Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Eindhoven

 • Dakbeheerwest
  Dakbeheerwest
  Beoordeling: 5 van 55592 reviews
  Dakdekker in Eindhoven

  Als je op zoek bent naar een Dakdekker in uw regio dan kan Dakbeheerwest je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Dakrenovatie of -vervanging, lekkages , Schoonmaak daken of dakgoten, Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht of kijk op onze site zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Snelle reactietijd en heeft alles naar volle tevredenheid opgelost.
 • Klusjesbedrijf de toekomst
  Klusjesbedrijf de toekomst
  Beoordeling: 4.4 van 54.4531 reviews
  Dakdekker in Eindhoven

  Ik ben een klusjes bedrijf. ik doe dakwerkzaamheden en reparaties uitvoeren Wil je je Klus klaar bel de toekomst maar !

  Laatste review:
  Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen-
  Super aardige man. Werkt erg netjes en wil de klus optimaal klaren. De volgende (dak) klus mag hij van mij zo doen! Aanrader!
 • Dakdekker FS
  Dakdekker FS
  Beoordeling: 4.6 van 54.6523 reviews
  Dakdekker in Eindhoven

  We zijn al jaren actief in de bouw branche Ben je op zoek naar een loodgieter, dakdekker Dan kun je bij Dakonderhoud FS terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met alle klussen in en rondom het huis. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  snel geregeld, scherpe prijs.
 • Dakspecialist De Arend
  Dakspecialist De Arend
  Beoordeling: 4.8 van 54.85322 reviews
  Dakdekker in Eindhoven

  Wij passen ons volledig aan uw wensen aan. Daarbij kunt u steeds rekenen op een prima en snelle service, met een uitstekende garantie. Door een goede communicatie met de klant en door onze kennis en ervaring zorgen wij dat uw probleem altijd netjes wordt opgelost. Wij zijn werkzaam door heel Nederland. Wij hebben vakmannen bij ons werken waar er sommige van al 15 jaar ervaring hebben. Wij zijn gespecialiseerd in dakwerkzaamheden en in sloopwerkzaamheden.Daar hebben we verschillende teams voor. Als de klant tevreden is dan pas zijn wij tevredn!

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Carlo is een hele vriendelijke en eerlijke man! Neemt snel contact op, en kwam snel de klus klaren! Heeft meerdere werkzaamheden goed verricht op het dak! Dak nokken, zijkant lood, afvoerpijp, en het dak opnieuw bekleed! Super fijne man! Snelle reacties, en goede prijzen! Als er iets is, weet ik hem weer te vinden!:)
 • vd Hurk dakbedekkingen
  vd Hurk dakbedekkingen
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Dakdekker in Eindhoven

  Voor al uw platte daken! Een team met meer dan 10 jaar ervaring. Altijd 10 jaar garrantie, offerte op maat is gratis. Op zeer snelle termijn uw dak gemaakt in overleg met de opdracht gever. M.v.g vd hurk Dakbedekkingen Kijk ook eens op www. mtplattedaken .nl

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Plat dak perfect vervangen. Tommy is een vakman!
 • SODA Klusbedrijf
  SODA Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7532 reviews
  Dakdekker in Eindhoven

  Allround Klusbedrijf en is van alle markten thuis u vraagt het en wij maken het !!! Bel gerust voor een passende offerte en met alle plezier zorgen wij er dan voor dat de klus naar uw tevredenheid word uitgevoerd. Met vriendelijke groet Ferry Mostard

  Laatste review:
  Zolder (ver)bouwen-
  Ferry heeft de opdracht super uitgevoerd! Hij denkt mee voor de juiste oplossing en zegt het ook als iets niet haalbaar is. Heel fijn! Communicatie altijd goed verlopen en blij met deze echte vakman!
 • Van marrum isolatie- en klusbedrijf
  Van marrum isolatie- en klusbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Dakdekker in Eindhoven

  ALLEEN PLATTE DAKEN!! Hallo allemaal, Bent u dringend op zoek naar een BITUMENE dakdekker op PLATTE DAKEN zoek dan niet verder!!!! Ik sta voor u klaar!!! Wat heb ik te bieden: - het overlagen van uw bitumene daken - het maken van lekkage's - het slopen en her opbouw van u PLATTE DAK - 10 jaar gerantie!!!! Waar werk ik mee - k14 kale bituum - k24 geminimaliseerde bituum - onderlaag - 3mm Zelfklevende bituum - dak trim - loden afvoer - Ontluchters Ben in bezit van vca vol! Wij werken met top materiaal!

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Prima werk, geleverd, op tijd. Goede communicatie
 • VanUumKlussen
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Dakdekker in Eindhoven

  Wij zijn een jong en energiek dakdekkersbedrijf. Wij zijn thuis in alle soorten dakbedekking. Van kleine aanbouwen tot grote daken. Gespecialiseerd in reparatie, renovatie, en onderhoud. Wij komen geheel vrijblijvend langs voor een offerte op maat,

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  na het prutswerk van R&O constructies heeft van Uum alles gerepareerd zoals het moet. Reageerde zeer snel en repareerde de dakgoot naar volle tevredenheid. ik kan hem daarom zeker aanbevelen
 • De Leest Dakwerken
  De Leest Dakwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.7552 reviews
  Dakdekker in Eindhoven

  Werkzaam in alle soorten bitumen ook werkzaam in alle soorten kunststoffen dakleer en zowel pvc en epdm maar tevens werkzaam in zinkwerken al soorten goten felsdaken en roefdaken. al meer dan 30 jaar ervaring in deze branche.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Vakkundig het werk uitgevoerd, geen lekkage en volgens offerte geleverd en betaald.
 • Slegers Zonwering
  Slegers Zonwering
  Beoordeling: 5 van 55578 reviews
  Dakdekker in Eindhoven

  Hallo, Welkom op het profiel van Slegers Zonwering, ik ben Wim. Ik verzorg al mijn klussen met de nodige passie en kwaliteit. Ik ben gespecialiseerd in: + Zonwering binnen/buiten + Rolluiken + Screens + Terrasschermen + Veranda zonweringen + Horren. Graag helpen wij u verder met het verzorgen van uw klus. Het is voor ons vanzelfsprekend om de ruimte waarin gewerkt wordt netjes op te leveren. Tevens wordt er netjes omgegaan en alles afgedekt indien nodig. Wij zijn bijna 4,5 jaar bezig met werkspot en al heel veel mooie klussen mogen doen. Groet, Team Slegers Zonwering

  Laatste review:
  Buitenzonwering of zonnescherm plaatsen of vervangen-
  Uitstekende dienstverlening!

4.6

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Eindhoven, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 1160 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Eindhoven

Informatie over dakdekkers uit Eindhoven

Schakel een dakdekker uit de regio Eindhoven in en je besteedt je daklekkage of vervanging van je dak uit aan een betrouwbare dakdekker. Werkspot werkt enkel met regionale dakdekkersbedrijven die je verder helpen met hun kennis en kunde, we werken met vakmannen in hart en nieren. Dus ben je op zoek naar een dakspecialist uit Noord-Brabant die je lekkage, verstopping of versleten dak kan aanpakken? Huur dan gerust een dakwerker uit de omgeving Eindhoven in via Werkspot. Dan kan je dak straks weer jaren mee.

Een selectie dakdekkers uit Eindhoven

Eens in de zoveel jaar is je dak toe aan renovatie of vervanging. Is het de hoogste tijd om je dak onder handen te nemen? Werkspot werkt met diverse getalenteerde dakspecialisten. Lekt je dak of moet het zelfs vervangen worden? Je doet er in zo’n geval goed aan om een Eindhovense dakspecialist in te schakelen. Kies liefst voor een vakman met ervaring, een dakdekker die netjes werkt én duidelijk communiceert. De Werkspot-dakspecialisten uit Eindhoven zorgen ervoor dat je complete project vakkundig in goede banen geleid wordt. Werk je met een dakdekker uit de regio? Dan bespaar je enkele Euro’s op de voorrijkosten. En ook erg belangrijk, zeker in het geval van een lekkage: Een dakspecialist uit de regio is snel ter plekke. Werk dus met een dakdekker uit Eindhoven en omgeving en je kunt rekenen op een vakman die efficiënt, effectief en op snelheid werkt.

Dakdekkers uit Eindhoven leveren vakwerk af

Huur je een dakdekker in via Werkspot, dan mag je rekenen op een dakspecialist van niveau, een echte vakman die zijn vak verstaat. We werken bij Werkspot met regionale dakdekkers die stuk voor stuk ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Ze beschikken allemaal over een goede verzekering en hebben over het algemeen één of meerdere branche gerelateerde certificaten of keurmerken. Om nog extra controle uit te oefenenen op het werk van onze dakdekkers, houden we ons reviewsysteem nauwlettend in de gaten. De beoordelingen die klanten plaatsen bij onze vakmannen uit Eindhoven, lezen we stuk voor stuk. Zijn de beoordelingen van een vakman niet goed? Dan grijpen we in. We willen namelijk bovenal dat je als klant blind kunt vertrouwen op een vakkundige dakdekker die doet wat hij belooft. Huur een dakspecialist in via Werkspot en je mag rekenen op werk van hoog niveau en een resultaat dat weer jaren mee kan.

Schakel dakdekkers uit Eindhoven in voor verschillende klussen

Lekt er water door je dak of merk je dat je dak überhaupt aan vervanging toe is? Huur een Werkspot vakman uit Eindhoven in en je kunt er vanuit gaan dat je dak weer even mee kan. Onze vakmannen werken effectief en efficiënt. Maar wat nog effectiever is dan een dakspecialist bellen wanneer het kwaad al geschied is, is om een servicecontract af te sluiten met een dakdekker. In dat geval komt de betreffende dakdekker eens in de zoveel tijd bij je langs om je dak aan een inspectie te onderwerpen. Kleine beschadigingen of verstoppingen worden op deze wijze direct opgemerkt en aangepakt. Dat scheelt ongemak en Euro’s op de lange termijn. Daadwerkelijke lekkages of slijtage worden zo namelijk voorkomen.

Wil je je dak in Eindhoven via Werkspot laten renoveren?

Nu je een idee hebt van de verschillende dakdekkersbedrijven in Eindhoven, kun je op zoek naar een dakdekker die op jouw wensen aansluit. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele dakdekker in Noord-Brabant? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor een dakreparatie of -vervanging. Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Populaire diensten

Andere vakmensen in Eindhoven

Vind vakmensen bij jou in de buurt