Vind domotica specialisten in Son en Breugel

Op zoek naar domotica specialisten in Son en Breugel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele domotica specialisten zonder enige verplichting.

4.9

Top beoordelingen domotica specialisten

Onze domotica specialisten in Son en Breugel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 14 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde domotica specialisten in Son en Breugel

 • pc-xs B.V.

  Domotica specialist in Son en Breugel

  Beoordeling: 4.7 van 54.7553 reviews

  PC-XS B.V Wij concurreren niet op prijs maar op service en kwaliteit, alle kabels door ons aangelegd en gemonteerd worden bij oplevering getest met professionele test apparatuur waarbij wij ook het precieze aantal meters aan u kunnen aantonen zodat u enkel betaald voor wat u daadwerkelijk krijgt. Wij zijn een bedrijf wat gespecialiseerd is in O.a. Installatie en levering camera systemen Officieel dealer AJAX Security Systems ( Alarm ) UTP bekabeling aanleggen en afmonteren Coax kabel aanleggen en afmonteren Router aansluiten Complete aansluitingen van uw internetprovider. Volgens NEN3110 een stopcontact aanleggen in uw meterkast t.b.v. internet Uitbreiden c.q. verbeteren WIFI signaal. Uiteraard leveren wij ook alle materialen hiervoor . N.B. Indien u als klant zelf materiaal heeft aangeschaft zijn wij enkel en alleen verantwoordelijk voor de aansluiting.

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Prima geholpen alles volgens afspraak.
 • MijnHuisAansluiting

  Domotica specialist in Son en Breugel

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  gespecialiseerd in smart home installaties, opzetten van wifi netwerken, switch implementaties en het oplossen van storingen. voor meer informatie: mijnhuisaansluiting ziggo & kpn gecertificeerde monteur !

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Zeer deskundig. Problemen met utp-connectoren en -contactdozen zijn snel en adequaat opgelost. Mijn netwerk staat weer gesteld voor de komende jaren. Monteur werkt regelmatig voor grote bedrijven zoals Ziggo en KPN en weet problemen adequaat aan te pakken. Tevens goede adviezen over aanleg bedraad netwerk mbv switches en mesh (draadloos). Mijn Wi-Fi draait weer als een zonnetje.
 • BlueTelecom Rob de Bruin

  Domotica specialist in Son en Breugel

  Beoordeling: 4.9 van 54.9524 reviews

  Ik ben een field service engineer van origine. Dit werk doe ik nu inmiddels 20 jaar, deels in loondienst Ericsson Vodafone KPN Philips Health Care. De technieken die ik heb opgedaan inclusief trainingen zijn gericht op installatie en reparatie , storingen zoeken en testen. Dat loopt uiteen van mobiele en vaste telecom electrische installatie tot aan röntgentechniek. Ik ben in bezit van de certificaten NEN 3140 inspectie electrische installaties NEN3140/1010 VCA-vol Installatie technieken en Effectief storing zoeken. Alle door mij geinstalleerde installaties is natuurlijk met garantie op werking. Om een goed beeld te krijgen van uw opdracht, plaats er alstublieft foto's bij en een duidelijk verhaal. Dit helpt om te bepalen of een opdrachtnemer uw opdracht kan doen.!!! Perilex aansluiting voor kookplaat kunt u ook vragen. Ik ga door andere werkzaamheden nu alleen op zaterdagen werken. Scheelt u weer een verlof dag. Google Nest thermostaat installatie. Ik spreek Engels Duits en natuurlijk Nederlands.

  Laatste review:

  Deurbel of intercom installeren of repareren -

  100% tevreden, prima vakkundige gast, die keurig werk heeft geleverd!
 • Groene Kast Techniek & Advies

  Domotica specialist in Son en Breugel

  Beoordeling: 4.8 van 54.8531 reviews

  Groene Kast Techniek & Advies Ik ben Jac Vermulst en woon in Mierlo, in januari 2020 heb ik op mijn zestigste een eigen klusbedrijf opgericht, na 40 jaar ervaring in de elektrotechniek ben ik er aan toe om zelf de touwtjes in handen te nemen. De Groene Kast Techniek & Advies wil zich graag inzetten voor de hulpbehoevende (seniore) medemens zodanig dat deze de technische hulp krijgt om nog comfortabel thuis te blijven wonen. Denk aan het aanpassen of vervangen van u verlichting voor LED-verlichting, problemen met uw TV of wifi, het installeren en in bedrijf stellen van een video-intercom bij de voordeur. Het verzorgen van een goede buitenverlichting. Een kleine verbouwing, aanleggen van een extra groep. Maar ook het ophangen van een boekenplank of leeslamp. Waar kan ik U mee van dienst zijn? Durf te vragen.

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Hij durfde het aan om een ongewisse klus aan te pakken. Heeft binnen no time de coaxkabel eruit getrokken en door een UTP-kabel vervangen. En de tv geïnstalleerd. 2 uur gewerkt, 2 uur betaald, geen voorrijkosten in rekening gebracht, voor een schappelijk uurtarief. Over een paar weken gaat hij een grotere electricienklus bij mij doen.
 • Cameramontage

  Domotica specialist in Son en Breugel

  Beoordeling: 4.6 van 54.656 reviews

  Laten wij maar gelijk met de deur in huis vallen: iedereen in Nederland zou voorzien moeten zijn van een goed beveiligingssysteem. Aangezien inbraken steeds vaker voorkomen is een hogere mate van veiligheid voor uw pand immers wel zo prettig. Dit is dan waar wij om de hoek komen kijken, bij ons bent u aan het juiste adres voor een betrouwbaar beveiligingssysteem. Of het nu gaat om camerabeveiliging of alarmbeveiliging of het onderhoud daarvan. Wij zijn al geruime tijd actief op het gebied van professionele beveiliging waardoor wij u prima van dienst kunnen zijn.

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Zeer netjes gewerkt. Goed meegedacht om kabels uit het zicht te houden. Ontzettend blij met het resultaat.
 • Stokbroeks Solutions

  Domotica specialist in Son en Breugel

  Beoordeling: 4.9 van 54.9528 reviews

  Stokbroeks Solutions "Your Guide to Automated Solutions" Is ontstaan in België (2010), daar waren mijn werkzaamheden voor gericht op olie tanks voor niveau metingen en gasfles schakelingen. Inmiddels weer terug in Nederland en het bedrijf daar verder voortgezet (sinds 2015). Ook al veel ervaring opgedaan en goede beoordelingen mogen ontvangen. De specialiteiten zijn erg breed en vindt voor iedere elektrische vraag wel een oplossing. Verder bied ik o.a. Video intercoms, Thermostaten (waaronder ook Tado), alarm-, camera-, toegangscontrole-, WiFi systemen als ook Airco Installaties, Reparaties en Onderhoud. Zie ook kluswebsite(.)nl/profiel/stokbroeks-solutions/ Voor het plaatsen van een Thermostaat, Video Intercom, staat normaal gesproken 1 uur gepland. De kosten hiervoor, wanneer alle producten aanwezig zijn, zijn € 75,- excl. BTW. Dus wanneer hiervoor interesse is, hoor ik het graag van u. Dus verlichting schakelen via smart home, te bedienen via o.a. Google assistant. Hé Google, lampen aan, of gewoon helemaal geautomatiseerd. Van verlichting (ook LED strips) tot het schakelen van bijna alles. Verder alles op basis van 4G, zoals Video Intercoms en ook 4G routers met verschillende mogelijkheden. Ervaringen zitten vooral in de werkzaamheden die ik allemaal heb gedaan op het gebied zoals hierboven weergegeven. Ook parkeerinstallaties was hier een onderdeel van. Aarzel niet en neem gerust contact op wanneer u een uitdaging heeft, waar u een vakman voor nodig heeft. Met vriendelijke groet, Antoine Stokbroeks Stokbroeks Solutions

  Laatste review:

  Deurbel of intercom installeren of repareren -

  Snelle en goede service!
 • Heerkens Netwerken

  Domotica specialist in Son en Breugel

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Een bedrijf gespecialiseerd in het aanleggen en afwerken van A/V en netwerk installaties, op hoog niveau. Met ruim 3 jaar werkervaring in de BANG & OLUFSEN installatie tak, bieden we het niveau van service wat u van een goede monteur verwacht, ongeacht de grote van de klus.

