Vind ontwerpers in Son en Breugel

Op zoek naar ontwerpers in Son en Breugel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

4.6

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Son en Breugel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 17 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Son en Breugel

 • Bouwbureau Brok

  Ontwerper in Son en Breugel

  Beoordeling: 4.9 van 54.953 reviews

  Met grote passie voor complexe bouwwerken en hoge kwaliteit sta ik garant voor elk bouwkundig en constructief advies. Als constructeur werk ik graag met verschillende bouwmaterialen en beschik ik over de mogelijkheden om bijna elke berekening zowel handmatig als digitaal te berekenen. Met de praktische ervaring en mijn jonge kracht en kennis over computer gestuurde berekeningen kan ik vlot en betrouwbare berekeningen rapporteren. Elke berekening en tekening wordt technisch gecontroleerd op veiligheid, betrouwbaarheid en leesbaarheid. Dit houdt in dat elke berekening en tekening bouwkundig voldoen aan de Nederlandse richtlijnen en toch begrijpbaar is voor zowel de aannemer als de opdrachtgever. Met als specialiteit op tijdelijke constructies zoals steigerwerk, ondersteuningen tijdens bouwwerken en standbouw, wordt er binnen het bedrijf veel gewerkt aan woning en utiliteitsbouw. Woningen, verbouwingen en aanbouwen en zelfs vergunningen kunnen volledig conform een voorgesteld uurtarief of vast bedrag uitgewerkt worden.

  Laatste review:

  Constructieberekeningen -

  Bouwbureau Brok heeft voor ons op de korte termijn én kundig een constructieve berekening voor het doorbreken van een draagmuur gemaakt. Hij heeft al onze vragen vlot, vriendelijk en volledig beantwoord!
 • Serge Coumans Architecterie

  Ontwerper in Son en Breugel

  Beoordeling: 5 van 5552 reviews

  De Architecterie Eindhoven houdt zich bezig met o.a. verbouw en vernieuwbouw, renovatie en herbestemming (transformatie) van historische woonhuizen, bedrijfsgebouwen, kerken en (rijks)monumenten. Mijn specialisme omvat onder meer: - (schets)ontwerp; - bouwtechnisch tekenwerk; - aanvraag omgevingsvergunning; - bouwbegeleiding. Mijn ontwerpen zijn helder (eenduidig), functioneel en realistisch. Ik ben erg geïnteresseerd in het behoud van de authentieke waarden en zoek via originele en oorspronkelijke ideeën aansluiting met de nieuw tijd. In mijn aanpak streef ik een integrale en transparante strategie na en werk ik vanuit de dialoog met de opdrachtgever stapsgewijs naar een passende oplossing. Daarbij kijk ik naar de bestaande (cultuurhistorische) context, de ruimtebehoefte (persoonlijke wensen), het budget en hecht ik waarde aan duurzaamheid en het milieu. Mocht u voornemens zijn om te gaan bouwen of te verbouwen, neem dan eens contact op voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek, om te bezien of ik iets voor u zou kunnen betekenen. Met vriendelijke groet, Serge Coumans, architect Wie? De Architecterie!

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Serge heeft ons geholpen in de renovatie van ons huis, waarbij we een later toegevoegde aanbouw terug wilden brengen in de klassieke stijl van het huis. Ontzettend blij en tevreden over zijn hulp. Zowel in meedenken over de details in het eindresultaat als ondersteuning in het proces. Betrouwbaar, snel en helder.
 • Bouwkundig Buro Junior

  Ontwerper in Son en Breugel

  Beoordeling: 4.6 van 54.6562 reviews

  Bouwkundig Buro Junior is een bouwkundig adviesburo, gespecialiseerd in: * het verzorgen van een aanvraag bouwvergunning voor een uitbreiding aan uw woning of een nieuwe woning. * het ontwerpen en uitwerken van uitbreiden aan woningen. Bouwkundig Adviesburo Junior kan het proces van u overnemen vanaf het eerste gesprek tot het afgeven van de bouwvergunning of zelfs tot aan de oplevering van de werkzaamheden.. Tekenwerk wat zoal uitgevoerd wordt is bestemd voor de aanvraag Omgevingsvergunning, activiteit Bouwen, werktekeningen voor de uitvoering van bouwwerkzaamheden, detaillering, etc. Buro Junior kan het proces van u overnemen vanaf de eerste schets tot het afgeven van de vergunningen of de oplevering van de werkzaamheden. Ook schrijft Bouwkundig Buro Junior regelmatig bestekken voor een onderhandse aanbesteding, worden de bouwwerkzaamheden begeleid en gecontroleerd en na afloop opgeleverd. Een hele zorg minder voor u als opdrachtgever. Werkgebied Het werkgebied van Bouwkundig Adviesburo Junior ligt hoofdzakelijk binnen een straal van 50km vanaf de vestigingsplaats Egchel (L).

