Vind dakspecialisten in Etten-Leur

Op zoek naar dakspecialisten in Etten-Leur? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele dakspecialisten zonder enige verplichting.

4.5

Top beoordelingen dakspecialisten

Onze dakspecialisten in Etten-Leur, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 536 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde dakspecialisten in Etten-Leur

 • Dakbeheer SH

  Dakspecialist in Etten-Leur

  Beoordeling: 4.4 van 54.4558 reviews

  Wij leveren kwaliteit diensten. Pas beginnende bedrijf, maar je zal het niet merken! Zo gemotiveerd zijn we met de heleteam. Ons doel is altijd klanten te vreden houden. Doelen zijn tot aan de top te komen.

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Snelle reactie. Werk snel en goed uitgevoerd. Hopelijk nu geen vocht / schimmel in de muur.
 • Dakkersland.

  Dakspecialist in Etten-Leur

  Beoordeling: 4.4 van 54.458 reviews

  Dakkersland .nl gespecialiseerd in Bitumen daken. Wij zijn een jong dakdekkers bedrijf gespecialiseerd in platte dakken Werkzaamheden die wij onder andere dagelijks uitvoeren zijn. • Bitumen • EPDM • Resitrix • Lood vervangen • Dakgoten schoonmaken, reinigen en onderhoud. • Dakgootafvoer reinigen repareren • Dakinspectie en onderhoud Wees er op tijd bij om meer schade te voorkomen aan uw dak! Wij bedienen zowel bedrijven als particulieren. Wat Dakkersland kan bieden - Advies op maat - Vrijblijvende offerte - Deskundig advies - Betrouwbaar - Flexibel en 24 uur bereikbaar - Werkzaam in heel Nederland - Voordelige tarieven Ook voor spoed reparaties en lekkages komen wij graag langs. Bel nu voor een afspraak of stuur een mail naar dakkersland of bezoek onze site Neem enkel contact op als u serieuze interesse hebt, dit ivm de kosten van Werkspot. Bedankt voor uw begrip.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Snelle reactie op aanvraag, schouwing plaatsgevonden op locatie en keurige offerte ontvangen. Daarna verliep het zeer merkwaardig, bij schouwing werd aangegeven dak prima in orde was, echter wat reparaties zouden moeten gebeuren plus herstel 2 stukjes dak. Bij schouwing werd aangegeven dat het ruim 1 dag werk zou zijn, echter kwam men pas om 13:00 aan, daarna is er letterlijk niets gebeurt omdat men niet duidelijk was over welke zaken op welke manier voorbereid Zouden moeten worden. Prima duidelijk besproken wat staat moet zijn bij aanvang werkzaamheden, inmiddels lag het dak open en hadden we al 1 maal regen gehad. Bij derde x waren ze blijkbaar aantal dingen vergeten en zouden ze niet starten met werkzaamheden voordat er akkoord was op nieuwe offerte meer als 2 x zo duur. Na duidelijk overleg toch gestart en valt halverwege de dag de factuur binnen terwijl werkzaamheden in volle gang zijn. En in avond nog een gecorrigeerde factuur met verzoek direct te betalen… ongehoord.
 • MVH Dakwerken

  Dakspecialist in Etten-Leur

  Beoordeling: 4.5 van 54.558 reviews

  Mvh-dakwerken Is een bedrijf met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van bitumineuze en kunstof dakbedekking Mvhdakwerken werkt door heel het land Wij werken met rollen van icopal en garantgum zijn in het bezit van het vca certificaat en zijn vol verzekerd iets wat ook niet onbelangrijk is in deze branche Op al onze daken wordt 10 jaar garantie gegeven Mvhdakwerken Vakwerk in dakwerk

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Hele fijne samenwerking. Komt mooi op tijd en levert kwalitatief werk af.
 • Akyaz DAkonderhoud

  Dakspecialist in Etten-Leur

  Nieuw op Werkspot

  Of het nu een plat of een hellend dak is, daarvoor kunt u altijd contact opnemen met Akyaz Dakonderhoud. Door onze vakkundige medewerkers kunt u ervan uitgaan dat u een goed inzicht krijgt in de staat van uw dak, tijdens een dakinspectie. U komt dan namelijk te weten of uw dak last heeft van potentiele lekkages, of dat u dak beschadigd is of achterstallig onderhoud vertoont, waarbij uw dak mogelijk bij het einde van zijn levensduur is. Wij voeren een dakinspectie altijd gratis uit, op de dag en tijd dat het u het beste uitkomt. Onze dakinspecties worden altijd ondersteund met foto’s, waarbij mocht het nodig blijken u van ons een vrijblijvende offerte krijgt om uw dak weer in de juiste staat te krijgen

 • BRNC

  Dakspecialist in Etten-Leur

  Beoordeling: 4.8 van 54.856 reviews

  BRNC dakwerken is gespecialiseerd in platte / hellende daken ! Nieuwbouw - renovatie en onderhoud. BRNC dakwerken is een ambitieus dakdekkersbedrijf waar kwaliteit voorop staat ! Onze daken zijn van hoge kwaliteit door de benodigde kennis die we hebben en de materialen die we toepassen voor een perfecte afwerking van het dak. Waarom BRNC dakwerken ? • ervaren dakdekkers • 10 jaar garantie • geen verassingen : gratis inspectie ! • voor particulieren en bedrijven Lekkage ? Wij schieten u graag te hulp. Binnen 24 uur zijn wij op locatie om uw lekkage te bekijken en eventueel meteen te verhelpen!

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Hoewel het een erg jong team is, laat het je niet afschrikken. Wij zijn erg tevreden met het afgeleverde werk. Grote jongens zijn ook klein begonnen. Alle afspraken zijn nagekomen. Goed gecommuniceerd en alles netjes achtergelaten.
 • Blij Mee Man

  Dakspecialist in Etten-Leur

  Beoordeling: 5 van 5552 reviews

  Ik ben Przemek, ik woon in Etten-Leur. Ik garandeer goede kwaliteit en snelle uitvoering van opdrachten voor redelijk bedrag. Ik voer kleine en grotere opdrachten uit. Ik zorg ervoor dat de klant altijd tevreden is.

  Laatste review:

  Ik heb de mannen van 'blij mee man' ingehuurd voor een totale verbouwing van een appartement. Na eerste bezoek hebben samen een contract opgesteld met contract duur en daar hebben de mannen zich volledig aan gehouden. Ondanks wat meer-werk, wat later werd toegevoegd, waren de mannen klaar op de afgesproken daturm. Het werk dat is geleverd is van hoge kwaliteit en alles ziet er strak uit. De vloer leverancier vond het werk zo goed dat deze even contact details met 'Blij mee man' heeft uitgewisseld mocht hij zelf mensen nodig hebben. De voorman denkt goed mee en draagt continue oplossingen aan, die vaak leidden tot een goedkopere en mooiere oplossing. het stuc werk is perfect en zeer strak. Alle CV leidingen netjes in de muren en vloeren weggewerkt en 3x getest voordat alles weer werd dichtgemaakt. Het meedenken en vooruit denken zorgde ervoor dat ik gerust 4 weken op vakantie kon en me absoluut geen zorgen hoefde te maken. De flexibiliteit van de mannen was enorm en leidde tot een enorme kostenbesparing op de totale verbouwing (ongeveer 7000 euro). In de nabije toekomst moet er nog wat werk gedaan worden aan de buitenkant en zal ik zeker de mannen van 'blij mee man' weer bellen om dit uit te laten voeren. De mannen waren bijzonder vriendelijk, wat ik ook had vernomen vanuit de woongemeenschap, en opgeruimd. Dit zijn echte professionals en de bedrijfsnaam beschrijft zeer zeker mijn gevoel; bedankt mannen... echt Blij Mee, man! Werk verricht: Woonkamer: Muren/ plafond stuc-en, vloer verwijderen/leggen, CV buizen in de muur verwerken, plaatsen nieuwe verwarmingspanelen, raam blinderen, wandpanelen plaatsen, vaste kast verwijderen & mooi afwerken, vensterbanken plaatsen, stopcntacten aanbrengen/verlagen, schilderen. Keuken: Verwijderen oude keuken, interne muren verwijderen, electriciteit aanpassen voor nieuwe keuken (van 3 groepen naar 12 groepen), CV buizen in muur wegwerken/plaatsen nieuwe verwarmingspanelen, vloer ophogen, vloer leggen, water aansluitingen voorbereiden, stuc-en muren/plafond, schilderen. Toilet: Volledig slopen en opnieuw opbouwen. Betegelen, stuc-en muren/plafond, water aansluitingen aanpassen, schilderen. Hal: stuc-en muren/plafond, CV buizen wegwerken in muur, plaatsen nieuwe verwarmingspanelen, vloer leggen. *overal nieuwe binnen deuren plaatsen en kozijnen aanpassen. Boven: Slaapkamer 1: stuc-en muren/plafond, niewe inbouw spots plaatsen, wandpanelen plaatsen, vensterbanken plaatsen, CV buizen wegwerken in muur/ nieuwe verwarmingspanelen plaatsen, stopcontacten omlaag brengen, vloer verwijderen/leggen, schilderen. Slaapkamer 2: zoals slaapkamer 1 Slaapkamer 3: zoals slaapkamer 1 Trap: verwijderen oude tapijt, schuren en afwerken, wanden stuc-en. JM
 • A.M. Vermeiren

