Vind ontwerpers in Geldrop

Op zoek naar ontwerpers in Geldrop? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Geldrop

 • Mijn Constructeur
  Mijn Constructeur
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  Ontwerper in Geldrop

  Heeft u een constructeur nodig voor uw bouwaanvraag voor een verbouwing of nieuwbouw? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast een master diploma bouwkunde, zijn wij in bezit van de diverse certificaten van BmS, zoals hallenbouw en staal verbindingen. Wij leveren voor u graag de constructieve stukken. Deze kunt u bij de gemeente indienen voor het verkrijgen van een omgevingsvergunning. U kunt ons benaderen voor o.a.: • Muurdoorbraken; • Uitbouwen; • Opbouwen; • Aanbouwen; • Dakkapellen; • Funderingsberekeningen; • Paalberekeningen; • Staalconstructies; • Betonconstructies; • Houtconstructies; • Haalbaarheidsonderzoek dakconstructie voor zonnepanelen (t.b.v. scope 12); • etc. U ontvangt binnen enkele minuten een offerte. Na akkoord op onze offerte en bij het compleet aanleveren van alle relevante informatie, de meeste berekeningen leveren wij binnen 1 dag! Bekijk onze website voor meer informatie (of om direct een offerte aan te vragen). www. mijnconstructeur. nl

  Laatste review:
  Constructieberekeningen-
  Professioneel, uitgebreide constructie binnen 1 dag! Contact verloopt via alle kanalen zeer makkelijk en snel (ook buiten kantoortijden) Hij denkt mee en is flexibel. Prijs ook schappelijk. Zou hem zeker aanbevelen.
 • Verhagen Bouwadviesbureau
  Verhagen Bouwadviesbureau
  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews
  Ontwerper in Geldrop

  Verhagen Bouwadviesbureau Voor al uw bouwtekeningen, constructieberekeningen en constructietekeningen. Ook voor volledige vergunningsaanvraag van A tot Z.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  kon snel langskomen en vlug ook de tekening klaar. heel vriendelijk en gaf graag advies met de algemene constructie. alles precies goed
 • Bouwservice Kara Eindhoven
  Bouwservice Kara Eindhoven
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  Ontwerper in Geldrop

  Bouwservice Kara Eindhoven Bouwkundig ingenieur Verwijderen van draagmuren (onderstutten, slopen, plaatsen staalconstructie,...) Bouwkundig advies, ontwerptekeningen, constructie-tekeningen en berekeningen Aannemer renovatie, aanbouw, badkamers. Uitgebreide offerte met specifiek beschreven werkzaamheden. Voor meer informatie en kennismaking kom ik graag langs. Ing. K. Kara (Kamil)

  Laatste review:
  Keuken gereedmaken voor plaatsing-
  Kamiel, Kerem and Kamil were simply amazing. The old kitchen was removed and the room prepared with the necessary elements in electricity, water and walls. Kamil led the communications before, during and after the work and he was always accessible and communicative. They are hard workers with a flexible and willingness to help mindset. It was a real pleasure and I will contact them again if anything is needed in the future.
 • De Binnendienst
  De Binnendienst

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Geldrop

  INTERIEUR-STUKKEN, ONTWERP ÉN REALISATIE De Binnendienst vof is het 2-mansbedrijf van Jeroen Damen en Rini Bongers. Wij ontwerpen maatwerk-interieur-oplossingen, die we presenteren in 3D. En we máken die oplossingen, in onze werkplaats. Met gebruik van moderne gereedschappen en grote precisie, maar handmatig. Zo krijgen onze interieurstukken hun unieke karakter en uitstraling: ze 'leven'. Keukens, (inloop-)garderobekasten, tv-meubelen, slaapkamers, dressoirs, badkamermeubelen, berg- en boekenkasten, zithoeken, werkplekken, tafels en banken...... In iedere combinatie, in elke situatie. Met garantie voor het leven. Transport, montage, plaatsing en laatste afwerking op locatie, ook die projectfasen doen wij persoonlijk. En zo begint het ook, met een persoonlijke kennismaking en inventarisatie, bij u thuis of op uw bedrijf. Een betrokken opdrachtgever is voor ons uitgangspunt. Ons basismateriaal is multiplex. Berken of veredeld met fineren, of bekleed met HPL of gelakt, gebeitst of hardend geolied. Wij hebben een spectrum aan uitstralingen en kleuren ontwikkeld, dat we u graag en met trots laten zien. Multiplex heeft vele kwaliteiten en die benutten wij ten volle in onze projecten. Ook combinaties met andere materialen, bijv. staal, voor schuifdeuren, constructieve elementen of afwerking, maken wij graag. Integratie van hoogwaardige led-verlichting en overig electra. Werk- en keukenbladen in velerlei materialen en verschijningen, van bamboe, tot keramiek, tot ter plaatse gestort en afgewerkt beton en terrazzo. Of het nu gaat om een specifiek stuk of meubel, of dat uw eerste behoefte een totaalplan is voor (her-)inrichting van bijv. uw woonkamer, bovenverdieping, kantoor of keuken: De Binnendienst pakt het aan! Van eerste schets tot stofzuigen bij vertrek!

 • Vereijken bouwkundig teken en adviesbureau
  Vereijken bouwkundig teken en adviesbureau

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Geldrop

  Vereijken B&A staat voor het bouwkundig teken en adviesbureau van Geldrop en omstreken. Vereijken B&A verzorgd en ontzorgd u op bouwtechnisch gebied. Wij nemen u aan de hand mee door het bouwproces. Zo verzorgen wij al uw bouwkundig tekenwerk voor nieuwbouw en verbouw van woningbouw en utiliteitsbouw. Dit doen wij in 3 fasen; Fase 1: ontwerp Fase 2: bestek Fase 3: werk / detailering Vereijken B&A voert bouwkundige inspecties uit en maakt rapportages bouwkundig onderzoek. Tevens verzorgen wij bouwbesluit toetsingen en maken wij berekeningen tbv warmteweerstand (Rc) , doorspuibaarheid, ventilatie, daglichttoetreding

 • Bouwkundig adviesbureau LuckyHome

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Geldrop

  Bouwkundig adviesbureau Lucky Home Adviseur in duurzaamheid, gezondheid, veiligheid en wooncomfort Het is ons motto dat iedereen een gelukkig huis verdient, dit bereiken we echter alleen met uw hulp. U bepaalt bij ons waar uw prioriteiten liggen. Middels een aantal ontwerpsessies bespreken wij onze speerpunten met u. Door hoge mate van samenwerking met u, en door te ontwerpen met het oog op de toekomst, wordt er voor u een verantwoord ontwerp gemaakt. De kwaliteit daarvan waarborgen wij gedurende de uitvoeringsfase middels controles en metingen.

 • KUCULT

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Geldrop

  KUCULT bied behalve kluswerk m.b.t. schilderen, ook eigen ontwerpen aan voor binnenhuis meubilair, wandschilderingen etc. Ik ben gespecialiseerd kunstschilder, maar heb ook ruime ervaring in binnen- en buitenschilderwerk. Ik bied ook cursussen aan in tekenen en schilderen en maak eigen werk

 • Anco de Jonge

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Geldrop

  Met een achtergrond in verschillende bedrijfstakken is Anco de Jonge momenteel werkzaam als ontwerper en uitvoerder van uiteenlopende projecten. Met een ruime eigen werkplaats voor zowel metaal als hout is werkvoorbereiding in eigen werkplaats vaak erg interessant. Voor uiteenlopende projecten als maatwerk kasten, aanpassingen aan bestaande situaties, montage van uiteenlopende zaken. Van het lassen van een balustrade tot het ontwerpen van een pergola, vanuit een gezonde interesse in het maken heb ik al vele klanten blij mogen maken. Met een goed ingerichte werkplaats kan ik vrijwel alles maken. Maar ook voor projecten op uw locatie ben ik goed uitgerust om een goed eindresultaat te verzorgen. Neem contact op en u zult versteld staan van wat er allemaal mogelijk is.

 • Schroijen Bouwadvies
  Schroijen Bouwadvies
  Beoordeling: 4.6 van 54.652 reviews
  Ontwerper in Geldrop

  Wij zijn een onafhankelijk bouwkundig ontwerp & adviesbureau in Mierlo dat afhankelijk van de wensen van haar opdrachtgevers een totaalpakket kan aanbieden op het gebied bouwmanagement van de initiatieffase tot oplevering en alle daar tussen liggende trajecten. Wij handelen alleen op basis van wensen, gebruik en budget van u als opdrachtgever. Onze eerste kennismaking is altijd gratis, waarin wij graag van u vernemen welke wensen en ideeën u heeft zodat wij daarop kunnen inspelen om u te kunnen ontzorgen. Mocht u interesse hebben voor een vrijblijvend gesprek dan kunt u contact opnemen. Via Google kunt mijn website opzoeken, daar proberen wij u een korte indruk te geven van onze diensten en werkzaamheden die verricht zijn voor diverse opdrachtgevers.

  Laatste review:
  Samenwerking met Schroijen Bouwadvies is prima bevallen, waarbij de proactieve houding zeer gewaardeerd werd.
 • Tienvierstudio

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Geldrop

  Ontwerpstudio, maatwerk ontwerp met een minimalistische uitstraling.

4.9

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Geldrop, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 21 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale ontwerpers in Geldrop

Andere vakmensen in Geldrop

Vind vakmensen bij jou in de buurt