Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Best

 • Dakbeheerwest
  Dakbeheerwest
  Beoordeling: 5 van 55592 reviews
  Dakdekker in Best

  Als je op zoek bent naar een Dakdekker in uw regio dan kan Dakbeheerwest je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Dakrenovatie of -vervanging, lekkages , Schoonmaak daken of dakgoten, Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht of kijk op onze site zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Snelle reactietijd en heeft alles naar volle tevredenheid opgelost.
 • Dakspecialist De Arend
  Dakspecialist De Arend
  Beoordeling: 4.8 van 54.85322 reviews
  Dakdekker in Best

  Wij passen ons volledig aan uw wensen aan. Daarbij kunt u steeds rekenen op een prima en snelle service, met een uitstekende garantie. Door een goede communicatie met de klant en door onze kennis en ervaring zorgen wij dat uw probleem altijd netjes wordt opgelost. Wij zijn werkzaam door heel Nederland. Wij hebben vakmannen bij ons werken waar er sommige van al 15 jaar ervaring hebben. Wij zijn gespecialiseerd in dakwerkzaamheden en in sloopwerkzaamheden.Daar hebben we verschillende teams voor. Als de klant tevreden is dan pas zijn wij tevredn!

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Carlo is een hele vriendelijke en eerlijke man! Neemt snel contact op, en kwam snel de klus klaren! Heeft meerdere werkzaamheden goed verricht op het dak! Dak nokken, zijkant lood, afvoerpijp, en het dak opnieuw bekleed! Super fijne man! Snelle reacties, en goede prijzen! Als er iets is, weet ik hem weer te vinden!:)
 • StijCo dakwerk
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Dakdekker in Best

  Voor 24 uurs service bij lekkages.Coating van goten/zinkwerk.Loodwerk aan dakkapellen en schoorsteen.Nokrenovatie,plaatsen/vervanging ruiterrol en flexen.Plaatsen van vogelwering.Vervangen/reparaties platdak. Stijco dakwerk.

  Laatste review:
  Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen-
  Alle uitgangen gecoat en kap weer vastgezet. Onderin de uitgangen ook nagekeken en nogmaals hersteld. Goed werk. Erg tevreden.
 • Rennenberg Allround
  Rennenberg Allround
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Dakdekker in Best

  Als je op zoek bent naar een Klusbedrijf, tegelzetter, dakdekker of Badkamer specialist in Brabant & omstreken , dan kan Rennenberg Allround je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij, Dakrenovatie of -vervanging, Wand- of vloertegels zetten, Schoonmaak daken of dakgoten... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Schoorsteen metselen of repareren-
  Heren, waren precies op tijd, hebben de klus perfect geklaard, alle afspraken nagekomen dikke tien
 • Klusjesbedrijf de toekomst
  Klusjesbedrijf de toekomst
  Beoordeling: 4.4 van 54.4530 reviews
  Dakdekker in Best

  Ik ben een klusjes bedrijf. ik doe dakwerkzaamheden en reparaties uitvoeren Wil je je Klus klaar bel de toekomst maar !

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Na persoonlijke afspraak en advies zijn de dakgoten en regenpijpen allemaal vervangen. Ondanks dat Mo vaker terug moest komen vanwege het slechte weer alles netjes en volgens offerte uitgevoerd. Mo houd zich aan de afspraken en levert goed werk af
 • Sjoerd van loon dienstverlening
  Sjoerd van loon dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Dakdekker in Best

  Bent u op zoek naar een bedrijf dat ook de kleinere klussen, reparatie/onderhoud of tuinonderhoud doet waar de aannemer/hovenier niet voor komt of te duur is. Dan horen wij het graag. Wij helpen u graag vooruit in tal van werkzaamheden.

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Betreft plaatsing zinken dakgoot 7 mtr. Sjoerd reageert snel, prijs/kwaliteit is goed. Hij werkt netjes, is voorkomend. Communiceert helder en duidelijk. Ik ben erg tevreden over het resultaat.
 • vd Hurk dakbedekkingen
  vd Hurk dakbedekkingen
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Dakdekker in Best

  Voor al uw platte daken! Een team met meer dan 10 jaar ervaring. Altijd 10 jaar garrantie, offerte op maat is gratis. Op zeer snelle termijn uw dak gemaakt in overleg met de opdracht gever. M.v.g vd hurk Dakbedekkingen Kijk ook eens op www. mtplattedaken .nl

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Plat dak perfect vervangen. Tommy is een vakman!
 • SODA Klusbedrijf
  SODA Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7532 reviews
  Dakdekker in Best

  Allround Klusbedrijf en is van alle markten thuis u vraagt het en wij maken het !!! Bel gerust voor een passende offerte en met alle plezier zorgen wij er dan voor dat de klus naar uw tevredenheid word uitgevoerd. Met vriendelijke groet Ferry Mostard

  Laatste review:
  Zolder (ver)bouwen-
  Ferry heeft de opdracht super uitgevoerd! Hij denkt mee voor de juiste oplossing en zegt het ook als iets niet haalbaar is. Heel fijn! Communicatie altijd goed verlopen en blij met deze echte vakman!
 • De Leest Dakwerken
  De Leest Dakwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.7552 reviews
  Dakdekker in Best

  Werkzaam in alle soorten bitumen ook werkzaam in alle soorten kunststoffen dakleer en zowel pvc en epdm maar tevens werkzaam in zinkwerken al soorten goten felsdaken en roefdaken. al meer dan 30 jaar ervaring in deze branche.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Vakkundig het werk uitgevoerd, geen lekkage en volgens offerte geleverd en betaald.
 • Dakdekker FS
  Dakdekker FS
  Beoordeling: 4.6 van 54.6523 reviews
  Dakdekker in Best

  We zijn al jaren actief in de bouw branche Ben je op zoek naar een loodgieter, dakdekker Dan kun je bij Dakonderhoud FS terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met alle klussen in en rondom het huis. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  snel geregeld, scherpe prijs.

4.6

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Best, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 1206 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Best

Populaire diensten

Andere vakmensen in Best

Vind vakmensen bij jou in de buurt