  Dakspecialist in Etten-Leur

  Beoordeling: 4.8 van 54.8514 reviews

  Ik ben mijn loopbaan begonnen na de opleiding tot metselaar op de lts in Breda, van daaruit ben ik gaan werken voor verschillende bouwbedrijven / aannemers. Inmiddels heb ik al meer dan 25 jaar werkervaring in de bouw, ik heb mezelf gespecialiseerd in de volgende werkzaamheden: Het aanbrengen van alle soorten voegwerk, uithakken van voegen, reinigen en impregneren van gevels. Ik heb door mijn werkzaamheden bij verschillende bouwbedrijven tevens ook ervaring opgedaan in het plaatsen van aanbouwen en het betegelen van vloeren en muren. Ik werk alleen als ZZP’er en maak altijd voor het begin van een klus goede afspraken met betrekking tot de duur, kosten en garanties, deze afspraken kunnen per klus verschillen omdat ik met verschillende zaken rekening moet houden.

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  Goed werk! Denkt echt met je mee. Heeft zeer netjes gewerkt en kwam alle afspraken na. 👍🏻
 • Bouwbedrijf Van der Meer

  Dakspecialist in Etten-Leur

  Beoordeling: 4 van 5451 review

  Onze eenmanszaak heeft veertig jaar ervaring met timmerwerken en meer dan voldoende kennis en vaardigheden. Aan- en opbouwen, dakkapellen, badkamers, keukens, kozijnen, ramen, deuren en afbouw behoren allen tot ons vakgebied. Bij Bouwbedrijf Van der Meer is theorie en praktijk aanwezig, welke toegepast worden in zowel de nieuwbouw als in de verbouw. Heeft u interesse in een vrijblijvende offerte of advies, neem dan gerust contact op met ons.

  Laatste review:

  Uitstekende afwerking en mooi resultaat voor een goede prijs!
 • metsel & klusbedrijf den braber

  Dakspecialist in Etten-Leur

  Nieuw op Werkspot

  Wil met me bedrijf andere mensen helpen met het verbouwen of opbouwen van hun woning/schuur of garage

 • RDS Dakbedekkingen

  Dakspecialist in Etten-Leur

  Beoordeling: 4.5 van 54.559 reviews

  RDS Dakbedekkingen met ruim 10 jaar ervaring en gediplomeerd in het aanbrengen van bitumen of kunstof daken zoals PVC of EPDM alswel de onderhoud ervan . U krijgt schriftelijk 10 jaar garantie op een door ons gemaakt werk of eventueel in overleg.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Ons dak is vakkundig en zeer netjes vervangen. Randy en zijn team hebben hun uiterste best gedaan om aan al onze eisen te voldoen. Denise en davey

Populaire lokale dakspecialisten in Etten-Leur

Andere vakmensen in Etten-Leur

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur