Vind dakdekkers in Etten-Leur

Ooit een luchtfoto van Etten-Leur gezien? Met bijna 20.000 woningen vind je veel verschillende daken in de Noord-Brabantse stad. Al voeren ook in Etten-Leur zadeldaken met dakpannen en platte daken met kunststof dakbedekking de boventoon. Wat voor dak jij ook hebt: je kunt er van op aan dat de dakdekker uit Etten-Leur er raad mee weet. Deze professional draait zijn hand niet om voor een dakrenovatie, -reparatie of -inspectie.

Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Etten-Leur

 • Jouw Onderhoud C.V.
  Jouw Onderhoud C.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.9523 reviews
  Dakdekker in Etten-Leur

  Jouw onderhoud gespecialiseerd schoorsteen techniek zoals installeren van haarden en kanalen. Ook gecertificeerd onderhoud laten plegen is mogelijk, tevens gediplomeerd personeel voor daktechniek en onderhoud zoals lekkages en vervangingen aan bitum of pannendaken maar ook complete isolatie met subsidie advies op maat. Jouw Vuur Onderhoud staat voor u klaar schoorsteen vegen, techniek en onderhoud in huis, kantoor of zakelijk vastgoed! U bent bij ons in juiste adres want we zijn vakman met jaren ervaring en werkzaam door heel Nederland vraag nu vrijblijvende een offerte aan. U kunt bij ons terecht ook voor uw dak klussen, denk hier bij aan dak renovaties, dak pannen, dak onderhoud, zink en lood werk, schoorsteen renovatie, en ook voor dak lekkages.

  Laatste review:
  Schoorsteenvegen-
  The work is nicely dond. We are happy.
 • Marcin Kwaliteit
  Beoordeling: 4.9 van 54.9535 reviews
  Dakdekker in Etten-Leur

  Marcin Kwaliteit kan je helpen met je Timmerman klus in Oudenbosch en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Hor plaatsen of vervangen, Veranda aanleggen of vervangen, Pergola of tuinhuis plaatsen, Meubels (de)monteren, Meubel(s) maken, Vliering plaatsen of renoveren, Plafond plaatsen of verlagen, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Vlonders plaatsen of vervangen, Binnenwand plaatsen, Vensterbanken plaatsen of vervangen, Trap repareren of onderhoud, Deuren repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met Marcin Kwaliteit om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Goed contact gehad met Marcin. Deskundig in zijn vak, erg vriendelijk en behulpzaam. Alles geleverd en geplaatst als afgesproken, netjes werk afgeleverd en netjes opgeruimd achtergelaten.
 • Neelen dakbedekking en zinkwerken
  Neelen dakbedekking en zinkwerken
  Beoordeling: 4.5 van 54.5534 reviews
  Dakdekker in Etten-Leur

  Neelen Dakbedekking & zinkwerken Dé dakdekkers specialist in de regio Sint Willebrord. Onze werkzaamheden. Bitumineuze dakbedekking. Kunststof dakbedekking. Dakpannen. Zinkwerken. Zowel Renovatie als nieuwbouw. Zowel particulier als het bedrijfsleven. Wij geven u geheel vrijblijvend advies. uiteraard 10 garantie op de door ons aangebrachte dakbedekking. Heeft u vragen, schroom dan niet om contact op te nemen!

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Kon op redelijk korte termijn worden uitgevoerd, werd keurig netjes opgeleverd.
 • Adi klusjesman
  Adi klusjesman
  Beoordeling: 4.8 van 54.85168 reviews
  Dakdekker in Etten-Leur

  Hallo allemaal. Mijn naam is Adrian, Ik woon in Oosterhout. ik houd mij bezig met het repareren van schoorstenen ,sloop schoorsteen en het renoveren van huismuren. Ik houd me bezig met verschillende bouwwerkzaamheden, Met vriendelijke groet, Adrian.

  Laatste review:
  Schoorsteen metselen of repareren-
  Snelle reparatie tegen goede prijs.
 • klusbedrijf van Dijk
  klusbedrijf van Dijk
  Beoordeling: 4.9 van 54.9515 reviews
  Dakdekker in Etten-Leur

  Mijn naam is Jack van Dijk (60) en samen met mijn zoon Rick (35) zijn wij eind 2019 voor ons zelf begonnen. We zijn een jong bedrijf met velen jaren ervaring. Met twee generaties bij elkaar zo'n 60 jaar ervaring. Mijn zoon is van origine stukadoor en schilder en ik timmerman en metselaar. Ik heb ruim 40 jaar als uitvoerder voor de BAM gewerkt en daarna als projectleider. Ik wilde graag weer met mijn handen werken. We hebben ervaring in zowel kleine als grote opdrachten. En werken voor zowel particulier als zakelijke klanten.

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  prima werk leuke mensen
 • Mk installatie
  Mk installatie
  Beoordeling: 4.8 van 54.8516 reviews
  Dakdekker in Etten-Leur

  Ik heb16 jaar ervaring in deze sector. Ik ben stek gecertificeerd, maar ook voor airco’s plaatsen en of onderhoud warmtepomp verwarmingstechnieken loodgieter werkzaamheden Leiding werk Zonnepanelen Kunt u me gerust contacteren

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  Helaas zijn de werkzaamheden nog steeds niet uitgevoerd. Afspraak maken met Maikel lukt niet meer. Geen idee waarom niet, ik ben geduldig, ik bel, whatsapp, sms, probeer contact via werkspot, maar het blijft stil.
 • vanhuijgevoortzonwering
  vanhuijgevoortzonwering
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Dakdekker in Etten-Leur

  Wij zijn gespecialiseerd in het monteren en plaatsen van rolluiken, binnen- en buitenzonwering, kunststof kozijnen, horren en garagedeuren. Wij hebben 18 jaar ervaring en voldoen graag aan de wensen van de klant. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen. Onze contact gegevens zijn te vinden op onze website. vanhuijgevoortzonwering

  Laatste review:
  Buitenzonwering of zonnescherm plaatsen of vervangen-
  Doek van mijn oude zonnescherm netjes vervangen met een nieuw doek
 • Albox.nl
  Albox.nl
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Dakdekker in Etten-Leur

  Albox is een jong dynamisch bedrijf met 25 jaar ervaring met het aanbrengen en herstellen van veel verschillende methodieken op dakgebied. Wij zijn werkzaam in de particuliere sector, nieuwbouw, renovatie en onderhoud. Tevens zetten wij ons in voor duurzame dakprojecten voor verschillende gemeentes in Nederland. Albox is een erkend leerbedrijf op dakgebied en heeft de juiste kennis in huis om uw project op de juiste wijzen af te ronden. Mijn bedrijfsmotto; doe het goed of doe het niet!

  Laatste review:
  Goede en duidelijke informatie en offerte ontvangen. Vriendelijke en behulpzame mensen . Werken snel en netjes.
 • Lettink timmer tuin styling
  Lettink timmer tuin styling
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Dakdekker in Etten-Leur

  Ik ben Willem Lettink, een gediplomeerd timmerman. Ik werk als timmerman in Oosterhout en omgeving. Ik ben momenteel veelal buiten bezig met het bouwen van op hoogte verstelbare schuren, vlonders en schuttingen, maar ook binnen met het leggen van vloeren, zetten van wanden, maken van meubels etc Ik help u graag met uw timmerklussen

  Laatste review:
  Dakconstructie plaatsen of vervangen-
  Willem heeft met zijn team een schitterende overkapping gebouwd waar we heerlijk onder kunnen zitten. Het resultaat is echt heel mooi en ik betrap mij erop dat ik al een aantal keer heb staan staren naar de constructie alsof ik in een museum naar een kunstwerk sta te kijken. De gebruikte materialen, de toegepaste technieken en de afwerking zijn perfect. Zoals ik al zei: het is echt een kunstwerk. Het project is binnen de afgesproken termijn opgeleverd en de prijs is heel competitief. Prijs/kwaliteit gaat ergens anders niet beter zijn. Willem is een vakman die de juiste gereedschappen en mensen om zich heen heeft verzameld. Bij een volgende klus bellen we Willem en zijn team. Ik raad iedereen aan om hetzelfde te doen.
 • Arrow Afbouw
  Arrow Afbouw
  Beoordeling: 4.4 van 54.4510 reviews
  Dakdekker in Etten-Leur

  Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring en werken voor zowel particulier als bedrijf. Van renovatie toilet tot complete aanbouw, wij kunnen het uitvoeren en zijn pas tevreden als u dat ook bent. En dat alles binnen uw budget.

  Laatste review:
  Warmte isolatie-
  Heel goed. Eerlijk en netjes alles afgewerkt En alles opgeruimd Top werk

4.6

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Etten-Leur, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 1171 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Etten-Leur

Wat kost een dakdekker uit Etten-Leur?

Is het dak van jouw woning in de Grauwe Polder, Banakkers of Schoenmakershoek aan vervanging toe? Dan ben je vast benieuwd naar de gemiddelde prijs van een dakdekker uit Etten-Leur. Hoeveel je precies betaalt, hangt af van een aantal factoren. Denk natuurlijk aan de oppervlakte, maar ook het soort dak (schuin/plat) en het soort dakbedekking spelen een rol. Voor een prijsvoorstel op maat kun je het beste contact opnemen met een dakdekkersbedrijf uit Etten-Leur. Al zetten we graag de gemiddelde prijs voor veelvoorkomende klussen op een rijtje.

 • Dakrenovatie plat dak: € 75,- tot € 100,- per vierkante meter
 • Dakrenovatie schuin dak: € 75,- tot € 130,- per vierkante meter
 • Dakpannen vervangen: € 85,- tot € 150,- per vierkante meter
 • Dakgoot reparatie: € 100,- tot € 200,-
 • Dakgoot vervangen: € 50,- tot € 200,- per meter

Besparen op dakbedekking Etten-Leur?

Een lek dak komt nooit gelegen en vaak heb je niet de luxe om nog een aantal jaar te sparen voor je het dak laat vervangen. Veel mensen willen daarom weten hoe je kunt besparen op een dakdekker uit Etten-Leur. Ons advies is om in ieder geval niet zelf aan de slag te gaan. Dakdekken is echt een specialisme en ook als handige doe-het-zelver krijg je nooit de kwaliteit van een professional. Gelukkig zijn er wel andere manieren om te besparen. Denk bijvoorbeeld aan subsidies van de Rijksoverheid die je krijgt als je ook je dak laat isoleren.

Prijsvoorstellen van dakdekkers uit Etten-Leur vergelijken?

Op Werkspot kom je snel en eenvoudig in contact met professionele dakdekkers uit Etten-Leur. Heb je enkele prijsvoorstellen ontvangen? Staar je dan niet blind op het totaalbedrag van de offerte. Het is minstens zo belangrijk om te weten wat de kwaliteit is van de dakdekker uit Etten-Leur. Op Werkspot vind je daarom handige reviews van andere klanten. Zo krijg je een goed beeld van de manier waarop de professional jouw dakrenovatie in Etten-Leur uitvoert.

Populaire diensten

Andere vakmensen in Etten-Leur

Vind vakmensen bij jou in de buurt