Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Son en Breugel

 • Dakbeheerwest
  Dakbeheerwest
  Beoordeling: 5 van 55595 reviews
  Dakdekker in Son en Breugel

  Als je op zoek bent naar een Dakdekker in uw regio dan kan Dakbeheerwest je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Dakrenovatie of -vervanging, lekkages , Schoonmaak daken of dakgoten, Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht of kijk op onze site zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Heel fijn en snel gereageerd en geregeld goed en vakkundig advies zeker een aanrader!
 • Dakspecialist De Arend
  Dakspecialist De Arend
  Beoordeling: 4.8 van 54.85329 reviews
  Dakdekker in Son en Breugel

  Wij passen ons volledig aan uw wensen aan. Daarbij kunt u steeds rekenen op een prima en snelle service, met een uitstekende garantie. Door een goede communicatie met de klant en door onze kennis en ervaring zorgen wij dat uw probleem altijd netjes wordt opgelost. Wij zijn werkzaam door heel Nederland. Wij hebben vakmannen bij ons werken waar er sommige van al 15 jaar ervaring hebben. Wij zijn gespecialiseerd in dakwerkzaamheden en in sloopwerkzaamheden.Daar hebben we verschillende teams voor. Als de klant tevreden is dan pas zijn wij tevredn!

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Carlo is een paar dagen na de aanvraag op werkspot al gekomen, wat fijn was! Lijkt zeker verstand van zaken te hebben. Denkt goed mee en heeft het netjes afgeleverd!
 • Klusjesbedrijf de toekomst
  Klusjesbedrijf de toekomst
  Beoordeling: 4.4 van 54.4532 reviews
  Dakdekker in Son en Breugel

  Ik ben een klusjes bedrijf. ik doe dakwerkzaamheden en reparaties uitvoeren Wil je je Klus klaar bel de toekomst maar !

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Zeer vriendelijk en gaat snel te werk. Na gekeken te hebben naar de dakgoot was de conclusie al snel dat er met de dakgoot niets mis was. Een tussenschot zorgde ervoor dat het water niet goed wegliep. Hij heeft direct het tussenschot weggehaald en het eater loopt nu goed weg.
 • De Leest Dakwerken
  De Leest Dakwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.7552 reviews
  Dakdekker in Son en Breugel

  Werkzaam in alle soorten bitumen ook werkzaam in alle soorten kunststoffen dakleer en zowel pvc en epdm maar tevens werkzaam in zinkwerken al soorten goten felsdaken en roefdaken. al meer dan 30 jaar ervaring in deze branche.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Vakkundig het werk uitgevoerd, geen lekkage en volgens offerte geleverd en betaald.
 • Van marrum isolatie- en klusbedrijf
  Van marrum isolatie- en klusbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Dakdekker in Son en Breugel

  ALLEEN PLATTE DAKEN!! Hallo allemaal, Bent u dringend op zoek naar een BITUMENE dakdekker op PLATTE DAKEN zoek dan niet verder!!!! Ik sta voor u klaar!!! Wat heb ik te bieden: - het overlagen van uw bitumene daken - het maken van lekkage's - het slopen en her opbouw van u PLATTE DAK - 10 jaar gerantie!!!! Waar werk ik mee - k14 kale bituum - k24 geminimaliseerde bituum - onderlaag - 3mm Zelfklevende bituum - dak trim - loden afvoer - Ontluchters Ben in bezit van vca vol! Wij werken met top materiaal!

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Prima werk, geleverd, op tijd. Goede communicatie
 • vd Hurk dakbedekkingen
  vd Hurk dakbedekkingen
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Dakdekker in Son en Breugel

  Voor al uw platte daken! Een team met meer dan 10 jaar ervaring. Altijd 10 jaar garrantie, offerte op maat is gratis. Op zeer snelle termijn uw dak gemaakt in overleg met de opdracht gever. M.v.g vd hurk Dakbedekkingen Kijk ook eens op www. mtplattedaken .nl

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Plat dak perfect vervangen. Tommy is een vakman!
 • Linde Renovaties
  Linde Renovaties
  Beoordeling: 4.8 van 54.8512 reviews
  Dakdekker in Son en Breugel

  Door van jongs af aan al in het vak mee te gaan zo doende is mijn liefde gegroeid voor vakmanschap. Wij zijn pas klaar als alles naar de wens van de klant is en doen daar onze uiterste best voor. Wij zijn vak mannen en dat is te zien aan het eind resultaat. Soms is goedkoop duur koop. Dat wil zeggen dat iemand die goedkoop is niet altijd goed werk levert waar door het u uiteindelijk meer geld kost, ons advies laat het meteen professioneel en vakkundig doen zo dat dit niet het geval gaat zijn voor u .

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  De reactie was zeer snel met goede communicatie. Klus is goed uitgevoerd. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden.
 • Dakdekker FS
  Dakdekker FS
  Beoordeling: 4.7 van 54.7524 reviews
  Dakdekker in Son en Breugel

  We zijn al jaren actief in de bouw branche Ben je op zoek naar een loodgieter, dakdekker Dan kun je bij Dakonderhoud FS terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met alle klussen in en rondom het huis. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Goede prijs mogen ontvangen. Ook waren ze flexibel in de geplande datum, door onvoorziene omstandigheden moesten wij de klus uitstellen. Dit was geen probleem voor hen. Op het moment dat wij verder konden was de klus snel weer gepland. Er wordt snel gewerkt en daardoor was ons nieuwe dak erg snel dicht. Ik zou ze zeker aanbevelen.
 • StijCo dakwerk
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Dakdekker in Son en Breugel

  Voor 24 uurs service bij lekkages.Coating van goten/zinkwerk.Loodwerk aan dakkapellen en schoorsteen.Nokrenovatie,plaatsen/vervanging ruiterrol en flexen.Plaatsen van vogelwering.Vervangen/reparaties platdak. Stijco dakwerk.

  Laatste review:
  Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen-
  Alle uitgangen gecoat en kap weer vastgezet. Onderin de uitgangen ook nagekeken en nogmaals hersteld. Goed werk. Erg tevreden.
 • Rennenberg Allround
  Rennenberg Allround
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Dakdekker in Son en Breugel

  Als je op zoek bent naar een Klusbedrijf, tegelzetter, dakdekker of Badkamer specialist in Brabant & omstreken , dan kan Rennenberg Allround je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij, Dakrenovatie of -vervanging, Wand- of vloertegels zetten, Schoonmaak daken of dakgoten... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Schoorsteen metselen of repareren-
  Heren, waren precies op tijd, hebben de klus perfect geklaard, alle afspraken nagekomen dikke tien

4.7

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Son en Breugel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1176 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Son en Breugel

Populaire diensten

Andere vakmensen in Son en Breugel

Vind vakmensen bij jou in de buurt