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Netjes en keurig de opdracht uitgevoerd Een aanrader
 • A.T.B. Aalst Technisch Buro

  Domotica specialist in Son en Breugel

  Beoordeling: 4.3 van 54.3560 reviews

  Aalst Technisch Bureau is een installatie bedrijf en heeft ruim 25 jaar ervaring in de installatie techniek. Het gehele spectrum van installatietechniek, zoals het aanleggen en inregelen van gas-, water-, centrale verwarming, en elektrotechnische-installaties bij nieuwbouw of bestaande bouw alsmede een goede service en onderhoud behoren tot de dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast worden regelmatig verbouwingen of aanpassingen van badkamers, keukens en andere ruimtes in opdracht van particulieren als voor vaste opdrachtgevers uitgevoerd (incl. het leveren van sanitair tegen sterk concurrerende tarieven) in samenwerking met andere specialisten, vakmensen (zoals bijv. stukadoors, tegelzetters,) onder regie van - Aalst Technisch Bureau - uitgevoerd. Teamwerk, persoonlijk contact, leveren van kwaliteit, goed advies, no-nonses mentaliteit, overleg met en luisteren naar de klant, afspraak is afspraak, hoge mate van betrouwbaarheid. Dit zijn basis normen en waarden in de omgang met onze klanten. Bij ons staat de “KLANT” echt centraal. Niet alleen de verkoop van verwarmingsketels staat bij ons centraal maar ook het onderhoud van u verwarmingsketel is bij ons in de juiste handen,wij zijn dan ook dealer van Nefit Remeha en vailliant, en doen dit tegen sterk concurrerende tarieven. Aalst Technisch Bureau is voor U de juiste Partner.

  Laatste review:

  CV ketel repareren of onderhouden -

  Slecht
 • E. Vreven

  Domotica specialist in Son en Breugel

  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews

  Wij zijn een jong en dynamisch elektrotechnisch bedrijf, waarbij we graag het verschil maken. Daarom staan wij voor een persoonlijke benadering. Wij staan voor goed overleg, waarbij we u graag helpen van begin tot het einde. Het eindresultaat staat bij ons centraal. Wij maken voor iedereen installaties op maat en adviseren u om zo samen het beste eindresultaat te creëren. Hierbij zorgen we dat al onze werkzaamheden oplossingen zijn voor langer termijn. Een samenwerking met Vreven Global Electricity heeft verschillende voordelen. Wij zijn een kleine onderneming met oog voor onze opdrachtgever en het eindresultaat. Een aantal voordelen zijn: -U heeft te maken met één aanspreekpunt. -Wij denken mee met het maken van de juiste -oplossing passend bij uw onderneming. -Wij blijven innoveren, wij blijven actief op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. -Wij bieden 24/7 service. Bij storingen staan wij altijd voor u klaar, maar ook bij een spoedklus denken we met u mee. Wat doen we Bij ons kunt u terecht voor: -Aanleggen en aanpassen van elektrotechnische installaties. -Verkoop en installeren van led verlichting. -Aanleggen van data netwerken . -Installaties aanleggen voor noodverlichting. -Aanleggen van beveiligingsinstallaties , denk hierbij aan alarminstallaties, -inbraakinstallaties en brandmeldinstallaties. -Installeren en aanpassen van groepenkasten. -Inspecties volgens NEN1010 en NEN3140. -Service en onderhoud. Ook verzorgen wij installaties voor licht, beeld en geluid en rigging voor beurzen, evenementen en congressen. Dit verzorgen we zowel nationaal als internationaal. Ruime ervaring Wij hebben ruim 20 jaar kennis en ervaring in huis met de juiste papieren. Wij weten alles met betrekking tot het aanleggen en onderhouden van elektrotechnische installaties. Vreven Global Electricity.

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Erwin executed the electrical renovation of our kitchen (adding 2 new groups, new wiring, installing sockets and new wires for extra lamps). He was very professional, gave good advice and executed the work as agreed. He worked very hard to meet our deadline. We were overall satisfied. He also speaks English well.
 • Kweenselektro

  Domotica specialist in Son en Breugel

  Beoordeling: 4.7 van 54.7519 reviews

  Kweenselektro staat voor kwaliteit door meer dan 20 jaar ervaring in de elektrotechniek. Onze diensten: - Electrotechnische storingsdiensten. - Datatechniek en telecommunicatie. - Netwerk aanleg, beheer en onderhoud. - Beveiligingsinstallatie en -onderhoud. Indien u vragen heeft kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Denny heeft erg goed werk gedaan. Hij heeft drie internetkables bij ons gelegd. Nu hebben we internet via de kabel in bijna het hele huis. De kabel naar de studeerkamer is gelukt via de ventilatie, dat had ik zelf niet verwacht. Ook heeft hij een kabel via een lastig gat in de fundering gedaan. De kosten liet hij afhangen van het aantal uren werk. Was een eerlijke uurprijs. Een aanrader!

Populaire lokale domotica specialisten in Son en Breugel

Andere vakmensen in Son en Breugel

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur