou in de buurt