Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Geldrop

 • Dakbeheerwest
  Dakbeheerwest
  Beoordeling: 5 van 55592 reviews
  Dakdekker in Geldrop

  Als je op zoek bent naar een Dakdekker in uw regio dan kan Dakbeheerwest je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Dakrenovatie of -vervanging, lekkages , Schoonmaak daken of dakgoten, Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht of kijk op onze site zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Snelle reactietijd en heeft alles naar volle tevredenheid opgelost.
 • Klusjesbedrijf de toekomst
  Klusjesbedrijf de toekomst
  Beoordeling: 4.4 van 54.4531 reviews
  Dakdekker in Geldrop

  Ik ben een klusjes bedrijf. ik doe dakwerkzaamheden en reparaties uitvoeren Wil je je Klus klaar bel de toekomst maar !

  Laatste review:
  Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen-
  Super aardige man. Werkt erg netjes en wil de klus optimaal klaren. De volgende (dak) klus mag hij van mij zo doen! Aanrader!
 • Nosce Ipsum klussenbedrijf
  Nosce Ipsum klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.6 van 54.6531 reviews
  Dakdekker in Geldrop

  Specialist op het gebied van boeiboorden, gevelbekleding, daklijsten en (het repareren van) goten. Jarenlange ervaring in de hout- en betonbouw. Denk hierbij aan het plaatsen van schuttingen, poorten, schuren, carports, tuinhuizen, aanbouwen etc. Zowel het plaatsen van de fundering als de wanden, kozijnen en het dak vallen onder onze werkzaamheden, op dat gebied zijn we echt allround. Zodoende hebben wij ook ruime ervaring opgebouwd in het plaatsen van zowel dakbeschot als dakbedekking. Daarnaast werken we op projecten samen met verschillende dakspecialisten waardoor we alles op dit vlak aan kunnen bieden.

  Laatste review:
  Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren-
  Paul is een heel aardig en fijn in de omgang. Helaas kan ik niet meer dan 3 sterren geven. Paul had de dag van de klus nog een afspraak staan en wilde dus op tijd weg, dit resulteerde in haast werk waardoor er onnodig dingen zijn beschadigd en schroeven niet zijn aangedraaid of zelfs missen. Heel erg jammer want het begon zo goed…
 • Onderhoudsbedrijf VDM
  Onderhoudsbedrijf VDM
  Beoordeling: 4.6 van 54.6513 reviews
  Dakdekker in Geldrop

  VDM dak&onderhoud. Meer dan 30 jaar vakbekwaam. Specialist in het opsporen van alle voorkomende lekkage's. Gespecialiseerd in duurzame en milieu bewuste daktechniek. Platte daken ( APP, SBS, EPDM, PVC ) Pannendaken, singledaken en leien daken. Lood en zink werkzaamheden. Isolatie werkzaamheden, sloopwerkzaamheden. Dakonderhoud en dakgoten reiniging. Gratis dakinspectie en dak advies.

  Laatste review:
  Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen-
  Ik was snel op zoek naar iemand die voor onze nieuw te plaatsen keuken een afvoergat kon maken voor de afzuigkap. Ronald kon al heel snel, zelfs op een zaterdag, dit kwam mij prima uit. Vandaag 16-12-2023 de klus netjes en snel uitgevoerd. En ik kreeg nog een paar fijne tips van Ronald voor in de toekomst. Aardige man, komt netjes op tijd, en houdt zich aan de afspraken.
 • Dakdekker FS
  Dakdekker FS
  Beoordeling: 4.6 van 54.6523 reviews
  Dakdekker in Geldrop

  We zijn al jaren actief in de bouw branche Ben je op zoek naar een loodgieter, dakdekker Dan kun je bij Dakonderhoud FS terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met alle klussen in en rondom het huis. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  snel geregeld, scherpe prijs.
 • Linde Renovaties
  Linde Renovaties
  Beoordeling: 4.8 van 54.8512 reviews
  Dakdekker in Geldrop

  Door van jongs af aan al in het vak mee te gaan zo doende is mijn liefde gegroeid voor vakmanschap. Wij zijn pas klaar als alles naar de wens van de klant is en doen daar onze uiterste best voor. Wij zijn vak mannen en dat is te zien aan het eind resultaat. Soms is goedkoop duur koop. Dat wil zeggen dat iemand die goedkoop is niet altijd goed werk levert waar door het u uiteindelijk meer geld kost, ons advies laat het meteen professioneel en vakkundig doen zo dat dit niet het geval gaat zijn voor u .

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  De reactie was zeer snel met goede communicatie. Klus is goed uitgevoerd. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden.
 • Dakspecialist De Arend
  Dakspecialist De Arend
  Beoordeling: 4.8 van 54.85322 reviews
  Dakdekker in Geldrop

  Wij passen ons volledig aan uw wensen aan. Daarbij kunt u steeds rekenen op een prima en snelle service, met een uitstekende garantie. Door een goede communicatie met de klant en door onze kennis en ervaring zorgen wij dat uw probleem altijd netjes wordt opgelost. Wij zijn werkzaam door heel Nederland. Wij hebben vakmannen bij ons werken waar er sommige van al 15 jaar ervaring hebben. Wij zijn gespecialiseerd in dakwerkzaamheden en in sloopwerkzaamheden.Daar hebben we verschillende teams voor. Als de klant tevreden is dan pas zijn wij tevredn!

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Carlo is een hele vriendelijke en eerlijke man! Neemt snel contact op, en kwam snel de klus klaren! Heeft meerdere werkzaamheden goed verricht op het dak! Dak nokken, zijkant lood, afvoerpijp, en het dak opnieuw bekleed! Super fijne man! Snelle reacties, en goede prijzen! Als er iets is, weet ik hem weer te vinden!:)
 • VanUumKlussen
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Dakdekker in Geldrop

  Wij zijn een jong en energiek dakdekkersbedrijf. Wij zijn thuis in alle soorten dakbedekking. Van kleine aanbouwen tot grote daken. Gespecialiseerd in reparatie, renovatie, en onderhoud. Wij komen geheel vrijblijvend langs voor een offerte op maat,

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  na het prutswerk van R&O constructies heeft van Uum alles gerepareerd zoals het moet. Reageerde zeer snel en repareerde de dakgoot naar volle tevredenheid. ik kan hem daarom zeker aanbevelen
 • vd Hurk dakbedekkingen
  vd Hurk dakbedekkingen
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Dakdekker in Geldrop

  Voor al uw platte daken! Een team met meer dan 10 jaar ervaring. Altijd 10 jaar garrantie, offerte op maat is gratis. Op zeer snelle termijn uw dak gemaakt in overleg met de opdracht gever. M.v.g vd hurk Dakbedekkingen Kijk ook eens op www. mtplattedaken .nl

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Plat dak perfect vervangen. Tommy is een vakman!
 • Nick Maas Dakbedekkingen
  Nick Maas Dakbedekkingen
  Beoordeling: 5 van 55518 reviews
  Dakdekker in Geldrop

  Hallo, Ik ben Nick Maas. Vanaf mijn 16de ben ik het dak opgegaan en heb hiervoor ook mijn opleidingen gevolgd. Inmiddels sta ik dan ook alweer 10 jaar op het dak. Sinds maart 2019 ben ik als zzp'er begonnen omdat ik de uitdaging zag zitten om eigen werken aan te nemen en zelf te maken met veel passie voor het vak . Dus voor al uw platte daken en al uw dakbedekkingen bent u bij mij aan het goede adres . Met vriendelijke groet Nick Maas Dakbedekkingen.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Nick is vriendelijk en echte vakman. Heeft mij geholpen met het dekken van een nieuwe aanbouw, voor een eerlijke prijs vergeleken met andere bedrijven. Denkt mee met mij als klant en stelt zich flexibel op. Dank Nick en wellicht tot ziens!

4.6

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Geldrop, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 1123 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Geldrop

Populaire diensten

Andere vakmensen in Geldrop

Vind vakmensen bij jou in de buurt