  Laatste review:

  Constructieberekeningen -

  Erg vriendelijk en duidelijk. Komt zijn afspraken allemaal na en ook op tijd. Heeft ons geholpen van A tot Z. Ik zou hem zeker aanraden!
 • Brouwers Beheer B.V.

  Ontwerper in Son en Breugel

  Beoordeling: 4.6 van 54.654 reviews

  Brouwers Beheer BV is een allround bedrijf actief in de bouwsector. Met onze twee verschillende type diensten kunnen wij ervoor zorgen onze klaten van A t/m Z te ontzorgen. Onder de naam Bromo Advies verzorgen wij constructief advies, en onder de naam Bromo Bouw zijn wij actief in de aannemerij. Bromo Advies begeleid u bij al uw constructieve en/of bouwkundige vraagstukken zowel groot als klein. U kunt bij ons terecht voor verbouwingsplannen, renovatie en/of nieuwbouw. De afgelopen tijd heeft Bromo Advies zich ook gespecialiseerd in vraagstukken rondom de bouwkundige haalbaarheid van het plaatsen van zonnepanelen. Ook hiervoor zijn wij u dus graag van dienst. Bromo Bouw is een bouwbedrijf met jarenlange ervaring in de bouwsector. Onze focus ligt voornamelijk op de nieuwbouw en renovatie woningen, loodsen, bedrijfsgebouwen, industriegebouwen en stallen. Tevens zijn wij de zogenoemde ‘zelfbouwers’ graag van dienst. Naast het advies en de begeleiding die Bromo Advies u kan bieden, kunnen wij u ook alle benodigde materialen voor de bouw van uw eigen project toeleveren.

  Laatste review:

  Door Bromo zowel de constructieve tekeningen en uitvoering laten verzorgen van het slopen van de draagmuur en plaatsen van de stalen balk constructie. Bereikbaarheid was top, snelle respons en denken mee in oplossingen. De werkzaamheden waren conform planning wat erg fijn was binnen de strakke planning. Wij zijn erg tevreden over het resultaat en kunnen gaan genieten van een grote open woonkamer.
 • Bouwkundig Advies en Architectuur

  Ontwerper in Son en Breugel

  Beoordeling: 4.5 van 54.5522 reviews

  Design Studio Salmans is een jong en fris bedrijf dat zich richt op de bouwwereld. Van ontwerp tot uitvoering tekeningen en alles wat er voor nodig is om u dromen werkelijkheid te maken. Bent u opzoek naar een degelijk ontwerp voor een scherpe prijs dan ben u bij ons aan het juiste adres Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

  Laatste review:

  Constructieberekeningen -

  Vanaf het eerste contact met Bart was het fijn werken en schakelen. Bart is heel duidelijk, communiceert prettig en tijdig. Wel is goed gedaan. En absolute aanrader voor dit soort werk. Mijn volgende klus op dit gebied gaat eerst naar Bouwkundig Advies en Architectuur.
 • Klusdames Jansen

  Ontwerper in Son en Breugel

  Nog geen reviews

  We doen bij Klusdames Jansen waar we liefde voor hebben en goed in zijn. We knappen meubels op of geven ze juist een nieuwe functie in huis. We geven interieur- en kleuradvies. Je huis een nieuwe look door de muren te schilderen of behangen. Wat extra schwung in je ruimte door een nieuw schilderij, foto of wanddecoratie aan de muur. Of we maken en plaatsen een fotobehang – tot op de millimeter precies zoals je het zelf hebben wilt! Afgestudeerd als Grafisch Ontwerper/Ruimtelijk Ontwerper aan kunstacademie AKV St.Joost te ‘s-Hertogenbosch met jarenlange klus ervaring. Gespecialiseerd in interieur. Wij zijn de creatieve klussen specialist en onze missie is het om iedereen in een fijn huis te laten wonen. We maken onze klanten graag blij!

 • Nooijtgedacht - Interieuradvies & Styling

  Ontwerper in Son en Breugel

  Nog geen reviews

  Nooijtgedacht is opgericht door mij, Lieke Nooijen. Een enthousiaste interieurgek die haar hart volgt om zo veel mogelijk mensen blij te maken met een prachtig interieur. Mijn roots liggen in Brabant in omgeving Eindhoven. Ga je verhuizen of een juist een huis bouwen? Wil je een interieuradvies op maat? Wil je wel eens iets anders je huidige huis? Of ontbreekt net dat ene aspect van een bepaalde kleur, indeling of sfeer? Ik help je graag! Graag kom ik voor een eerste gesprek bij je thuis of kan een beeldbel afspraak inplannen, gratis en vrijblijvend. We maken kennis, bespreken je woonwens en je budget. Het samenstellen van een interieur is immers erg persoonlijk. Hebben jij en je partner een totaal verschillende smaak? Geen nood! Met mijn tools komen we tot een plan wat jullie beide aan zal spreken. Mijn uitgangspunten met Nooijtgedacht zijn; Eigen - Na mijn interieuradvies voelt jouw huis weer als eigen Eigentijds - Inzicht vanuit een andere hoek kan zorgen voor een eigentijds interieur Eigenzinnig - Ik creeer een eigenzinnig interieur door net even een andere visie te geven Eigenwijs - Per opdracht pas ik me aan de wensen van de bewoners aan, maar ben ook een tikkeltje eigenwijs Eigenhandig - Ik tover meubels eigenhandig om naar een prachtig pronkstuk met een verhaal Mijn doel is om je weer thuis in je eigen huis te laten voelen! Heel veel inspiratie gewenst! Inmiddels heb ik door middel van ervaring al vele projecten mogen ontwerpen, begeleiden en tot een succes gemaakt.

