Vind aannemers in Geldrop

Op zoek naar aannemers in Geldrop? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele aannemers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde aannemers in Geldrop

 • Joey's Vloerenbedrijf
  Joey's Vloerenbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8544 reviews
  Aannemer in Geldrop

  Welkom, Ruim 15 jaar ervaring met het smeren van cementdekvloeren -isolatievloeren -zandcementvloeren -vezelvloeren -versnelde en versterkte vloeren -egalisatiewerken -betonlook vloeren Wij werken meestal met onze vrachtwagen met trailer, Voor de kleinere werkjes nemen wij onze aanhanger mee. Wij werken alleen met de beste producten zodat wij altijd kwaliteit kunnen maken! Want daar staan wij voor. Heeft u vragen? Stel ze gerust! Alvast bedankt, groeten joey

  Laatste review:
  Vloer egaliseren-
  Prima werk geleverd. Gezellige gast.
 • MSQ-Service
  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews
  Aannemer in Geldrop

  Wij zijn een klein bedrijf met zeer uitgebreide ervaring in renovaties van huizen en winkelpanden. Wij werken in overleg met de klant over de wensen, en geven hier indien gewenst ook advies in.

  Laatste review:
  Vensterbanken plaatsen of vervangen-
  We zijn erg vakkundig geholpen door Minos, hij is erg secuur en neemt de tijd om oplossingen in samenspraak te vinden. Tevens is het ook een hele fijn vriendelijke man die z’n afspraken na komt, iets wat ook gewoon fijn is als iemand in je huis aan het werk is.
 • Bunbor Klusbedrijf
  Bunbor Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.4 van 54.4591 reviews
  Aannemer in Geldrop

  Bunbor klusbedrijf is gespecialiseerd in diverse bouwtechnische werkzaamheden. Wij kunnen badkamers, toiletten en keukens installeren, maar eveneens isolatie aanbrengen. Eveneens schilderen, stukadoren en leggen van laminaatvloeren. Vrijwel alles wat met de bouw te maken heeft.

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Wij zijn erg tevreden over de werkwijze van Bunbor. Nico en Rita kwamen snel langs voor een offerte, dachten mee en hadden goede ideeen. Na goedkeuring van de offerte konden ze snel beginnen. De werkmannen werkten snel en super netjes. Waren ook erg vriendelijk. De communicatie met Rita verliep vlot en snel. Vragen werden snel beantwoord en we werden altijd op de hoogte gehouden wanneer dat nodig was. Binnen 5 weken was de klus helemaal geklaard, terwijl we tussentijds ook nog extra werk hebben laten uitvoeren. Het stucwerk is spiegelglad. Het is prachtig geworden. Voor onze volgende klus, weten we nu al wie we gaan bellen! Dank je wel Rita, Nico en Vitalij.
 • Pro-Fix
  Pro-Fix
  Beoordeling: 4.9 van 54.9536 reviews
  Aannemer in Geldrop

  Pro-Fix onderhouds- en renovatiebedrijf: -Elektra -Badkamer, toilet renovatie -Tegelwerk -Sanitair -Stuckwerk -Schilderwerk (binnen / buiten)

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Thomasz heeft ons toilet gerenoveerd en we zijn super blij met het eindresultaat! Thomasz heeft alles van a tot z uitgevoerd, is vriendelijk, komt afspraken na en denkt continu met je mee. Hij heeft oog voor detail en werkt heel netjes. Wij raden hem zeker aan!
 • Snelvakman Totaalbouw
  Snelvakman Totaalbouw
  Beoordeling: 4.8 van 54.8520 reviews
  Aannemer in Geldrop

  Snelvakman staat voor snelle service in de bouw en met een sterk netwerk collega’s in staat om sneller opdrachten aan te nemen en uit te voeren. LET OP! Wij nemen alleen opdrachten AAN EINDHOVEN regio Communicatie en goed bereikbaar zijn via de whatsapp. Onze missie is een 5 sterren review of het nu om een kraan vervangen gaat of een badkamer renovatie we love what we do. - LOODGIETERS - TEGELZETTERS - ELECTRICIENS

  Laatste review:
  Keuken gereedmaken voor plaatsing-
  Prettige communicatie, goed werk, meedenken. Zeer tevreden.
 • Bouwbedrijf Meegouw
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Aannemer in Geldrop

  Welkom bij Bouwbedrijf Meegouw. Het daadwerkelijk uitvoeren van een klus is voor ons, als gediplomeerd en erkend aannemersbedrijf, geen probleem. Zo hebben we veel eenvoudige verbouwingen maar ook ingewikkelde klussen tot een goed einde gebracht. Nieuwbouw of monument, complete renovatie of reparatieklusje, badkamers, eenvoudig of luxe, design of traditioneel. De tevredenheid van klant ontstaat niet alleen door een goede uitvoering van het werk. Een open en duidelijke communicatie zijn daarbij van groot belang. Vooral in de aanloop naar een opdracht onderscheiden wij ons van andere bedrijven. In deze fase kijken we uiteraard naar de wensen van de klant maar geven indien nodig adviezen over betere of goedkopere werkmethoden en/of constructies. En graag adviseren we wanneer een klant werkzaamheden zelf wil of kan doen om zodoende de kosten te drukken. Onze offerte's zijn duidelijk, open en uiteraard vrijblijvend. Ook tijdens de uitvoering van de klus of verbouwing kunt u ervaren hoe Bouwbedrijf Meegouw zich onderscheidt. Zo houden we bv rekening met bewoners of buren om voor hen overlast te beperken. Zeker tijdens deze fase vinden wij een goede communicatie belangrijk. Immers: uw verbouwing is onze missie klant en aannemer: één team We hopen u te mogen begroeten voor een gesprek ivm uw wensen en het uitbrengen van een vrijblijvende offerte.

  Laatste review:
  Aanbouw of opbouw plaatsen-
  Ondanks winterse omstandigheden vlotte uitvoering. Niet alleen aanbouw maar ook zolder (dakkapel, dakpannen en isolatie) laten uitvoeren. Nette en vriendelijke werkers.
 • Bouwservice Bierkens
  Beoordeling: 4.7 van 54.7513 reviews
  Aannemer in Geldrop

  Welkom op mijn profiel. Mijn bedrijfsactiviteit bestaat uit cementdekvloeren. Waar ik al jaren werkzaam in ben. Wij komen zowel voor de grote & kleine vloeren. Na een kennismaking en advies maak ik een prijs/offerte voor u. Met vriendelijke groet, John Bierkens

  Laatste review:
  Cementdekvloer aanbrengen-
  Vakmannen! Strakke vloer en werken heel netjes. Prettige communicatie en eerlijke prijs. Dank John en Jo
 • Construxx BV
  Construxx BV
  Beoordeling: 5 van 55515 reviews
  Aannemer in Geldrop

  Aangenaam, wij zijn Construxx! Jouw aannemer in de regio Eindhoven. Wij zijn de ideale partner voor jouw verbouwing, nieuwbouw, renovatie, uitbouw, badkamer en andere grote bouwprojecten. Zowel particulier als zakelijk. Waarom is Amazon zo groot geworden? Zij hebben klanttevredenheid tot een kunst verheven. En juist dat doen wij ook! Onze missie is alleen geslaagd als jij helemaal tevreden bent met het resultaat. Wat mag je van ons verwachten? Onze oprichter, en jouw vaste en vertrouwde aanspreekpunt, Ruben heeft een achtergrond in de consultancy. In de Amsterdamse financiële wereld heeft hij jarenlang ervaring opgedaan met klantgerichtheid en communiceren. Vaak met vooraanstaande klanten. Een aannemer dus die hoge eisen aan kwaliteit en communicatie stelt. Samen met onze vaste partner sturen wij een groot team aan van ervaren professionals, streng geselecteerd op hun kwaliteiten. We hebben alle disciplines zelf in huis. Wij zijn dus niet afhankelijk van anderen. Dit levert aanzienlijke tijdswinst op en bespaart jou kostbare vertragingen en frustraties. Zeker in deze tijden van grote vraag. Maar dit vergroot ook onze betrokkenheid en de kwaliteit van onze dienstverlening. Hopelijk wil je ons overwegen voor jouw aanstaande bouwproject. Wij komen graag persoonlijk kennismaken en jullie wensen bespreken. Team Construxx

  Laatste review:
  Keuken plaatsen of renoveren-
  Super goed gedaan. Goed contact gehad en Ruben is altijd klaar om bij te helpen. Onse neuwe keuken zit echt mooi uit! Ik raad aan! Bedankt.
 • De Leest Dakwerken
  De Leest Dakwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.7552 reviews
  Aannemer in Geldrop

  Werkzaam in alle soorten bitumen ook werkzaam in alle soorten kunststoffen dakleer en zowel pvc en epdm maar tevens werkzaam in zinkwerken al soorten goten felsdaken en roefdaken. al meer dan 30 jaar ervaring in deze branche.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Vakkundig het werk uitgevoerd, geen lekkage en volgens offerte geleverd en betaald.
 • Trend
  Trend
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Aannemer in Geldrop

  Trend Brabant Ramen deuren kozijnen vervangen veranda

4.6

Top beoordelingen aannemers

Onze aannemers in Geldrop, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 238 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale aannemers in Geldrop

Andere vakmensen in Geldrop

Vind vakmensen bij jou in de buurt