Vind Zonnepanelen installateur in Son en Breugel

Op zoek naar Zonnepanelen installateur in Son en Breugel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Zonnepanelen installateur zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde zonnepanelen installateur in Son en Breugel

 • Tadas Techniek
  Tadas Techniek
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Zonnepanelen installateur in Son en Breugel

  -Montage van zonnepanelen -Onderhoud van zonnepanelen -elektrotechnische installaties Tadas-techniek nl

  Laatste review:
  Zonnepanelen installeren of vervangen-
  Erg vriendelijk personeel, die ons vakkundig en snel hebben geholpen met het plaatsen van zonnepanelen, een laadpaal en een nieuwe meterkast. Voorafgaand is er goed met ons meegedacht en hebben we goed advies gekregen op onze woonsituatie. Alles is volgens offerte aangelegd/geleverd en na montage netjes opgeruimd achtergelaten. Super tevreden met het resultaat!
 • Zonnepanelen Vogelvrij
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Zonnepanelen installateur in Son en Breugel

  Zonnepanelen vogelvrij, onderdeel van Zonnepanelen Servicepunt is een landelijke organisatie voor service en onderhoud van zonnepanelen. Met meer dan 6 jaar ervaring in deze sector en meer dan 25 man sterk kunnen wij elk probleem oplossen. Hopelijk tot snel!

  Laatste review:
  Zonnepanelen installeren of vervangen-
  Zag er zeer professioneel uit Heel aardig beschaafd personeel.
 • Blij Duurzame Installatietechnieken
  Blij Duurzame Installatietechnieken
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Zonnepanelen installateur in Son en Breugel

  Blij Duurzame Installatietechnieken is een vrij nieuw bedrijf maar wel met heel wat ervaring. Wij zijn gebrand op top kwaliteit te leveren en onze klanten tevreden achter te laten. Het bedrijf is gespecialiseerd in zonnepanelen plaatsen of vervangen verder zijn wij in staat om andere werkzaamheden te verrichten indien nodig.

  Laatste review:
  Zonnepanelen installeren of vervangen-
  Zeer kundige installateurs die precies weten hoe de zonnepanelen volgens de huidige norm aangesloten moeten worden.
 • SOLAR ROSE
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Zonnepanelen installateur in Son en Breugel

  SOLAR ROSE kan je helpen met je Installatiebedrijf klus in Helmond en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Zonnepanelen installeren of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met SOLAR ROSE om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Zonnepanelen installeren of vervangen-
  Clean communication
 • E-Motion Solar
  E-Motion Solar
  Beoordeling: 3.7 van 53.753 reviews
  Zonnepanelen installateur in Son en Breugel

  Heb je een Installatiebedrijf nodig in Oss of omgeving? E-Motion Solar kan je helpen met alle klussen die een Installatiebedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Zonnepanelen installeren of vervangen en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Zonnepanelen installeren of vervangen-
  Selim van E-motion Solar heeft mijn zonnepanelen tijdelijk afgekoppeld en teruggeplaatst i.v.m. vervanging van mijn dak. Dit is allemaal prima en volgens afspraak verlopen tegen een eerlijke prijs. Hij is zelfs pro-actief eerder teruggekomen om de zonnepanelen i.v.m. harde wind te controleren/ extra vast te leggen. Daarnaast heeft hij me gewezen op een kritische aansluitingsfout in mijn meterkast. Kortom zeer tevreden over zijn verleende service. Ik raad E-motion Solar dus van harte aan!
 • Wheel Energy Services
  Wheel Energy Services
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Zonnepanelen installateur in Son en Breugel

  Wheel Energy Services heeft zich gespecialiseerd in het adviseren, leveren en plaatsen van zonnepanelen bij particulieren. Vanuit Rosmalen en Eindhoven bedienen wij midden en zuid Nederland. Wij komen de situatie persoonlijk bekijken en bespreken dan uw wensen. Vervolgens brengen we geheel vrijblijvend schriftelijk offerte uit met een compleet advies en legplan. Prijsvoorbeeld dec 2023: complete set van 6 panelen (430wp) plaatsen op plat garagedak compleet met electrische installatie en omvormer vanaf eur 2600. Extra panelen vanaf eur 250. Neem vooral contact op om een intakegesprek te plannen. Leveringen op korte termijn zijn mogelijk. Over ons: Wheel Energy is een familiebedrijf (vader en zoon) dat staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, scherpe prijzen en uitstekende communicatie

  Laatste review:
  Zonnepanelen installeren of vervangen-
  Kundig advies, goede prijs, keurig afspraken nakomen, mooi optijd en erg vriendelijk. Een aanrader
 • De Hoop Electro Service B.V.
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Zonnepanelen installateur in Son en Breugel

  De hoop electro service en de hoop solar werken in de regio in een schaal van 30 km

  Laatste review:
  Zonnepanelen installeren of vervangen-
  De Hoop is vooraf komen kijken en duidelijke afspraken gemaakt. Alles is uitgevoerd en geleverd zoals afgesproken. Men heeft het werk zeer snel uitgevoerd!
 • GS Engineering Services B.V.
  GS Engineering Services B.V.

  Nieuw op Werkspot

  Zonnepanelen installateur in Son en Breugel

  Ben je op zoek naar deskundig advies en professionele uitvoering voor jouw huisproject of klus? Maak kennis met GS Engineering Services - dé partner die jouw project naar een hoger niveau tilt met duurzame oplossingen en ongeëvenaarde expertise! Bij GS Engineering Services begrijpen we dat jouw huis meer is dan alleen een plek om te wonen. Het is een investering in comfort, efficiëntie en duurzaamheid. Daarom bieden we een breed scala aan diensten, van het installeren van warmtepompen en zonnepanelen tot het plaatsen van laadpalen voor elektrische voertuigen. Wil je je meterkasten upgraden of dient er wat worden aangepast? Of zoek je advies over het optimaliseren van je CV-systeem? Wij zijn er om te helpen! Van klus tot project wij staan voor je klaar. Onze collega's staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en jouw ideeën om te zetten in concrete plannen. Of je nu een kleine aanpassing wilt maken in je woning of een groter project overweegt, wij bieden advies op maat en zorgen voor een vakkundige uitvoering. Neem vandaag nog contact met ons op

 • Elektrotechniek Regionaal
  Elektrotechniek Regionaal
  Beoordeling: 4.3 van 54.354 reviews
  Zonnepanelen installateur in Son en Breugel

  Mijn bedrijf houdt zich voornamelijk bezig met het plaatsen van zonnepanelen en andere elektra werkzaamheden. Denk hierbij aan een groepenkast vervangen tot aan een nieuwe groep aanleggen voor bijv een nieuwe kookgroep. Ons kwaliteit staat hoog , we leveren goed werk en denken altijd met onze klanten mee.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Snelle reactie door Jamil op mijn aanvraag. goede communicatie over het werk en aanpak. Groepenkast is door Jamil prima vervangen!! goed wek geleverd, zeer tevreden!! Dank je wel. Henk
 • PeTe Technisch Advies
  PeTe Technisch Advies
  Beoordeling: 4.6 van 54.6515 reviews
  Zonnepanelen installateur in Son en Breugel

  Materialen zijn duur dus je wil dat het werk zorgvuldig en goed wordt uitgevoerd. Er is ongelooflijk veel mogelijk en daarom wil je dat iemand dat maakt die dat vaker gedaan heeft, en die je kunt vertrouwen. De weg naar een mooi gerealiseerde verbouwing van je huis, of badkamer, kent veel keuzes maar hoeft niet moeilijk te zijn. Gewoon even bellen is al een goed begin. Het voordeel van ouder worden is toch wel dat je een rugzak met ervaring vult die je voor toekomstige projecten kunt gebruiken. In de 35 jaar dat ik werk, herken ik dat, en pas dat graag toe. Daarmee worden de kosten in de hand gehouden, en het plezier van de beleving van een nieuwe verbouwing, keuken, badkamer maximaal zeker gesteld. Meer kan ik niet doen.... Als je alleen een prijsopgave wilt kost dat hetzelfde als wat ik aan Werkspot moet betalen Fair toch?

  Laatste review:
  Thermostaat plaatsen of vervangen-
  Installatie van de slimme thermostaat. Eerste installatie was vakkundig en snel. Maar onze ketel had andere plannen en veroorzaakte nog wat terugkom momenten. Voor Peter helemaal geen probleem en dankzij de genomen moeite helemaal gefikst! Super aardig en reageert snel, toppertje!!!

4.7

Top beoordelingen Zonnepanelen installateur

Onze Zonnepanelen installateur in Son en Breugel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 18 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Zonnepanelen installateur in Son en Breugel

Andere vakmensen in Son en Breugel

Vind vakmensen bij jou in de buurt