 • TIJS exterieur & interieur

  Ontwerper in Son en Breugel

  Beoordeling: 5 van 5552 reviews

  TIJS exterieur & interieur is een jong en enthousiast ontwerpbureau gevestigd in Son en Breugel en is opgericht door Tijs van de Ven. Hij studeerde Bouwkunde aan de Avans Hogeschool in Tilburg en daarna Architectuur aan de Technische Universiteit in Delft. Door samenwerking te zoeken met andere disciplines en natuurlijk de opdrachtgever zelf, komen we tot een ontwerp dat niet alleen schoonheid biedt, maar ook integraal, duurzaam én haalbaar is. Dit houdt in dat het architectonisch ontwerp. de bouwfysische en constructieve uitwerking van het gebouw onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Wij willen nog verder gaan. In onze visie vervagen de grenzen tussen interieur en exterieur. De verbinding tussen interieur en exterieur is daarom één van de belangrijkste uitgangspunten in ons werk. Ontwerpen doen we dan ook van binnenuit.  Wij zijn van mening dat het uiteindelijke ontwerp niet alleen esthetisch- maar ook functioneel verantwoord moet zijn. De gebouwde omgeving is bepalend voor hoe we ons voelen, hoe we functioneren en daarbij zijn aspecten als functionaliteit en flexibiliteit belangrijk. TIJS werkt vanuit de functie van de ruimte en verplaatst zich in de beleving van de gebruiker. Het gaat dan om het scheppen van ruimtes waarin mensen zich prettig voelen.  We leggen de nadruk op het herkennen van de unieke kwaliteiten, complexiteit en mogelijkheden van elk project. De basis voor elk ontwerp is analyseren wat de gebruiker wenst, goed luisteren en onderzoek doen naar de vraag achter de vraag zodat er een ruimtelijk antwoord gegeven kan worden.  Op deze manier hebben we meerdere opdrachtgevers geholpen met advies, ontwerpen, bouwkundig uitwerkingen en bouwbegeleiding van nieuwbouw, verbouw en interieur op het gebied van particuliere woonhuizen, kantoren en restaurants.

  Laatste review:

  Voor mijn oude bungalow heeft Tijs een ontwerp gemaakt om deze te renoveren. Hij heeft een bouwtekening gemaakt, 3D ontwerp en is in contact geweest om de desbetreffende vergunningen te regelen. Hij heeft een mooi 3D ontwerp gemaakt waar hij goed naar de wensen/eisen heeft geluisterd. Erg duidelijk in de communicatie en ik was zeer onder de indruk van het ontwerp en hetgeen dat hij geregeld heeft. Ik krijg de sleutel later en dan gaat hij de verbouwing coördineren. Ook hier heb ik al het vertrouwen in dat dit goed gaat verlopen. Zeer tevreden op het tot nog toe uitgevoerde werk! Echt een aanrader.
 • RD Design

  Ontwerper in Son en Breugel

  Nog geen reviews

  Kwaliteit met een persoonlijk tintje! Kwaliteit kan niet zonder persoonlijke aandacht. Daarom denken wij met u mee. Van begin tot eind en van idee tot uitvoering. Samen met u maken wij duurzame keuzes voor de lange termijn. Dit doet u met een vast contactpersoon. Zo krijgt kwaliteit bij ons een persoonlijk tintje. RD Design heeft ruime ervaring en is voornamelijk actief in het zuiden en midden van Nederland . Zowel voor kleine als grote projecten kunt u gebruik maken van onze diensten. in de loop der jaren hebben wij tevens een select netwerk van specialisten om ons heen verzameld, Bij RD Design bent u dus aan het juiste adres. Wij komen graag persoonlijk bij u langs voor een eerste kennismaking. Waarvoor kunt u terecht bij RD Design. Schilderwerk Timmerwerk Onderhoudt Glas En voor bijna alle klusjes die u heb binnen of buiten uw huis heeft Heeft u interessen gekregen in ons bedrijf of heeft u vragen over klussen in of om huis wij staan graag voor u klaar

 • Sanli Engineering

  Ontwerper in Son en Breugel

  Nog geen reviews

  We zijn een ontwerpbedrijf. We kunnen u helpen met vergunnings-, en constructie tekeningen in autocad en 3D.

Populaire lokale ontwerpers in Son en Breugel

Andere vakmensen in Son en Breugel

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur