Vind dakdekkers in Etten-Leur

Ooit een luchtfoto van Etten-Leur gezien? Met bijna 20.000 woningen vind je veel verschillende daken in de Noord-Brabantse stad. Al voeren ook in Etten-Leur zadeldaken met dakpannen en platte daken met kunststof dakbedekking de boventoon. Wat voor dak jij ook hebt: je kunt er van op aan dat de dakdekker uit Etten-Leur er raad mee weet. Deze professional draait zijn hand niet om voor een dakrenovatie, -reparatie of -inspectie.

Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Etten-Leur

 • Gold dakonderhoud bv
  Gold dakonderhoud bv
  Beoordeling: 4.9 van 54.9534 reviews
  Dakdekker in Etten-Leur

  Gold dakonderhoud bv is een professioneel bedrijf met oog voor detail. Met jarenlange ervaring gaan onze professionals de daken op door heel Nederland, zo kunnen we garant staan voor onze service. Wij werken met uitsluitend kwaliteitsproducten en vakmensen om de kwaliteit van uw dak te garanderen

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Uitstekend werk geleverd door Jeffrey en collega. Zeer bekwaam en vakkundig onze dakkapel en bijkeuken van een nieuwe bitumen laag voorzien. Uitstekend werk geleverd. Goede communicatie. Heel tevreden over zijn werk.
 • klusbedrijf van Dijk
  klusbedrijf van Dijk
  Beoordeling: 4.9 van 54.9515 reviews
  Dakdekker in Etten-Leur

  Mijn naam is Jack van Dijk (60) en samen met mijn zoon Rick (35) zijn wij eind 2019 voor ons zelf begonnen. We zijn een jong bedrijf met velen jaren ervaring. Met twee generaties bij elkaar zo'n 60 jaar ervaring. Mijn zoon is van origine stukadoor en schilder en ik timmerman en metselaar. Ik heb ruim 40 jaar als uitvoerder voor de BAM gewerkt en daarna als projectleider. Ik wilde graag weer met mijn handen werken. We hebben ervaring in zowel kleine als grote opdrachten. En werken voor zowel particulier als zakelijke klanten.

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  prima werk leuke mensen
 • Albox.nl
  Albox.nl
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Dakdekker in Etten-Leur

  Albox is een jong dynamisch bedrijf met 25 jaar ervaring met het aanbrengen en herstellen van veel verschillende methodieken op dakgebied. Wij zijn werkzaam in de particuliere sector, nieuwbouw, renovatie en onderhoud. Tevens zetten wij ons in voor duurzame dakprojecten voor verschillende gemeentes in Nederland. Albox is een erkend leerbedrijf op dakgebied en heeft de juiste kennis in huis om uw project op de juiste wijzen af te ronden. Mijn bedrijfsmotto; doe het goed of doe het niet!

  Laatste review:
  Goede en duidelijke informatie en offerte ontvangen. Vriendelijke en behulpzame mensen . Werken snel en netjes.
 • Dakspecialist De Arend
  Dakspecialist De Arend
  Beoordeling: 4.8 van 54.85245 reviews
  Dakdekker in Etten-Leur

  Wij passen ons volledig aan uw wensen aan. Daarbij kunt u steeds rekenen op een prima en snelle service, met een uitstekende garantie. Door een goede communicatie met de klant en door onze kennis en ervaring zorgen wij dat uw probleem altijd netjes wordt opgelost. Wij zijn werkzaam door heel Nederland. Wij hebben vakmannen bij ons werken waar er sommige van al 15 jaar ervaring hebben. Wij zijn gespecialiseerd in dakwerkzaamheden en in sloopwerkzaamheden.Daar hebben we verschillende teams voor. Als de klant tevreden is dan pas zijn wij tevredn!

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Carlo, is een hele goede en dakspecialist. Hij heeft mijn daklekkage snel en zeer vakkundig gerepareerd en het probleem verlopen. Hartelijk dank Carlo.
 • Roofsolution
  Roofsolution
  Beoordeling: 4.4 van 54.4549 reviews
  Dakdekker in Etten-Leur

  Roofsolutions is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in pannendak, goot/lood en schoorsteen reparatie. Tevens zijn wij gespecialiseerd in dak cleaning/hydroferen WIj hebben 25 jaar ervaring in deze werkzaamheden, denken graag mee met de klant, er is altijd een oplossing voor uw probleem.. Klantgericht.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Goed werk geleverd
 • Tellekamp Dakwerken
  Beoordeling: 4.4 van 54.458 reviews
  Dakdekker in Etten-Leur

  Tellekamp dakwerken

  Laatste review:
  Bestrating overige-
  Vriendelijk ,harde werkers ,alleen klokkijken problematisch, maar ik ben dan ook geen brabander.
 • Marthijn Works
  Marthijn Works

  Nog geen reviews

  Dakdekker in Etten-Leur

  MarthijnWorks - Timmerwerken - Verbouw Onderhoud Renovatie Afbouw - Isoleren - Latex spuiten / sauzen - Sloopwerk

 • Blij Mee Man
  Blij Mee Man
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Dakdekker in Etten-Leur

  Ik ben Przemek, ik woon in Etten-Leur. Ik garandeer goede kwaliteit en snelle uitvoering van opdrachten voor redelijk bedrag. Ik voer kleine en grotere opdrachten uit. Ik zorg ervoor dat de klant altijd tevreden is.

  Laatste review:
  Ik heb de mannen van 'blij mee man' ingehuurd voor een totale verbouwing van een appartement. Na eerste bezoek hebben samen een contract opgesteld met contract duur en daar hebben de mannen zich volledig aan gehouden. Ondanks wat meer-werk, wat later werd toegevoegd, waren de mannen klaar op de afgesproken daturm. Het werk dat is geleverd is van hoge kwaliteit en alles ziet er strak uit. De vloer leverancier vond het werk zo goed dat deze even contact details met 'Blij mee man' heeft uitgewisseld mocht hij zelf mensen nodig hebben. De voorman denkt goed mee en draagt continue oplossingen aan, die vaak leidden tot een goedkopere en mooiere oplossing. het stuc werk is perfect en zeer strak. Alle CV leidingen netjes in de muren en vloeren weggewerkt en 3x getest voordat alles weer werd dichtgemaakt. Het meedenken en vooruit denken zorgde ervoor dat ik gerust 4 weken op vakantie kon en me absoluut geen zorgen hoefde te maken. De flexibiliteit van de mannen was enorm en leidde tot een enorme kostenbesparing op de totale verbouwing (ongeveer 7000 euro). In de nabije toekomst moet er nog wat werk gedaan worden aan de buitenkant en zal ik zeker de mannen van 'blij mee man' weer bellen om dit uit te laten voeren. De mannen waren bijzonder vriendelijk, wat ik ook had vernomen vanuit de woongemeenschap, en opgeruimd. Dit zijn echte professionals en de bedrijfsnaam beschrijft zeer zeker mijn gevoel; bedankt mannen... echt Blij Mee, man! Werk verricht: Woonkamer: Muren/ plafond stuc-en, vloer verwijderen/leggen, CV buizen in de muur verwerken, plaatsen nieuwe verwarmingspanelen, raam blinderen, wandpanelen plaatsen, vaste kast verwijderen & mooi afwerken, vensterbanken plaatsen, stopcntacten aanbrengen/verlagen, schilderen. Keuken: Verwijderen oude keuken, interne muren verwijderen, electriciteit aanpassen voor nieuwe keuken (van 3 groepen naar 12 groepen), CV buizen in muur wegwerken/plaatsen nieuwe verwarmingspanelen, vloer ophogen, vloer leggen, water aansluitingen voorbereiden, stuc-en muren/plafond, schilderen. Toilet: Volledig slopen en opnieuw opbouwen. Betegelen, stuc-en muren/plafond, water aansluitingen aanpassen, schilderen. Hal: stuc-en muren/plafond, CV buizen wegwerken in muur, plaatsen nieuwe verwarmingspanelen, vloer leggen. *overal nieuwe binnen deuren plaatsen en kozijnen aanpassen. Boven: Slaapkamer 1: stuc-en muren/plafond, niewe inbouw spots plaatsen, wandpanelen plaatsen, vensterbanken plaatsen, CV buizen wegwerken in muur/ nieuwe verwarmingspanelen plaatsen, stopcontacten omlaag brengen, vloer verwijderen/leggen, schilderen. Slaapkamer 2: zoals slaapkamer 1 Slaapkamer 3: zoals slaapkamer 1 Trap: verwijderen oude tapijt, schuren en afwerken, wanden stuc-en. JM
 • Van der Westen dak en onderhoud
  Van der Westen dak en onderhoud
  Beoordeling: 2.4 van 52.451 review
  Dakdekker in Etten-Leur

  Goede dag, Welkom bij Van der Westen dak en onderhoud. Wij kunnen u helpen met uw uitdagende klussen in Breda en omgeving. Wij staan klaar om al uw vragen over Dakrenovatie of -vervanging, plat Dak, pannendaken , dakgoot of onderhoud te beantwoorden met onze ruime ervaring van 15 jaar. Neem direct contact op met Van der Westen dak en onderhoud om je klus te bespreken, en een vrijblijvende prijsopgave aan te vragen. Mvg Ramon van der westen

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Onze eerste indruk was positief. Vriendelijke man, de offerte op korte tijd ontvangen en redelijk snel een afspraak gemaakt. De werkzaamheden waren binnen een dag klaar en alles leek in orde te zijn. Echter een paar dagen laten ben ik zelf het dak opgegaan om de plaatsing van de zonnepanelen voor te bereiden. Na het weghalen van een gedeelte van de grind achter gekomen dat niet het hele dak opnieuw was bedekt met de nieuwe laag, maar 5 van de 6 meter was bedekt. Uiteraard contact daarover gehad, maar helaas................... Aan de andere kant ook onze eigen schuld. te veel vertrouwen in de mensen die je niet kent. Leerschool voor de volgende keer, eerst controleren en dan pas betalen. Erg jammer!
 • metsel & klusbedrijf den braber
  metsel & klusbedrijf den braber

  Nog geen reviews

  Dakdekker in Etten-Leur

  Wil met me bedrijf andere mensen helpen met het verbouwen of opbouwen van hun woning/schuur of garage

4.6

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Etten-Leur, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 676 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Etten-Leur

Wat kost een dakdekker uit Etten-Leur?

Is het dak van jouw woning in de Grauwe Polder, Banakkers of Schoenmakershoek aan vervanging toe? Dan ben je vast benieuwd naar de gemiddelde prijs van een dakdekker uit Etten-Leur. Hoeveel je precies betaalt, hangt af van een aantal factoren. Denk natuurlijk aan de oppervlakte, maar ook het soort dak (schuin/plat) en het soort dakbedekking spelen een rol. Voor een prijsvoorstel op maat kun je het beste contact opnemen met een dakdekkersbedrijf uit Etten-Leur. Al zetten we graag de gemiddelde prijs voor veelvoorkomende klussen op een rijtje.

 • Dakrenovatie plat dak: € 75,- tot € 100,- per vierkante meter
 • Dakrenovatie schuin dak: € 75,- tot € 130,- per vierkante meter
 • Dakpannen vervangen: € 85,- tot € 150,- per vierkante meter
 • Dakgoot reparatie: € 100,- tot € 200,-
 • Dakgoot vervangen: € 50,- tot € 200,- per meter

Besparen op dakbedekking Etten-Leur?

Een lek dak komt nooit gelegen en vaak heb je niet de luxe om nog een aantal jaar te sparen voor je het dak laat vervangen. Veel mensen willen daarom weten hoe je kunt besparen op een dakdekker uit Etten-Leur. Ons advies is om in ieder geval niet zelf aan de slag te gaan. Dakdekken is echt een specialisme en ook als handige doe-het-zelver krijg je nooit de kwaliteit van een professional. Gelukkig zijn er wel andere manieren om te besparen. Denk bijvoorbeeld aan subsidies van de Rijksoverheid die je krijgt als je ook je dak laat isoleren.

Prijsvoorstellen van dakdekkers uit Etten-Leur vergelijken?

Op Werkspot kom je snel en eenvoudig in contact met professionele dakdekkers uit Etten-Leur. Heb je enkele prijsvoorstellen ontvangen? Staar je dan niet blind op het totaalbedrag van de offerte. Het is minstens zo belangrijk om te weten wat de kwaliteit is van de dakdekker uit Etten-Leur. Op Werkspot vind je daarom handige reviews van andere klanten. Zo krijg je een goed beeld van de manier waarop de professional jouw dakrenovatie in Etten-Leur uitvoert.

Populaire diensten

Andere vakmensen in Etten-Leur

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur

Vind vakmensen bij jou in de buurt